Öt ok, amiért érdemes csekkolni Az éhezők viadalát
2012. március 22. 18:52
|
|
rencsajszi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 605 Csatolások: 0 Azonosító: 135047 offline
|
imádom! ♥ a könyvet is imádtam amiben még így is sok volt az akció...
2012. március 22. 19:26
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Nagyon felcsigáztak már, tényleg kiváncsi vagyok... nem is tudom mióta nem volt már olyan film amit ennyira reklámoztak volna. Ha jó a film, jöhet a könyv is.
2012. március 22. 19:28
|
|
Ancsi11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.12. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131108 offline
|
olvastam a könyvet és nagyon-nagyon tetszett,és a filmet is száz,hogy megnézem.Amúgy sztem hülyeség,hogy a filmet összehasonlítják az Alkonyattal és Hp-vel ez tök más,és sztem biztos,hogy lesz olyan sikeres,mint a másik kettő film,akár tetszik akár nem(hiszen elég megnézni,h könyvből több fogyott,mint a Twilightből)
2012. március 22. 19:37
|
|
indiancsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 116 Csatolások: 1 Azonosító: 124444 online
|
JOOSH!!
alig váárom hogy lássam :$$
alig váárom hogy lássam :$$
2012. március 22. 19:37
Én már olvastam a könyvet, és csak ajánlani tudom mindenkinek nekem nagyon tetszett!
Szerintem sem lehet összehasonlítani az Alkonyattal, pedig az összes részét olvastam és nem is egyszer láttam a filmeket.
2012. március 22. 20:48
|
|
Ade. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.23. Hozzászólás: 660 Csatolások: 1075 Azonosító: 159060 offline
|
a könyv elképesztően jól sikerült nem bírtam letenni
remélem a film is hasonlóan jó lesz és nem változtatnak rajta sokat.A szereplő gárda is tökéletes,egyedül Liam aggaszt egy kicsit,de amúgy nagyon várós film...már csak pár nap!!!
2012. március 22. 21:49
|
|
EmilyFan97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.02. Hozzászólás: 82 Csatolások: 51 Azonosító: 135532 offline
|
Én olvastam a könyveket és egyiket sem bírtam letenni annyira jók voltak,Suzanne Collins fantasztikus írónő
Remélem,hogy a film is jó lesz ugyanis a szereplőgárda szerintem jól lett kiválasztva
2012. március 23. 14:54
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Én már alig várom...
Olvastam a könyveket és imádtam, habár nem hasonlítanám össze Az éhezők viadalát az Alkonyat szériával, mert Collins világa sokkal durvább, mint Meyeré
2012. március 23. 15:01
|
|
Piros0817gonosz taemint törpe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.06. Hozzászólás: 1926 Csatolások: 6457 Azonosító: 70950 offline
|
Tegnap voltam a premieren és valami hihetetlenül jó film lett, ami eléggé meglepett. Mondhatom, hogy kellemesen csalódtam, mert olvastam a könyvet és ilyen téren elég szigorú vagyok, mert a könyv igen jóra sikeredett. Egész hűek voltak a könyvhöz, még a szövegben is. Hiányoltam, hogy nem raktak bele egy-két olyan poént, ami tényleg jó volt a könyve, de helyette raktak bele olyat (ami bár nem volt bent) nagyon jól jött ki. Josh pedig jobb lett a szerepre, mint azt vártam. (Igaz az még mindig eléggé gáz, hogy kisebb Katniss-nél, pedig a könyvben jóval nagyobb és egy kék kontaklencsét is igazán adhattak volna neki.)Jennifer szerintem rendkívül jól alakította Katniss szerepét. Az is tetszett még benne, hogy viszonylagosan Katniss szemszögéből láttuk a történetet, mert így ebben is hű a könyvhöz.
Szerintem nem lesz ez az új Twilight, mert (sorry rajongók) ezerszer jobb annál.
Összességében én igen csak meg vagyok vele elégedve. Iszonyatosan tetszett és remélem a több rész is ilyen jó lesz.
Szerintem nem lesz ez az új Twilight, mert (sorry rajongók) ezerszer jobb annál.
Összességében én igen csak meg vagyok vele elégedve. Iszonyatosan tetszett és remélem a több rész is ilyen jó lesz.
2012. március 23. 16:21
|
|
DorCsaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.25. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 129914 offline
|
A kedvenc könyvsorozatom, szóval alig várom, hogy a filmet is láthassam. Biztos nem lesz olyan jó, mint a könyv (hisz ez minden film-adaptációra igaz), de azért még nagy élmny lehet
Amint eljutok a moziba, megnézem
Addig pedig tűkön ülök...
2012. március 23. 18:32
|
|
krisztiselenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 151446 offline
|
B+ ez csak négy de egyébként biztos jó film lehet meg majd ugy is meg akarom nézni!
2012. március 23. 18:34
Mindenki dicséri, aki látta már, szóval lehet hogy majd rászánom magam, amikor itt is adni fogják...
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: