Én nem szeretném, ha lenne a Nickelodeonon sorozatuk.Nem azért, mert kiköltöznek Amerikába, mivel annak semmi értelme hiszen eddig se találkoztunk velük, most hogy Amerikába mennek ugyszintén nem fogunk, szóval tök mindegy hol vannak.De nekik a zenélésre kéne koncentrálniuk!
A One Direction történelmet írt
2012. március 23. 16:43
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
Gratulálok nekik mindenhez, teljes mértékben megérdemlik!
Nekem meg van limitáltba is az Up All Night.
Én nem szeretném, ha lenne a Nickelodeonon sorozatuk.Nem azért, mert kiköltöznek Amerikába, mivel annak semmi értelme hiszen eddig se találkoztunk velük, most hogy Amerikába mennek ugyszintén nem fogunk, szóval tök mindegy hol vannak.De nekik a zenélésre kéne koncentrálniuk!
2012. március 23. 16:53
|
|
BRADLEY COOPER4EVERúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 165147 offline
|
yyeaahh!!! mondjuk ez nem ért váratlanul mert mindenki tudja hogy ők a legjobbak!!<3one direction 4 ever<3<3*-*
2012. március 23. 17:00
|
|
Eszty99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 223 Csatolások: 24 Azonosító: 162632 offline
|
Örülök a sikernek, de annak én sem nagyon, hogy műsoruk lesz.. Biztos tök jó lesz a sorozat meg minden, de ha kimennek, akkor még kisebb arra az esély, hogy MO.-ra is jöjjenek...+ Ők Európa felfedezettjei, és nem az USA-é (amugy imádom USA-t)... Ugyhogy ne lopják el őket ,,tölünk"
2012. március 23. 17:05
|
|
Kelly_Clarksonfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.14. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 165270 offline
|
Gratulálok nekik :]
2012. március 23. 17:19
Ennek nagyon örülök, igazán megérdemlik a sok elismerést
Viszont remélem, hogy nem igaz ez a Nickelodeonos ügy, már kezd nagyon elegem lenni ebből az egész lesz/mégsem lesz dologból
Viszont remélem, hogy nem igaz ez a Nickelodeonos ügy, már kezd nagyon elegem lenni ebből az egész lesz/mégsem lesz dologból
2012. március 23. 17:20
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
Gratulálok nekik de én is hallottam hogy még is elfogadták és ennek nem örülök! A sikerüknek nagyon de nem kell hogy ő belőlük is tucatsztárt csináljanak! Elég sok rohangál már így is Hollywoodban. Maradjanak azzal amihez értenek és zenéljenek tovább a szívük mélyéről! Ők ehhez értenek (nagyon jól ;D)
2012. március 23. 17:30
|
|
nick j and selena gvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.09. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 134504 offline
|
Gratulálok nekik mert nagyon tehetségesek és csodálatos hangjuk van kivétel nélkül! <3 imádom öket *.* de annak nem örülök h a nickelodeon-/n akarják magukat kiröhögtetni ! Sztem nemkéne elfogadniuk mert akk elkéne költözniük messze a családjuktól ! De ö dolguk :///
2012. március 23. 17:38
|
|
tbdodo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 774 Csatolások: 30 Azonosító: 161141 offline
|
Nagyon megérdemlik, hiszen ők tényleg nem olyanok mint Justin. Megdolgoznak mindenért!
Gratulálok nekik!
Ügyes fiúcskák...*.*
Nagyon örülök annak, hogy egyre sikeresebbek. (: Ja és nick j and selena g, már rég volt arról egy cikk, hogy nem fogadták el.
2012. március 23. 17:38
gatulálok nekik!!:)annyira tehetségesek és nagyon jó hangjuk van.nemcsoda,hogy ilyen sokan szeretik őket!
2012. március 23. 17:40
Nagyon-nagyon gratulálok nekik, tényleg megérdemlik azt a rengeteg szeretetet, és elismerést, amit mutatunk feléjük. Már csak azt nem tudom követni, hogy most elfogadták a Nickelodeon-on a saját műsort, vagy nem?! o.O Egyik cikkben ezt olvasom, másikban meg azt, már kicsit összekavarodtam. Személy szerint nem kifejezetten örülnék, ha ténylegesen elfogadnák a műsort. Nekem halvány lila gőzöm sincs, hogy mit esznek annyian abban a gagyi TV csatornán. Egy értelmes műsor nincs rajta (nem mintha más adón több lenne
) És azt sem szeretném, ha a fiúkat ilyen tucatsztároknak hívnák... Elhiszem, hogy még több elismerésre tehetnek majd szert, de szerintem ezt nickelodeon nélkül is elérhetik.:|
2012. március 23. 17:40
|
|
directioner776visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.23. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 171808 offline
|
neee:(( miért fogadták el a műsort?:''( ezért ottfognak maradni Amerikában és sosem fognak Magyarországra jönni :@@@:'''((
2012. március 23. 17:48
|
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline
|
gratu nekik!!remélem a többi albumukkal is ilyen sikert fognak elérni!!
2012. március 23. 17:48
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
*büszke* de légyszi, szívem öt alkotóeleme, ne fogadjátok el a nickelodeon ajánlatát. *légyszilégyszi*
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: