Úgy tűnik, a csatorna annyira megbékélt Sheen urasággal, hogy karakterét, Charlie Harpert visszahozzák az egykor méltán népszerű Két pasi meg egy kicsibe.
A teljes cikkhez kattints ide!
Visszatér a sorozatba Charlie Sheen karaktere
2012. március 21. 09:18
2012. március 21. 10:40
Látom, nagyon sokan elolvassák a cikket.
Sajnálom, hogy annyira nem jó a viszonyuk, hogy nem maga Sheen tér vissza, így kissé fura lesz. Szívesen látnám viszont valamilyen módon.
Sajnálom, hogy annyira nem jó a viszonyuk, hogy nem maga Sheen tér vissza, így kissé fura lesz. Szívesen látnám viszont valamilyen módon.
2012. március 21. 10:49
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
DEJÓÓÓÓÓ
nagyon örülök neki,hogy visszatér
2012. március 21. 12:52
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Ennek örülök! : )
2012. március 21. 16:30
hát nagy dolog!Nem is jön vissza szerintem elég gáz ahogyan ezt kitalálták.Eleve nem kellett volna kinyírni.
2012. március 21. 18:44
|
|
Annuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 158 Csatolások: 1 Azonosító: 151137 offline
|
Én nagyon imádtam charlit és a neten néztem feliratosan is azújakat Ashton olyan szar ,hogy az már fáj!!!!Már kezdtem örűlni , hogy hátha visszatér az igazi charle de sajnos megint csak egy utánzatot kaptunk!!!!! Mióta nem Charle a főszereplő hanem Ashton azóta nem is nézem mert pocsék!!!! Ha visszahoznák charlit ( igaziból) a nézetség az egekbe szökne!!!!! De sajnos nem!!

2012. március 21. 19:03
|
|
Mercy Lisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 266 Csatolások: 3 Azonosító: 143373 offline
|
Jaj de jóóóóó!!!! Az ő karaktere a legtutibb!!!
2012. március 21. 19:09
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Valószínűleg nem fog nőni a nézettség,mert nem hinném,hogy csak magát a karaktert szerették,hanem a színészt is
2012. március 21. 19:55
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
de jóó!!!Ő a legjobb <3
2012. március 21. 21:09
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Imádom ezt a sorozatot, máig is nézem a Viasaton. De szerintem sem a karakterét szerették a legjobban a nézők, hanem magát Charlie-t is ... Köztük énis ... :'|
2012. március 21. 21:38
|
|
hedi98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 137878 offline
|
szal most ez ilyen szellemekkel suttogós sorozat lesz v mi oO? Nem kellett volna kirúgni Charliet (oké,nem kellett volna azt tennie.. de akk is) és akk nem kéne így faszkódni
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: