Marilyn Manson és Johnny Depp közös dallal sokkolnak
2012. március 21. 18:09
2012. március 21. 18:37
|
|
Netygoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.31. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 148370 offline
|
Az nem igaz,hogy ez után őrültnek tartanánk,mivel Johnny és Manson régóta barátok. Szóval a cikk kicsit fura nekem. :S
Egyébként a lemezt illetően csak ma tudtam meg de várom:) ahogy minden Johnny-val kapcsolatod fantasztikus dolgot!!!
<3
Egyébként a lemezt illetően csak ma tudtam meg de várom:) ahogy minden Johnny-val kapcsolatod fantasztikus dolgot!!!
2012. március 21. 18:42
ez komoly lezs 
és Johnny Depp...annyira imásom
Marilyntől még nem hallottam dalt...de azrt ezt nagyon kíváncsian várom
és Johnny Depp...annyira imásom
Marilyntől még nem hallottam dalt...de azrt ezt nagyon kíváncsian várom
2012. március 21. 19:10
|
|
Mercy Lisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 266 Csatolások: 3 Azonosító: 143373 offline
|
Johnny Depp lesz benne! Ez fergeteges lesz! Imádom Johnnyt! Na, kíváncsi vok milyen lehet a feldolgozás közösen Mansonnal! :S
2012. március 21. 19:32
|
|
Netygoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.31. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 148370 offline
|
A főcikk szerint újdonság,hogy együtt készítenek egy dalt,
Én nagyon várom,kíváncsi leszek,remélem énekel benne Johnny! Annyira szép hangja van,hogy az már elolvaszt:) Aki nem hallotta volna az nézze meg a Sweeney Todd a Fleet Street démoni borbélya,de sok véres jelenet van benne,szóval csak aki bírja,de ha nem is nézed itt egy kis zene,és a szövege se csúnya és képet sem mutat.
2012. március 21. 19:41
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
óóó...
Johnny <3 na erre kíváncsi leszek
2012. március 21. 19:50
|
|
Chloe_Dawniixúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 171378 offline
|
Mindkettőjüket imádom, szóval kíváncsi vagyok, és várom már nagyon :$$ :DDDDDDDDDD
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: