Idézet (Sunyi @ 2014.04.23. 23:14)
Egyébként ha nem akartok lemaradni a filmekről akkor a filmkatalógus.hu-n ha beregiztek akkor be lehet állítani, hogy emailt küldjön arról amiről szeretnél. Csomó mindent beállíthatsz meg igazából tök egyértelmű hogy mit hogy kell csinálni, szerencsére.
Én évekkel ezelőtt már regisztráltam, de már totálisan nem emlékszem a felhasználómra meg a jelszavamra.

Egyszer anno beállítottam egy színészt, hogy kapjak e-mailt, ha filmjét adják a tévében, aztán kaptam mindenféle üziket filmekről, amikben amúgy nem is ő volt...

Lehet, azóta már működik rendesen az oldal. Mondjuk én e-mailt se nagyon nézek, csak egyet használok tényleg szinte napi rendszerességgel. A többi az ilyen regisztrációs cím, meg azt adom meg "ismeretleneknek" levelezési elérhetőségnek... Aztán ha úgy ítélem meg, elterelem az emberkéket a gmail-címemre.

Szerencsére oda tényleg csak rendes levelek jönnek, no reklám, no spam.
A páromnál van BBC és nagy örömömre látom, hogy bár Mattes részeket adnak a DW-ból, de az 50-es doksit is gyakran adják, ahol David is nyilatkozik. Egyem meg.
Visszatérve az Unitedre. Remélem egyszer eljut odáig a dolog, hogy kiadják DVD-n is. A Song for Mariont nem adták

, pedig vártam. Kint láttam, de drága volt, meg reméltem, itthon is kijön... De úgy tűnik, nem.
A királyi tévé egyébként beruházhatna a Blackpoolra is, jó kis sori, biztos lenne közönsége. És aproposz, erről most eszembe jutott, hogy milyen régen láttam, s hogy tán bele kéne nézni...

(mindjárt meg is keresem a jégkrémes jelenetet

)