Idézet (Sunyi @ 2014.08.15. 19:39)
Én nekem tele van a gépem nézni valóval de mióta kijöttem a kórházból nincs kedvem nézni őket pedig van mit.
A suli kezdést én is várom fura de most lenne kedvem tanulni de majd ha kezdődik a suli nyilván nem lesz. Mondjuk még össze kell pakolnom mert az eddigi szépen rendbe tett tételeim most halmokban állnak. Szépen papucsokba rendezve csücsültek a polcon amíg ki nem fordult a falból egy csavar és a polc leszakadt. Nincs kedvem megcsinálni..
Én valahogy nem lepődtem meg, hogy Brendan van a könyvedben akaratlanul is beleírod amit szeretsz. Tudatalatti érdekes dolgokra képes. Egyébként milyen könyvet írsz?
Én most Sherlock-os ficeket írok és azon veszem észre magam hogy nézek vmit és elképzelem a szituban hogy viselkednének és mit lehetne esetleg átvenni belőle. Ez is valami hasonló dolog.
Nekem a vinyóm, de a gépeim nem tudnak videót lejátszani, vagy el sem indul, annyit gondolkozik egy nagyobb fájlnál, vagy ha el is indul, akad meg pixelessé tördeli össze a képet, élvezhetetlen... Pechemre a DVD-m nem USB-portos, boxom nincs, úgyhogy ez van. A benti gépem legalább gyors, s remélhetőleg a rendszergazda megbütykölte és nem játssza el velem azt, hogyha pár percig nem nyúlok hozzá lefagy... Akkor very 'idögös' leszek.

Úgyhogy marad a sima műsoros DVD nézés, de azokhoz nem mindig van hangulatom... Valamiért mindig az kell az embernek, ami épp nem elérhető...
Nekem a munkakezdés kis túlzással ugyan, de elég pokoli. Utálom az összes tankönyvet, meg azt, aki kitalálta, hogy én ezekkel foglalkozzak, intézzem...

Ha ez lecseng, viszonylag nyugis dolgom van, bár valószínűleg úgysem úszom meg, hogy megint megtartassanak velem 6-8 tanórát legalább... Semmi kedvem hozzá, különösen már előre tudva, hogy a tanulókat a legkevésbé sem érdekli a téma - tisztelet a kivételnek.

Nincs hálátlanabb dolog annál, mint amikor egy csapat kölyök előtt kell valami okosat produkálni, de lehetőleg úgy, hogy ebből ragadjon is rájuk valami az érdektelenség ellenére is.
Ó, én hónapokig tologattam az egyik szekrényem letisztítását. Nem a szobámban van, hanem a folyosón, de az én cuccaim vannak rajta és benne, de már ujjnyi vastagon állt rajta a por... Néhány nappal ezelőtt sikeresen abszolváltam erre a félévre a feladatot.

Nem vagyok én ennyire trehány és rendetlen, a szobámban rend van általában, de a folyosó... A folyosó az valahogy ki szokott esni ebből a kitüntető figyelemből.
Igen, valószínűleg ezért került bele a történetbe David, akarom mondani BB.

Bár nem pont BB, mert nem annyira szemét karakter, de hasonló.
Ezt a könyvet már évek óta írogatom, de inkább csak vázlataim vannak, meg 26 oldal konkrét szöveg, de ebből egy csomót át fogok írni, mert nem vagyok vele megelégedve.

Szerintem nyugdíjas koromra (már ha lesz még nekünk olyan, hogy nyugdíj) fog elkészülni és akkor talán lesz is belőle valami...

Nagyon sok mindent írtam már, több regénybe is belekezdtem, de valahogy mindet hagytam a manóba, mert végül rájöttem, hogy nem is olyan jó. Ezen meg már tényleg évek óta rágódom, meg az ötlet is tetszik, érdemesnek érzem tényleg a megírásra... Hát majd meglátjuk. Amúgy dráma lesz, ha egyszer elkészül... A főszereplő egy fiatal nő lesz, az ő élete körül játszódik az egész. Lesz benne egy író is, akit a fejemben David Suchet alakít, meg persze fontos szerep jut ennek a harmadik karakternek is, aki pontosan még nem tudom, mivel foglalkozik, csak azt tudom, hogy hol dolgozik és hogy ezt nem reklámozza...

Ja, és skót. Of course.
Én meg azt vettem észre, hogy filmként peregnek le előttem jelenetek, ötletek a könyvhöz, de mindezt még inkább csak jegyzetelgetem, nehogy elfelejtsem őket. Nagy meló lesz mindezt szépen meg is fogalmazni... Plusz van egy rakás dolog, aminek utána kell járnom, ha hiteles akarok lenni (márpedig az akarok). Melós dolog a könyvírás, nem is értem, hogy megy ez egyeseknek fix szerződéssel, határidőre...

Én ezzel az eggyel is mennyit kínlódok, más meg ennyi idő alatt kiad egy kész tetralógiát.