David Tennant 6
2013. június 30. 10:37
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2013.06.29. 15:07)
Libri.
Nem. Az Alexandra volt...
2013. július 02. 16:39
|
|
SunyiTime Lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 0 Azonosító: 148328 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.06.30. 10:37)
Nem. Az Alexandra volt...

Most akkor melyik? De végül is már mindegy, arra jártam és már nem reklámozzák a baglyokkal magukat..
2013. július 03. 22:03
|
|
Luervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 406 Csatolások: 0 Azonosító: 176693 offline
|
Megnéztem a SF első részét, elég sok mindent kivágtak belőle, jó nem annyira fontos részeket, de akkor is sokat. A felirat viszont itt jobb, értelmesebb a szöveg. Bocsánat a másik fordítótól, az is szuper, de ez tényleg jobb.
2013. július 04. 09:15
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Sunyi @ 2013.07.02. 16:39)
Most akkor melyik? De végül is már mindegy, arra jártam és már nem reklámozzák a baglyokkal magukat..
Alexandra.
Egyébként csak átmeneti reklám volt. Gyerekkönyves akciót reklámoztak azzal a képpel, ami akkor, egy hétig volt érvényes.
2013. július 04. 21:30
|
|
SunyiTime Lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 0 Azonosító: 148328 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.07.04. 09:15)
Alexandra.
Egyébként csak átmeneti reklám volt. Gyerekkönyves akciót reklámoztak azzal a képpel, ami akkor, egy hétig volt érvényes.
Köszi! Akartam szerezni egy barátnőmnek szülinapjára, de már kapott egy klassz ajándékot, szóval még ha akarnám se tudnék már szerezni..
2013. július 05. 13:35
|
|
|
Idézet (Sunyi @ 2013.07.04. 21:30)
Köszi! Akartam szerezni egy barátnőmnek szülinapjára, de már kapott egy klassz ajándékot, szóval még ha akarnám se tudnék már szerezni..
Tudtommal csak interneten szerepelt a reklám, vagy volt plakát-formában is az üzletekben? Erre nem emlékszem. Pedig tavaly nyáron sokat jártam Szandiba, mert "kisöprés" volt náluk és vagy 10x visszamentem vásárolgatni.
Ha válaszol az Uránia, feltétlenül mesélj. Kíváncsi vagyok. Mondjuk én ígyse-úgyse látom, de kezdek beletörődni, hogy Magyarország=Budapest, szóval nekem leleményesnek kell maradnom, ha érdekel valami... Dühös vagyok a SFM miatt is, de hát ez van.
Tud valaki valami infót a kispacákról? Még mindig semmi hivatalos?
A Nativity 2-t már sikerült megszereznie valakinek? Nekem még mindig nem jött össze.
2013. július 05. 15:45
|
|
SunyiTime Lady |
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.07.05. 13:35)
Tudtommal csak interneten szerepelt a reklám, vagy volt plakát-formában is az üzletekben? Erre nem emlékszem. Pedig tavaly nyáron sokat jártam Szandiba, mert "kisöprés" volt náluk és vagy 10x visszamentem vásárolgatni.
Ha válaszol az Uránia, feltétlenül mesélj. Kíváncsi vagyok. Mondjuk én ígyse-úgyse látom, de kezdek beletörődni, hogy Magyarország=Budapest, szóval nekem leleményesnek kell maradnom, ha érdekel valami... Dühös vagyok a SFM miatt is, de hát ez van.
A Nativity 2-t már sikerült megszereznie valakinek? Nekem még mindig nem jött össze.
A kiskölökről nem hallottam még semmit, legalábbis tumblrön nem futottam bele.
A Nativity 2 én letöltöttem vagy egy tucatszor, rossz a formátum semmi nem játssza le. De ha kiadták dvdn szeptemberben megvetettem egy barátnőmmel, megy majd Londonba. Rettenetesen ki fogom használni őt is meg a bőröndjét is
Persze, hogy mesélek. Reggel írtam nekik úgy hogy szerintem majd csak jövőhéten kapok választ.
A SFM miatt meg ne legyél dühös, hülye egy országban élünk ilyen szempontból. A gyorsabb a halálnál mittudoménhányat adták a mozik a Welcome to the Punch-ot meg nem, csak dvdn adták ki, sokkal de sokkal jobb film, de angol ezért a dvd polcon kötött ki..
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2013. július 05. 16:40
|
|
Luervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 406 Csatolások: 0 Azonosító: 176693 offline
|
Én sem találkoztam semmi babahírrel, szerintem nem is lesz, már nem is annyira újszülött. Úgyis tudja mindenki, hogy megszületett ennyi, a kislányt sem lehet sehol sem látni. Jól teszik, de bevallom azért 1 kép erejéig én is kíváncsi lennék rájuk
A Nativity 2-t kerestem már neten, de én nem is találtam sehol. Mondjuk ha nem játssza le semmi akkor nem is keresem. Majd csak fent lesz 1x.
Szokásos vesszőparipám, felirat sincs még
Richard ügyben meg drukkolok
Az igazi az lenne ha élőben láthatnám, de sajna ez nem valószínű, hogy összejön.
A Nativity 2-t kerestem már neten, de én nem is találtam sehol. Mondjuk ha nem játssza le semmi akkor nem is keresem. Majd csak fent lesz 1x.
Szokásos vesszőparipám, felirat sincs még
Richard ügyben meg drukkolok
1 felhasználónak tetszik:
Sunyi
2013. július 05. 17:04
|
|
SunyiTime Lady |
|
DW-s hír: Ian Hurt a 8 és 9 doctor közti regenerációt játssza, igazoltan.
Én eltaláltam, mikor anno lement a rész erre jutottam, meg egy csomóan is de az nem én voltam, szóval én most jelen pillanatban mérhetetlenül büszke vagyok magamra
Én eltaláltam, mikor anno lement a rész erre jutottam, meg egy csomóan is de az nem én voltam, szóval én most jelen pillanatban mérhetetlenül büszke vagyok magamra
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.