Starity

Madonna megvadult

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. március 21. 21:28 #1
- törölt felhasználó -    
Madonna tizenkettedik stúdióalbumának második kislemeze március másodikán jelent meg, ám a kisfilmet csak most, a hónap végén hozták nyilvánosságra.
A teljes cikkhez kattints ide!
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2012. március 21. 21:33 #2
- törölt felhasználó -    
Számomra elég unalmas - mint a klip, mint a szám. De ettől ő még Madonna.smileeee.gif
2012. március 21. 21:33 #3
- törölt felhasználó -    
Tíz tonna sminkkel meg photoshop-pal bárki jól néz ki. El fogadhatná, hogy már nem az a mai csirke.
2012. március 21. 21:48 #4
Muffin977
Muffin977
visszatérő vendég

Státuszthis world is mad...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 348
Csatolások: 426
Azonosító: 152100
tiszta Copy az egész...
2012. március 21. 22:11 #5
Pandus
Pandus

StátuszI'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you ...
Hozzászólás: 629
Csatolások: 396
Azonosító: 134321
Nekem a magassarkúban táncoló férfiak kicsit Lady Gaga - Alejandro beütést keltenek, és nekem ott is sok volt, és itt is az.
Párszor már elmondtam, hogy nem tetszik az "új" Madonna, nem kéne erőltetnie ezeket a discos beütésű számokat csak azért, mert ma ezek szólnak a rádióban 95%-ban.
2012. március 21. 22:21 #6
bogarka_95
bogarka_95
§Dreams.for.an.insomniac§

StátuszMy thoughts are like stars I can't fathom into constellations
Hozzászólás: 1061
Csatolások: 2
Azonosító: 94215
Eléggé vegyes véleménnyel hagyott ez a videó
-egyfelől Madonna remekül néz ki benne,tényleg a korát meghazudtoló módon
-a magassarkús férfiak látványa számomra enyhén bizarr,és a szám sem valami nagy szenzáció.Ez a stílus egyszerűen már nem áll jól neki.
Én nem ezt a Madonnát szerettem meg....
2012. március 21. 22:26 #7
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Nos, Monsterek, kezdhettek félni, mert a Királynő visszatért és erősebb, mint valaha meghajolo.gif Egyébként pedig nyilvánvalóan Gagának szánta visszavágásként, miszerint ez a stílus CSAK NEKI áll jól.
(egyébként ne kezdjük már az Alejandro copy-t, mikor az a klip kb hat Madonna videóból lett összelopva blink.gif A zenei műveltség senkinek nem árt...)

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/558357_352051588170160_165733863468601_943581_520226731_n.jpg
5 felhasználónak tetszik: bellarose, dave095, Black Hearth2, Holly Keller, bogarka_95
2012. március 21. 22:33 #8
Vegas
Vegas
zseni
Hozzászólás: 2553
Csatolások: 7161
Azonosító: 158908
Madonna megtalálta a videójához az egyik legjobb modelt, Jon Kortajarenát. Csak ő miatta néztem meg. Madonna pedig no comment számomra. Már nem tud máshogy feltünést kelteni, csak egy ilyen videoklippel. Szerintem ez már több, mint szánalmas, hogy 53 évesen lovagol a klipbe, nyalják-falják a férfiak, meg erotikus módon rázza a seggét. 20-30 évesen elmegy, de 53 évesen már ne a seggét rázza ilyen klipben. Oké, hogy énekesnő, és el kell adnia magát, de az érdekes, hogy vannak olyan énekesnők is, akik ezt nem csinálják a klipjükbe, és mégis sikeresek. Ő az új dalaival már nem tud a köztudatba maradni, azért kell a figyelemfelkeltés. Nekem meg van a véleményem rólam. Amilyen jó számai voltak régen, most a régi önmagának a közelébe se ér. Mondjuk én soha nem szerettem, de most végképp elítélem. Túl erőltetett az egész, ez az, ami nagyon feltűnő számomra.
1 felhasználónak tetszik: Pandus
2012. március 21. 22:38 #9
Glamster
Glamster

Idézet (Vegas @ 2012.03.21. 22:33)
Madonna megtalálta a videójához az egyik legjobb modelt, Jon Kortajarenát. Csak ő miatta néztem meg. Madonna pedig no comment számomra. Már nem tud máshogy feltünést kelteni, csak egy ilyen videoklippel. Szerintem ez már több, mint szánalmas, hogy 53 évesen lovagol a klipbe, nyalják-falják a férfiak, meg erotikus módon rázza a seggét. 20-30 évesen elmegy, de 53 évesen már ne a seggét rázza ilyen klipben. Oké, hogy énekesnő, és el kell adnia magát, de az érdekes, hogy vannak olyan énekesnők is, akik ezt nem csinálják a klipjükbe, és mégis sikeresek. Ő az új dalaival már nem tud a köztudatba maradni, azért kell a figyelemfelkeltés. Nekem meg van a véleményem rólam. Amilyen jó számai voltak régen, most a régi önmagának a közelébe se ér. Mondjuk én soha nem szerettem, de most végképp elítélem. Túl erőltetett az egész, ez az, ami nagyon feltűnő számomra.

Tudod miért? Mert megteheti, tett már le 30 éves pályafutása alatt annyit az asztalra, hogy kiadhasson ilyen klipet. Madonna mindig ez volt és lesz is. Ráadásul meglepően jól tartja magát, olyan, mintha csak 30 lenne.. Én szeretnék így kinézni 53 évesen.
4 felhasználónak tetszik: dave095, Pöttömke, Holly Keller, Black Hearth2
2012. március 21. 22:43 #10
- törölt felhasználó -    
Szerintem jó szám. És akarok egy olyan magassarkút ami a pasikon van rohog.gif jó cipők. a videó nem másolás. max magáról másolt.nem gagárol. az alejandro lett madonna videóiból öszirakva.(de azért gagát is szeretem). Én szeretem madonnát. olyan amilyen. az hogy 50 felett van az nem azt jelenti hogy ne csináljon ilyen számokat. én szeretem madonát így is úgy is. "she is the queen of pop" meghajolo.gif várom a következő számát. biggrin.gif
2012. március 21. 22:58 #11
Vegas
Vegas
zseni
Hozzászólás: 2553
Csatolások: 7161
Azonosító: 158908
Idézet (Glamster @ 2012.03.21. 22:38)
Tudod miért? Mert megteheti, tett már le 30 éves pályafutása alatt annyit az asztalra, hogy kiadhasson ilyen klipet. Madonna mindig ez volt és lesz is. Ráadásul meglepően jól tartja magát, olyan, mintha csak 30 lenne.. Én szeretnék így kinézni 53 évesen.

Ki mondta hogy nem teheti meg? Igen, valóban jól tartja magát, semmi sem kérdőjeleztem meg. Csupán azt mondtam, nekem már túl sok. Én viszont 53 évesen nem akarok majd több millió ember láttára akarom majd rázni a seggemet. Én alapjáraton nem szimpatizálok vele, a voksomat inkább a vele egykorú Joan Jettre tenném le, aki nem csinál ilyen klippeket, csupán azt, amit a szíve diktál, és mégis mennyien szeretik, és anno a The Runaways idején is kedvelték. Ízlések és pofonok.

Egyébként nem tudom, hogy miért kell belekötni mindig a véleményembe? Mindenkinek lehet rajongók véleménye. Persze nehéz lehet egy rossz kritika mellett elmenni, de ugyanúgy én is el tudom elfogadom a rossz és a jó véleményt is. Csak egyszer lenne az, hogy elfogadnák a a negatív véleményt is, és ne kössenek belém unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: Pandus
2012. március 21. 23:12 #12
- törölt felhasználó -    
Idézet (Vegas @ 2012.03.21. 22:58)
Ki mondta hogy nem teheti meg? Igen, valóban jól tartja magát, semmi sem kérdőjeleztem meg. Csupán azt mondtam, nekem már túl sok. Én viszont 53 évesen nem akarok majd több millió ember láttára akarom majd rázni a seggemet. Én alapjáraton nem szimpatizálok vele, a voksomat inkább a vele egykorú Joan Jettre tenném le, aki nem csinál ilyen klippeket, csupán azt, amit a szíve diktál, és mégis mennyien szeretik, és anno a The Runaways idején is kedvelték. Ízlések és pofonok. 
Egyébként nem tudom, hogy miért kell belekötni mindig a véleményembe? Mindenkinek lehet rajongók véleménye. Persze nehéz lehet egy rossz kritika mellett elmenni, de ugyanúgy én is el tudom elfogadom a rossz és a jó véleményt is. Csak egyszer lenne az, hogy elfogadnák a a negatív véleményt is, és ne kössenek belém unsure.gif

Én el tudom fogadni azt is ha valaki nem szereti, viszont az azért erős túlzás hogy csak ezzel tud megmaradni a zeneiparban. Ha csinált volna egy nyakig begombolkozós szolíd klipet, na azzal is mindenhol szerepelt volna, arról is rengeteget beszéltek volna.
De egyébként ezt a vetkőzősdit és botrányosdit sem most kezdte, 25 éve is megbotránkoztatott, vannak ilyen emberek. Madonna az a kategória, aki bizonyos határokon belül feszegeti a közvéleményt, ugyanakkor rengetegen tisztelik, elég nagy korcsoportban. Gyagyát tudnám említeni, na ő meg pont Madonnát utánozza, amivel alapjárat szerintem nem lenne nagy probléma, ha lenne annyi esze és nyilatkozna egy olyat, hogy igen, copycat vagyok, de csak mert imádom. Nem pereskedni kellene meg az agyatlan csíra szörnyecskéit uszítani Madonna ellen, akik nagy részén még a tojáshéj a hátsó felükön van, azt se tudják ki az a Madonna. Gyagya másik problémája, hogy emellett csak a botrányaiból él, szerintem már valamilyen szinten függő is. Nem ez a nagyobb baj, hanem hogy aki képes gondolkodni, az csak annyit tud mondani rá, hogy elmentek neki otthonról, vagy hogy mentális betegsége van. Régen szerettem, ma már hányingerem van tőle.

Azt viszont nem értem, hogy egyeseknek miért fáj hogy Madonna még mindig zenél. A mai sztárocskák 99%-a 20-30 év múlva nem lesz sehol. Inkább tiszteletreméltó hogy ez a nő ennyi mindent véghez vitt.
3 felhasználónak tetszik: Glamster, dave095, Pöttömke
2012. március 22. 00:19 #13
PinkPrincess
PinkPrincess
visszatérő vendég
Hozzászólás: 314
Csatolások: 0
Azonosító: 123580
Na írom a véleményem és ha lehet nem kérek osztásokat.smileeee.gif

Szerintem Madonna tökre úgy nézz ki,mint Lady Gaga...Eddig Madonnát így nem is láttam...-.- Lady Gaga számomra jobb,mint Madonna. Gyűlölöm Donnát a számait,a hangját...Hiába mondjátok,hogy Madonna <3 így úgy. Nekem nem. Ízlések és pofonok!

Jah és igen marha jól nézz ki Madonna 1 kiló sminkkel:D Múltkor raktak róla ki képet smink nélkül,mint egy zombie:D
Vékony alakja meg végül is lehet később is az embernek.smileeee.gif Ennyi pénzér már csak tud jól kinézni.
És a mai technika sok mindenre képes:))

Még valami egyáltalán nem vagyok rá irigy mielőtt bárki is ezt feltételezni.Inkább legyek ronda és kövér öreg koromban,mint Madonna...És Köszönöm a szép jó kívánságokat:$
2012. március 22. 00:35 #14
foolishdoll
foolishdoll

StátuszCelebvadászat,ready to go!! :D
Hozzászólás: 694
Azonosító: 128436
Én nagyívbe LEKAKKANTOM,hogy másolat-e vagy sem! nekem nagyon bejön mint a klip mint a zene biggrin.gif:D:D Hajrá Madonna! biggrin.gif:D:D:D
2012. március 22. 00:47 #15
foolishdoll
foolishdoll

StátuszCelebvadászat,ready to go!! :D
Hozzászólás: 694
Azonosító: 128436
PinkPrincess!tőlem csak azért is kapsz egy kis kommentárt rendben??mivel én is megtehetem,hogy véleményt írok!nem kell itt pattogni mint egy nikkelbolha...szeretnél te úgy kinézni mint Madonna 54 évesen!tesz azért,hogy kondícióba tartsa a testét és mivel SZTÁR(ha nem tűnt még volna fel) és kereslet van rá azért még jó hogy megteheti,hogy alakítsanak az arcán!Jajj mi az,hogy úgy néz ki mint egy zombi??? Kiscsi csillagom senki se fog fiatalodni nem gondolod???nem tudom hány éves vagy de szarrá röhögöm magam rajtad....biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2012. március 22. 05:46 #16
missyanikó7
missyanikó7
Huncutka™

StátuszCranilla:Körülötted mindenki hülye csak te vagy okos :D :D :D
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1231
Csatolások: 42
Azonosító: 152541
a klip tisztára mint Lady Gaga Alejandro klipje
2012. március 22. 08:23 #17
zoey0001
zoey0001
visszatérő vendég
Hozzászólás: 180
Azonosító: 151905
miez? Lady Gaga Alejandro folytatása?ohmy.gif o____o jah meg azthiszem nem véletlenül fekete fehér a klipp wink.gif pedig szerettem Madonnát...sad.gif
2012. március 22. 08:24 #18
itsStell
itsStell

StátuszAll Monsters Are Human
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 867
Azonosító: 171691
Nekem egyáltalán nem tetszik,mondjuk amúgysem rajongók érte de ez a klipp mi?!
2012. március 22. 09:27 #19
- törölt felhasználó -    
Először is le a kalappal az egyetlen és örök popistennő előtt. (hiszen popkirálynő az ma már sok van, de Madonna csak egy) meghajolo.gif 53 évesen szeretnék ilyen dögös és energikus lenni. Tetszik a dal és a klip is. Persze az már csakis részlet kérdése, hogy ebből mennyi köszönhető a technikának, de valakin még az se segít. Tetszik a klip koncepciója. Engem az 1990-es Justify My Love c. klipre emlékeztet (Hány éves is volt akkor GuyGuy? - 4?) és egy picit a 92-es Erotica c. klipjére is. Szóval, ha úgy vesszük Madonna önmagát "másolja". pardon.gif nem várható el a fiatalok többségétől, hogy tegyék félre a csőlátásukat (amivel, csodálkoznék, ha a WC-ig eljutnának egyedül) hiszen még meg sem születtek, amikor Madonna már mindazt véghezvitte, amit mostanság kis kedvencük oly' erőltetetten próbálja, bizonyítani, hogy az ötlet az ő agyából pattant ki.
5 felhasználónak tetszik: Glamster, Black Hearth2, Pöttömke, Holly Keller, bogarka_95
2012. március 22. 10:43 #20
Glamster
Glamster

Ennyi értelmetlen hszt és embert egyrakáson mellow.gif ilyenkor olyan, Oh God why, érzésem van...
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Madonna Madonna 212.