Madonna megvadult
2012. március 22. 10:44
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Alejandro Gone Wild XD
2012. március 22. 10:49
|
|
PipiXBangúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 139260 offline
|
A klippnek csak néhány része tetszik.
Egyébként egyáltalán nem az Alejandro koppintása.
Kábé ez az üzenete: Nézzétek lopom Gaga ötleteit,ja nem bocsi mégsem.
A klip maga a Human Nature, Vogue,Erotica kisfilmekre épitkezik.
És miből lopott az Alejandro? VOGUE VOGUE ÉS VOGUE-BÓL.
Tehát Madonna csak a legszebb pillanatait másolta át a Girl Gone Wild-be.
Szóval Little Monsterek le a mancsokkal,ez nem jött be.
Egyébként egyáltalán nem az Alejandro koppintása.
Kábé ez az üzenete: Nézzétek lopom Gaga ötleteit,ja nem bocsi mégsem.
A klip maga a Human Nature, Vogue,Erotica kisfilmekre épitkezik.
És miből lopott az Alejandro? VOGUE VOGUE ÉS VOGUE-BÓL.
Tehát Madonna csak a legszebb pillanatait másolta át a Girl Gone Wild-be.
Szóval Little Monsterek le a mancsokkal,ez nem jött be.
2012. március 22. 13:43
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Akinek nem érhető el a videó: http://v.youku.com/v_show/id_XMzY5MDM3MTA4.html (Én is itt néztem meg, mert itt nem tudom..) A klipről: Jó a zene, de ez a nő már ebbe az évbe 54 éves lesz, mit vadul???? Egyébként meg undorító b**ik vannak a klipbe.... fujj.. (A Gaga - Alejandro klipet is utálom..)
2012. március 22. 16:28
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
hát igen, Gaga sokszor "kifejezte Madonna iránti tiszteletét" a klipjeiben
nem tudom , Madge milyen visszavágásra gondolhatott ezzel a klippel.... mindegy is, hozta a formáját, ez Madonna. Ő megteheti, hogy 20 évesként viselkedjen
jó a dal is
2012. március 22. 16:53
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Eddig sem szerettem Madonnát, most sem fogom...
2012. március 22. 17:19
Már megint az a bizonyos 'girls' szó. Könyörgöm, 54 évesen Madonna lassan öregasszonynak számít, még minden dalában lányként emlegeti magát. Ennyi idősen nem kéne 30 évvel fiatalabbakat majmolni. Megértem, vissza akar térni, és tényleg eszméletlen egy nő, de ne akarjon 54 évesen tininek kinézni
2012. március 22. 17:34
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Sem a dal, sem a klip nem tetszik, sőt szerintem mindkettő kifejezetten rossz. Írtátok, hogy ezzel az Alejandro-nak és Gagának vág vissza. Okés, de hogy jön össze a klip a dallal? Ez a dal arról szól, ami a mai tipikus 12-számok többsége, azaz, hogy dancefloor, burning, til the daylight, DJ play my favourite song, I'm a bad girl. És ebből hogy következett egy Gaga-alázó klip?
Oké, hogy igaza van, de akkor ezt egy olyan kaliberű dallal kellett volna összeegyeztetni. Amiben mondjuk Gagát osztja ki.
Anyukám azt mondta, Madonnát csak nézni jó, hallgatni nem. Ez igaz is volt régen, de most már a látvány sincs meg. Nem tetszik az sem benne, hogy úgy elváltoztatják különböző technikákkal, mintha csak most lépte volna át a 30-at. Nem azt mondom, hogy húzzon magára kartonruhát, kötögessen gyapjúzoknikat, és úgy énekelje a dalait, de az is túlzás, ahogy rázza magát.
Ez még egy gyenge kettest sem ér nálam.
Anyukám azt mondta, Madonnát csak nézni jó, hallgatni nem. Ez igaz is volt régen, de most már a látvány sincs meg. Nem tetszik az sem benne, hogy úgy elváltoztatják különböző technikákkal, mintha csak most lépte volna át a 30-at. Nem azt mondom, hogy húzzon magára kartonruhát, kötögessen gyapjúzoknikat, és úgy énekelje a dalait, de az is túlzás, ahogy rázza magát.
Ez még egy gyenge kettest sem ér nálam.
2012. március 22. 17:53
Jujj, hogy ezt már mióta tudom, hogy megvadult... xĐĐ
2012. március 22. 18:17
vegyes érzelmeim vannak a klipel kapcsolatban, viszont a véleményem most inkább megtartom magamnak
nem lesz a kedvenc klipjeim egyike, de nem is lett rossz
2012. március 22. 18:50
|
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 418 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline
|
nem volt sose jóó.
2012. március 22. 18:56
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Soha nem szerettem, soha nem is fogom. Régóta pályán van, és igaz, ami igaz, még mindig a toppon van, vagy legalábbis a közelében, de nevetséges a szám és a klip is. Főleg az utóbbi.
Állandó vita tárgya ez az egész "54 éves koromban kell-e illegetnem magam a kamerák előtt vagy nem?". Szerintem nem. Szerencsétlen lánya helyében én a falat kaparnám, ha az anyám ilyen lenge öltözékekben billegne ország világ előtt, 53-54 évesen. A zenéje tipikus pop...vagyis hamar a slágerlisták elejére tör, de semmi mondanivalója vagy értelme nincs.
Állandó vita tárgya ez az egész "54 éves koromban kell-e illegetnem magam a kamerák előtt vagy nem?". Szerintem nem. Szerencsétlen lánya helyében én a falat kaparnám, ha az anyám ilyen lenge öltözékekben billegne ország világ előtt, 53-54 évesen. A zenéje tipikus pop...vagyis hamar a slágerlisták elejére tör, de semmi mondanivalója vagy értelme nincs.
2012. március 22. 19:56
A dal sok hallgatás után megtetszett , szerintem egész jó a klip is .
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: