Megjelent a Hófehér és a vadász új előzetese
2012. március 21. 16:11
|
|
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline
|
Biztos jó lesz:D:D:D
2012. március 21. 16:28
Én szeretem ezeket a fajta filmeket, remélem hogy jó lesz.
2012. március 21. 17:04
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Megnézem, mert szeretem a meséket, de ha ennek is az lesz a vége, mint a Mirror, mirrornak, akkor főbe lövöm magam. 
Elég sokkoló volt egy éneklő, partizó Snow White.
Elég sokkoló volt egy éneklő, partizó Snow White.
2012. március 21. 17:43
|
Északi Lovag© A fjordok hercege |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 2487 Csatolások: 0 Azonosító: 156653 offline
|
…a tükörnek mindenképpen ciki lesz ez a film ebben a szereposztásban
…hiszen a tükör ezuttal nem lesz könnyű helyzetben, amikor a gonosz királynő felteszi neki a híres „tükrüm, tükröm, mond meg nékem…” kezdetű kérdést
…a tükörnek ezesetben csak két választása lesz, vagy elmondja az eredeti szöveget és ezért szégyenében megreped, hiszen ezzel itt hazugságot állít
…vagy hallgat
…a tükörnek ezesetben csak két választása lesz, vagy elmondja az eredeti szöveget és ezért szégyenében megreped, hiszen ezzel itt hazugságot állít
2012. március 21. 18:22
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
milyen szép és jó mesefilmből ilyen horrort,hogy tudnak faragni nekem nem nyelrte el a tetszésemet
2012. március 21. 18:30
Jónak tűnik és ha Kristen játszik benne akkor kíváncsi vagyok milyen, ha nem Bella!
2012. március 21. 18:35
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Északi Lovag @ 2012.03.21. 17:43)
…a tükörnek mindenképpen ciki lesz ez a film ebben a szereposztásban
…hiszen a tükör ezuttal nem lesz könnyű helyzetben, amikor a gonosz királynő felteszi neki a híres „tükrüm, tükröm, mond meg nékem…” kezdetű kérdést
…vagy hallgat 
Majd elküldjük pszichológushoz.
2012. március 21. 18:49
nagyon szeretem Charlize-t és Kristen-t is...nagyon-nagyon jó színésznők 
örülök, hogy ennbyire jó színészeket láthatun egy filmben
örülök, hogy ennbyire jó színészeket láthatun egy filmben
2012. március 21. 19:13
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
uuu gyönyörű látványviláág jó feldolgozááás mááár nagyon várom
2012. március 21. 19:35
|
|
dll89visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 145259 offline
|
Hát a másik ajánlóban inkább viccesnek tűnt a film, semmi horror nem volt benne, olyan, mintha két teljesen különböző filmről lenne szó, és lehet, h én vagyok hülye, de a gonosz királynő ott még Julia Roberts volt..
2012. március 21. 19:54
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
hmm..lehet megnézem őket..de nem igazán vagyok oda az ilyenekért.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: