Idézet (Luer @ 2013.04.27. 18:36)
Hű ez jól kitört belőled
Szexben a feleséget sem kell félteni..
Lexus az csak az egyik van ott még egy Audi is.
Érdekes egy figura az biztos, valami van benne ami ijesztő és jól játsza.
Örülök ha tetszik nektek amit írtam, nem gondoltam hogy ekkora sikere lesz.
Igaz, van ott egy AUDI is. Hogy a deviza hiteles behajtó mindenségit vinné el az AUDI-ját is a rohadt szexi mocsadéknak. Így jó?
Igen, Sally, bad boys 4ever.

Rögtön az első tíz percben a frászt hozza az emberre, mikor beült a csákó mellé a kocsiba már az kissé creepynek tűnt és akkor arra nem is gondoltam hogy 'mogyorózni' is fog, ott a kocsiban a rohadék mindenségit neki. Freyát sem kell amúgy félteni, én amondó vagyok hogy az egész nem nagy btw promóció arra épült hogy Aiden a rosszfiú és ha engem kérdeztek, vagy nagy kopp lesz a sorozat végén vagy valami nem stimmel az íróknál mert én jelen pillanatban kedves Freyat és a haverjukat is rosszabbnak látom mint magát Aident. Aiden sem semmi, a hatalomhoz való ragaszkodása és a bosszúvágya bőven túltesz mindenen, ahogyan és amilyen aljas módon cselekszik a háttérben, nem megbocsátható, ezzel szemben Freya szemében már most látszik hogy kezdi elveszíteni a sulykot, a közös haverjukról pedig ne is beszéljünk, ők legalább nyílt lapokkal játszanak.
Érdekes amúgy hogy a sorozatnak nagyon is élethű feelingje van és mindenkiről elhiszem hogy az, aki a szériában, valahogyan hasonlóképpen folyhatnak a dolgok a való életben is. A mocskos jelenetek itt valamiért nem nyerik el a tetszésemet, nem tudom miért és sokkal többre tudom értékelni az apjával közös jeleneteket meg amikor viszi a gyerekét iskolába. Én láttam itt néhány Brendan arckifejezést és Barty Kuport szuszogást, ez már valami tovább fejlesztett változata lehet a bad boy karaktereinek, ami nekem abszolút nem jön be, oh nem ám.