Öt ok, amiért érdemes csekkolni Az éhezők viadalát
2012. május 12. 20:33
Nem értem miért kell a Twilight-hoz hasonlítani. Kb a szerelmi háromszög miatt ami minden második filmben benne van, és szerintem kell is az oda.... a Twilight ehhez a filmehz képest egy csöpögős sz@r. Elnézést kérek a kultúrálatlan kifejezésért. :$
2012. május 14. 14:44
én is úgy gondolom h csak az a közös az alkonyat és az éhezők viadalában h itt is jelen van a szerelmi háromszög..amúgy én láttam a filmet szerintem jó lett
2012. május 21. 12:18
|
|
pookins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.14. Hozzászólás: 831 Csatolások: 946 Azonosító: 140772 offline
|
tegnap este néztem meg.. valami fantasztikus ez a film <3
a poén az, hogy mikor megláttam Lenny Kravitzet, nem tudtam, hogy ő az, és magamban is Lennynek hívtam, csak úgy.. a végén azonban megláttam a nevét, és olyan röhögőgörcs kapott el :'DDDDDD
hajjj, nagyonjóó film (:
a poén az, hogy mikor megláttam Lenny Kravitzet, nem tudtam, hogy ő az, és magamban is Lennynek hívtam, csak úgy.. a végén azonban megláttam a nevét, és olyan röhögőgörcs kapott el :'DDDDDD
hajjj, nagyonjóó film (:
2012. június 21. 11:04
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Hihetetlen jó film. Egyszerűen imádom!
2012. június 22. 13:22
Nagyon nagyon nagyon jó film és nagyon stb. stb. várom már a következő részt!
2012. július 09. 10:54
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Nagyon jó film, a szereplőgárda csodálatos, több mellékszereplő is felkeltette az érdeklődésemet. 
Mondjuk annyi a hasonlósága az Alkonyattal, mint a mákos tésztának a töltött paprikával...
Mondjuk annyi a hasonlósága az Alkonyattal, mint a mákos tésztának a töltött paprikával...
2012. július 27. 01:32
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
"az Oscar-díjas Jennifer Lawrence"
Oscar-JELÖLT, kérem szépen, "csupán" JELÖLT, bármennyire is fáj, az a díj jól megérdemelten Natalie Portmanhez került ama évben.
Oscar-JELÖLT, kérem szépen, "csupán" JELÖLT, bármennyire is fáj, az a díj jól megérdemelten Natalie Portmanhez került ama évben.
2012. augusztus 03. 23:29
|
|
Shelby Gleeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.03. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 182415 offline
|
Szépen össze van foglalva ....ezt a sorozatot egyszerűen nem lehet elfelejteni(nem mintha akarnám) naponta eszembe jut amint a könyvekben olvastam az izgalmasnál izgalmasabb fejezeteket... véleményem szerint a film is jól sikerült ,egyetlen kifogásom Peeta és a lába... de ről többet nem írok hátha valaki olyan is olvas itt aki nem olvasta a könyvet
2013. január 04. 16:46
|
|
Törpilla Csajsziivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.22. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 192070 offline
|
Hát.. Én most töltöttem le.
2013. január 27. 00:38
|
|
ILHSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.21. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 173967 offline
|
Shelby Glee>>szerintem azért nincs benne ez (az amúgy szerintem is fontos részlet), hogy Josh dolgát könnyítsék a további filmekben
egyébként.. IMÁDOM !! kedvenc !!
egyébként.. IMÁDOM !! kedvenc !!
2013. július 04. 17:59
|
|
acdcgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 181382 offline
|
Szerintem a film elképesztő, bár a könyvhöz képest... A könyvet ajánlom mindenkinek akinek van türelme, ideje hozzá. Csodálatos, érdemes elolvasni vagy megnézni és elgondolkodni rajta. Ja, és:- Sose hadjon el benneteket a remény!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: