A másodfokú bíróság meghozta ítéletét a színész ügyében, mely szerint a büntetése a korábbi hat év helyett, négy év és hat hónapos börtönben letöltendő szabadságvesztés.
A teljes cikkhez kattints ide!
Négy és fél évet kapott Damu Roland
2012. március 20. 16:11
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
meg tudom érteni a döntést..
2012. március 20. 16:31
Szerintem teljesen jogosan ültették le ennyi időre. Tényleg elég agresszív......Stohl is kaphatott volna ennyit. (Sőt, még többet is)
2012. március 20. 16:33
Rohadtul nem érdemelte meg.
"Az ítéletnél figyelembe vették az elsőfokú tárgyalás pontatlanságait, és az enyhítő körülményeket, valamint azt is, hogy a Damu által elkövetett erőszak viszonylag enyhe a társadalomra jelentett veszély szempontjából."
Nem jelent veszélyt a társadalomra, de az aki a saját gyereket halálra verte veszélyt jelent és ő csak 5 évet kapott.
"hogy jogi értelemben akkor is megvalósult a közösülés ténye, ha az csak másodpercekig tartott,"
Akkor ilyen értelmezésben bármelyik pasit aki fogdossa a csajokat fel lehetne jelenteni zaklatásért meg erőszakért.
Szánalmas a magyar igazságszolgáltatás és jog.
"Az ítéletnél figyelembe vették az elsőfokú tárgyalás pontatlanságait, és az enyhítő körülményeket, valamint azt is, hogy a Damu által elkövetett erőszak viszonylag enyhe a társadalomra jelentett veszély szempontjából."
Nem jelent veszélyt a társadalomra, de az aki a saját gyereket halálra verte veszélyt jelent és ő csak 5 évet kapott.
"hogy jogi értelemben akkor is megvalósult a közösülés ténye, ha az csak másodpercekig tartott,"
Akkor ilyen értelmezésben bármelyik pasit aki fogdossa a csajokat fel lehetne jelenteni zaklatásért meg erőszakért.
Szánalmas a magyar igazságszolgáltatás és jog.
2012. március 20. 16:37
Szerintem sem érdemelte meg ez túl súlyos büntetés egy ilyenért!!!!
2012. március 20. 17:01
sztem is a csaj hazudik, és én is stohl-t hoznám fel h akkor ő miért nem kapott ennyit??
2012. március 20. 17:14
|
rglad7671új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.20. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 171639 offline
|
nem az a gond,hogy Damu sokat kapott,hanem az,hogy a tobbiek kaptak keveset!pl.Stohl!.....Palacsik is keves buntetest kapott azert,amiert odaadta az utlevelet a baratnojenek,hogy hasznalja!
2012. március 20. 17:15
másfelől viszont a Császár Előd felfüggesztettet kapott, pedig megölt egy rendőrt bedrogozva, ahhoz képest ez az ítélet elég súlyos.
2012. március 20. 17:51
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Egyetértek az előttem szólókkal! Nem értem túlzottan a magyar igazságszolgáltatást. Stohl András kap 5 hónapot, aki bizonyítottan ittas, s drogos állapotban karambolozott, ráadásul már harmadjára... Damu Roland meg úgy kap több év letöltendő börtön büntetést, hogy közel sem biztos az amit a kedves barátnője állított. Vagyis, bebizonyítani nem tudták, hogy az igaz amit mondott. Szerintem pofára ment. A bírónak nem volt szimpatikus Damu.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

1 felhasználónak tetszik: