Madonna tizenkettedik stúdióalbumának második kislemeze március másodikán jelent meg, ám a kisfilmet csak most, a hónap végén hozták nyilvánosságra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Madonna megvadult
2012. március 21. 21:33
Számomra elég unalmas - mint a klip, mint a szám. De ettől ő még Madonna.
2012. március 21. 21:33
Tíz tonna sminkkel meg photoshop-pal bárki jól néz ki. El fogadhatná, hogy már nem az a mai csirke.
2012. március 21. 22:11
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Nekem a magassarkúban táncoló férfiak kicsit Lady Gaga - Alejandro beütést keltenek, és nekem ott is sok volt, és itt is az.
Párszor már elmondtam, hogy nem tetszik az "új" Madonna, nem kéne erőltetnie ezeket a discos beütésű számokat csak azért, mert ma ezek szólnak a rádióban 95%-ban.
Párszor már elmondtam, hogy nem tetszik az "új" Madonna, nem kéne erőltetnie ezeket a discos beütésű számokat csak azért, mert ma ezek szólnak a rádióban 95%-ban.
2012. március 21. 22:21
|
|
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1061 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline
|
Eléggé vegyes véleménnyel hagyott ez a videó
-egyfelől Madonna remekül néz ki benne,tényleg a korát meghazudtoló módon
-a magassarkús férfiak látványa számomra enyhén bizarr,és a szám sem valami nagy szenzáció.Ez a stílus egyszerűen már nem áll jól neki.
Én nem ezt a Madonnát szerettem meg....
-egyfelől Madonna remekül néz ki benne,tényleg a korát meghazudtoló módon
-a magassarkús férfiak látványa számomra enyhén bizarr,és a szám sem valami nagy szenzáció.Ez a stílus egyszerűen már nem áll jól neki.
Én nem ezt a Madonnát szerettem meg....
2012. március 21. 22:26
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Nos, Monsterek, kezdhettek félni, mert a Királynő visszatért és erősebb, mint valaha
Egyébként pedig nyilvánvalóan Gagának szánta visszavágásként, miszerint ez a stílus CSAK NEKI áll jól.
(egyébként ne kezdjük már az Alejandro copy-t, mikor az a klip kb hat Madonna videóból lett összelopva
A zenei műveltség senkinek nem árt...)
(egyébként ne kezdjük már az Alejandro copy-t, mikor az a klip kb hat Madonna videóból lett összelopva
2012. március 21. 22:33
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Madonna megtalálta a videójához az egyik legjobb modelt, Jon Kortajarenát. Csak ő miatta néztem meg. Madonna pedig no comment számomra. Már nem tud máshogy feltünést kelteni, csak egy ilyen videoklippel. Szerintem ez már több, mint szánalmas, hogy 53 évesen lovagol a klipbe, nyalják-falják a férfiak, meg erotikus módon rázza a seggét. 20-30 évesen elmegy, de 53 évesen már ne a seggét rázza ilyen klipben. Oké, hogy énekesnő, és el kell adnia magát, de az érdekes, hogy vannak olyan énekesnők is, akik ezt nem csinálják a klipjükbe, és mégis sikeresek. Ő az új dalaival már nem tud a köztudatba maradni, azért kell a figyelemfelkeltés. Nekem meg van a véleményem rólam. Amilyen jó számai voltak régen, most a régi önmagának a közelébe se ér. Mondjuk én soha nem szerettem, de most végképp elítélem. Túl erőltetett az egész, ez az, ami nagyon feltűnő számomra.
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2012. március 21. 22:38
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Vegas @ 2012.03.21. 22:33)
Madonna megtalálta a videójához az egyik legjobb modelt, Jon Kortajarenát. Csak ő miatta néztem meg. Madonna pedig no comment számomra. Már nem tud máshogy feltünést kelteni, csak egy ilyen videoklippel. Szerintem ez már több, mint szánalmas, hogy 53 évesen lovagol a klipbe, nyalják-falják a férfiak, meg erotikus módon rázza a seggét. 20-30 évesen elmegy, de 53 évesen már ne a seggét rázza ilyen klipben. Oké, hogy énekesnő, és el kell adnia magát, de az érdekes, hogy vannak olyan énekesnők is, akik ezt nem csinálják a klipjükbe, és mégis sikeresek. Ő az új dalaival már nem tud a köztudatba maradni, azért kell a figyelemfelkeltés. Nekem meg van a véleményem rólam. Amilyen jó számai voltak régen, most a régi önmagának a közelébe se ér. Mondjuk én soha nem szerettem, de most végképp elítélem. Túl erőltetett az egész, ez az, ami nagyon feltűnő számomra.
Tudod miért? Mert megteheti, tett már le 30 éves pályafutása alatt annyit az asztalra, hogy kiadhasson ilyen klipet. Madonna mindig ez volt és lesz is. Ráadásul meglepően jól tartja magát, olyan, mintha csak 30 lenne.. Én szeretnék így kinézni 53 évesen.
2012. március 21. 22:43
Szerintem jó szám. És akarok egy olyan magassarkút ami a pasikon van
jó cipők. a videó nem másolás. max magáról másolt.nem gagárol. az alejandro lett madonna videóiból öszirakva.(de azért gagát is szeretem). Én szeretem madonnát. olyan amilyen. az hogy 50 felett van az nem azt jelenti hogy ne csináljon ilyen számokat. én szeretem madonát így is úgy is. "she is the queen of pop"
várom a következő számát.
2012. március 21. 22:58
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Idézet (Glamster @ 2012.03.21. 22:38)
Tudod miért? Mert megteheti, tett már le 30 éves pályafutása alatt annyit az asztalra, hogy kiadhasson ilyen klipet. Madonna mindig ez volt és lesz is. Ráadásul meglepően jól tartja magát, olyan, mintha csak 30 lenne.. Én szeretnék így kinézni 53 évesen.
Ki mondta hogy nem teheti meg? Igen, valóban jól tartja magát, semmi sem kérdőjeleztem meg. Csupán azt mondtam, nekem már túl sok. Én viszont 53 évesen nem akarok majd több millió ember láttára akarom majd rázni a seggemet. Én alapjáraton nem szimpatizálok vele, a voksomat inkább a vele egykorú Joan Jettre tenném le, aki nem csinál ilyen klippeket, csupán azt, amit a szíve diktál, és mégis mennyien szeretik, és anno a The Runaways idején is kedvelték. Ízlések és pofonok.
Egyébként nem tudom, hogy miért kell belekötni mindig a véleményembe? Mindenkinek lehet rajongók véleménye. Persze nehéz lehet egy rossz kritika mellett elmenni, de ugyanúgy én is el tudom elfogadom a rossz és a jó véleményt is. Csak egyszer lenne az, hogy elfogadnák a a negatív véleményt is, és ne kössenek belém
Pandus
2012. március 21. 23:12
Idézet (Vegas @ 2012.03.21. 22:58)
Ki mondta hogy nem teheti meg? Igen, valóban jól tartja magát, semmi sem kérdőjeleztem meg. Csupán azt mondtam, nekem már túl sok. Én viszont 53 évesen nem akarok majd több millió ember láttára akarom majd rázni a seggemet. Én alapjáraton nem szimpatizálok vele, a voksomat inkább a vele egykorú Joan Jettre tenném le, aki nem csinál ilyen klippeket, csupán azt, amit a szíve diktál, és mégis mennyien szeretik, és anno a The Runaways idején is kedvelték. Ízlések és pofonok.
Egyébként nem tudom, hogy miért kell belekötni mindig a véleményembe? Mindenkinek lehet rajongók véleménye. Persze nehéz lehet egy rossz kritika mellett elmenni, de ugyanúgy én is el tudom elfogadom a rossz és a jó véleményt is. Csak egyszer lenne az, hogy elfogadnák a a negatív véleményt is, és ne kössenek belém
Én el tudom fogadni azt is ha valaki nem szereti, viszont az azért erős túlzás hogy csak ezzel tud megmaradni a zeneiparban. Ha csinált volna egy nyakig begombolkozós szolíd klipet, na azzal is mindenhol szerepelt volna, arról is rengeteget beszéltek volna.
De egyébként ezt a vetkőzősdit és botrányosdit sem most kezdte, 25 éve is megbotránkoztatott, vannak ilyen emberek. Madonna az a kategória, aki bizonyos határokon belül feszegeti a közvéleményt, ugyanakkor rengetegen tisztelik, elég nagy korcsoportban. Gyagyát tudnám említeni, na ő meg pont Madonnát utánozza, amivel alapjárat szerintem nem lenne nagy probléma, ha lenne annyi esze és nyilatkozna egy olyat, hogy igen, copycat vagyok, de csak mert imádom. Nem pereskedni kellene meg az agyatlan csíra szörnyecskéit uszítani Madonna ellen, akik nagy részén még a tojáshéj a hátsó felükön van, azt se tudják ki az a Madonna. Gyagya másik problémája, hogy emellett csak a botrányaiból él, szerintem már valamilyen szinten függő is. Nem ez a nagyobb baj, hanem hogy aki képes gondolkodni, az csak annyit tud mondani rá, hogy elmentek neki otthonról, vagy hogy mentális betegsége van. Régen szerettem, ma már hányingerem van tőle.
Azt viszont nem értem, hogy egyeseknek miért fáj hogy Madonna még mindig zenél. A mai sztárocskák 99%-a 20-30 év múlva nem lesz sehol. Inkább tiszteletreméltó hogy ez a nő ennyi mindent véghez vitt.
2012. március 22. 00:19
|
|
PinkPrincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 314 Csatolások: 0 Azonosító: 123580 offline
|
Na írom a véleményem és ha lehet nem kérek osztásokat.
Szerintem Madonna tökre úgy nézz ki,mint Lady Gaga...Eddig Madonnát így nem is láttam...-.- Lady Gaga számomra jobb,mint Madonna. Gyűlölöm Donnát a számait,a hangját...Hiába mondjátok,hogy Madonna <3 így úgy. Nekem nem. Ízlések és pofonok!
Jah és igen marha jól nézz ki Madonna 1 kiló sminkkel:D Múltkor raktak róla ki képet smink nélkül,mint egy zombie:D
Vékony alakja meg végül is lehet később is az embernek.
Ennyi pénzér már csak tud jól kinézni.
És a mai technika sok mindenre képes:))
Még valami egyáltalán nem vagyok rá irigy mielőtt bárki is ezt feltételezni.Inkább legyek ronda és kövér öreg koromban,mint Madonna...És Köszönöm a szép jó kívánságokat:$
Szerintem Madonna tökre úgy nézz ki,mint Lady Gaga...Eddig Madonnát így nem is láttam...-.- Lady Gaga számomra jobb,mint Madonna. Gyűlölöm Donnát a számait,a hangját...Hiába mondjátok,hogy Madonna <3 így úgy. Nekem nem. Ízlések és pofonok!
Jah és igen marha jól nézz ki Madonna 1 kiló sminkkel:D Múltkor raktak róla ki képet smink nélkül,mint egy zombie:D
Vékony alakja meg végül is lehet később is az embernek.
És a mai technika sok mindenre képes:))
Még valami egyáltalán nem vagyok rá irigy mielőtt bárki is ezt feltételezni.Inkább legyek ronda és kövér öreg koromban,mint Madonna...És Köszönöm a szép jó kívánságokat:$
2012. március 22. 00:35
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
Én nagyívbe LEKAKKANTOM,hogy másolat-e vagy sem! nekem nagyon bejön mint a klip mint a zene
:D:D Hajrá Madonna!
:D:D:D
2012. március 22. 00:47
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
PinkPrincess!tőlem csak azért is kapsz egy kis kommentárt rendben??mivel én is megtehetem,hogy véleményt írok!nem kell itt pattogni mint egy nikkelbolha...szeretnél te úgy kinézni mint Madonna 54 évesen!tesz azért,hogy kondícióba tartsa a testét és mivel SZTÁR(ha nem tűnt még volna fel) és kereslet van rá azért még jó hogy megteheti,hogy alakítsanak az arcán!Jajj mi az,hogy úgy néz ki mint egy zombi??? Kiscsi csillagom senki se fog fiatalodni nem gondolod???nem tudom hány éves vagy de szarrá röhögöm magam rajtad....
Glamster
2012. március 22. 05:46
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
a klip tisztára mint Lady Gaga Alejandro klipje
2012. március 22. 09:27
Először is le a kalappal az egyetlen és örök popistennő előtt. (hiszen popkirálynő az ma már sok van, de Madonna csak egy)
53 évesen szeretnék ilyen dögös és energikus lenni. Tetszik a dal és a klip is. Persze az már csakis részlet kérdése, hogy ebből mennyi köszönhető a technikának, de valakin még az se segít. Tetszik a klip koncepciója. Engem az 1990-es Justify My Love c. klipre emlékeztet (Hány éves is volt akkor GuyGuy? - 4?) és egy picit a 92-es Erotica c. klipjére is. Szóval, ha úgy vesszük Madonna önmagát "másolja".
nem várható el a fiatalok többségétől, hogy tegyék félre a csőlátásukat (amivel, csodálkoznék, ha a WC-ig eljutnának egyedül) hiszen még meg sem születtek, amikor Madonna már mindazt véghezvitte, amit mostanság kis kedvencük oly' erőltetetten próbálja, bizonyítani, hogy az ötlet az ő agyából pattant ki.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.