Starity

David Tennant 6

101 oldal 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. április 20. 12:53 #1321
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Sunyi @ 2013.04.20. 12:50)
De hát most volt egy Fantastic Four feldolgozás nem?? Én nem vagyok oda a képregényekért meg annak filmjeiért..

Hulladékwoodot nem érdekli hogy most volt egy reboot, még egyet neki, mert miért ne alapon.
2013. április 20. 15:16 #1322
Luer
Luer
visszatérő vendég
Hozzászólás: 406
Azonosító: 176693
Idézet (ophely88 @ 2013.04.20. 10:14)
Stan Lee boldog szülinapot kívánt Davidnek. Ajajajj.  mellow.gif  110.gif
Oh dear. Azt mondják hogy a Fantastic Four rebootban David benne lesz. Az F4 is Stan munkája, nem? DT azt nyilatkozgatta mindenhol hogy szívesen dolgozna szuperhősös filmben de már kiöregedett ám ha egy szerepet szívesen elvállalna, az Mr. Fantastic karaktere. Oh noes. omg.gif fear.gif

Ki ő és mi a baj vele? Mégis bejön Amerika?
2013. április 20. 16:53 #1323
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Idézet (Luer @ 2013.04.20. 15:16)
Ki ő és mi a baj vele? Mégis bejön Amerika?

Stan Lee a képregénye királya. És ez is a baj vele. Ne írogasson twitteren Davidnek ilyeneket mert jó nem sülhet ki belőle
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2013. április 21. 09:16 #1324
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Lehet online is fogadásokat kötni a Broadchurch-i gyilkosra, a kegtöbb uk beli online fogadó oldalon...
2013. április 21. 11:18 #1325
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sunyi @ 2013.04.20. 16:53)
Stan Lee a képregénye királya. És ez is a baj vele. Ne írogasson twitteren Davidnek ilyeneket mert jó nem sülhet ki belőle

Nos, Stannek DT a kedvenc Dokija, dammit. Ha Lee kopogtat az ajtaján hogy hé haver, olvastad a múltkori interjúdat és tudom hogy szívesen lennél Mr. Fantastic, come at me bro, David szerintem elvállalná simán. Sőt, ha casting lenne, arra is elmenne. Peter Vincent szerepére is elment castingolni pedig ennél sokkal komplexebb karaktert is alakított már képernyőn. Az tetszik hogy azt gondolja, kiöregedett és testalkatra sem megfelelő de ez aggasztó. Ráadásul azt se felejtsük el hogy évekkel ezelőtt együtt ebédelt Spielberg-gel és az ő következő projektjébe, az animált SW-be került mint szinkronhang. Nem tetszik ez nekem. 110.gif
2013. április 21. 16:42 #1326
Luer
Luer
visszatérő vendég

Bemásolom és nem történik semmi.. Nem megy ez nekem tongue.gif
Csak egy rövid kis autogramosztást találtam, mostanit, David meg Matt a 2 szürke kabátos..
2013. április 22. 08:31 #1327
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (Sunyi @ 2013.04.21. 09:16)
Lehet online is fogadásokat kötni a Broadchurch-i gyilkosra, a kegtöbb uk beli online fogadó oldalon...

Kire voksolnak azt lehet tudni?
Ma már kiderül. Lehet, hogy megtalálja a kislány gyilkosát is..?
2013. április 22. 08:53 #1328
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Luer @ 2013.04.22. 08:31)
Kire voksolnak azt lehet tudni?
Ma már kiderül. Lehet, hogy megtalálja a kislány gyilkosát is..?

A mai rész 5 perccel hosszabb lesz. A lány gyilkosa már megvan csak rábizonyítani nem tudja, mert csak közvetett bizonyíték van, mert a függőt ugye ellopták.
Mindenkire fogadhatnak aki gyanús csak más odds-okkal. Igazából attól függ, hogy hol akarsz fogadni. Van olyan hely ahol még Alecra és a nagymamára is lehet fogadni, sőt mindenkire, még Dannyre is kétféle képpen blink.gif
2013. április 22. 09:02 #1329
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (Sunyi @ 2013.04.22. 08:53)
A mai rész 5 perccel hosszabb lesz. A lány gyilkosa már megvan csak rábizonyítani nem tudja, mert csak közvetett bizonyíték van, mert a függőt ugye ellopták.
Mindenkire fogadhatnak aki gyanús csak más odds-okkal. Igazából attól függ, hogy hol akarsz fogadni. Van olyan hely ahol még Alecra és a nagymamára is lehet fogadni, sőt mindenkire, még Dannyre is kétféle képpen blink.gif

Ja igen, persze a kislány gyilkosa megvolt. fool.gif
Az az ügy milyen hülyeségen bukott meg, ráadásul jól magára vállalta a lánya miatt aki szóba sem áll vele, megérte és még beteg is lett..
Azt hittem lehet látni az eredményeket kire gyanakodnak az emberek?
2013. április 22. 13:47 #1330
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Luer @ 2013.04.22. 09:02)
Ja igen, persze a kislány gyilkosa megvolt. fool.gif 
Az az ügy milyen hülyeségen bukott meg, ráadásul jól magára vállalta a lánya miatt aki szóba sem áll vele, megérte és még beteg is lett..
Azt hittem lehet látni az eredményeket kire gyanakodnak az emberek?

Biztos van valahol szavazós oldal, de ez fogadás, pénzben itt nem lehet ezeket látni, mindenki csak az oddsokat látja és fogad
2013. április 22. 18:37 #1331
ophely88
ophely88
time lady

Én ma nem tudom megnézni a mai részt szóval ha lehet kérnem, ne spoilerezzétek el hogy ki volt a gyilkos. Ok?

Egyébként a múltheti Broadchurch részt többen nézték mint a múlt hét előtti DW részt. Kb 1 milla a különbség. 110.gif
2 felhasználónak tetszik: Luer, Sunyi
2013. április 22. 19:48 #1332
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (ophely88 @ 2013.04.22. 18:37)
Én ma nem tudom megnézni a mai részt szóval ha lehet kérnem, ne spoilerezzétek el hogy ki volt a gyilkos. Ok? 
Egyébként a múltheti Broadchurch részt többen nézték mint a múlt hét előtti DW részt. Kb 1 milla a különbség. 110.gif

Nekem pont ma mondta a kolléganőm, hogy borzalmas az új DW, nagyon nem tetsik neki, pedig Ő kibékült Mattal kedveli. Én nem néztem még meg egyik új részt sem.

Oksi én nem lövöm le, várom már smileeee.gif
2013. április 22. 20:14 #1333
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Mivel eddig lusta voltam megnézni 1 részt is, így most majd nem nagyon merek itt olvasgatni meg a DT oldalt sem, most már muszáj lesz megnézni az egészet. hétvégén tervezem smileeee.gif

Az új DW részek nekem sem jönnek be. Nem tudom valahogy olyan furik. Jó, mondjuk a Matt-es részeket is elég sokára néztem meg, de azok tetszettek. Ezek az új részek meg, olyan se-se ..
2013. április 22. 21:58 #1334
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kericske @ 2013.04.22. 20:14)
Mivel eddig lusta voltam megnézni 1 részt is, így most majd nem nagyon merek itt olvasgatni meg a DT oldalt sem, most már muszáj lesz megnézni az egészet. hétvégén tervezem smileeee.gif
Az új DW részek nekem sem jönnek be. Nem tudom valahogy olyan furik. Jó, mondjuk a Matt-es részeket is elég sokára néztem meg, de azok tetszettek. Ezek az új részek meg, olyan se-se ..

Majd akkor beszéljük meg a Broadchurchöt ha mindenki látta.
Nem is csodálom, hogy többen látták, mint a DW-t.
A mostani DW-k valahogy kicsit laposabbak ezt be kell ismerni és túl rég is várunk már rá. Én nem tudom valahogy olyan fura, jó útitárs lenne Jennából, de inkább David vagy Chris oldalán tudnám elképzelni, legfőképpen Chris oldalán.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2013. április 22. 22:08 #1335
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2013.04.22. 20:14)

Megértem a helyzetedet. Én nem rosszakarásból mondom de úgy érzem hogy az élet kicsit igazságtalan Mattel, nagyon sokan David miatt nem szeretik de ők meg sem tudják indokolni hogy mi nem tetszik. Az egész struktúra és felépítés megváltozott, a helyzet 'jobb' már nem lesz és szerintem átok ül minden színészen aki DT után le(sz)tt Doktor. A furival egyetértek, valahogyan maga a rendezés is másabb és elhiszem hogy van akit idegesít viszont ennél sokkal nagyobb illetve élesebb különbésgeket látni a Classicban. A Doctor Who legutóbbi változása nem lenne ilyen nagy szám ha DT nem lenne ennyire népszerű. Biz Isten hogy soha senki nem lesz jobb nála, ehhez kétség sem fér és sajnálom Mattet a sok utálkozó miatt de meg is értem a véleményüket mert elfogadom. Én 11-et is szeretem, kedvencem pont mint 4 de soha semmilyen Doktor nem fog olyan helyet betölteni a szívemben mint 10 viszont nem tudom megmagyarázni hogy miért ám nem is kell. Kíváncsi vagyok hogy merre menne a műsor ha nem lenne pénz és a BBC WorldWide nem támogatná. Ilyenkor amúgy mindig eszembe jut az az éjszaka mikor DT bejelentette hogy tovább áll és az indexes DW fórumban előbújtak a rejtőzködő DW fanok akik hónapokig siratták kedvencüket, egyszeriben milyen sokan lettünk, nem csak itt nálunk, világszerte is, amit a BBC WorldWide-nak köszönhetünk. Sírhatnék kerülget 10 regenerációjától és ha visszaemlékszem azokra a pillanatokra mikor eléször láttam, élőben a BBC1-on és bőgtem, sírtam, majd a műsor után együtt bőgtünk a többiekkel. Én amondó vagyok hogy a műsor nagyon jól halad abab az irányba hogy ne hasonlítson elődjére, de a nép valahogyan nem adja magát. Ha nem lennének a divatmajmok, sokkal kevesebb rajongója lenne a sorozatnak, nekem elhihetitek és nem azért van mert MS nem jó Doki. A DW változásról szól és kell a vérfrissítés, akár rendezés, történet, útitárs vagy Doki személyében. Míg 10 az utóbbi időben kissé makacs és távolságtartó volt, 11 emberibb központú bár ugyanúgy szereti az embereket mint 10. 10 kissé beképzelt volt, hisztis és túl magabiztos magához mérten, a baj csak az hogy sokan DT-hez hasonlítják Mattet és az évadokat az RTD évekhez pedig a DW nem erről szól. Értem én hogy kinek mi a baja az új évadokkal, szerintem egy szinten jobbak mint az előzőek csak valami szerintem is hiányzik belőle, még én is képes lennék más évadokhoz hasonlítgatni és ez nem helyes. Nem is hogy hiányzik belőle, valami más, nem tudom, nem lehet szavakkal kifejezni. Nekem az a meglátásom hogy az embereknek bejött 10, pedig a Classicban 10-hez hasonló érzelmes Doki nem igazán volt és úgy látom talán ez az ami esetleg megosztja a jónépet. 10 különleges volt mert előtte egyetlen Doki sem tudott úgy hisztizni (LOL) és érzelmeket mutatni mint ő, sokan haragszanak rá ezért a classic rajongói közül illetve 9 fanjai közül mert még mindig azt hiszik hogy CE azért állt tovább mert DT akart lenni a Doki és persze az örökös 10 kontra 11 vita. A probléma (?) az hogy a széria nagyon hajaz a klasszikusokra és 11 is, aminek köszönhetően 11 lassan népszerűbb lesz mint 10. 10 különleges mint már mondtam, sok divatfanja van David miatt és egyre többen fordulnak el a karaktertől mert sokan együtt veszik Davidet a karakterrel és nyomulósnak gondolják a helyes kinézetű pofis Doki miatt, ez a tipikus 'azért lett odatéve mert jól néz ki' gondolkodás mód. Erről napestig lehet beszélgetni, soha nem fogunk egyetérteni de nem is kell mert a DW erről szól, változás változás hátán, aki bírja az iramot, marad, aki lemarad annak elúszott a hajó, ennyi.

Engem az vígasztal hogy David időben távozott és látszólagos büszkeséggel. Olvastam a síró kommenteket egy DT DW tribute videó alatt és még élek nem felejtem el amit ott egyszer olvastam. 'Bolondok vagytok. Mind. Nem David játszotta a Doktort hanem a Doktor játszotta Davidet.' És milyen igaza volt az ír csajnak btw .. Ez nyugtat csak meg. Ha rendeznek legnépszerűbb Doki ever versenyt, az online szavazósakat úgy tűnik még mindig DT vezeti toronymagasan viszont egy DW Magazin szavazáson már nem lennék biztos az eredményben és abban sem hogy nem nyúlnak bele az eredményekbe. Engem nem érdekel ki mit mond, büszkén megmondom bárkinek hogy DT nem a helyes kinézete vagy a szemöldöke miatt a legjobb Dokié. Ha nem is fog nyerni, lelkem mélyén tudni fogom hogy belenyúltak a listába, ha pedig nyerni fog, DT-vel együtt megkönnyezem mert amit ő tett, az tényleg maradandó nyomot hagyott az emberekben. Matt is képes rá, nyomot hagy az emberben, ő nem szex szimbólum (még), rá majd mindenki úgy fog emlékezni mint a 'Doki 10 után'...
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
2013. április 22. 23:28 #1336
Sunyi
Sunyi
Time Lady

hullam.gif A Broadchurch-nek lesz MÁSODIK évada beer.gif beer.gif hullam.gif hullam.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Luer
2013. április 23. 08:29 #1337
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (ophely88 @ 2013.04.22. 22:08)
Megértem a helyzetedet. Én nem rosszakarásból mondom de úgy érzem hogy az élet kicsit igazságtalan Mattel, nagyon sokan David miatt nem szeretik de ők meg sem tudják indokolni hogy mi nem tetszik. Az egész struktúra és felépítés megváltozott, a helyzet 'jobb' már nem lesz és szerintem átok ül minden színészen aki DT után le(sz)tt Doktor. A furival egyetértek, valahogyan maga a rendezés is másabb és elhiszem hogy van akit idegesít viszont ennél sokkal nagyobb illetve élesebb különbésgeket látni a Classicban. A Doctor Who legutóbbi változása nem lenne ilyen nagy szám ha DT nem lenne ennyire népszerű. Biz Isten hogy soha senki nem lesz jobb nála, ehhez kétség sem fér és sajnálom Mattet a sok utálkozó miatt de meg is értem a véleményüket mert elfogadom. Én 11-et is szeretem, kedvencem pont mint 4 de soha semmilyen Doktor nem fog olyan helyet betölteni a szívemben mint 10 viszont nem tudom megmagyarázni hogy miért ám nem is kell. Kíváncsi vagyok hogy merre menne a műsor ha nem lenne pénz és a BBC WorldWide nem támogatná. Ilyenkor amúgy mindig eszembe jut az az éjszaka mikor DT bejelentette hogy tovább áll és az indexes DW fórumban előbújtak a rejtőzködő DW fanok akik hónapokig siratták kedvencüket, egyszeriben milyen sokan lettünk, nem csak itt nálunk, világszerte is, amit a BBC WorldWide-nak köszönhetünk. Sírhatnék kerülget 10 regenerációjától és ha visszaemlékszem azokra a pillanatokra mikor eléször láttam, élőben a BBC1-on és bőgtem, sírtam, majd a műsor után együtt bőgtünk a többiekkel. Én amondó vagyok hogy a műsor nagyon jól halad abab az irányba hogy ne hasonlítson elődjére, de a nép valahogyan nem adja magát. Ha nem lennének a divatmajmok, sokkal kevesebb rajongója lenne a sorozatnak, nekem elhihetitek és nem azért van mert MS nem jó Doki. A DW változásról szól és kell a vérfrissítés, akár rendezés, történet, útitárs vagy Doki személyében. Míg 10 az utóbbi időben kissé makacs és távolságtartó volt, 11 emberibb központú bár ugyanúgy szereti az embereket mint 10. 10 kissé beképzelt volt, hisztis és túl magabiztos magához mérten, a baj csak az hogy sokan DT-hez hasonlítják Mattet és az évadokat az RTD évekhez pedig a DW nem erről szól. Értem én hogy kinek mi a baja az új évadokkal, szerintem egy szinten jobbak mint az előzőek csak valami szerintem is hiányzik belőle, még én is képes lennék más évadokhoz hasonlítgatni és ez nem helyes. Nem is hogy hiányzik belőle, valami más, nem tudom, nem lehet szavakkal kifejezni. Nekem az a meglátásom hogy az embereknek bejött 10, pedig a Classicban 10-hez hasonló érzelmes Doki nem igazán volt és úgy látom talán ez az ami esetleg megosztja a jónépet. 10 különleges volt mert előtte egyetlen Doki sem tudott úgy hisztizni (LOL) és érzelmeket mutatni mint ő, sokan haragszanak rá ezért a classic rajongói közül illetve 9 fanjai közül mert még mindig azt hiszik hogy CE azért állt tovább mert DT akart lenni a Doki és persze az örökös 10 kontra 11 vita. A probléma (?) az hogy a széria nagyon hajaz a klasszikusokra és 11 is, aminek köszönhetően 11 lassan népszerűbb lesz mint 10. 10 különleges mint már mondtam, sok divatfanja van David miatt és egyre többen fordulnak el a karaktertől mert sokan együtt veszik Davidet a karakterrel és nyomulósnak gondolják a helyes kinézetű pofis Doki miatt, ez a tipikus 'azért lett odatéve mert jól néz ki' gondolkodás mód. Erről napestig lehet beszélgetni, soha nem fogunk egyetérteni de nem is kell mert a DW erről szól, változás változás hátán, aki bírja az iramot, marad, aki lemarad annak elúszott a hajó, ennyi. 
Engem az vígasztal hogy David időben távozott és látszólagos büszkeséggel. Olvastam a síró kommenteket egy DT DW tribute videó alatt és még élek nem felejtem el amit ott egyszer olvastam. 'Bolondok vagytok. Mind. Nem David játszotta a Doktort hanem a Doktor játszotta Davidet.' És milyen igaza volt az ír csajnak btw .. Ez nyugtat csak meg. Ha rendeznek legnépszerűbb Doki ever versenyt, az online szavazósakat úgy tűnik még mindig DT vezeti toronymagasan viszont egy DW Magazin szavazáson már nem lennék biztos az eredményben és abban sem hogy nem nyúlnak bele az eredményekbe. Engem nem érdekel ki mit mond, büszkén megmondom bárkinek hogy DT nem a helyes kinézete vagy a szemöldöke miatt a legjobb Dokié. Ha nem is fog nyerni, lelkem mélyén tudni fogom hogy belenyúltak a listába, ha pedig nyerni fog, DT-vel együtt megkönnyezem mert amit ő tett, az tényleg maradandó nyomot hagyott az emberekben. Matt is képes rá, nyomot hagy az emberben, ő nem szex szimbólum (még), rá majd mindenki úgy fog emlékezni mint a 'Doki 10 után'...

Hát biztos hogy az egész felépítése megváltozott. Nem igen volt olyan rész aminek ne lett volna súlya, úgy értem DT-vel ott pl a Don't Blink egyszerűen nem érzed a súlyát. Könnyedebb az egész és talán érzelmesebb is még ha az egész idő alatt nem érzed ott marad benned, ellenben Matt dokijánál már a rész alatt elindul valami de aztán el is múlik nem sokáig marad meg amint vége a résznek. Nem tudom hogy értitek mit akarok mondani evvel, remélem azéért átjött..
Amikor Amy és Rory elment akkor könnyeztem, de azóta ha látom egyáltalán nem. DT, Rose vagy Donna elmenésekor még mindig szomorú leszek és könnyezem. Én is újra érzem azt a szomorúságot DT regenerációjánál mint mikor először láttam, még mindig sírok még akkor is ha csak képeket látok tök szomorú leszek tőle, erre Matt és Moffat soha nem lesz képes..

Chris végül is elérte amit akart, visszahozta a DW-t a tvbe és az emberek tudatába. DT is elérte amit akart doki lett, méghozzá a legjobb. Azt hiszem az a baj a rajongókkal hogy nem angolok. Az angolok (nagyrészt) elfogadják Mattet, mert ők a DWvel nőttek fel és Matt a classic dokik közé inkább illik mint az újba, meg angolok tovább lépnek wink.gif lehet hogy nem szeretik annyian mint úgy ha D előtt lett volna doki, de ez már így marad. Matt inkább amcsiban lett híres ahogy nekem le jött ott nyomják agyba szájba.
2013. április 23. 08:31 #1338
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Most olvastam, hogy Barrowman tök egyszerű ok miatt nem tér vissza az 50. évfordulóra, azért mert nem kérte..
Én Moffat helyében ennek ellenére visszahívtam volna...
2013. április 23. 09:27 #1339
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Sunyi @ 2013.04.23. 08:31)
Most olvastam, hogy Barrowman tök egyszerű ok miatt nem tér vissza az 50. évfordulóra, azért mert nem kérte..
Én Moffat helyében ennek ellenére visszahívtam volna...

Félre olvastam/fordítottam nem kérték meg rá, ő ráért volna csak nem hívták
2013. április 23. 14:57 #1340
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Politician's husband videó
101 oldal 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok