Starity

David Tennant 6

101 oldal 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2014. július 09. 20:31 #1941
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Jó estét kívánok mindenkinek!

Ne is kérdezzetek semmit. Életem egyik legszörnyűbb korszakán vagyok túl, egyszer majdnem meghaltam de már sebaj, ami nem öl meg az megerősít, szóval újult erővel itt vagyok, hoztam nektek I don't give a f*ck gifeket, ilyen kutya időkben ez felel meg leginkább. David életében most semmi különleges nincsen, forgat és vegetál, sehol egy komolyabb vagy nagyobb film szerep or rádióadás. A visszavonulástól még messze van de így jár az aki komolyan veszi a családját ..

https://31.media.tumblr.com/8ddd27375ac5e00695b7b8e986fe0b91/tumblr_n7w4fd2HQf1r3nwdio1_500.gif

https://31.media.tumblr.com/cc8ae4072dd78c53b0556dbc951d43ad/tumblr_n7w4fd2HQf1r3nwdio2_500.gif

http://media.tumblr.com/tumblr_lqachiMAOj1qe2jaz.gif

LOL
3 felhasználónak tetszik: Sunyi, Sally Sparrow, Luer
2014. július 09. 21:22 #1942
Luer
Luer
visszatérő vendég
Hozzászólás: 406
Azonosító: 176693
Idézet (ophely88 @ 2014.07.09. 20:31)
Ne is kérdezzetek semmit. Életem egyik legszörnyűbb korszakán vagyok túl, egyszer majdnem meghaltam de már sebaj, ami nem öl meg az megerősít, szóval újult erővel itt vagyok, hoztam nektek I don't give a f*ck gifeket, ilyen kutya időkben ez felel meg leginkább. David életében most semmi különleges nincsen, forgat és vegetál, sehol egy komolyabb vagy nagyobb film szerep or rádióadás. A visszavonulástól még messze van de így jár az aki komolyan veszi a családját ..
https://31.media.tumblr.com/8ddd27375ac5e00695b7b8e986fe0b91/tumblr_n7w4fd2HQf1r3nwdio1_500.gif
https://31.media.tumblr.com/cc8ae4072dd78c53b0556dbc951d43ad/tumblr_n7w4fd2HQf1r3nwdio2_500.gif
http://media.tumblr.com/tumblr_lqachiMAOj1qe2jaz.gif
LOL

Szia, örülök, hogy ujra itt vagy! :-)

Ezek mostani képek? Mit néznek ilyen halál unott fejjel?
2014. július 09. 22:54 #1943
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Luer @ 2014.07.09. 21:22)

Ezek mostani képek? Mit néznek ilyen halál unott fejjel?

Wimbledon tenisz meccsen voltak, állítólag Hugh Jackman és Eddie Redmayne mellett figyelték a versenyt. Ez valami hecces angol szokás, teniszt lesni élőben, sztárokkal a leláton, múlt hónap végén készültek. Nem értem hogyha valami nem érdekli őket, akkor miért mennek el mert úgy látszik nem érdekli őket igazán de mindegy no ... 110.gif
2 felhasználónak tetszik: Luer, Sally Sparrow
2014. július 10. 09:08 #1944
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ophely88 @ 2014.07.09. 20:31)
Ne is kérdezzetek semmit. Életem egyik legszörnyűbb korszakán vagyok túl, egyszer majdnem meghaltam de már sebaj, ami nem öl meg az megerősít, szóval újult erővel itt vagyok, hoztam nektek I don't give a f*ck gifeket, ilyen kutya időkben ez felel meg leginkább. David életében most semmi különleges nincsen, forgat és vegetál, sehol egy komolyabb vagy nagyobb film szerep or rádióadás. A visszavonulástól még messze van de így jár az aki komolyan veszi a családját ...

Üdv újra itt! smileeee.gif
Remélem már jól vagy és megoldódott vagy megoldódni látszik a probléma... De amennyire megismertelek, te egy erős csaj vagy, szóval nagyon helyes, tessék mindig mindenben meglátni a pozitívat. smileeee.gif
Jaj, hát ezek a felvételek... David még hagyján, de Georgia.?! Ráadásul mintha hirtelen öregedett volna egy csomó évet... Képletesen persze. Vagy csak ennyire unott a csaj..? De ennyire nem is lehet unatkozni. laugh.gif A tenisz amúgy nem olyan rossz sport, a női tenisz külön vicces. Amikor elütik a labdát, mindig nyögnek egy nagyot. Pasiknak biztos bejövős... rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Luer
2014. július 10. 11:57 #1945
Luer
Luer
visszatérő vendég
A jóval fiatalabb nők általában hozzáöregednek a pasihoz, de tényleg nem látszik az a nagy korkülönbség közöttük pedig David is öregedett az utóbbi években... Meg azert 3 gyerek nem kevés es ki tudja nem jön e a negyedik? Fel évi távollét utan...;-)
En nem nagyon vagyok sport rajongó, de azert élőben egy wimbledoni teniszmeccs szerintem meg engem is érdekelne.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2014. július 10. 12:09 #1946
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Luer @ 2014.07.10. 11:57)
A jóval fiatalabb nők általában hozzáöregednek a pasihoz, de tényleg nem látszik az a nagy korkülönbség közöttük pedig David is öregedett az utóbbi években... Meg azert 3 gyerek nem kevés es ki tudja nem jön e a negyedik? Fel évi távollét utan...;-)
En nem nagyon vagyok sport rajongó, de azert élőben egy wimbledoni teniszmeccs szerintem meg engem is érdekelne.

Igen, ez tényleg gyakran megesik. Azért David túl a negyvenen sincs olyan szörnyű formában, Georgia meg picit "hozzákomolyodott". Nincs köztük azért olyan nagyon sok év, de tény, hogy nem látszik, hogy annyi is van. smileeee.gif
4. bébi? Hát, Georgia nagy családról álmodozott, szóval akár ez is benne lehet a pakliban... Amúgy kíváncsi lennék, hogy David hogy viseli az apaságot. Azt tudjuk, hogy imádja a kölyköket és ért is a nyelvükön, de azért "főállású" apukának lenni más, mint más gyerekeivel játszani, kijönni. smileeee.gif Azért biztos fárasztó olykor, hogy kb. minden testrészén már lassan egy gyerkőc lóg. rohog.gif
Én sem vagyok egy "sportos alkat", de a tenisz valamiért kicsit tetszik. Néha egy darabig szoktam nézni tévében egy-egy meccset, ha épp oda kapcsolok és nincs más. A focitól viszont sikítófrászt kapok, már alig várom, hogy vége legyen a VB-nek. Nem kell ahhoz nézni a meccseket, hogy a könyökömön jöjjön ki. A reklámok, akkor a különböző reklámújságok... Jajj. smileeee.gif
Wimbledonban én jártam egyszer. De csak átutazóban. De egy meccset én is megnéznék élőben. Meg Ascottba is elmennék egyszer, bár idétlen kalapokat nem lennék hajlandó a kobakomba húzni... rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Luer
2014. július 10. 12:33 #1947
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2014.07.10. 09:08)
Üdv újra itt! smileeee.gif
Remélem már jól vagy és megoldódott vagy megoldódni látszik a probléma... De amennyire megismertelek, te egy erős csaj vagy, szóval nagyon helyes, tessék mindig mindenben meglátni a pozitívat. smileeee.gif
Jaj, hát ezek a felvételek... David még hagyján, de Georgia.?! Ráadásul mintha hirtelen öregedett volna egy csomó évet... Képletesen persze. Vagy csak ennyire unott a csaj..? De ennyire nem is lehet unatkozni. laugh.gif A tenisz amúgy nem olyan rossz sport, a női tenisz külön vicces. Amikor elütik a labdát, mindig nyögnek egy nagyot. Pasiknak biztos bejövős... rohog.gif

LOL
Nos, valóban, Georgia komolyodott de szerintem nem David miatt van hanem a gyerekekért. Nem mellesleg igencsak paradoxként könyvem el hogy a saját fia Georgia néven hívja az anyját, Davidet Davidnek, miközben egy ez komolyas öltözködés és viselkedés amit ők hordanak és mutatnak. Némileg ellentétes de whatever, na, Davidékről van szó. Éljenek csak együtt ha nekik így jó, David megtalálta a boldogságát és ha neki ez kell, ám legyen. Csak a gyerekeket neveljék fel rendesen könyörgöm.
Ty-t vitték Richard III meghallgatásra valami nagyobb magánoviban és állítólag csúfolják hogy azért kapta meg a szerepet mert apuci is az volt régebben. Sznob kölykök nekiestek hogy anyád a sorozatban a mostohaapád lánya, erre GM bement és beolvasott a tanárnak hogy engedhetnek meg ilyet egy 'ilyen jónevű, magániskolában' ..

Na.. Pft
110.gif
2014. július 10. 20:22 #1948
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Hey Üdv újra itten! beer.gif cool.gif smileeee.gif

Hát én Ascottban nagyon szívesen elmennék, bár nem hogy kalapot nem vennék de még szoknyát se. Utoljára akkor volt rajtam mikor anyukám varrt egy nyári ruhát és valami esküvőre mentünk de az is több mint 15 éve volt majd 20 ha belegondolok.. mindegy is.
Én a teniszt elnézem, játszottam is kicsit napközis táborban. Wimbledonba meg ha lehet szerintem nincs olyan ember aki ne menne nézni ha megteheti.
Szerintem azért elvárják tőled ha sztárként megjelensz Wimbledonban akkor ne gatyában és Proclaimers-es pólóban tedd meg.
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, ophely88
2014. július 11. 09:21 #1949
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sunyi @ 2014.07.10. 20:22)

Szerintem azért elvárják tőled ha sztárként megjelensz Wimbledonban akkor ne gatyában és Proclaimers-es pólóban tedd meg.

Elvárják és nincs is ezzel gond, néha így is fel kell öltözni. Szerintem Davidnek amúgy is jól áll szóval nincs gond vele.

Források azt állítják hogy csúszik a Gracepoint US bemutatója mert úgy látják nem elég nagy az érdeklődés a projekt iránt. Nagyon amcsi módszer, időpont tologatással készülni a nagyobb figyelemre .. _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif

Gyökerek!! rohog.gif
2014. július 13. 22:12 #1950
Sunyi
Sunyi
Time Lady

YEYEYEE kijött a Doctor Who trailer!!
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Luer, Sally Sparrow
2014. július 14. 13:59 #1951
ophely88
ophely88
time lady

Nos, politikai botrány ON.
Múlt héten a skót kormány benyögte hogy szeretne 'leszakadni' a UK-ból, gazdaságilag és politikailag önálló 'kisállam' lenni. David nem szeretné ezt és John Barrowman sem, viszont sokan a skótok közül támogatják. És kezdődött a 'hú de gyökér, nem akar jót a saját országának' üzenetek hada. Nyaff, nyaff. Ti mit tennétek David helyében? unknw.gif huh.gif
2014. július 14. 18:05 #1952
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (ophely88 @ 2014.07.14. 13:59)
Múlt héten a skót kormány benyögte hogy szeretne 'leszakadni' a UK-ból, gazdaságilag és politikailag önálló 'kisállam' lenni. David nem szeretné ezt és John Barrowman sem, viszont sokan a skótok közül támogatják. És kezdődött a 'hú de gyökér, nem akar jót a saját országának' üzenetek hada. Nyaff, nyaff. Ti mit tennétek David helyében?  unknw.gif  huh.gif

Hm.. Nem értek a politikához és fogalmam sincs mit tennék, de ha megnézzük David igen rég nem él már Skóciában, az egy dolog, hogy az édsapjához nyilván hazajár néha, de azt megteheti akkor is ha szétszakadna a 2 állam. Szóval így elég nehéz ezt vagy azt akarni. Barrowman meg többet van repülőn mint szárazföldön.
2014. július 14. 18:16 #1953
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2014.07.14. 13:59)
Múlt héten a skót kormány benyögte hogy szeretne 'leszakadni' a UK-ból, gazdaságilag és politikailag önálló 'kisállam' lenni. David nem szeretné ezt és John Barrowman sem, viszont sokan a skótok közül támogatják. És kezdődött a 'hú de gyökér, nem akar jót a saját országának' üzenetek hada. Nyaff, nyaff. Ti mit tennétek David helyében? unknw.gif huh.gif

Ez már régóta megy a skótoknál. De szerintem hülyék lennének kiválni. Pláne, hogy felmerül: EU-tagok maradnának-e így is? Skóciának, sőt, az egész UK-nek, ha fintorognak, ha nem, a bevándorlók nagyon sokat hoznak a konyhára. A britek általánosságba véve elég buták, iskolázatlanok. (a humán meg művészeti dolgokban viszont átlagon felüliek) Bajban is lennének, ha ezt megvonnák, megszakítanák. Én elhiszem, hogy bennük van a sok sérelem, kaptak elég hideget-meleget a történelem folyamán, de túl kéne lépni a múlton és inkább a jelenben lenni, meg dolgozni a reális jövőért.

Ha belegondolok, tulajdonképpen ugyanazt gondolom, mint David és John, szóval én a helyükben kiállnék a véleményem mellett. A sok gondolkodnilusta ember véleménye meg hidegen hagyna. pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Angel
2014. július 14. 18:22 #1954
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Sunyi @ 2014.07.13. 22:12)
YEYEYEE kijött a Doctor Who trailer!

Capaldi wub2.gif Én már most "szerelmetes vagyok" az új Dokiba. rohog.gif És üdvözlöm, hogy megint lesz dalek-szál. Nekem ők a kedvenc alienjeim. biggrin.gif Ha unalmasak, ha nem. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2014. július 15. 09:44 #1955
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2014.07.14. 18:16)
Ez már régóta megy a skótoknál. De szerintem hülyék lennének kiválni. Pláne, hogy felmerül: EU-tagok maradnának-e így is? Skóciának, sőt, az egész UK-nek, ha fintorognak, ha nem, a bevándorlók nagyon sokat hoznak a konyhára. A britek általánosságba véve elég buták, iskolázatlanok. (a humán meg művészeti dolgokban viszont átlagon felüliek) Bajban is lennének, ha ezt megvonnák, megszakítanák. Én elhiszem, hogy bennük van a sok sérelem, kaptak elég hideget-meleget a történelem folyamán, de túl kéne lépni a múlton és inkább a jelenben lenni, meg dolgozni a reális jövőért.
Ha belegondolok, tulajdonképpen ugyanazt gondolom, mint David és John, szóval én a helyükben kiállnék a véleményem mellett. A sok gondolkodnilusta ember véleménye meg hidegen hagyna. pardon.gif

Nos, engem hidegen hagy hogy a politikutyák mit gondolnak,Twitteren olvasom földi halandók tweetjeit és hozzászólásokat különböző weboldalakon. Érdekes, én mindkét felet megértem. Talán Ken Stott véleménye indította a legnagyobb vitát a témában mert ő azt írta hogy Skócia lehetne független állam, elvégre sokat fejlődött gazdasági szempontból és a világ várja már őket. Abban egyet értek hogy a britek iskolázatlanok de valóban, a művészethez és konyhához való hozzáállásuk és attitűdjük kiváló. Skócia önálló államként is nyomulhatna, lehet meg tudna állni a saját lábán. Wales és Írország sem tartozik mindenféle szempontból a 'nagy UK területéhez'. Az érme másik oldala pedig a rizikó, érdemes-e megpróbálni egyáltalán .. Értem én hogy Skóciában nem csak állatokat nevelnek és ismernek mást is a lazacon kívül mint kaja de ha én mennék szavazni arról hogy most mi legyen, eskü nem tudom mire szavaznék. Polgári fejjel az leveg előttem hogy ez a változás hogyan hatna ki az életemre. Skótként örülnék (de magyarként is) ha az EU-ból kiléphetnénk. Fura lenne de lehet nem rossz ... 110.gif

Mindenesetre azt tudni kell Davidről hogy Brown párti volt és amióta az új kormány van, minden lépésüket kritizálja (van joga hozzá). Kíváncsi vagyok mit mond erre később. mellow.gif
2014. július 19. 08:35 #1956
Luer
Luer
visszatérő vendég
Off. Boldog szülinapot Benedict Cumberbatch! :-)
Ma este Hugh Laurie koncert :-)
2014. július 20. 21:13 #1957
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (Sunyi @ 2014.06.23. 10:47)
Holnaptól lesz BBC Entertainment-em!! beer.gif  hullam.gif  meghajolo.gif  thumbsup.gif  biggrin.gif  w00t.gif  cool.gif  rohog.gif

Sunyi nálad is el van csúszva a hang es a felirat a csatornán? Most mar 1 hete vagy több is talan, borzasztó zavaró csak nem értem, hogy ez nem tűnik fel valaki illetékesnek? Minden filmben 1-2 másodperccel előrébb jár a felirat mint a beszed.
2014. július 22. 19:46 #1958
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Luer @ 2014.07.20. 21:13)
Sunyi nálad is el van csúszva a hang es a felirat a csatornán? Most mar 1 hete vagy több is talan, borzasztó zavaró csak nem értem, hogy ez nem tűnik fel valaki illetékesnek? Minden filmben 1-2 másodperccel előrébb jár a felirat mint a beszed.

Igen nálam is olyan, sajnos.
Viszont ma van Single Father XD
2014. július 23. 08:16 #1959
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (Sunyi @ 2014.07.22. 19:46)
Igen nálam is olyan, sajnos. 
Viszont ma van Single Father XD

Igen, néztem is :-) a felirat csúszás egyre katasztrofalisabb. A tegnapi SF részben is meg a szülői felügyelet javasolt volt a képernyőn, de mar kiírtak, hogy " hogy ment?". Nem lehet követni, de tényleg fura, hogy nem tűnik fel senkinek. Nem tudom hol lehetne szólni?
2014. július 24. 10:14 #1960
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Luer @ 2014.07.23. 08:16)
Igen, néztem is :-) a felirat csúszás egyre katasztrofalisabb. A tegnapi SF részben is meg a szülői felügyelet javasolt volt a képernyőn, de mar kiírtak, hogy " hogy ment?". Nem lehet követni, de tényleg fura, hogy nem tűnik fel senkinek. Nem tudom hol lehetne szólni?

Azt én se tudom de szerintem lassan de nő az eltolódás a felirat és a hang között. most már nagyon zavaró nem is igen lehet így nézni, mert akaratlanul is olvasod a szöveget sad.gif mad.gif
101 oldal 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok