Idézet (Sally Sparrow @ 2014.01.05. 16:19)
Nos, nem tudom, kinek kivel klasszikus, nekem biztosan Brettel, mert bár nekem ő a kedvencem, azért előtte is eljátszották már mások a karaktert. Holmes nekem olyan, mint Poirot. Csak adott színésszel vagyok képes nézni, senki mással. Egyszerűen nem köt le és/vagy idegesít. Nem tudok koncentrálni, elkalandozom. Brett Sherlockjára viszont nem tudok nem odatapadni. Ugyanez érvényes Suchet Poirot-jára is. Más Poirot nekem nem Poirot. Nem köt le.
A sál hiperszuper, őszinte gratulációm anyukádnak.
Hát kinek mi. Engem például zavar. Imádom Londont, ez nem újdonság, de engem mindig is a viktoriánus, illetve György és Edvárd-kori része nyűgözött le. A modern felhőkarcolós részek, meg az új "üvegcsodák" nem nyűgöznek le. Ugyanígy az emberek. Minél britebb, minél angolosabb, nálam annál jobb. Aki ismer, tudja, hogy - bár karácsony óta van - nem vagyok okostelefonpárti sem. Most is bajban vagyok, mert nem nagyon akarom használni, valószínűleg nem is fogom. Elvagyok a butatelefonommal.
David: ha engem kérdeztek, epizódszerep erejéig benne lesz, csak hogy tiszteletét tegye. Aztán nem tudom. Tippeltem.
Hát nekem a klasszikus ha a tv az a Brett féle, bár lehet ezt jobban szeretem Rupert miatt.
Én olvastam a könyveket ugyan nem mindet de ugy 80%-ban igen és állíthatom, hogy tényleg jól megcsinálta Mofftiss a dolgot.
A sálat én kértem, de azt mondta hogy olyan hosszút nem köt felejtsem el. de hazaállítottam 7 gombolyag fonallal szóval kénytelen volt és amennyi kijött kis variációval a sorok és színek közt de meg kötötte.
Én is imádok/tam levelezni. A tétel kidolgozásaimat pl még mindig füzetben kézzel csinálom és nem pötyögöm be a gépbe. Szeretem használni a kezem ilyenekre...
Davidet rendesen bele tudnák írni ha úgy csinálják meg hogy teljesen felépül az operációból, mert végül is azért nem csináltatta meg eddig mert akár a műtőasztalon is maradhatott volna, de ha totál felgyógyul akkor visszaállhat a szolgálatba és mehet Ellivel bűntények után. Remélem így lesz!!!
DW-s hír azt olvastam valahol, hogy ma kezdik forgatni a 8 évadot..

1 felhasználónak tetszik: