Mégis csak leszek, nem megyek sehova.
Idézet
Egyébként mikor elkezdtem nézni a Sherlockot és megláttam Benedictet mondom, te jó ég ki ez a lófejű, ronda pasas, aztán valami mégis van benne.. A The Last Enemyben meg egész jóképű volt.
BC csak a Sherlock miatt lett ilyen népszerű külföldön, ha nincs pl spielberg nem látta volna és nem lenne a War horseban sem. Ki tudja hol lenne most a sherlock nélkül..
A Sherlockot én Rupert miatt kezdtem el nézni, meg a Dead in paradise-t is, amik a kedvenc sorozataim közé bekerültek. Az egyik barátnőm pasija azt mondta, hogy nem érdemes csak azért megnézni egy sorozatot mert valaki szerepel benne, nyugodtan kijelenthetem hogy tökre tévedett.. Ja és a Walking deadet is hasonló ok miatt néztem meg és megérte DM játéka miatt...
DTnek a Dw után lett volna szerintem esélye kint, de sajna/szerencse akkor még Ő volt a doctor, és ezért nem akartak vele dolgozni, meg ha igen az meg megbukott a Rex pl. De ne is akarjon kimenni, ha sikerül a Rex akkor nem lenne Single father és azt nagyon szeretem a kedvencem tőle szóval engem nem zavar hogy nem lett Rex.
DTnek valami őrült gonosz szerep feküdne kint a se nem "jóképű" se nem bad guy külseje miatt. David Morrisseynek is hogy bejött a Governor szerep, bár nem tudtam elképzelni benne de teljesen jól hozza a pszichopatát, bár kicsit elfogult vagyok mert én nem ölném meg ahogy majdnem mindenki
Idézet
Nem hinném hogy érdekkapcsolat lenne GM részéről vagy DT felől. GM problémás családból származik ahol a korkülönbség nem számít, DT pedig örül annak ha megbírja tartani ezt a nőt, vékony, fiatal, jól néz ki és már komolyra fordult az élete mióta Ty megszületett neki. Az egész bagázs nagyon zűrös, én DT helyében hanyatt homlok menekültem volna onnan de hiába no, a szívnek nem lehet parancsolni.
Nem tudom van abban valami, hogy jön a második gyerek, Ty-t a nevére vette, nem hiszem én sem hogy érdek házasság lenne, akkor sokkal több médiafigyelmet akarnának. A kölök Olive meg most volt nem rég 2 éves.
Pár napja arra jöttem rá, hogy az amerikai sorozatokban is többnyire az angol színészek karakterei jönnek be azok a kedvenceim, teljese véletlen, de így van. Azokat mondjuk nem számolva amiket direkt miattuk nézek meg