Öt ok, amiért érdemes csekkolni Az éhezők viadalát
2012. március 21. 20:27
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Nagyon kíváncsi vagyok a filmre,bár a könyvet csak most olvasom,de felettéb érdekes történet...(: Chloe Moretz jellentkezett Katniss szerepére??? Mik kinem derülnek..
Várós film ;D
2012. március 21. 20:27
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
Én imádom és nagyon várom hogy megnézzem mert olvastam a könyveket és egyszerűen odáig vagyok érte <3
2012. március 21. 20:36
|
|
NyuSzikA12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 157789 offline
|
Nagyon várom biztos jóó lesz.!!
Josh..♥♥
2012. március 21. 20:39
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Tuti,hogy megfogom nézni ezt a filmet!
2012. március 21. 20:40
|
|
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline
|
Úhhhh, nagyon várom már*___* Imádom! Remélem a film sem fog csalódást okozni!!
Imádom a könyveket, csak azt sajnálom, hogy nem lesz több
Viszont most a film egy kicsit majd kielégít
2012. március 21. 21:00
|
Kingaaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.04. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 157408 offline
|
Én olvastam a könyvet! VALAMI FANTASZTIKUS!
Szó szerint, le kellett tennem a könyvet mert annyira izgatott lettem..fúú iszonyatosan jó!
Mindenkinek ajánlom!
Filmre kíváncsi vagyok, bár én nem ezeket a színészeket választottam volna..
Szó szerint, le kellett tennem a könyvet mert annyira izgatott lettem..fúú iszonyatosan jó!
Mindenkinek ajánlom!
Filmre kíváncsi vagyok, bár én nem ezeket a színészeket választottam volna..
2012. március 21. 21:32
|
|
chels13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.28. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 159514 offline
|
én már régen kiolvastam az összes részt, és már akkor tudtam, hogy ez lesz az évszázad legjobb filmje... bár még nem láttam, de már most nagyon remélem, hogy a folytatásokat hamar elkészítik
pénteken megyek moziba, de már ma reggel arra keltem, hogy izgulok, hisz már csak 2 teljes nap és látom filmvásznon mindazt, amit eddig csak a gondolataimban vetítettem le.
2012. március 21. 21:37
Annyira dicsérik, hogy most már az én érdeklődésem is felkeltette, így alig várom a premiert.
2012. március 21. 21:40
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
az én véleményem szerintem olyan nagy sikere és népszerűsége nem lesz mint mondjuk a twilightnak vagy a Harry potternek, de én szerintem nekem tetszeni fog a történet - bár ki tudja 
lehet olyan sikeres lesz mondjuk mint a Narnia, vagyis hát sikeres
csak nem túlzottan mint az előbb említett alkotások
lehet olyan sikeres lesz mondjuk mint a Narnia, vagyis hát sikeres
2012. március 21. 21:47
Mindenki dicséri, szóval kezdek kíváncsi lenni, szerintem majd megnézem
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: