Starity

David Tennant 6

101 oldal 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2014. július 24. 16:40 #1961
Luer
Luer
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 406
Csatolások: 0
Azonosító: 176693
Idézet (Sunyi @ 2014.07.24. 10:14)
Azt én se tudom de szerintem lassan de nő az eltolódás a felirat és a hang között. most már nagyon zavaró nem is igen lehet így nézni, mert akaratlanul is olvasod a szöveget  sad.gif  mad.gif

Mintha észrevették volna mert az előbb ment egy film es összhangban volt a felirat a beszéddel. Remelem igy is marad!
2014. július 29. 11:02 #1962
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Idézet (Luer @ 2014.07.24. 16:40)
Mintha észrevették volna mert az előbb ment egy film es összhangban volt a felirat a beszéddel. Remelem igy is marad!

tegnap még olyan volt szóval szerintem marad is. Kár hogy nem a Single Father előtt csinálták meg mert akkor felvettem volna..
2014. július 29. 13:59 #1963
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Nálam ma is gond nélkül csúszott a felirat másodperceket... Bár érdekes, mert nem mindig. A Stephen K. Amos Show például pöpecül ment a minap...
2014. július 29. 23:26 #1964
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.07.29. 13:59)
Nálam ma is gond nélkül csúszott a felirat másodperceket... Bár érdekes, mert nem mindig. A Stephen K. Amos Show például pöpecül ment a minap...

Nekem most teljesen jo azóta mióta írtam itt pár napja.
Nekem a SF le van mentve a gépre vágás nélkül. Es egész jo a felirat is hozza amit találtam a neten.
2014. július 30. 12:21 #1965
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Luer @ 2014.07.29. 23:26)
Nekem most teljesen jo azóta mióta írtam itt pár napja.
Nekem a SF le van mentve a gépre vágás nélkül. Es egész jo a felirat is hozza amit találtam a neten.

Gépen nekem is megvan persze, de ha felvettem volna akkor ott lenne a upcboxon és simán nézhetném bármikor vagy akár elalhatnék a hangjára.. bár valószínűleg akkor nagyon szomorúakat álmodnék utánna
1 felhasználónak tetszik: Luer
2014. július 30. 21:51 #1966
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Alan Carr sajnos még mindig csúszik... sad.gif mad.gif
2014. július 31. 13:36 #1967
Sunyi
Sunyi
Time Lady

megint lehet Davidre szavazni. Én magamnak úgy jósoltam még pár fordulóval ezelőtt hogy ő és Ben fognak a végén megmérkőzni, és lehet hogy igazam is lesz. bár azt hittem hogy Ben Martinnal kerül össze és nem Rickyvel...
Most David és Tom 50-50%nál állnak
2014. július 31. 15:05 #1968
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (Sunyi @ 2014.07.30. 21:51)
Alan Carr sajnos még mindig csúszik... sad.gif  mad.gif

Tegnap megint csúszott nekem is, csak most fordítva a szöveg volt előbb es jo pár másodperccel később a felirat. Agyrém :-(
2014. július 31. 18:24 #1969
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Sunyi @ 2014.07.31. 13:36)
megint lehet Davidre szavazni. Én magamnak úgy jósoltam még pár fordulóval ezelőtt hogy ő és Ben fognak a végén megmérkőzni, és lehet hogy igazam is lesz. bár azt hittem hogy Ben Martinnal kerül össze és nem Rickyvel...
Most David és Tom 50-50%nál állnak

Fantasztikus vagyok csak a linket nem irtam le biggrin.gif biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2014. augusztus 01. 16:49 #1970
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Sunyi @ 2014.07.31. 18:24)
Fantasztikus vagyok csak a linket nem irtam le biggrin.gif  biggrin.gif

Bár így lenne ötösöm a lottón... David és Ben maradt a végére.
Mondjuk nem sokkal előzte meg David Tomot, fél órával a vége előtt 50egészvalami és 49egészvalami volt az állás szóval tényleg csak hajszálon múlt.
Ez is nagyon szoros lesz szerintem, bár most nagyobb a különbség David és Ben közt mint Tommal volt bármikor mikor felnéztem.
2014. augusztus 06. 18:24 #1971
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Sunyi @ 2014.08.01. 16:49)
Bár így lenne ötösöm a lottón... David és Ben maradt a végére.
Mondjuk nem sokkal előzte meg David Tomot, fél órával a vége előtt 50egészvalami és 49egészvalami volt az állás szóval tényleg csak hajszálon múlt.
Ez is nagyon szoros lesz szerintem, bár most nagyobb a különbség David és Ben közt mint Tommal volt bármikor mikor felnéztem.

David nyert!!
nem sokkal kb 200 ezer szavazattal de majd 3 millióan szavaztak összesen...
hullam.gif
2 felhasználónak tetszik: Luer, Sally Sparrow
2014. augusztus 11. 09:36 #1972
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Vannak új képek a WWDOOH-hoz
http://www.hi-check.com/wp-content/uploads/2014/08/WWDOOH1-600x399.jpg
http://www.hi-check.com/wp-content/uploads/2014/08/WWDOOH3-600x399.jpg

és van egy új trailer is hozzá
2014. augusztus 15. 18:13 #1973
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Várom már ezt az új filmet, különösen most, hogy David körül viszonylag állóvíz van. Attól egyébként megőrülök, hogy nem tudok egyelőre már két hónapja megszerezni semmit... Pedig összegyűlt egy szép kis mennyiség, amit meg kéne nézni, vagy legalábbis begyűjteni, hogy legyen miből mazsolázni szabadidőben... Azért bevallom az őszintét, hiányzik már a munka, bár tudom, hogy amikor megyek, majd morogni fogok, hogy grrr haza akarok menni... De majd visszarázódom... Mindig az első hetek a legnehezebbek, meg az utolsó hetek. Belerázódni újra, meg a szabiig kihúzni sem egyszerű, amikor már tudod, hogy már csak keveset kell melózni és jön a vakációóó. biggrin.gif

Ja, képzeljétek. Rájöttem, hogy az íródó könyvem egyik karaktere olyan, mint David. rohog.gif Na jó, nem pont, de külsőre olyasminek képzelem, mint ő. Természetileg pedig van benne egy pici Brendan Block. rohog.gif Ma jöttem rá erre a felfedezésre, amikor megvilágosodtam az egyik könyvbéli jelenetem kapcsán... Elképzeltem a SZITUÁCIÓT, nem gondoltam senki konkrétra, és valahogy a képzeletbeli filmkockáimon ő sétált be a kitalált jelenetem középpontjába... Hallottatok már ilyet?! think.gif rohog.gif Végre egy újabb karakteremnek van arca és teste, amit el tudok képzelni hozzá... rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
2014. augusztus 15. 19:39 #1974
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2014.08.15. 18:13)
Várom már ezt az új filmet, különösen most, hogy David körül viszonylag állóvíz van. Attól egyébként megőrülök, hogy nem tudok egyelőre már két hónapja megszerezni semmit... Pedig összegyűlt egy szép kis mennyiség, amit meg kéne nézni, vagy legalábbis begyűjteni, hogy legyen miből mazsolázni szabadidőben... Azért bevallom az őszintét, hiányzik már a munka, bár tudom, hogy amikor megyek, majd morogni fogok, hogy grrr haza akarok menni... De majd visszarázódom... Mindig az első hetek a legnehezebbek, meg az utolsó hetek. Belerázódni újra, meg a szabiig kihúzni sem egyszerű, amikor már tudod, hogy már csak keveset kell melózni és jön a vakációóó. biggrin.gif
Ja, képzeljétek. Rájöttem, hogy az íródó könyvem egyik karaktere olyan, mint David. rohog.gif Na jó, nem pont, de külsőre olyasminek képzelem, mint ő. Természetileg pedig van benne egy pici Brendan Block. rohog.gif Ma jöttem rá erre a felfedezésre, amikor megvilágosodtam az egyik könyvbéli jelenetem kapcsán... Elképzeltem a SZITUÁCIÓT, nem gondoltam senki konkrétra, és valahogy a képzeletbeli filmkockáimon ő sétált be a kitalált jelenetem középpontjába... Hallottatok már ilyet?! think.gif rohog.gif Végre egy újabb karakteremnek van arca és teste, amit el tudok képzelni hozzá... rohog.gif

Én nekem tele van a gépem nézni valóval de mióta kijöttem a kórházból nincs kedvem nézni őket pedig van mit.
A suli kezdést én is várom fura de most lenne kedvem tanulni de majd ha kezdődik a suli nyilván nem lesz. Mondjuk még össze kell pakolnom mert az eddigi szépen rendbe tett tételeim most halmokban állnak. Szépen papucsokba rendezve csücsültek a polcon amíg ki nem fordult a falból egy csavar és a polc leszakadt. Nincs kedvem megcsinálni..

Én valahogy nem lepődtem meg, hogy Brendan van a könyvedben akaratlanul is beleírod amit szeretsz. Tudatalatti érdekes dolgokra képes. Egyébként milyen könyvet írsz?

Én most Sherlock-os ficeket írok és azon veszem észre magam hogy nézek vmit és elképzelem a szituban hogy viselkednének és mit lehetne esetleg átvenni belőle. Ez is valami hasonló dolog.
2014. augusztus 16. 09:14 #1975
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Sunyi @ 2014.08.15. 19:39)
Én nekem tele van a gépem nézni valóval de mióta kijöttem a kórházból nincs kedvem nézni őket pedig van mit. 
A suli kezdést én is várom fura de most lenne kedvem tanulni de majd ha kezdődik a suli nyilván nem lesz. Mondjuk még össze kell pakolnom mert az eddigi szépen rendbe tett tételeim most halmokban állnak. Szépen papucsokba rendezve csücsültek a polcon amíg ki nem fordult a falból egy csavar és a polc leszakadt. Nincs kedvem megcsinálni..
Én valahogy nem lepődtem meg, hogy Brendan van a könyvedben akaratlanul is beleírod amit szeretsz. Tudatalatti érdekes dolgokra képes. Egyébként milyen könyvet írsz?
Én most Sherlock-os ficeket írok és azon veszem észre magam hogy nézek vmit és elképzelem a szituban hogy viselkednének és mit lehetne esetleg átvenni belőle. Ez is valami hasonló dolog.

Nekem a vinyóm, de a gépeim nem tudnak videót lejátszani, vagy el sem indul, annyit gondolkozik egy nagyobb fájlnál, vagy ha el is indul, akad meg pixelessé tördeli össze a képet, élvezhetetlen... Pechemre a DVD-m nem USB-portos, boxom nincs, úgyhogy ez van. A benti gépem legalább gyors, s remélhetőleg a rendszergazda megbütykölte és nem játssza el velem azt, hogyha pár percig nem nyúlok hozzá lefagy... Akkor very 'idögös' leszek. rolleyes.gif Úgyhogy marad a sima műsoros DVD nézés, de azokhoz nem mindig van hangulatom... Valamiért mindig az kell az embernek, ami épp nem elérhető... rohog.gif
Nekem a munkakezdés kis túlzással ugyan, de elég pokoli. Utálom az összes tankönyvet, meg azt, aki kitalálta, hogy én ezekkel foglalkozzak, intézzem... laugh.gif Ha ez lecseng, viszonylag nyugis dolgom van, bár valószínűleg úgysem úszom meg, hogy megint megtartassanak velem 6-8 tanórát legalább... Semmi kedvem hozzá, különösen már előre tudva, hogy a tanulókat a legkevésbé sem érdekli a téma - tisztelet a kivételnek. rohog.gif Nincs hálátlanabb dolog annál, mint amikor egy csapat kölyök előtt kell valami okosat produkálni, de lehetőleg úgy, hogy ebből ragadjon is rájuk valami az érdektelenség ellenére is. smileeee.gif
Ó, én hónapokig tologattam az egyik szekrényem letisztítását. Nem a szobámban van, hanem a folyosón, de az én cuccaim vannak rajta és benne, de már ujjnyi vastagon állt rajta a por... Néhány nappal ezelőtt sikeresen abszolváltam erre a félévre a feladatot. rohog.gif Nem vagyok én ennyire trehány és rendetlen, a szobámban rend van általában, de a folyosó... A folyosó az valahogy ki szokott esni ebből a kitüntető figyelemből. rohog.gif
Igen, valószínűleg ezért került bele a történetbe David, akarom mondani BB. biggrin.gif Bár nem pont BB, mert nem annyira szemét karakter, de hasonló.
Ezt a könyvet már évek óta írogatom, de inkább csak vázlataim vannak, meg 26 oldal konkrét szöveg, de ebből egy csomót át fogok írni, mert nem vagyok vele megelégedve. biggrin.gif Szerintem nyugdíjas koromra (már ha lesz még nekünk olyan, hogy nyugdíj) fog elkészülni és akkor talán lesz is belőle valami... rohog.gif Nagyon sok mindent írtam már, több regénybe is belekezdtem, de valahogy mindet hagytam a manóba, mert végül rájöttem, hogy nem is olyan jó. Ezen meg már tényleg évek óta rágódom, meg az ötlet is tetszik, érdemesnek érzem tényleg a megírásra... Hát majd meglátjuk. Amúgy dráma lesz, ha egyszer elkészül... A főszereplő egy fiatal nő lesz, az ő élete körül játszódik az egész. Lesz benne egy író is, akit a fejemben David Suchet alakít, meg persze fontos szerep jut ennek a harmadik karakternek is, aki pontosan még nem tudom, mivel foglalkozik, csak azt tudom, hogy hol dolgozik és hogy ezt nem reklámozza... rohog.gif Ja, és skót. Of course. rohog.gif
Én meg azt vettem észre, hogy filmként peregnek le előttem jelenetek, ötletek a könyvhöz, de mindezt még inkább csak jegyzetelgetem, nehogy elfelejtsem őket. Nagy meló lesz mindezt szépen meg is fogalmazni... Plusz van egy rakás dolog, aminek utána kell járnom, ha hiteles akarok lenni (márpedig az akarok). Melós dolog a könyvírás, nem is értem, hogy megy ez egyeseknek fix szerződéssel, határidőre... biggrin.gif Én ezzel az eggyel is mennyit kínlódok, más meg ennyi idő alatt kiad egy kész tetralógiát. tongue.gif
2014. augusztus 16. 09:34 #1976
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Sunyi @ 2014.08.15. 19:39)

Érdekes, mert sokáig az írómnak sem voltak konkrét vonásai, csak volt egy x korú pasas, akit elképzeltem, hogy ő az író, de ennyi. Arctalan, alaktalan volt. Aztán jött a Suchetitiszem, begyűjtöttem tőle sok filmet, amikbe nyilvánvalóan belenéztem, és azon kaptam magam, hogy ebben a rengeteg filmjében szinte mindenütt van valahol valami (egy mosoly, egy gesztus, egy mondat, egy tekintet, stb.), amikor úgy viselkedik, egy az egyben olyan, mint az én elképzelt íróm... Akkor határoztam el magam, hogy igen, a könyv fejbeli filmváltozatában Suchet lesz az író, amikor konkrétan a Maxwellt néztem. biggrin.gif
2014. augusztus 16. 20:03 #1977
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2014.08.16. 09:14)
Ó, én hónapokig tologattam az egyik szekrényem letisztítását. Nem a szobámban van, hanem a folyosón, de az én cuccaim vannak rajta és benne, de már ujjnyi vastagon állt rajta a por... Néhány nappal ezelőtt sikeresen abszolváltam erre a félévre a feladatot.

Nekem nincs vele gondom mert a tesóm régi szobájában vannak a halmok szóval útban nincs és mivel polcom sincs amire lehetne rakni nem sietős a dolog.. az aztalomhoz meg már a téli vizsgaidőszak óta nem nyúltam rendesen szóval még az őszi féléves tételek is ott csücsülnek, túl lusta voltam hozzá szerintem.

Idézet

Én meg azt vettem észre, hogy filmként peregnek le előttem jelenetek, ötletek a könyvhöz, de mindezt még inkább csak jegyzetelgetem, nehogy elfelejtsem őket. Nagy meló lesz mindezt szépen meg is fogalmazni... Plusz van egy rakás dolog, aminek utána kell járnom, ha hiteles akarok lenni (márpedig az akarok). Melós dolog a könyvírás, nem is értem, hogy megy ez egyeseknek fix szerződéssel, határidőre... biggrin.gif Én ezzel az eggyel is mennyit kínlódok, más meg ennyi idő alatt kiad egy kész tetralógiát. tongue.gif

Legtöbbször nekem is ez van, de azért nekem könnyebb mert nekem elég egy ilyen bevillanó jelenetet kidolgoznom és már posztolhatom is mert kész van és nem kell egy könyvbe beleillesztenem.
Igen a határidőre írás még egyetemen is problémás nemhogy fizetős állásnál ahol még rá is streszzel az ember mert pénz kapna érte ha elkészülne...

Idézet
Érdekes, mert sokáig az írómnak sem voltak konkrét vonásai, csak volt egy x korú pasas, akit elképzeltem, hogy ő az író, de ennyi. Arctalan, alaktalan volt. Aztán jött a Suchetitiszem, begyűjtöttem tőle sok filmet, amikbe nyilvánvalóan belenéztem, és azon kaptam magam, hogy ebben a rengeteg filmjében szinte mindenütt van valahol valami (egy mosoly, egy gesztus, egy mondat, egy tekintet, stb.), amikor úgy viselkedik, egy az egyben olyan, mint az én elképzelt íróm... Akkor határoztam el magam, hogy igen, a könyv fejbeli filmváltozatában Suchet lesz az író, amikor konkrétan a Maxwellt néztem.

Nekem csak akkor vannak ilyen gondjaim ha beleírok valakit a sztoriba, mert ugye Conan Doyle már megírta és Rupert, Mark, Ben és Martin meg eljátszotta szóval csak ahhoz kell tartanom magam hogy ne menjek el túl rossz irányba velük.
2014. augusztus 17. 09:18 #1978
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Biztos összefutottatok már a jeges vízet a fejükre öntő emberkékkel, az ALS betegségre hívják fel a figyelmet. John Barrowman is megcsinálta és ugye aki megcsinálja az 3 embert kihív. És ő kihívta Davidet biggrin.gif szóval holnap lesz egy ázott Davides videó.
2 felhasználónak tetszik: Luer, Sally Sparrow
2014. augusztus 17. 11:11 #1979
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Sunyi @ 2014.08.17. 09:18)
Biztos összefutottatok már a jeges vízet a fejükre öntő emberkékkel, az ALS betegségre hívják fel a figyelmet. John Barrowman is megcsinálta és ugye aki megcsinálja az 3 embert kihív. És ő kihívta Davidet biggrin.gif  szóval holnap lesz egy ázott Davides videó.

Miért is nem lepődök meg John választásán..? rohog.gif Igen, David tuti megcsinálja, sőt, szerintem nem csak megcsinálja, de jótékonykodni is fog. smileeee.gif Szerintetek David majd kiket hív ki? smileeee.gif
Várom a videót, bár nem tudom, mikor látom. A gépem botrányosan játssza le a videókat. 110.gif Sebaj, majd azért megpróbálom. David ázott ürgeként is olyan aranyos... biggrin.gif

http://37.media.tumblr.com/36788ba16aa2168baeb3476f10cd3a3b/tumblr_mwfb2otYxB1rzuim7o1_500.gif
2014. augusztus 17. 14:30 #1980
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2014.08.17. 11:11)
Miért is nem lepődök meg John választásán..? rohog.gif Igen, David tuti megcsinálja, sőt, szerintem nem csak megcsinálja, de jótékonykodni is fog. smileeee.gif Szerintetek David majd kiket hív ki? smileeee.gif
Várom a videót, bár nem tudom, mikor látom. A gépem botrányosan játssza le a videókat. 110.gif Sebaj, majd azért megpróbálom. David ázott ürgeként is olyan aranyos... biggrin.gif
http://37.media.tumblr.com/36788ba16aa2168baeb3476f10cd3a3b/tumblr_mwfb2otYxB1rzuim7o1_500.gif

Igen aranyos de én ettől a képtől mindig kicsit szomorú leszek...
hát tuti nem őket fogja kihivni de mondhatná Rupertet wub.gif meg John Simmet és akkor én totál elégedett lennék biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
101 oldal 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok