Starity

David Tennant 6

101 oldal 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2014. január 06. 15:52 #1841
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 0
Azonosító: 148328
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.01.05. 16:19)

Nos, nem tudom, kinek kivel klasszikus, nekem biztosan Brettel, mert bár nekem ő a kedvencem, azért előtte is eljátszották már mások a karaktert. Holmes nekem olyan, mint Poirot. Csak adott színésszel vagyok képes nézni, senki mással. Egyszerűen nem köt le és/vagy idegesít. Nem tudok koncentrálni, elkalandozom. Brett Sherlockjára viszont nem tudok nem odatapadni. Ugyanez érvényes Suchet Poirot-jára is. Más Poirot nekem nem Poirot. Nem köt le.
A sál hiperszuper, őszinte gratulációm anyukádnak. smileeee.gif És te kérted tőle, vagy kitalálta és meglepett vele? smileeee.gif
Hát kinek mi. Engem például zavar. Imádom Londont, ez nem újdonság, de engem mindig is a viktoriánus, illetve György és Edvárd-kori része nyűgözött le. A modern felhőkarcolós részek, meg az új "üvegcsodák" nem nyűgöznek le. Ugyanígy az emberek. Minél britebb, minél angolosabb, nálam annál jobb. Aki ismer, tudja, hogy - bár karácsony óta van - nem vagyok okostelefonpárti sem. Most is bajban vagyok, mert nem nagyon akarom használni, valószínűleg nem is fogom. Elvagyok a butatelefonommal. smileeee.gif Sőt, ha valaki, én visszasírom a régi időket, amikor még kézzel leveleztem, s a posta hozta-vitte ezeket. Akkora élmény volt kapni is feladni is... Olyan személytelen nekem ez a minden a neten folyik dolog... laugh.gif

David: ha engem kérdeztek, epizódszerep erejéig benne lesz, csak hogy tiszteletét tegye. Aztán nem tudom. Tippeltem. pardon.gif Nem bánnám, ha többet szerepelne majd... blush.gif

Hát nekem a klasszikus ha a tv az a Brett féle, bár lehet ezt jobban szeretem Rupert miatt.
Én olvastam a könyveket ugyan nem mindet de ugy 80%-ban igen és állíthatom, hogy tényleg jól megcsinálta Mofftiss a dolgot.

A sálat én kértem, de azt mondta hogy olyan hosszút nem köt felejtsem el. de hazaállítottam 7 gombolyag fonallal szóval kénytelen volt és amennyi kijött kis variációval a sorok és színek közt de meg kötötte.

Én is imádok/tam levelezni. A tétel kidolgozásaimat pl még mindig füzetben kézzel csinálom és nem pötyögöm be a gépbe. Szeretem használni a kezem ilyenekre...

Davidet rendesen bele tudnák írni ha úgy csinálják meg hogy teljesen felépül az operációból, mert végül is azért nem csináltatta meg eddig mert akár a műtőasztalon is maradhatott volna, de ha totál felgyógyul akkor visszaállhat a szolgálatba és mehet Ellivel bűntények után. Remélem így lesz!!!

DW-s hír azt olvastam valahol, hogy ma kezdik forgatni a 8 évadot..
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2014. január 06. 20:44 #1842
Luer
Luer
visszatérő vendég
Hozzászólás: 406
Azonosító: 176693
Idézet (Sunyi @ 2014.01.06. 15:52)
Hát nekem a klasszikus ha a tv az a Brett féle, bár lehet ezt jobban szeretem Rupert miatt. 
Én olvastam a könyveket ugyan nem mindet de ugy 80%-ban igen és állíthatom, hogy tényleg jól megcsinálta Mofftiss a dolgot.
A sálat én kértem, de azt mondta hogy olyan hosszút nem köt felejtsem el. de hazaállítottam 7 gombolyag fonallal szóval kénytelen volt és amennyi kijött kis variációval a sorok és színek közt de meg kötötte.
Én is imádok/tam levelezni. A tétel kidolgozásaimat pl még mindig füzetben kézzel csinálom és nem pötyögöm be a gépbe. Szeretem használni a kezem ilyenekre...
Davidet rendesen bele tudnák írni ha úgy csinálják meg hogy teljesen felépül az operációból, mert végül is azért nem csináltatta meg eddig mert akár a műtőasztalon is maradhatott volna, de ha totál felgyógyul akkor visszaállhat a szolgálatba és mehet Ellivel bűntények után. Remélem így lesz!!!
DW-s hír azt olvastam valahol, hogy ma kezdik forgatni a 8 évadot..

Húha másfél hónap utan léptünk egy oldalt! thumbsup.gif

Bevallom en nem igazán néztem más Sherlock filmet es olvasni sem olvastam. Ezt is csak ajánlottak es azért kezdtem el nézni, de nem bántam meg. Könyvben meg lehet 1x neki kezdek.

Szerintem is játszhatná David továbbra is Hardy felügyelőt, mert valóban felgyogyulhat es ebben a sorozatban ésszel es nem ököllel nyomoztak.
Egyébként tényleg olyan csend van most körülötte?!
2014. január 06. 22:40 #1843
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Luer @ 2014.01.06. 20:44)
Húha másfél hónap utan léptünk egy oldalt!  thumbsup.gif 
Bevallom en nem igazán néztem más Sherlock filmet es olvasni sem olvastam. Ezt is csak ajánlottak es azért kezdtem el nézni, de nem bántam meg. Könyvben meg lehet 1x neki kezdek.
Szerintem is játszhatná David továbbra is Hardy felügyelőt, mert valóban felgyogyulhat es ebben a sorozatban ésszel es nem ököllel nyomoztak.
Egyébként tényleg olyan csend van most körülötte?!

Én is pont néztem, hogy milyen hiperaktívak vagyunk mostanában..

Ha akarsz nézni akkor amelyikről Sallyvel beszélünk azt a Granada csinálta és a Főszereplője Jeremy Brett volt. az teljesen könyvhű, nem változtattak rajta csak meghúzták néha hogy azért beleférjen az időben. De egyébként egy az egyben Conan Doyle.

Hát képek vannak dögivel minden nap mert még most is Richard II csinálja Londonban de olyan hülyén néz ki evvel a hosszú hajjal hogy nem is teszem be ide..
2 felhasználónak tetszik: Luer, Sally Sparrow
2014. január 06. 23:54 #1844
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (Sunyi @ 2014.01.06. 22:40)
Én is pont néztem, hogy milyen hiperaktívak vagyunk mostanában..
Ha akarsz nézni akkor amelyikről Sallyvel beszélünk azt a  Granada csinálta és a Főszereplője Jeremy Brett volt. az teljesen könyvhű, nem változtattak rajta csak meghúzták néha hogy azért beleférjen az időben. De egyébként egy az egyben Conan Doyle.
Hát képek vannak dögivel minden nap mert még most is Richard II csinálja Londonban de olyan hülyén néz ki evvel a hosszú hajjal hogy nem is teszem be ide..

Köszi, lehet majd megnézem.

Borzalmas ezzel a hajjal. Nem hiszem el, hogy nem lehet előadás elott rátenni azt a copfot, persze nem tudom milyen gyakran játssza nyilván így könnyebb, de remelem azért nem szervül! biggrin.gif
Ez a darab többet megy mint a MAAN ugye, vagy csak nekem tűnik többnek?

Off, de ha mar ennyit Sherlockoztunk, BC is játszott színházban, mert képek közt mintha látnék színpadi fotót? Öt is megnézném 1x..
2014. január 07. 01:43 #1845
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Luer @ 2014.01.06. 23:54)
Köszi, lehet majd megnézem.
Borzalmas ezzel a hajjal. Nem hiszem el, hogy nem lehet előadás elott rátenni azt a copfot, persze nem tudom milyen gyakran játssza nyilván így könnyebb, de remelem azért nem szervül!  biggrin.gif 
Ez a darab többet megy mint a MAAN ugye, vagy csak nekem tűnik többnek?
Off, de ha mar ennyit Sherlockoztunk, BC is játszott színházban, mert képek közt mintha látnék színpadi fotót?  Öt is megnézném 1x..

Van a matiné előadás meg az esti az napi kettő és nem tudom de gondolom vasárnap nincs. Szóval heti 10-12 előadás azért egyszerűbb hordania a rendesen megcsinált hajat mint minden nap kétszer ülni egy székben órákig...

Én most láttam decemberben őt a Frankeisteinben.. az Urániában, de színházi előadás felvétel volt. nagyon jó volt. Ő volt a szörny.
2 felhasználónak tetszik: Luer, Sally Sparrow
2014. január 07. 07:47 #1846
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (Sunyi @ 2014.01.07. 01:43)
Van a matiné előadás meg az esti az napi kettő és nem tudom de gondolom vasárnap nincs. Szóval heti 10-12 előadás azért egyszerűbb hordania a rendesen megcsinált hajat mint minden nap kétszer ülni egy székben órákig...
Én most láttam decemberben őt a Frankeisteinben.. az Urániában, de színházi előadás felvétel volt. nagyon jó volt. Ő volt a szörny.

Na jó ez tényleg sok előadás, így persze könnyebb. Meddig fog még menni?

Szörnyet? Mi mást. tongue.gif
2014. január 07. 10:24 #1847
hidasicaszandra
hidasicaszandra

StátuszSummer°°/^˝ ♥ Big Time Rush ♥ Igaz barátok = ♥
Hozzászólás: 513
Csatolások: 83
Azonosító: 208582
Klassz. thumbsup.gif
2014. január 07. 11:06 #1848
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (hidasicaszandra @ 2014.01.07. 10:24)
Klassz. thumbsup.gif

What?
2014. január 07. 13:41 #1849
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

7 gombolyagnyi fonal? ohmy.gif _nevet.gif Az nem semmi... De szép dolog volt így sarokba szorítani? rohog.gif

Ó, én is grafomán vagyok, imádok kézzel írni. A tételkidolgozásoknál legszívesebben én is így tettem volna, de praktikusabbnak tűnt begépelni, amit aztán egyből el lehetett küldeni e-mailben a többieknek. (mondjuk ők meg tojtak a fejemre, nem küldtek fityiszt se cserébe dry.gif ) De ha tehetem, én is kézzel, csakis. smileeee.gif

Igen, persze, vissza lehetne hozni - magam is ennek örülnék a legjobban - de nem tudom, hogy vissza is fogják-e. A rajongók nyilván várnák vissza, de hogy hogyan oldják meg a szerzők, nem tudom. Valamiért olyan érzésem van, hogy kisebb szerepe lesz. think.gif

Közben belelestem a karácsonyi DW-ba és Capalditól kifeküdtem. Istenem, zseniális, nagyon bejön. thumbsup.gif Végre egy igazi Dokis Doki. Amúgy én egy Tom-Chris-David keveréket látok benne, ami hát hogy is mondjam... Ideális. rohog.gif Szóval ígéretesnek tűnik 12-es, jelentem, lelkesedem, ami már évek óta nem igazán volt elmondható már. rolleyes.gif

Én is ajánlom a Brett-féle Holmest, utánozhatatlan hangulata van, én egyszerűen imádom. Egy az egyben visszaadja a korszakot és Brett egy zseni volt. Sajnos szegény "bele is őrült a szerepébe", a magánéletében is Holmesszá alakult. Ha végignézed az egészet, akkor látszik, hogy mennyire lerobbant szegény Jeremy. Az utolsó részeket nem sokkal a halála előtt forgatta le. sad.gif

David és a haja. rohog.gif Nos, tényleg fura látványt nyújt, de színész és a szerep kedvéért be kell vállalni ezt-azt. Nem lehet egyébként, hogy rendes hajhosszabbítást kapott, amíg csinálja az előadást? Csak mert más megoldást nem nagyon tudok elképzelni. Vagy csak én vagyok nagyon tudatlan a frizurákkal kapcsolatban. Ha tényleg hajhosszabbítást kapott, akkor ez tényleg olyan, mintha a saját haja lenne, lehet mosni, formázni, akármi. Azért remélem egyből leszedeti, ha vége a Richárdnak. rohog.gif

Ha már színház. Lenne egy kérdésem. Nem tudnátok nekem tippet adni, hogy honnan lehetne letölteni színházi darabokat a netről? Konkrétan két előadás kéne nagyon a Digital Theatre-ről, de a MAAN-t leszámítva nem nyomták fel egyiket sem, ahogy néztem. sad.gif

A II. Richárdot egyébként január 25-ig játsszák. Egyelőre legalábbis biztosan.
2014. január 07. 15:01 #1850
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Luer @ 2014.01.07. 07:47)
Na jó ez tényleg sok előadás, így persze könnyebb. Meddig fog még menni?
Szörnyet? Mi mást. tongue.gif

Mind a két szereposztással adták egyszer volt Johnny a szörny és Ben Frankeistein aztán egy héttel később fordítva, amivel én néztem meg. de örülök, hogy ezt néztem meg. A két Sherlock színpadon biggrin.gif

Szegény ember nem sokat pihen.
2014. január 07. 15:07 #1851
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2014.01.07. 13:41)
7 gombolyagnyi fonal? ohmy.gif _nevet.gif  Az nem semmi... De szép dolog volt így sarokba szorítani? rohog.gif
Ó, én is grafomán vagyok, imádok kézzel írni. A tételkidolgozásoknál legszívesebben én is így tettem volna, de praktikusabbnak tűnt begépelni, amit aztán egyből el lehetett küldeni e-mailben a többieknek. (mondjuk ők meg tojtak a fejemre, nem küldtek fityiszt se cserébe dry.gif ) De ha tehetem, én is kézzel, csakis. smileeee.gif
Igen, persze, vissza lehetne hozni - magam is ennek örülnék a legjobban - de nem tudom, hogy vissza is fogják-e. A rajongók nyilván várnák vissza, de hogy hogyan oldják meg a szerzők, nem tudom. Valamiért olyan érzésem van, hogy kisebb szerepe lesz. think.gif
Közben belelestem a karácsonyi DW-ba és Capalditól kifeküdtem. Istenem, zseniális, nagyon bejön. thumbsup.gif Végre egy igazi Dokis Doki. Amúgy én egy Tom-Chris-David keveréket látok benne, ami hát hogy is mondjam... Ideális. rohog.gif Szóval ígéretesnek tűnik 12-es, jelentem, lelkesedem, ami már évek óta nem igazán volt elmondható már. rolleyes.gif 
Én is ajánlom a Brett-féle Holmest, utánozhatatlan hangulata van, én egyszerűen imádom. Egy az egyben visszaadja a korszakot és Brett egy zseni volt. Sajnos szegény "bele is őrült a szerepébe", a magánéletében is Holmesszá alakult. Ha végignézed az egészet, akkor látszik, hogy mennyire lerobbant szegény Jeremy. Az utolsó részeket nem sokkal a halála előtt forgatta le. sad.gif 
David és a haja. rohog.gif Nos, tényleg fura látványt nyújt, de színész és a szerep kedvéért be kell vállalni ezt-azt. Nem lehet egyébként, hogy rendes hajhosszabbítást kapott, amíg csinálja az előadást? Csak mert más megoldást nem nagyon tudok elképzelni. Vagy csak én vagyok nagyon tudatlan a frizurákkal kapcsolatban. Ha tényleg hajhosszabbítást kapott, akkor ez tényleg olyan, mintha a saját haja lenne, lehet mosni, formázni, akármi. Azért remélem egyből leszedeti, ha vége a Richárdnak. rohog.gif 
Ha már színház. Lenne egy kérdésem. Nem tudnátok nekem tippet adni, hogy honnan lehetne letölteni színházi darabokat a netről? Konkrétan két előadás kéne nagyon a Digital Theatre-ről, de a MAAN-t leszámítva nem nyomták fel egyiket sem, ahogy néztem. sad.gif
A II. Richárdot egyébként január 25-ig játsszák. Egyelőre legalábbis biztosan.

Én mindent úgy írok akinek meg kell a tételkidolgozásom az silabizálja ki hamár nem dolgozott vele. bár az én tételkidolgozási rendszeremet a word nem képes értelmezni szerintem.. biggrin.gif biggrin.gif

DW karácsonyi rész nagyon jó volt!!! Én annyira örülök, hogy megtarthatta az akcentusát. Én Tomos részt még sajnos nem láttam de David és Chris szerintem is lesz benne. Peter már 6 évesen írt a bbc-nek a DWvel kapcsolatban szóval megint egy igazi fanboyt kaptunk David után...
Tényleg elkezdtek forgatni.

https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/p526x296/1521643_691007417586346_2112095218_n.jpg

Igen sajnos ráment Brett egészsége. Tényleg látszik a végén, hogy mennyire lefogyott és beesett az arca szegénynek...

Hát azt már megerősítették, hogy az amcsi változatban fog szerepelni. Remélem a rendesben is. Csak azt nem tudom, hogy ő gyilkossági nyomozó egyébként vagy mi. Mert elbújni ment oda az jó de nem hiszem hogy most a kisvárosban azért elkezdenek a lakók gyilkolászni csakhogy fenntartsák a sorozatot... ez nem Midsomer... Kíváncsi leszek mi lesz a bűntény amiben nyomozniuk kell...

Ja hajhosszabbítást kapott nem érte volna meg máshogy szerintem. November elején kezdték játszani ha jól emlékszem és még fogják játszani több mint két hétig szóval tök logikusnak tűnik hogy 3 hónapra megcsinálják, idő és pénz spórolás..
2014. január 09. 11:28 #1852
Sunyi
Sunyi
Time Lady

OFF: Tegnap volt az utolsó Sherlock rész Baftás vetítése. És bejelentették megint, hogy lesz 5. évad is. biggrin.gif biggrin.gif Állítólag a rész az nagyon nagyon nagyon jó. Valaki azt irta, hogy azt hitte tudja, hogy mi van aztán kiderült hogy mégsem, vannak benne olyan fordulatok hogy csak na. Remegett a keze annyira jó volt.. Már nagyon várom a vasárnapot!!!

Itt egy kis Rupert csak, hogy mindekinek jobb kedve legyen. Imádom ezt a lökött dilinyóst!!!
http://31.media.tumblr.com/05a7467e757d1423f5095c063763628a/tumblr_mz3f06nbh81qa5yvio1_500.jpg
2014. január 09. 11:43 #1853
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

OFF
Idézet (Sunyi @ 2014.01.09. 11:28)
Valaki azt irta, hogy azt hitte tudja, hogy mi van aztán kiderült hogy mégsem, vannak benne olyan fordulatok hogy csak na. [...] Imádom ezt a lökött dilinyóst!!!

Akkor szerintem az a valaki most találkozik Sherlock-kalandokkal először. Mert ha elvileg hűek Doyle-hoz, adottak a fordulatok is. Nem? smileeee.gif

Hehe, jó kép, igen. A mellette ülő néniről azt hittem elsőre, hogy Fodor Zsóka. (= Magdi anyus rofl.gif )
ON
1 felhasználónak tetszik: Luer
2014. január 09. 16:38 #1854
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2014.01.09. 11:43)
OFF
Akkor szerintem az a valaki most találkozik Sherlock-kalandokkal először. Mert ha elvileg hűek Doyle-hoz, adottak a fordulatok is. Nem? smileeee.gif
Hehe, jó kép, igen. A mellette ülő néniről azt hittem elsőre, hogy Fodor Zsóka. (= Magdi anyus rofl.gif )
ON

OFF: Az illető teljesen képben van mind Mofftiss-ilag mind Sherlockilag, de ez még neki is megdöbbentően fordulatos volt.
Én nagyon remélem, hogy annyira nem hűek Doyle-hoz mert ami Maryvel történt a könyvben azt nem akarom, hogy itt is megtörténjen..

Mellett az Hudders biggrin.gif biggrin.gif
2014. január 13. 10:00 #1855
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Sunyi @ 2014.01.09. 16:38)
OFF: Az illető teljesen képben van mind Mofftiss-ilag mind Sherlockilag, de ez még neki is megdöbbentően fordulatos volt.
Én nagyon remélem, hogy annyira nem hűek Doyle-hoz mert ami Maryvel történt a könyvben azt nem akarom, hogy itt is megtörténjen..
Mellett az Hudders biggrin.gif  biggrin.gif

Off: Teljesen megértem amiért az illető így érzett.. Bakker...
Nagyon jó volt!!!
Igazán de igazán kitettek magukért ebben az évben. Az összes szereplőnek én már odaadnám a Baftát... Meg lennék lepve, ha Martin nem kap még egyet idén..
Csak egy hibája volt ennek az egész évadnak, kevés volt benne Rupert!!! Viszont VÉGRE volt közös jelenete Mycroftnak és Lestradenek!!
2014. január 27. 15:07 #1856
Luer
Luer
visszatérő vendég
Hű, de bőbeszédűek vagyunk mostanság biggrin.gif
2014. január 28. 14:06 #1857
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Luer @ 2014.01.27. 15:07)
Hű, de bőbeszédűek vagyunk mostanság  biggrin.gif

Tényleg leült a téma... Van valami breakingnews? Én úgy láttam nincs, de ha van, ne kíméljetek. FB-on és itt szoktam DT új projektjeiről értesülni. Annyira el voltam kényeztetve az utóbbi időben, hogy már csak megszokásból sem szoktam annyira utánaolvasni, mert a "popóm alá toltátok" a készet. rolleyes.gif

Szóval ki-mit tud? rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2014. január 28. 22:19 #1858
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.01.28. 14:06)
Tényleg leült a téma... Van valami breakingnews? Én úgy láttam nincs, de ha van, ne kíméljetek. FB-on és itt szoktam DT új projektjeiről értesülni. Annyira el voltam kényeztetve az utóbbi időben, hogy már csak megszokásból sem szoktam annyira utánaolvasni, mert a "popóm alá toltátok" a készet. rolleyes.gif
Szóval ki-mit tud? rohog.gif

Bevallom en semmit.. cool.gif FB-n sem láttam semmi újat még mostani fotót sem.
Ophely szokott képben lenni, de Ő nem tudom hova lett?
2014. január 29. 07:31 #1859
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Luer @ 2014.01.28. 22:19)
Ophely szokott képben lenni, de Ő nem tudom hova lett?

Én sem. A FB-on sem aktív, legalábbis azon a profilján, amin ismerőse vagyok. A másikon igen... Hát, biztos nincs most erre ideje. biggrin.gif Talán egyszer visszanéz ránk. smileeee.gif

David: a What We Did on Our Holiday nemsokára teljesen elkészül, ahogy a Postman Pat mozi is. Közben Gracepoint forgatás, nekem ez róla az utolsó infóm.
1 felhasználónak tetszik: Luer
2014. január 29. 08:42 #1860
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.01.29. 07:31)
Én sem. A FB-on sem aktív, legalábbis azon a profilján, amin ismerőse vagyok. A másikon igen... Hát, biztos nincs most erre ideje. biggrin.gif Talán egyszer visszanéz ránk. smileeee.gif
David: a What We Did on Our Holiday nemsokára teljesen elkészül, ahogy a Postman Pat mozi is. Közben Gracepoint forgatás, nekem ez róla az utolsó infóm.

Akkor Te többet tudsz mármint Davidrol en azt sem tudom mi ez a 3 film? Gondolom az egyik az amiről voltak képek az a családos a szőke színésznővel. A Richardnak akkor vége?
101 oldal 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok