Starity

David Tennant 6

101 oldal 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. április 07. 10:21 #1241
Luer
Luer
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 406
Csatolások: 0
Azonosító: 176693
Idézet (ophely88 @ 2013.04.07. 10:05)
És mégis ott van BC aki aztán se nem izmos se nem 'jóképű', sem nem Robert Pattinson éás mégis híres. Nekem az a véleményem, hogy a Gary Oldman féle emberek idővel vagy egyfolytában visszatérnek a saját földjükre a kérdés csak az hogy közben mennyi szemetet csinálnak. Híresnek lehet lenni angolként amerikában, kinézet ide vagy oda.
DT önbizalomhiányban szenved és ez elég sok interjúból lejön nekem. Érdekes ezt hallani és olvasni egy ennyire tehetséges színésznél.

Na igen BC-ről mindent lehet mondani csak azt nem, hogy helyes és izmos, habár testileg jobban néz ki Davidnél blush.gif
Egyébként mikor elkezdtem nézni a Sherlockot és megláttam Benedictet mondom, te jó ég ki ez a lófejű, ronda pasas, aztán valami mégis van benne.. A The Last Enemyben meg egész jóképű volt.

Én sem értem, hogy mért szenved önbizalomhinyban, nem kéne.
2013. április 07. 10:56 #1242
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Luer @ 2013.04.07. 10:21)
Na igen BC-ről mindent lehet mondani csak azt nem, hogy helyes és izmos, habár testileg jobban néz ki Davidnél blush.gif 
Egyébként mikor elkezdtem nézni a Sherlockot és megláttam Benedictet mondom, te jó ég ki ez a lófejű, ronda pasas, aztán valami mégis van benne.. A The Last Enemyben meg egész jóképű volt. 
Én sem értem, hogy mért szenved önbizalomhinyban, nem kéne.

Az önbizalomhiány érdekes dolog, az egyik legrosszabb veled születhető dolog, me thinks. Jómagam is szenvedek ebben a betegségben és tényleg borzalmas ráadásul elképzelésem sincs hogy miért van. Az önbizalomhiány valamilyen külső hatásra alakul ki. DT-t megverték mert csúnyán nézett ki ami szerintem elég volt ahhoz hogy hátralévő életére önbizalomhiányos maradjon, a csajok sorra dobták vissza hogy nem kell stb de ez is olyan dolog hogy más sztár is átélte ezt ám ők nem lettek önbizalomhiányosak. Engem sem ért igazából semmi nagy megrázkódtatás és továbbra is azt gondolom hogy önbizalomhiányos vagyok mert nekem soha semmi nem jó és hiába mondják hogy ügyes vagy, well done vagy bármi, nem hat meg különösebben. Az agyamra már nekem is.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2013. április 07. 11:19 #1243
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (ophely88 @ 2013.04.07. 10:56)
Az önbizalomhiány érdekes dolog, az egyik legrosszabb veled születhető dolog, me thinks. Jómagam is szenvedek ebben a betegségben és tényleg borzalmas ráadásul elképzelésem sincs hogy miért van. Az önbizalomhiány valamilyen külső hatásra alakul ki. DT-t megverték mert csúnyán nézett ki ami szerintem elég volt ahhoz hogy hátralévő életére önbizalomhiányos maradjon, a csajok sorra dobták vissza hogy nem kell stb de ez is olyan dolog hogy más sztár is átélte ezt ám ők nem lettek önbizalomhiányosak. Engem sem ért igazából semmi nagy megrázkódtatás és továbbra is azt gondolom hogy önbizalomhiányos vagyok mert nekem soha semmi nem jó és hiába mondják hogy ügyes vagy, well done vagy bármi, nem hat meg különösebben. Az agyamra már nekem is.

Gyerek és fiatalkori traumák biztos, hogy mély nyomot hagynak az emberben. Idővel jobb lesz, de nem tűnik el. Az biztos furcsa lehet neki, hogy amióta híres azóta sokan jó pasinak tartják, gondolom nem is hiszi el. Vajon azok a nők akik elutasították most bepróbálkoznának e? Megverték gyerekként? Ezt nem is tudtam.
Na én sem vagyok önbizalommal teli.
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Sunyi, Sally Sparrow
2013. április 07. 19:29 #1244
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Mégis csak leszek, nem megyek sehova.

Idézet

BC csak a Sherlock miatt lett ilyen népszerű külföldön, ha nincs pl spielberg nem látta volna és nem lenne a War horseban sem. Ki tudja hol lenne most a sherlock nélkül..
A Sherlockot én Rupert miatt kezdtem el nézni, meg a Dead in paradise-t is, amik a kedvenc sorozataim közé bekerültek. Az egyik barátnőm pasija azt mondta, hogy nem érdemes csak azért megnézni egy sorozatot mert valaki szerepel benne, nyugodtan kijelenthetem hogy tökre tévedett.. Ja és a Walking deadet is hasonló ok miatt néztem meg és megérte DM játéka miatt...

DTnek a Dw után lett volna szerintem esélye kint, de sajna/szerencse akkor még Ő volt a doctor, és ezért nem akartak vele dolgozni, meg ha igen az meg megbukott a Rex pl. De ne is akarjon kimenni, ha sikerül a Rex akkor nem lenne Single father és azt nagyon szeretem a kedvencem tőle szóval engem nem zavar hogy nem lett Rex.

DTnek valami őrült gonosz szerep feküdne kint a se nem "jóképű" se nem bad guy külseje miatt. David Morrisseynek is hogy bejött a Governor szerep, bár nem tudtam elképzelni benne de teljesen jól hozza a pszichopatát, bár kicsit elfogult vagyok mert én nem ölném meg ahogy majdnem mindenki blush.gif

Idézet
Nem hinném hogy érdekkapcsolat lenne GM részéről vagy DT felől. GM problémás családból származik ahol a korkülönbség nem számít, DT pedig örül annak ha megbírja tartani ezt a nőt, vékony, fiatal, jól néz ki és már komolyra fordult az élete mióta Ty megszületett neki. Az egész bagázs nagyon zűrös, én DT helyében hanyatt homlok menekültem volna onnan de hiába no, a szívnek nem lehet parancsolni.

Nem tudom van abban valami, hogy jön a második gyerek, Ty-t a nevére vette, nem hiszem én sem hogy érdek házasság lenne, akkor sokkal több médiafigyelmet akarnának. A kölök Olive meg most volt nem rég 2 éves.

Pár napja arra jöttem rá, hogy az amerikai sorozatokban is többnyire az angol színészek karakterei jönnek be azok a kedvenceim, teljese véletlen, de így van. Azokat mondjuk nem számolva amiket direkt miattuk nézek meg
2013. április 07. 22:39 #1245
ophely88
ophely88
time lady

Az MIPTV viszi Cannesbe a Broadchurch-öt. ohmy.gif Az MIPTV Retek Klub párti. Mibe fogadjunk hogy a Retek Klub nem fogja megvenni a sugárzási jogokat? dry.gif
2013. április 08. 00:59 #1246
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (ophely88 @ 2013.04.07. 22:39)
Az MIPTV viszi Cannesbe a Broadchurch-öt. ohmy.gif  Az MIPTV Retek Klub párti. Mibe fogadjunk hogy a Retek Klub nem fogja megvenni a sugárzási jogokat?  dry.gif

Hát azt én sem hiszem. Esetleg a királyi tvben reménykedhetünk... Az a baj, hogy ezzel a sok amcsi vacakkal nem tudna versenyezni az itthon nem ismert emberek miatt.
2013. április 08. 18:47 #1247
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sunyi @ 2013.04.08. 00:59)
Hát azt én sem hiszem. Esetleg a királyi tvben reménykedhetünk... Az a baj, hogy ezzel a sok amcsi vacakkal nem tudna versenyezni az itthon nem ismert emberek miatt.

A Retek Klubnak és TV2-nek is megérte létrehozni a kistesó csatornát ha a jó sorozatok este mennek mikor dolgozó ember már alszik vagy az is amcsi cuccal van tele. Esetleg a Story4 vagy StoryTV avagy Isten tudja már hogy mi az aktuális neve a csatornának, azon megy a Downton Abbey is. Ha megkapja a sci-fi besorolást akkor mehetne az AXN-re is esetleg.
2013. április 08. 23:15 #1248
Luer
Luer
visszatérő vendég
Mi a fene baja van ennek a Hardy felügyelőnek? Eddig azt hittem "szimpla" pánikrohamai vannak.. A lányával beszélt telefonon ugye? Nem tudom mi történhetett Sandbrookban, de a lány él..
Minden részben gyanús lesz valaki, és tényleg elég fura az összes ember.
Azt sem értem, hogy szemmel láthatóan Tom a kisfiú is titkol valamit, Danny "okos telefonja" nála van? A rendőr anyjának nem tűnik fel, hogy nem stimmel valami a fiával?
Már csak 2 rész van hátra, de komolyan mondom egyre kuszább a történet.
2013. április 09. 08:52 #1249
Sunyi
Sunyi
Time Lady

új The Politician's Husband kép
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/521905_560260284006830_867887489_n.jpg
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2013. április 09. 19:49 #1250
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Nahát, nahát
2 felhasználónak tetszik: Luer, Sunyi
2013. április 09. 19:50 #1251
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (kericske @ 2013.04.09. 19:49)

Ezt pont ma olvastam smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: kericske
2013. április 09. 21:58 #1252
ophely88
ophely88
time lady

David idei legjobb alakítását nyújtotta a legutóbbi Broadhcurch epizódban. Bámulatos David, bámulatos. 110.gif Mindenki látta a kutyát a furgonban? Az a nézés ami a kutya szemében volt. Te jó ég. Ez valami speciális kutya lehetett. Angliában a kutyák is jobban színészkednek és több érzelmet mutatnak mint egyesek hulladékwoodban. blink.gif

Végképpen bezavarodtam azt illetően hogy ki vagy kik a bűnösök, én már feladom, itt tényéeg már mindenki gyanús. blink.gif

Olyan fura látni Vicky-t hosszú hajjal, elsőre fel sem ismertem hogy ő az aki David oldalán játszott a True Love-ban. Amazing.
3 felhasználónak tetszik: Sunyi, Luer, Sally Sparrow
2013. április 09. 22:17 #1253
ophely88
ophely88
time lady

OMG, OMG, OMG, OMG, OMG, Oh My Friggin .. blink.gif

Óriási spoilerek a Politician's Husband sorozatból, csak is erős idegzetűeknek és felnőtteknek. blink.gif

David karaktere anyaszült meztelenül megerőszakolja Emily Watson karakterét. A két politikust nem csak a politika iránti szenvedélyük kötötte össze - ha értitek mire gondolok -. Ez egy olyan politikai dráma lesz ami fullig van erőszakkal és szexszel (amennyiben nem vágják ki említett jeleneteket, bizony látni fogjuk 10 inchet is bár szerintem meg tudják oldani hogy ne látszódjon az egész .. 10 inch.)
Emlékszem David mennyire nhéznek találta a Secret Smile megerőszakolós jelenetét, pedig akkor még volt rajta ruha és 'csak' egy jelenetről volt ami nem is tartott sokáig de ebben a sorozatban nagyobb szerepet kap a szex és a nemi erőszak.

OMG, OMG, OMG, OMG, OMG, Oh My Friggin blink.gif
3 felhasználónak tetszik: Sunyi, Luer, Sally Sparrow
2013. április 10. 11:14 #1254
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (ophely88 @ 2013.04.09. 21:58)
David idei legjobb alakítását nyújtotta a legutóbbi Broadhcurch epizódban. Bámulatos David, bámulatos.  110.gif Mindenki látta a kutyát a furgonban? Az a nézés ami a kutya szemében volt. Te jó ég. Ez valami speciális kutya lehetett. Angliában a kutyák is jobban színészkednek és több érzelmet mutatnak mint egyesek hulladékwoodban. blink.gif 
Végképpen bezavarodtam azt illetően hogy ki vagy kik a bűnösök, én már feladom, itt tényéeg már mindenki gyanús.  blink.gif 
Olyan fura látni Vicky-t hosszú hajjal, elsőre fel sem ismertem hogy ő az aki David oldalán játszott a True Love-ban. Amazing.

Bakker egyre jobban imádom ezt a sorozatot. Ha leadják az utolsót is egybe rögtön megnézem az egészet.
Nem tudom én se, annyira gyanús volt a kutyás nő az elején is, hogy szerintem nem ő tette.

A kutya az nagyon jó volt, kicsit dagi de jó "színész".

Idézet
Mi a fene baja van ennek a Hardy felügyelőnek? Eddig azt hittem "szimpla" pánikrohamai vannak.. A lányával beszélt telefonon ugye? Nem tudom mi történhetett Sandbrookban, de a lány él..
Minden részben gyanús lesz valaki, és tényleg elég fura az összes ember.
Azt sem értem, hogy szemmel láthatóan Tom a kisfiú is titkol valamit, Danny "okos telefonja" nála van? A rendőr anyjának nem tűnik fel, hogy nem stimmel valami a fiával?
Már csak 2 rész van hátra, de komolyan mondom egyre kuszább a történet.

Én nem gondoltam a pánik rohamra, azt hittem a fejével van baj, de láthatólag a hasát fogja. Nem hinném hogy rákos, ahhoz nem csak egy tabletta kell ezt sajna tudom. Fogalmam sincs mi baja lehet...

Csak azért nem veszi észre Miller hogy a fia titkol valamit mert a fia, nem ítéli meg rendesen a helyzetet és a kölök lehet kicsit gyanús/zavarodott hiszen a legjobb barátját ölték meg.

Nekem a postás még mindig gyanús. Csak egyszer említették meg még az elején, hogy Jack látta veszekedni Dannyvel, egyszer rákérdeztek azt annyi. Nekem ez egy kicsit gyanús, mivel tudjuk, hogy Jack miért nem mondott el mindent szerintem ebben nem hazudott. Szóval gyanús és kész...
1 felhasználónak tetszik: Luer
2013. április 10. 18:14 #1255
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (ophely88 @ 2013.04.09. 21:58)
David idei legjobb alakítását nyújtotta a legutóbbi Broadhcurch epizódban. Bámulatos David, bámulatos.  110.gif Mindenki látta a kutyát a furgonban? Az a nézés ami a kutya szemében volt. Te jó ég. Ez valami speciális kutya lehetett. Angliában a kutyák is jobban színészkednek és több érzelmet mutatnak mint egyesek hulladékwoodban. blink.gif 
Végképpen bezavarodtam azt illetően hogy ki vagy kik a bűnösök, én már feladom, itt tényéeg már mindenki gyanús.  blink.gif 

Már én sem tudok kire gyanakodni, mindenki gyanús.
Elképesztő tényleg az a halálfélelem az arcán amikor rosszul lesz a végén. Nagyon jól csinálta.
Igen a hasát fogja, tegnap megnéztem újra a végét, nem a fejét nem a szívét hanem a hasát. nekem a gyomorfekély jutott eszembe ami netén perforálódott és jól mondta a dokija, mert ebbe meg lehet halni. Bocs egészségügyis vagyok.. Remélem azért nem halasztják meg a végén!

Vicky haja, erre mondtam én az első rész után, hogy jól megnőtt 1 év alatt a haja, illetve sztem nem is 1 év mert a True love-t és a Broadchurch-t is tavaly forgatták, szóval felmerült bennem a póthaj vagy a paróka.

Jaj a kutya!! sad.gif Az a kopasz pasi a legellenszenvesebb nekem. Danny anyukája milyen nővel találkozott abban az útmenti étteremben? A Sandbrook-i eset kapcsán?

Na felcsigáztál ezzel a Politician's Housband filmmel, szerintem nem fogják premier plánban mutatni. A Varsónál is volt, hogy hú mennyi meztelen jelenet lesz, hát nem tudom semmi extra nem volt benne.
2013. április 10. 18:31 #1256
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Luer @ 2013.04.10. 18:14)
Már én sem tudok kire gyanakodni, mindenki gyanús.
Elképesztő tényleg az a halálfélelem az arcán amikor rosszul lesz a végén. Nagyon jól csinálta.
Igen a hasát fogja, tegnap megnéztem újra a végét, nem a fejét nem a szívét hanem a hasát. nekem a gyomorfekély jutott eszembe ami netén perforálódott és jól mondta a dokija, mert ebbe meg lehet halni. Bocs egészségügyis vagyok.. Remélem azért nem halasztják meg a végén!
Vicky haja, erre mondtam én az első rész után, hogy jól megnőtt 1 év alatt a haja, illetve sztem nem is 1 év mert a True love-t és a Broadchurch-t is tavaly forgatták, szóval felmerült bennem a póthaj vagy a paróka.
Jaj a kutya!! sad.gif  Az a kopasz pasi a legellenszenvesebb nekem. Danny anyukája milyen nővel találkozott abban az útmenti étteremben? A Sandbrook-i eset kapcsán?
Na felcsigáztál ezzel a Politician's Housband filmmel, szerintem nem fogják premier plánban mutatni. A Varsónál is volt, hogy hú mennyi meztelen jelenet lesz, hát nem tudom semmi extra nem volt benne.

A fájdalom David arcán nagyon átjött. Egy évadosra tervezték szóval lehet meghal a végén, vagy csak visszavonul. Ha fekélye lenne akkor nem hiszem, hogy kávézna meg inna alkoholt.

A nő akivel találkozott a Sandbrooki áldozat anyja volt.
2013. április 10. 18:55 #1257
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Április 25 The Politician's Husband a bbcn
http://www.independent.co.uk/incoming/article8567522.ece/ALTERNATES/w460/v2-David-Tennant.jpg
2013. április 10. 19:52 #1258
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (Sunyi @ 2013.04.10. 18:31)
A fájdalom David arcán nagyon átjött. Egy évadosra tervezték szóval lehet meghal a végén, vagy csak visszavonul. Ha fekélye lenne akkor nem hiszem, hogy kávézna meg inna alkoholt.
A nő akivel találkozott a Sandbrooki áldozat anyja volt.

Nem is kávézik, az első részben visz neki Miller kávét és mondja, hogy nem iszik, a bornál meg nem kér többet csak a férj erőlteti, de nem tudom na, ez jutott még eszembe.

Mit mond az anya kiderül valami, hogy mért nem sikerült elkapni a tettest? Bocsánat, hogy kérdezem csak ugye amíg nincs felirat addig a szöveget nem értem, viszont így spoiler mert nem mindenki nézi aki itt van, át mindegy legfeljebb írd picibe smileeee.gif Köszi
2013. április 10. 19:54 #1259
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (Sunyi @ 2013.04.10. 18:55)
Április 25 The Politician's Husband a bbcn
http://www.independent.co.uk/incoming/article8567522.ece/ALTERNATES/w460/v2-David-Tennant.jpg

Hű vége az egyiknek és jön is másik, helyes ezt szeretem biggrin.gif
Habár ha azt teszi amit írt Ophely akkor nem lesz túl szimpi karakter blink.gif
2013. április 11. 12:31 #1260
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Állítólag egy classic doctor sem lesz benne az 50 évfordulós részben...

OFF: Az új John Simm sorozatot nem bírom nézni. Lehet, hogy majd később megnézem de most nincs hozzá hangulatom. Az első 10-15 percet tudtam csak megnézni. Nagyon nyomasztó, pedig most néztem meg az összes Psych részt... Bár lehet, hogy pont ez a baj.. Azt hiszem megvan az új kedvenc amcsi sorozatom.. nézi valaki??
101 oldal 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok