Idézet (Luer @ 2013.04.15. 19:44)
Arra azért kíváncsi vagyok, hogy fognak Davidről 8 évet lefaragni? Mert Ten és Rose 2005-ben voltak együtt azóta eltelt ugye 8 év és hát DT-n látszik is, na jó nem 8 év, de igencsak öregedett.. A haja, ruhája, játéka ugyanolyan lesz, de az arcán csak retusálni tudnak. [...] Ha az ember Doki jött volna akkor még jól is jönne ki. Persze Billie is idősebb lett ennyivel, de rajta nem látszik, még mindig csak 29 éves.
Szerintem nem vészes, feltúrbózzák a frizkót és máris visszafiatalodik.

Legfeljebb vigyáznak a közeli képekkel, vagy ahogy mondtad, retusálnak esetleg, bár ezt nem tartom valószínűnek.
Én inkább Rose miatt "aggódom". Meglátásom szerint inkább pont ő az, aki rengeteget és látványosan öregedett ezalatt az idő alatt. Nyilván a jó smink dobni fog rajta, hiszen a TL-ben is micsoda átalakítást csináltak vele... De ha civil fotóit nézed, tisztára mint egy korosodó nőszemély valahol 40 és 50 között...
Idézet (Luer @ 2013.04.15. 21:28)
Egyébként én elküldöm szívesen ha kell..
Ha nem vagyok túl pofátlan, esetleg engem is érdekelne...
Idézet (ophely88 @ 2013.04.15. 21:39)
Szerintem az Joss Whedon féle Nathan Fillon vagyhogyhívják csókával a főszerepben.
Igen, van ilyen is, de én sem hiszem, hogy erről lenne szó. Amúgy Nath nem főszereplő benne (sajnos), Dogberry karaktere az övé. (pedig szerintem ő is piszok jó Benedick lenne, ő is elég hülye hozzá

)