Majd ha fent lesz a falon lefotózom nektek, ha szeretnétek
David Tennant 6
2013. július 26. 19:51
|
|
SunyiTime Lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 0 Azonosító: 148328 offline
|
Megkaptam születés napomra a barátnőmtől a dedikált MAAN poszterét, mert neki már nem igazán kellett.. El tudjátok képzelni, hogy nem kell neki?? Mindegy én csak jól jártam vele. Az elején nagyon belelovalta magát Davidbe, de már túl van rajta.. bár lehet jót tett neki, hogy nem találkoztunk annyit és nem tömtem vele tele a fejét
Szóval a szobám kicsit átrendezésre kerül, ugyanis egy Dalekos posztert is kaptam, szóval a U2 poszter és egy másik le kerül a falról és ezek mennek a helyére, bár a MAAN-t azt fúrni kell mert be van keretezve.
2013. július 27. 11:42
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Sunyi @ 2013.07.26. 19:51)
Megkaptam születés napomra a barátnőmtől a dedikált MAAN poszterét, mert neki már nem igazán kellett.. El tudjátok képzelni, hogy nem kell neki?? Mindegy én csak jól jártam vele. Az elején nagyon belelovalta magát Davidbe, de már túl van rajta.. bár lehet jót tett neki, hogy nem találkoztunk annyit és nem tömtem vele tele a fejét
Szóval a szobám kicsit átrendezésre kerül, ugyanis egy Dalekos posztert is kaptam, szóval a U2 poszter és egy másik le kerül a falról és ezek mennek a helyére, bár a MAAN-t azt fúrni kell mert be van keretezve.
F***ing lucky girl, oye.
2013. július 27. 13:35
|
|
Luervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 406 Csatolások: 0 Azonosító: 176693 offline
|
Idézet (Sunyi @ 2013.07.26. 19:51)
De jó!! Nem kellett neki el sem hiszem?! Egyszer valaki megkedveli Davidet szerintem nem kell tömni a fejét, David tesz arról saját maga is, hogy ne "szeressenek" ki belőle
Mondjuk az élmény, hogy aláirattatta vele az az övé marad.
Off. Tegnap ráleltem egy BC Wreckers filmre, nem tudtok hozzá feliratot? Kerestem, valaki el is kezdte, de még májusban gondolom abbahagyta mert ennyi idő alatt csak befejezte volna..
1 felhasználónak tetszik:
Sunyi
2013. július 27. 19:05
|
|
SunyiTime Lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 0 Azonosító: 148328 offline
|
Idézet (Luer @ 2013.07.27. 13:35)
De jó!! Nem kellett neki el sem hiszem?! Egyszer valaki megkedveli Davidet szerintem nem kell tömni a fejét, David tesz arról saját maga is, hogy ne "szeressenek" ki belőle
Off. Tegnap ráleltem egy BC Wreckers filmre, nem tudtok hozzá feliratot? Kerestem, valaki el is kezdte, de még májusban gondolom abbahagyta mert ennyi idő alatt csak befejezte volna..
Tényleg nem kellett neki. El menni is alig akart a színházhoz mikor Londonban volt. Erős ráhatás kellett, de rávettem. Most a Merlin a mindene, meg Colin, de hát nem hibáztathatjuk érte..
Hát feliratot sajna én sem találtam hozzá, de a film már a gépemen van egy ideje.
Nekem Dark Harbor felirat kéne, de ahhoz sincs..
2013. július 31. 20:10
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Meglepődve olvastam, hogy a Fratellis fellép 10-én a Sziget Fesztiválon. Pff. Megy valaki?
Sunyi
2013. augusztus 01. 09:27
|
|
SunyiTime Lady |
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.07.31. 20:10)
Meglepődve olvastam, hogy a Fratellis fellép 10-én a Sziget Fesztiválon. Pff. Megy valaki? 
Én nem megyek, nem szeretem a tömeget. Tömeg iszonyom van, sajnos a Sting koncerten beigazolódott... El kellett jönnöm onnan és nem is láttam Stinget.. szerencse, hogy a kapcsolat koncert volt és ingyen volt..
De erre talán bepróbálkoznék, de pénzem az nincs..
2013. augusztus 02. 02:33
|
|
SunyiTime Lady |
|
Vasárnap kiderül ki lesz a következő doctor!
http://tennantnews.blogspot.hu/2013/08/video-bbc-one-trailer-for-doctor-who.html
http://tennantnews.blogspot.hu/2013/08/video-bbc-one-trailer-for-doctor-who.html
2013. augusztus 02. 19:09
|
|
Luervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 406 Csatolások: 0 Azonosító: 176693 offline
|
Idézet (Sunyi @ 2013.08.02. 02:33)
Vasárnap kiderül ki lesz a következő doctor!
Huh kíváncsi vagyok rá! Ma kaptam egy TARDIS naplót és egy tollat de még a nejlonzacsi is Doctor who-s
Sunyi
2013. augusztus 05. 07:00
|
|
SunyiTime Lady |
|
Idézet (ophely88 @ 2013.08.04. 21:00)
fuucckk YYEEAHH!!

Fogadjunk, hogy nagyon hamar el fog készülni a The Thick of it még el nem készült magyar feliratainak a fordítása. A listámon volt eddig is de most egész az elejére ugrott.
Én örülök, hogy nem egy fiatalt választottak, bár jobban örültem volna ha egy ismeretlenebb színész kapta volna meg a szerepet.
Most egyforma szinte kedvelem Matt dokijával, de ez nyilván azért van, mert David után jött és ezért hátránnyal indult nálam. És Petert meg imádom Pilfreyként szóval már most egálban vannak.. Sajnos. Ez nem fair de így van...
Jaj remélem meg tarthatja az akcentusát!!! Skót doctort mindenkinek!!
Mit gondolunk Peterről mint doktorról emberek???
ophely88
2013. augusztus 05. 20:07
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Sunyi @ 2013.08.05. 07:00)
Mit gondolunk Peterről mint doktorról emberek???
Peter rohadt jó lesz Dokinak. Korban megfelelő, színészi tehetsége az eget súrolja, humora és rögtönző képessége nem lehetne jobb. Én Jason Isaacset és Domhnall Gleesont szerettem volna még Dokinak de így is nagyon megfelel.
FUCK YEAH!!
Véget ért a Dokinak szempilla meregető fiatal útitársak kora, nincs több Rose és hozzá hasonkó szempilla meregetők. Éljen!!
Egyébként Malcolm Fuckin Trucker azt mondta az egyik Thick Of It részben hogy 'This ain't friggin TARDIS'.
Csak tartsa meg a skót akcentusát. McCoy is megtartotta.
Sunyi
2013. augusztus 06. 07:17
|
|
SunyiTime Lady |
|
Idézet (ophely88 @ 2013.08.05. 20:07)
Peter rohadt jó lesz Dokinak. Korban megfelelő, színészi tehetsége az eget súrolja, humora és rögtönző képessége nem lehetne jobb. Én Jason Isaacset és Domhnall Gleesont szerettem volna még Dokinak de így is nagyon megfelel.
FUCK YEAH!!
Véget ért a Dokinak szempilla meregető fiatal útitársak kora, nincs több Rose és hozzá hasonkó szempilla meregetők. Éljen!!
A Doki végre nem szexi, hanem tényleg Doki. Peter 55 éves, fura feje van, DW fan, ha ránézek, egyből látom Dokiként, korban és mindenféle szempontból a legtökéletesebb választás!
Egyébként Malcolm Fuckin Trucker azt mondta az egyik Thick Of It részben hogy 'This ain't friggin TARDIS'.
FUCK YEAH!!
A rajongóknál is ez a helyzet. Most elválik ki az aki azért nézte, mert jó a sorozat és ki az aki azért, mert sexy a doki.
Sokszor lehordjuk Moffot, de most tényleg látszik, hogy tudja mit csinál. Szerintem is a tökéletes dokit találta meg.
Nem tehetekk róla de tegnap óta erre gondolok: Pilfrey not a happy Pilfrey! Pilfrey is a happy Doctor!!
2013. augusztus 07. 19:29
|
|
Luervisszatérő vendég |
|
Idézet (Sunyi @ 2013.08.07. 11:15)
A rózsaszín bőrönd
Na csak nem nyaralni, pihenni megy? Jó hosszú út egy pici babával. Jó ötlet ez az ikerkocsi, belefér mind a 2 gyerkőc.
2013. augusztus 07. 19:51
|
|
SunyiTime Lady |
|
Idézet (Luer @ 2013.08.07. 19:29)
A rózsaszín bőrönd
Na csak nem nyaralni, pihenni megy? Jó hosszú út egy pici babával. Jó ötlet ez az ikerkocsi, belefér mind a 2 gyerkőc.
Ja belefér, de ki tolja??
Jó hosszú út egy ilyen pici babának az biztos. Hát a bőrönd mennyiségéből én remélem, hogy pihenni is fog.
De ezzel a sapkával még mindig nem vagyok kibékülve.. mondjuk ha pár számmal nagyobb lenne és normálisan befogadná a fejét, de így olyan mintha elcsórta volna egy kölöktől..
2013. augusztus 07. 20:04
|
|
Luervisszatérő vendég |
|
Idézet (Sunyi @ 2013.08.07. 19:51)
Ja belefér, de ki tolja??
Jó hosszú út egy ilyen pici babának az biztos. Hát a bőrönd mennyiségéből én remélem, hogy pihenni is fog.
De ezzel a sapkával még mindig nem vagyok kibékülve.. mondjuk ha pár számmal nagyobb lenne és normálisan befogadná a fejét, de így olyan mintha elcsórta volna egy kölöktől..
Én két kezet látok a babakocsi mögött szerintem Ty tolta a tesóit
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.