A Schobert házaspár kislánya balesetet szenvedett
2012. március 24. 11:29
Idézet (Eni96 @ 2012.03.23. 17:23)
rocknroller írta: "na nem kell lovagolni,és akkor nincs ilyen gond!"
Hát jah..de aki odavan a lovakért,az nem tud így lemondani a lovaglásról...én tudom!
bár még nem volt hál' istennek balesetem,pedig nagyon kicsi korom óta lovagolok (: És jó h nem lett nagyobb baja! (:
Hát jah..de aki odavan a lovakért,az nem tud így lemondani a lovaglásról...én tudom!
Viszont vannak kényszerhelyzetek, amikor akármennyire is lómániás vagy, nem adatik meg, hogy lóra ülhess :') Hozom itt példának magamat.
2012. március 24. 14:26
|
|
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5613 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline
|
Csokiki hát nagyot röhögök 
De amikor nekem el volt törve a lában miért nem jöttek ki a helyi TV-sek?? -.-" gáz
De amikor nekem el volt törve a lában miért nem jöttek ki a helyi TV-sek?? -.-" gáz
2012. március 24. 18:32
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Jajj, szegény! Hogy mindjárt elsírom magam!!
De most ténleg...kit érdekel???
De most ténleg...kit érdekel???
2012. március 24. 23:24
|
|
cukki11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 142604 offline
|
Jajj ezt annyira utálom! van egy milliomos anyuci meg egy apuci akik híresek és történik A ROKONUKKAL egy kis baleset és egyből erről beszél a fél ország... :S
2012. március 25. 14:45
|
|
Fekete Párducúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.21. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 171697 offline
|
Jaj,Istenem és asztán mi van?!
Valakinek a 6 éves kistestvére hal meg,meg van olyan 3 éves gyerek aki rákos!Mérnem irnak a balesetröl röktön könyvet!?
Valakinek a 6 éves kistestvére hal meg,meg van olyan 3 éves gyerek aki rákos!Mérnem irnak a balesetröl röktön könyvet!?
2012. március 28. 20:28
na és??
nekem eltört a lábam,nekem 6 hétig kell gipsz.
Oszt érdekel ez valakit??
Nem hiszem!!
Ki nem szarja le??!!
nekem eltört a lábam,nekem 6 hétig kell gipsz.
Oszt érdekel ez valakit??
Nem hiszem!!
Ki nem szarja le??!!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: