Starity

David Tennant 6

101 oldal 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. május 23. 22:06 #1441
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (kericske @ 2013.05.23. 11:08)

Daviddel mi újság? kiváncsi vagyok, sok még az a 184 nap. Matt nagyon jó volt Riverrel.

Tegnap Londonban volt madarakat etetett, ülve az egyik padon, GM pedig kb 2 napja szült. Ezt tudom. Szóval Wilfred megszületett bár erre még nincs offical announcement.
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi
2013. május 23. 22:15 #1442
Luer
Luer
visszatérő vendég
Hozzászólás: 406
Azonosító: 176693
Idézet (ophely88 @ 2013.05.23. 22:06)
Tegnap Londonban volt madarakat etetett, ülve az egyik padon, GM pedig kb 2 napja szült. Ezt tudom. Szóval Wilfred megszületett bár erre még nincs offical announcement.

Na megszületett a gyerek? Már eszembe jutott, hogy érkeznie kell a múltkori képekből kiindulva. Wilfred? Ez komoly? Hát gratula!
Madarakat etetett ez vicces, Olive nem volt vele? Ha már ennyi ideje van legalább ilyenkor legyen már a lányával.
2013. május 23. 22:22 #1443
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Luer @ 2013.05.23. 22:15)
Na megszületett a gyerek? Már eszembe jutott, hogy érkeznie kell a múltkori képekből kiindulva. Wilfred? Ez komoly? Hát gratula!
Madarakat etetett ez vicces, Olive nem volt vele? Ha már ennyi ideje van legalább ilyenkor legyen már a lányával.

Egyedül ült egy londoni padon és madarakat etetett. Mikor Olive megszületett, akkor is látták egy padon üldögélni Londonban, egyedül. Nem tudom miért nincs az újdonsült gyerekével ha nekem ilyen apám lenne .. 110.gif
2013. május 23. 22:23 #1444
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (ophely88 @ 2013.05.23. 22:22)
Egyedül ült egy londoni padon és madarakat etetett. Mikor Olive megszületett, akkor is látták egy padon üldögélni Londonban, egyedül. Nem tudom miért nincs az újdonsült gyerekével ha nekem ilyen apám lenne ..  110.gif

Lehet ez valami McDonald hagyomány..
Érdekes mindenesetre.
2013. május 23. 22:33 #1445
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Luer @ 2013.05.23. 22:23)
Lehet ez valami McDonald hagyomány..
Érdekes mindenesetre.

Akár hagyomány akár nem, ez szerintem nem normális.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2013. május 23. 22:39 #1446
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (ophely88 @ 2013.05.23. 22:33)
Akár hagyomány akár nem, ez szerintem nem normális.

Tényleg furcsa. Azt nem tudom, hogy Angliában mikor engedik ki szülés után az anyát meg a babát lehet, hogy GM még a kórházban van így nem kell feltétlenül ott lenni egész nap, inkább az a furi, hogy a kislány nem volt vele.
2013. május 24. 07:26 #1447
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ophely88 @ 2013.05.23. 22:06)

Ejj. 110.gif Hát ezt én se nagyon tudom hová tenni. Nem lehet, hogy egy kórház közelében üldögélt a padon? Lehet, hogy ott volt a felesége közelében, csak kiment friss levegőt szívni mert mondjuk épp ment be a Doki vizitelni és kiküldték..? Én sem szeretek kórházban dekkolni, sajnos az utóbbi időben sokszor voltam és pár percnél tovább egyszer sem bírtam látogatni, mert rosszul voltam bent. Nem kaptam levegőt. mellow.gif
2013. május 24. 09:20 #1448
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.05.24. 07:26)
Ejj. 110.gif Hát ezt én se nagyon tudom hová tenni. Nem lehet, hogy egy kórház közelében üldögélt a padon? Lehet, hogy ott volt a felesége közelében, csak kiment friss levegőt szívni mert mondjuk épp ment be a Doki vizitelni és kiküldték..? Én sem szeretek kórházban dekkolni, sajnos az utóbbi időben sokszor voltam és pár percnél tovább egyszer sem bírtam látogatni, mert rosszul voltam bent. Nem kaptam levegőt. mellow.gif

Én is ezt mondom, hogy ha meg bent voltak a kórházban akkor nem lehet bent egész nap. Nálunk sincsenek bent az apukák reggeltől estig. Kiváncsi vagyok mikor jelentik be hivatalosan a babát. Gondolom mar mindenki tud róla...
2013. május 24. 11:02 #1449
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Wilfred? ej-ej David:) Biztos cuki gyerek, én már igyekszem nem foglalkozni a magánéletével, mit miért csinál úgy sem fogom sosem megérteni.
Viszont Sunyi a BC találgatáson olyan jót röhögtem, thumbsup.gif de vigyáznom kell, mert még most forr be a sebem. biggrin.gif
2013. május 24. 11:32 #1450
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Idézet (kericske @ 2013.05.24. 11:02)
Wilfred? ej-ej David:) Biztos cuki gyerek, én már igyekszem nem foglalkozni a magánéletével, mit miért csinál úgy sem fogom sosem megérteni.
Viszont Sunyi a BC találgatáson olyan jót röhögtem,  thumbsup.gif de vigyáznom kell, mert még most forr be a sebem.  biggrin.gif

Nem olyan rossz a Wilfred név, Davidre bizots mély hatást tett, hogy miatta kell regenerálódnia.. rohog.gif

Hát szerintem David csak egy kicsit el akart szabadulni, ha tényleg most született a kölök akkor az egész család odasereglik és az nekem is sok lenne.. és akkor Olivia is a rokonok karmai közé kerül neki meg marad a galamb etetés biggrin.gif biggrin.gif
Csak gondolkodnia kellett valószínűleg
2013. május 24. 20:00 #1451
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sunyi @ 2013.05.24. 11:32)
Nem olyan rossz a Wilfred név, Davidre bizots mély hatást tett, hogy miatta kell regenerálódnia.. rohog.gif 

thumbsup.gif biggrin.gif
2013. május 26. 11:15 #1452
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Valami hivatalos a kölökkel kapcsolatban??
2013. május 26. 11:18 #1453
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (Sunyi @ 2013.05.26. 11:15)
Valami hivatalos a kölökkel kapcsolatban??

Én még nem láttam sehol, de nem is kerestem.
A sorozatjunkie oldalon olvastam a hozzászólásokat az utolsó DW részhez és ott valki írta, hogy most született baba, szóval úgy tűnik más is tudja.
2013. május 27. 18:07 #1454
ophely88
ophely88
time lady

Nos, nem tudomki hogyan vele, de mikor én felnézek a hírekkel teli oldalakra, a filmes projektjeire jobban figyelek. Tök jó hogy nemsokára elkezdi forgatni ezt a skót filmet, ajánlom hogy szedje össze magát. Minap a TOTA-t néztem 94-ból és még így felirattal is nehezen volt kivehető számomra egy két szó amit kimondott, annyira szexi és skót akcentusa volt hogy sírni akartam az .. örömtől. _nevet.gif Aztán jöttek a többi filmjei, pl a Secret Smile-ban tökre érthető számomra amit mond pedig ott is skót akcentusa van. Ha már itt tartunk, minap azon gondolkodtam mi lett volna ha ragaszkodnak jobban a könyvbéli történethez mikor készítik a filmet. Nos, nem tudom melyik verzió lett volna jobb. Ti nem olvastátok a könyvet, mit mondtok arra hogyha Brendan nem erőszakolja meg Mirandát hanem összevesznek, Brendan elmegy és Miranda véresre veri a saját fejét az ajtóba, összevérezve a ruháját amit Naomi segítségével eljuttat Brendan szekrényébe majd eltűnik 1 évre Ausztráliába. 110.gif

A minap olvastam egy cikket arról hogy a nőknek miért jönnek be a külföldi pasik és egyik kiemelt indok a nyelv illetve az akcentus volt. Nem tudom miért de az én lábam is beremeg néha tőlük és az akcentusaiktól, sokszor szlovákul beszélnek, amiből egy büdös szót nem értek de WOWZERS biggrin.gif Az is lehet hogy leqrváznak, lehülyéznek vagy szidnak mert magyar vagyok miért ne alapon de mégis .. AWW biggrin.gif
2013. május 27. 20:00 #1455
Luer
Luer
visszatérő vendég
Sokszor akartam már kérdezni, hogy milyen a Skót akcentus? Úgy értem, hogy hangzásilag milyen? Nálunk is vannak szavak amik jellemzőek 1-1tájegységre lásd a szegedi ő-zést, a Skót milyen, milyen egy szó helyesen kimondva és milyen skótosan? Bocsi, hogy ilyen hülyeségeket kérdezek, de mivel angolul sem tudok így azt végképp nem tudom milyen a Skót akcentus biggrin.gif
2013. május 27. 21:52 #1456
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (ophely88 @ 2013.05.27. 18:07)
Nos, nem tudomki hogyan vele, de mikor én felnézek a hírekkel teli oldalakra, a filmes projektjeire jobban figyelek. Tök jó hogy nemsokára elkezdi forgatni ezt a skót filmet, ajánlom hogy szedje össze magát. Minap a TOTA-t néztem 94-ból és még így felirattal is nehezen volt kivehető számomra egy két szó amit kimondott, annyira szexi és skót akcentusa volt hogy sírni akartam az .. örömtől. _nevet.gif Aztán jöttek a többi filmjei, pl a Secret Smile-ban tökre érthető számomra amit mond pedig ott is skót akcentusa van. Ha már itt tartunk, minap azon gondolkodtam mi lett volna ha ragaszkodnak jobban a könyvbéli történethez mikor készítik a filmet. Nos, nem tudom melyik verzió lett volna jobb. Ti nem olvastátok a könyvet, mit mondtok arra hogyha Brendan nem erőszakolja meg Mirandát hanem összevesznek, Brendan elmegy és Miranda véresre veri a saját fejét az ajtóba, összevérezve a ruháját amit Naomi segítségével eljuttat Brendan szekrényébe majd eltűnik 1 évre Ausztráliába.  110.gif 
A minap olvastam egy cikket arról hogy a nőknek miért jönnek be a külföldi pasik és egyik kiemelt indok a nyelv illetve az akcentus volt. Nem tudom miért de az én lábam is beremeg néha tőlük és az akcentusaiktól, sokszor szlovákul beszélnek, amiből egy büdös szót nem értek de WOWZERS  biggrin.gif Az is lehet hogy leqrváznak, lehülyéznek vagy szidnak mert magyar vagyok miért ne alapon de mégis .. AWW  biggrin.gif

Hát akkor nem érdemelné meg azt amit kapott, így se biztos, hogy ilyen formában megérdemli..
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2013. május 27. 21:57 #1457
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Luer @ 2013.05.27. 20:00)
Sokszor akartam már kérdezni, hogy milyen a Skót akcentus? Úgy értem, hogy hangzásilag milyen? Nálunk is vannak szavak amik jellemzőek 1-1tájegységre lásd a szegedi ő-zést, a Skót milyen, milyen egy szó helyesen kimondva és milyen skótosan? Bocsi, hogy ilyen hülyeségeket kérdezek, de mivel angolul sem tudok így azt végképp nem tudom milyen a Skót akcentus biggrin.gif

Hát ez egy igazán skót akcentusos videó, Robert sokkal inkább beszél akcentussal mint, David. Ez szerintem segít megérteni mert angol felirat is van hozzá és azért nagyjából tudod hogy mondják a szavakat
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2013. május 27. 23:21 #1458
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sunyi @ 2013.05.27. 21:52)
Hát akkor nem érdemelné meg azt amit kapott, így se biztos, hogy ilyen formában megérdemli..

Mert szerinted Brendan nem érdemelte meg a film alapján hogy hűvösre kerüljön? Ez a szemétl*da akkor is megérdemelte volna ha nem akarja megerőszakolni Mirandát bár tegyük hozzá hogy Miranda intézte ezt szóval én a filmet látván és a könyvet elolvasván is arra gondolok hogy Mirandának is járna legalább fele annyi idő a sitten mint Brendannak. A könyvből egyébként nem derül ki hogy mennyit kapott Brenddan.

Sokszor akartam már kérdezni, hogy milyen a Skót akcentus?

Szexi tongue.gif

Úgy értem, hogy hangzásilag milyen? Nálunk is vannak szavak amik jellemzőek 1-1tájegységre lásd a szegedi ő-zést, a Skót milyen, milyen egy szó helyesen kimondva és milyen skótosan? Bocsi, hogy ilyen hülyeségeket kérdezek, de mivel angolul sem tudok így azt végképp nem tudom milyen a Skót akcentus biggrin.gif

A skót akcentus az egyik legnehezebben megértett akcentus a világon, egy rotikus akcentus, ami annyit jelent hogy milyen nyelvállással mondják az R Betűt. Ők különleges módon, zöngés hangként de erre sem képes minden skót, két féle 'al akcentus' létezik, az angliai skót és a sima skót, előbbit nagyon sokan beszélik, utóbbit inkább a törzsgyökeres, hegyekben élő, bárányokat nevelő, mindentől elzárt faluk lakosai beszélik. Amit David eddig csinált az sima egyszeri angol skót akcentus volt, ami pedig a DW óta van neki azt Ewan McGregor akcentusával mérve sem lehet igazi skótnak nevezni pedig Ewan is sokat vesztett belőle, fájdalmasan sokat. Jellemző rá hogy semmi nem úgy van ahogyan iskolában megtanítják neked, az R betű képzése csodának tűnik ez jelenti a legnagyobb különbséget és eltérést, az R betű kiejtéséből - ha másból nem - rá lehet jönni ki skót és ki nem. Előszeretettel használnak e helyett i-t és fordítva, oo helyett pedig u-t, d helyett t-t és mindenki mással ellentétben, az R-t nem úgy ejtik ahogyan más. Míg mindenhol máshol egy az egyben kiejtik, a skótban nem ... nagyonm nyújtva de mégsem szól olyan nagyot ... csak másképpen... Ez nekik csípőből jön, pont mint Szögeden a Szöged, Pesten az A-zás, jászságban az e-zés. Hogy mondjak példát, macskakaja szó. Angolul catfood vagyis ketfúd kiejtve ami náluk ketfuhd. Vagy például out ami azt jelenti hogy 'ki, kint', angolul áut-ként ejtendő, skót akcentussal úgy szól hogy ájüt. És amivel én oly sokszor megütöttem a bokámat, a különbség a táska és a könyörgés illetve a sex és hat között. rohog.gif Táska: bag, kiejtve beg, leírva a könyörgés beg, kiejtve szintén behg, sex, kiejtve sex természetesen, a hat pedig six, ejtve sziksz de érezhető valamiféle e benne amitől én David six-jét egy ideig sex-nek hallottam és vakargattam a fejem hogy hülye ez az ember, milyen hülyeségeket beszél. rohog.gif Akkor még nem beszéltünk arról hogy a BIG szó angolul ugyebár hatalmas bár azt úgy mondják hogy bég. Nyomorult életbe. 110.gif _nevet.gif

Megyek is hallgatom a QUOM-ot. thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: Luer
2013. május 28. 07:14 #1459
Luer
Luer
visszatérő vendég
Ez jó volt, köszi biggrin.gif
David 6-ja szerintem is sex, ez már nekem is feltűnt. Single father amikor magyarázza Ritának, hogy - x - az +.. biggrin.gif

Ami még feltűnt és ez nem Skót akcentus, a DW filmekben az asszonyom szó. Mindenki mam-nak ejti 1x Jack kapitány ejtette mem-nek, ahogy bevallom én is ejteném, de aztán egy másik részben ő is mam-nak mondta. A mem akkor inkább amerikai kiejtés? A mam nekem a mama..
2013. május 28. 11:56 #1460
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Luer @ 2013.05.28. 07:14)
Ez jó volt, köszi biggrin.gif 
David 6-ja szerintem is sex, ez már nekem is feltűnt. Single father amikor magyarázza Ritának, hogy - x - az +..  biggrin.gif 
Ami még feltűnt és ez nem Skót akcentus, a DW filmekben az asszonyom szó. Mindenki mam-nak ejti 1x Jack kapitány ejtette mem-nek, ahogy bevallom én is ejteném, de aztán egy másik részben ő is mam-nak mondta. A mem akkor inkább amerikai kiejtés? A mam nekem a mama..

Igazából amire te gondolsz, az a ma'am. smileeee.gif Kispórolt d a lényege. A 'mummy' a mami, illetve múmia, meg van simán 'mum', az is mami.
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
101 oldal 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok