Idézet (Luer @ 2014.07.10. 11:57)
A jóval fiatalabb nők általában hozzáöregednek a pasihoz, de tényleg nem látszik az a nagy korkülönbség közöttük pedig David is öregedett az utóbbi években... Meg azert 3 gyerek nem kevés es ki tudja nem jön e a negyedik? Fel évi távollét utan...;-)
En nem nagyon vagyok sport rajongó, de azert élőben egy wimbledoni teniszmeccs szerintem meg engem is érdekelne.
Igen, ez tényleg gyakran megesik. Azért David túl a negyvenen sincs olyan szörnyű formában, Georgia meg picit "hozzákomolyodott". Nincs köztük azért olyan nagyon sok év, de tény, hogy nem látszik, hogy annyi is van.
4. bébi? Hát, Georgia nagy családról álmodozott, szóval akár ez is benne lehet a pakliban... Amúgy kíváncsi lennék, hogy David hogy viseli az apaságot. Azt tudjuk, hogy imádja a kölyköket és ért is a nyelvükön, de azért "főállású" apukának lenni más, mint más gyerekeivel játszani, kijönni.

Azért biztos fárasztó olykor, hogy kb. minden testrészén már lassan egy gyerkőc lóg.
Én sem vagyok egy "sportos alkat", de a tenisz valamiért kicsit tetszik. Néha egy darabig szoktam nézni tévében egy-egy meccset, ha épp oda kapcsolok és nincs más. A focitól viszont sikítófrászt kapok, már alig várom, hogy vége legyen a VB-nek. Nem kell ahhoz nézni a meccseket, hogy a könyökömön jöjjön ki. A reklámok, akkor a különböző reklámújságok... Jajj.
Wimbledonban én jártam egyszer. De csak átutazóban. De egy meccset én is megnéznék élőben. Meg Ascottba is elmennék egyszer, bár idétlen kalapokat nem lennék hajlandó a kobakomba húzni...