A másodfokú bíróság meghozta ítéletét a színész ügyében, mely szerint a büntetése a korábbi hat év helyett, négy év és hat hónapos börtönben letöltendő szabadságvesztés.
A teljes cikkhez kattints ide!
Négy és fél évet kapott Damu Roland
2012. március 20. 16:11
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
meg tudom érteni a döntést..
2012. március 20. 16:31
Szerintem teljesen jogosan ültették le ennyi időre. Tényleg elég agresszív......Stohl is kaphatott volna ennyit. (Sőt, még többet is)
2012. március 20. 16:33
Rohadtul nem érdemelte meg.
"Az ítéletnél figyelembe vették az elsőfokú tárgyalás pontatlanságait, és az enyhítő körülményeket, valamint azt is, hogy a Damu által elkövetett erőszak viszonylag enyhe a társadalomra jelentett veszély szempontjából."
Nem jelent veszélyt a társadalomra, de az aki a saját gyereket halálra verte veszélyt jelent és ő csak 5 évet kapott.
"hogy jogi értelemben akkor is megvalósult a közösülés ténye, ha az csak másodpercekig tartott,"
Akkor ilyen értelmezésben bármelyik pasit aki fogdossa a csajokat fel lehetne jelenteni zaklatásért meg erőszakért.
Szánalmas a magyar igazságszolgáltatás és jog.
"Az ítéletnél figyelembe vették az elsőfokú tárgyalás pontatlanságait, és az enyhítő körülményeket, valamint azt is, hogy a Damu által elkövetett erőszak viszonylag enyhe a társadalomra jelentett veszély szempontjából."
Nem jelent veszélyt a társadalomra, de az aki a saját gyereket halálra verte veszélyt jelent és ő csak 5 évet kapott.
"hogy jogi értelemben akkor is megvalósult a közösülés ténye, ha az csak másodpercekig tartott,"
Akkor ilyen értelmezésben bármelyik pasit aki fogdossa a csajokat fel lehetne jelenteni zaklatásért meg erőszakért.
Szánalmas a magyar igazságszolgáltatás és jog.
2012. március 20. 16:37
Szerintem sem érdemelte meg ez túl súlyos büntetés egy ilyenért!!!!
2012. március 20. 17:01
sztem is a csaj hazudik, és én is stohl-t hoznám fel h akkor ő miért nem kapott ennyit??
2012. március 20. 17:14
|
rglad7671új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.20. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 171639 offline
|
nem az a gond,hogy Damu sokat kapott,hanem az,hogy a tobbiek kaptak keveset!pl.Stohl!.....Palacsik is keves buntetest kapott azert,amiert odaadta az utlevelet a baratnojenek,hogy hasznalja!
2012. március 20. 17:15
másfelől viszont a Császár Előd felfüggesztettet kapott, pedig megölt egy rendőrt bedrogozva, ahhoz képest ez az ítélet elég súlyos.
2012. március 20. 17:51
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Egyetértek az előttem szólókkal! Nem értem túlzottan a magyar igazságszolgáltatást. Stohl András kap 5 hónapot, aki bizonyítottan ittas, s drogos állapotban karambolozott, ráadásul már harmadjára... Damu Roland meg úgy kap több év letöltendő börtön büntetést, hogy közel sem biztos az amit a kedves barátnője állított. Vagyis, bebizonyítani nem tudták, hogy az igaz amit mondott. Szerintem pofára ment. A bírónak nem volt szimpatikus Damu.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

1 felhasználónak tetszik: