Starity

David Tennant 6

101 oldal 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. április 05. 19:51 #1221
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 903
Csatolások: 0
Azonosító: 151965
Idézet (Luer @ 2013.04.05. 19:49)
Ja, hogy ott! Fogalmam sincs.. A dadogósra gondolsz vagy az "igazi" férjére?

dadogósra
2013. április 05. 19:58 #1222
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ophely88 @ 2013.04.05. 19:44)
Fogytán van. Az egész külföldi üzem nem tesz ki egy negyednyi Davidet sem. dry.gif

sad.gif DT-t is be kellene csábítani valahogyan az ügyfélkörbe... biggrin.gif
2013. április 05. 20:00 #1223
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.04.05. 19:58)
sad.gif DT-t is be kellene csábítani valahogyan az ügyfélkörbe... biggrin.gif

Akkor már két ember lenne akire nyálat csorgatnék ... Nem tenne jót egyik szívemnek sem .. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: kericske, Sally Sparrow, Sunyi
2013. április 05. 20:03 #1224
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2013.04.05. 20:00)
Akkor már két ember lenne akire nyálat csorgatnék ... Nem tenne jót egyik szívemnek sem ..  biggrin.gif

Kettő? ohmy.gif És ki a másik szerencsés? rolleyes.gif Gondolom valami skót fickó... rohog.gif Legalább szeplős vörös? biggrin.gif
2013. április 05. 20:04 #1225
Luer
Luer
visszatérő vendég
Hozzászólás: 406
Azonosító: 176693
Idézet (kericske @ 2013.04.05. 19:51)
dadogósra

Nem tudom ahhoz nekem kicsit kicsi a kép.
2013. április 05. 20:05 #1226
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2013.04.05. 20:03)
Kettő? ohmy.gif És ki a másik szerencsés? rolleyes.gif Gondolom valami skót fickó... rohog.gif Legalább szeplős vörös? biggrin.gif

Nem. Barna, magas, szexi geek infómókus és szlovák. blink.gif biggrin.gif Nem utálja a magyarokat és minden mozdulatától megdobbannak a szíveim. LOL Gyáh, döglöm egy ideje a szlovákok után is. Helyes példányok, I gotta say ... rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske, Sunyi
2013. április 05. 20:07 #1227
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2013.04.05. 20:05)
Nem. Barna, magas, szexi geek infómókus és szlovák. blink.gif biggrin.gif Nem utálja a magyarokat és minden mozdulatától megdobbannak a szíveim. LOL Gyáh, döglöm egy ideje a szlovákok után is. Helyes példányok, I gotta say ...  rohog.gif

Szlovák? Mi a manó. rohog.gif Erre nem számítottam. biggrin.gif Biztosan nagyon helyes... És skinny? biggrin.gif
2013. április 05. 20:11 #1228
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2013.04.05. 20:07)
Szlovák? Mi a manó. rohog.gif Erre nem számítottam. biggrin.gif Biztosan nagyon helyes... És skinny? biggrin.gif

Yep. Mádzsárul is beszél a drágaszág de főleg szlovákul és gyengén angolul meg németül. Imádom a hülyéjét de nagyon. wub.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi
2013. április 05. 20:11 #1229
kericske
kericske

Ophely:
ok,rendben
2013. április 05. 20:14 #1230
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2013.04.05. 20:11)
Ophely:
Jó régen nem beszéltünk. sikerült munkát találni? Itt Mo-n?, mert most itt a hozzászólásokból nem tudom kivenni rendesen. Örülök, és jó, tetszik?

Inkább mailben ha kérhetném.
2013. április 05. 20:38 #1231
kericske
kericske

http://www.dt-forum.com/images/easyblog_shared/Doctor%20Who/Doctor-Puppet.jpg

biggrin.gif
2013. április 05. 23:37 #1232
Luer
Luer
visszatérő vendég
Megnéztem feliratosan az 5. részt a B-ből. Volt az a kínos jelenet a nyomozó meg a hoteles csaj között, úgy fordították le, hogy azt mondja a nő "aggódom, hogy lefordulnál rólam"ezt nem értem?! Mért fordulna le róla??
Szegény öreget jól kicsinálták.
2013. április 06. 14:17 #1233
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (Luer @ 2013.04.05. 23:37)
Megnéztem feliratosan az 5. részt a B-ből. Volt az a kínos jelenet a nyomozó meg a hoteles csaj között, úgy fordították le, hogy azt mondja a nő "aggódom, hogy lefordulnál rólam"ezt nem értem?! Mért fordulna le róla??
Szegény öreget jól kicsinálták.

Megértettem, nem lefordul hanem leájul róla. Most megnéztem angol felirattal és az ájulás az latinul is collapsus ezt már értettem.
Áh, hogy lehet egy ilyen relaxálást visszautasítani?? biggrin.gif
Éjel az álmomban továbbszőttem, de nem Beccával feküdt le hanem Millerrel, de csak mert valaki belekevert valami drogot az italukba. Jókat álmodom én is mi? _nevet.gif
2013. április 06. 20:22 #1234
ophely88
ophely88
time lady

Istenkirályos DT interjút olvastam egy kisebb amcsi weboldalon. Nagyon komoly. DT barátunk végre beszélt hosszan és kérdezték is értelmes dolgokról. DT csalódott hogy nem vihette a londoni olimpián a fáklyát, megpróbálta elcsenni a Harry Potterben használt varázspálcáját de nem sikerült, szívesen forgatna az USA-ban ha jó a projekt és a Spies Of Warsawt istenítette. BBC Americán három napja adták le az első részt ...
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2013. április 06. 20:38 #1235
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (ophely88 @ 2013.04.06. 20:22)
Istenkirályos DT interjút olvastam egy kisebb amcsi weboldalon. Nagyon komoly. DT barátunk végre beszélt hosszan és kérdezték is értelmes dolgokról. DT csalódott hogy nem vihette a londoni olimpián a fáklyát, megpróbálta elcsenni a Harry Potterben használt varázspálcáját de nem sikerült, szívesen forgatna az USA-ban ha jó a projekt és a Spies Of Warsawt istenítette. BBC Americán három napja adták le az első részt ...

De nagyon mehetnéke van abba az USA-ba dry.gif
Jó lenne ha nálunk is leadnák!
2013. április 06. 20:54 #1236
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Luer @ 2013.04.06. 20:38)
De nagyon mehetnéke van abba az USA-ba  dry.gif 
Jó lenne ha nálunk is leadnák!

Igen és ez nem tetszik nekem sem de tényleg úgy gondolom hogy még egy Fright Nighthoz hasonló projektet jobban átgondolna. Egyébként a Hobbitra is rákérdeztek és barátunk kitérő választ adott. Lényegében azt mondta hogy 'Akit látsz a képernyőn vagy mozivásznon, az szerepel a filmben es ez így van rendjén.' ami szerintem enyhén szólva is azt jelentené hogy szerepelt volna benne de valaki kitúrta vagy másnak adták a szerepet. El nem tudom képzelni hogy kinek a szerepéért indult volna 'harcba' de nyakamat teszem rá hogy valaki nála kevésbé híresebb túrta ki onnan. Nála kevésbé híresebb emberek szerepelnek a Hobbitban. Úgy gondolom hogy DT megtanulta a leckét és megfontolja legközelebb mit tesz. Rossz lépése neki is lehet és lesz is de én már ott is némi fejlődést láttam amikor megkérdezték tőle hogy szeretne-e szuperhősös sci-fiben szerepelni és mondta hogy igen de kiöregedett már a szerepekből és ez rossz jel. Mármint ezt mondta DT. Én véleményem az hogy valamicskét jobb lett a dolgokhoz való hozzáállása de még mindig ne felejtsük el hogy egy skót színészről beszélünk akit láthatóan nehéz lenne egy tipikus amcsi filmbe betenni. Főhősnek nem elég szexi (dah), úgy értem közízlésnek nem felelne meg, rosszfiúnak nem elég izmos, max lúzereket vagy csodabogarakat alakíthat esetleg mellékszerepeket de mivel DT úgy választ projekteket hogy változatosan, ami szerepet néha rá akarnak aggatni, talán elvállalja de nagyon úgy tűnik hogy nem nagyon aktív amerikai téren. Fel lehet most hozni Cumberbatch példáját aki egyik pillanatról a másikra lett híres sztár az amcsik körében is de az interjúkvól nekem úgy tűnik hogy DT másképpen gondolkozik vagy nem mer kockáztatni. Biztosan köze van ennek a skót gyökereihez és hogy szereti az UK-t, a tévéipart míg Cumberbatch szinte menekül mert mindig mindenki csak posh szerepekkel ömleszti el. DT tud válogatni, BC nem. Lássuk be, a félelem jogos de eddig nem igazán aktiválta magát az amcsi ügynök. Most nem tudom hogy mit csinál a DW után vagy egyből színház de azzal megint el lesz egy darabig. Addig nem baj míg sorra gyártja a brit sorikat és filmeket esetleg kis büdzsés múvikat, addig szerintem nem kell aggódni és el lehet nézni neki azt a pár rossz döntését amit míg hozni is fog. Ne felejtsük el hogy ugyan GM félig amcsi nő, ő sem nagyon tört be az iparba pedig próbálkozott, gyerekei londoniak és azt a médiafigyelmet sem tűri ami londonban éri, mi lenne Amerikában?

Leadják majd nálunk is.. Következő szökőévben rohog.gif _nevet.gif _nevet.gif biggrin.gif lolhit.gif
2013. április 06. 21:19 #1237
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (ophely88 @ 2013.04.06. 20:54)
Igen és ez nem tetszik nekem sem de tényleg úgy gondolom hogy még egy Fright Nighthoz hasonló projektet jobban átgondolna. Egyébként a Hobbitra is rákérdeztek és barátunk kitérő választ adott. Lényegében azt mondta hogy 'Akit látsz a képernyőn vagy mozivásznon, az szerepel a filmben es ez így van rendjén.' ami szerintem enyhén szólva is azt jelentené hogy szerepelt volna benne de valaki kitúrta vagy másnak adták a szerepet. El nem tudom képzelni hogy kinek a szerepéért indult volna 'harcba' de nyakamat teszem rá hogy valaki nála kevésbé híresebb túrta ki onnan. Nála kevésbé híresebb emberek szerepelnek a Hobbitban. Úgy gondolom hogy DT megtanulta a leckét és megfontolja legközelebb mit tesz. Rossz lépése neki is lehet és lesz is de én már ott is némi fejlődést láttam amikor megkérdezték tőle hogy szeretne-e szuperhősös sci-fiben szerepelni és mondta hogy igen de kiöregedett már a szerepekből és ez rossz jel. Mármint ezt mondta DT. Én véleményem az hogy valamicskét jobb lett a dolgokhoz való hozzáállása de még mindig ne felejtsük el hogy egy skót színészről beszélünk akit láthatóan nehéz lenne egy tipikus amcsi filmbe betenni. Főhősnek nem elég szexi (dah), úgy értem közízlésnek nem felelne meg, rosszfiúnak nem elég izmos, max lúzereket vagy csodabogarakat alakíthat esetleg mellékszerepeket de mivel DT úgy választ projekteket hogy változatosan, ami szerepet néha rá akarnak aggatni, talán elvállalja de nagyon úgy tűnik hogy nem nagyon aktív amerikai téren. Fel lehet most hozni Cumberbatch példáját aki egyik pillanatról a másikra lett híres sztár az amcsik körében is de az interjúkvól nekem úgy tűnik hogy DT másképpen gondolkozik vagy nem mer kockáztatni. Biztosan köze van ennek a skót gyökereihez és hogy szereti az UK-t, a tévéipart míg Cumberbatch szinte menekül mert mindig mindenki csak posh szerepekkel ömleszti el. DT tud válogatni, BC nem. Lássuk be, a félelem jogos de eddig nem igazán aktiválta magát az amcsi ügynök. Most nem tudom hogy mit csinál a DW után vagy egyből színház de azzal megint el lesz egy darabig. Addig nem baj míg sorra gyártja a brit sorikat és filmeket esetleg kis büdzsés múvikat, addig szerintem nem kell aggódni és el lehet nézni neki azt a pár rossz döntését amit míg hozni is fog. Ne felejtsük el hogy ugyan GM félig amcsi nő, ő sem nagyon tört be az iparba pedig próbálkozott, gyerekei londoniak és azt a médiafigyelmet sem tűri ami londonban éri, mi lenne Amerikában? 
Leadják majd nálunk is.. Következő szökőévben  rohog.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  biggrin.gif lolhit.gif

Biztos nehéz mert a nagy filmipar tényleg Amerikában van. Tök igazad van DT se nem szívtiprónak se nem bűnözőnek nem lenne jó Ő valóban amolyan csudabogár szerepre termett, habár a Broadchurch-ben ez a nyomozó szerep jól áll neki. Ebben a filmben agyban kell megoldani az ügyet nem pedig ököllel.
GM úy félig amerikai, hogy az anyukája most kint él? Jut eszembe láttam egy képet az anyjáról meg Davidről, te jó ég hány éves az a nő? 100 és a halál közt valahol.. Borzalmasan néz ki. Szép kilátások, reméljük GM nem az anyjára ütött tongue.gif Persze ha megszüli még a maradék 3 gyereket, hogy hat legyen akkor szépen fog kinézni! Na jó ne legyek gonosz.
GM nem szereti a médiafigyelmet? Hát nem tudom mi van ha épp az bántja, hogy nem fordítanak rá kellő fiyelmet? Én inkább azt veszem ki abból amit meséltek, hogy David az aki nem szereti lásd Olive 2 év múlva szerepeljen reklámban vagy ne. Szerintem ha Georgia nem David felesége lenne sehol nem lenne.

Szóval következő szökőévben? Nekem az is jó már csak 3 év _nevet.gif
2013. április 06. 22:59 #1238
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Luer @ 2013.04.06. 21:19)
Biztos nehéz mert a nagy filmipar tényleg Amerikában van. Tök igazad van DT se nem szívtiprónak se nem bűnözőnek nem lenne jó Ő valóban amolyan csudabogár szerepre termett, habár a Broadchurch-ben ez a nyomozó szerep jól áll neki. Ebben a filmben agyban kell megoldani az ügyet nem pedig ököllel.
GM úy félig amerikai, hogy az anyukája most kint él? Jut eszembe láttam egy képet az anyjáról meg Davidről, te jó ég hány éves az a nő? 100 és a halál közt valahol.. Borzalmasan néz ki. Szép kilátások, reméljük GM nem az anyjára ütött tongue.gif Persze ha megszüli még a maradék 3 gyereket, hogy hat legyen akkor szépen fog kinézni! Na jó ne legyek gonosz.
GM nem szereti a médiafigyelmet? Hát nem tudom mi van ha épp az bántja, hogy nem fordítanak rá kellő fiyelmet? Én inkább azt veszem ki abból amit meséltek, hogy David az aki nem szereti lásd Olive 2 év múlva szerepeljen reklámban vagy ne. Szerintem ha Georgia nem David felesége lenne sehol nem lenne.
Szóval következő szökőévben? Nekem az is jó már csak 3 év  _nevet.gif

GM anyja amerikai de tudtommal az egész család Londonban él. Sorozata is volt Amerikában csak mikor összejött Davisonnal és szülte GM-et, ide költöztek. Azóta szétesett a kapcsolatuk és Davison egy nála tizenegynehény évvel idősebb nőt vett el, Sandrának pedig olyan pasija van aki tudtommal fiatalabb mint GM. 110.gif Sandra 62 éves ha jól tudom, szerepelt GM-mel a White Van Man című sitcomban is, ott is az anyját alakította.
GM DT-hez képest most sincsen sehol ha úgy nézzük. GM színházi darabja a meghirdetettnél 2 hónappal hamarabb ért véget mert nem vették rá a jegyeket, az emberek egy része csak azért vett jegyet hogy hátha láthatja Davidet vagy ülhet mellé. Nem hinném hogy érdekkapcsolat lenne GM részéről vagy DT felől. GM problémás családból származik ahol a korkülönbség nem számít, DT pedig örül annak ha megbírja tartani ezt a nőt, vékony, fiatal, jól néz ki és már komolyra fordult az élete mióta Ty megszületett neki. Az egész bagázs nagyon zűrös, én DT helyében hanyatt homlok menekültem volna onnan de hiába no, a szívnek nem lehet parancsolni.

Igen, a Recovery-t is egy szökőév múlva adták a BBC Entertainmenten. KOmolyan mondtam a szökőévet.

Amerikában is készülnek olyan sorozatok ahová DT simán bekerülhetne mert értelmes a projekt. A probléma még mindig ott van hogy fontos a külső. A briteket szeretik Amerikában dolgoztatni ha izmosak, nem lényeges hogy milyen az arca de akár főhős akár rosszfiú, feleljen az amcsi sabloonak és lássuk be, DT nem illik bele a sablonba. DT - ha nem találna magának jó sorozatot mintpl a Homeland vagy Americans, amikben főhős szintén nem lehetne, max ügynök aki a székéből dirigál- maradna neki valami idióta eljátszása a 234 ezredik NCIS spinoffban és szaladgálhatna bűnözők után, oszthatná az észt számítógép előtt vagy röhöghetne egy sötét szobából hogy illegálisan irányít egy serfözdét Manhattanban, a magassarkúban szaladgáló és 'helyesebbnél helyesebb' rendőrök pedig képtelen a nyomába érni. Esetleg vakarhatná az aszfaltot vagy lehetne korboncnok de ennyi. Nem látom ezt az embert a sorozatok világában semmi tucatban mert ismervén Davidet, az év 12 hónapjából nem fog 9et aszfaltvakarásra szánni. Filmekről ne is beszéljünk mert az egy külön téma. DT egyébként nagyon is reálisan látja a dolgokat, idős ő már ehhez. Ha Gary Oldman ismertségének csak a fele lenne az övé, nem lenne oka panaszra. Nem mellesleg Gary Oldman elismert színész világszerte és neki is van két olyan filmje, amire nem akad forgalmazó pedig az még a hülyének is megérné. DT egyszerűen nem illik bele a környezetbe de hogy őszinte legyek, szerintem nem is nagyon akarna a távolban gondolkodni, csak eljátszani, promótálni aztán kalap kabát. Legalább is nekem így jött le az interjúból. mellow.gif
2013. április 07. 09:39 #1239
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (ophely88 @ 2013.04.06. 22:59)
GM anyja amerikai de tudtommal az egész család Londonban él. Sorozata is volt Amerikában csak mikor összejött Davisonnal és szülte GM-et, ide költöztek. Azóta szétesett a kapcsolatuk és Davison egy nála tizenegynehény évvel idősebb nőt vett el, Sandrának pedig olyan pasija van aki tudtommal fiatalabb mint GM.  110.gif Sandra 62 éves ha jól tudom, szerepelt GM-mel a White Van Man című sitcomban is, ott is az anyját alakította. 
GM DT-hez képest most sincsen sehol ha úgy nézzük. GM színházi darabja a meghirdetettnél 2 hónappal hamarabb ért véget mert nem vették rá a jegyeket, az emberek egy része csak azért vett jegyet hogy hátha láthatja Davidet vagy ülhet mellé. Nem hinném hogy érdekkapcsolat lenne GM részéről vagy DT felől. GM problémás családból származik ahol a korkülönbség nem számít, DT pedig örül annak ha megbírja tartani ezt a nőt, vékony, fiatal, jól néz ki és már komolyra fordult az élete mióta Ty megszületett neki. Az egész bagázs nagyon zűrös, én DT helyében hanyatt homlok menekültem volna onnan de hiába no, a szívnek nem lehet parancsolni.
Igen, a Recovery-t is egy szökőév múlva adták a BBC Entertainmenten. KOmolyan mondtam a szökőévet. 
Amerikában is készülnek olyan sorozatok ahová DT simán bekerülhetne mert értelmes a projekt. A probléma még mindig ott van hogy fontos a külső. A briteket szeretik Amerikában dolgoztatni ha izmosak, nem lényeges hogy milyen az arca de akár főhős akár rosszfiú, feleljen az amcsi sabloonak és lássuk be, DT nem illik bele a sablonba. DT - ha nem találna magának jó sorozatot mintpl a Homeland vagy Americans, amikben főhős szintén nem lehetne, max ügynök aki a székéből dirigál- maradna neki valami idióta eljátszása a 234 ezredik NCIS spinoffban és szaladgálhatna bűnözők után, oszthatná az észt számítógép előtt vagy röhöghetne egy sötét szobából hogy illegálisan irányít egy serfözdét Manhattanban, a magassarkúban szaladgáló és 'helyesebbnél helyesebb' rendőrök pedig képtelen a nyomába érni. Esetleg vakarhatná az aszfaltot vagy lehetne korboncnok de ennyi. Nem látom ezt az embert a sorozatok világában semmi tucatban mert ismervén Davidet, az év 12 hónapjából nem fog 9et aszfaltvakarásra szánni. Filmekről ne is beszéljünk mert az egy külön téma. DT egyébként nagyon is reálisan látja a dolgokat, idős ő már ehhez. Ha Gary Oldman ismertségének csak a fele lenne az övé, nem lenne oka panaszra. Nem mellesleg Gary Oldman elismert színész világszerte és neki is van két olyan filmje, amire nem akad forgalmazó pedig az még a hülyének is megérné. DT egyszerűen nem illik bele a környezetbe de hogy őszinte legyek, szerintem nem is nagyon akarna a távolban gondolkodni, csak eljátszani, promótálni aztán kalap kabát. Legalább is nekem így jött le az interjúból.  mellow.gif

62 évesen huszonéves pasi? Nem semmi. Jó későn szülte GM-et is, mert 62 évesen már akár az unokája lehetne..
Az eszembe se jutott, hogy érdekkapcsolat lenne közöttük. Persze írtatok itt sok mindent, hogy nincsenek meg jól, de úgy tűnik mégis, ha nagyon nem menne a dolog csak nem lennének együtt és nem jönne a 2. közös gyerek. Viszont DT ne tartsa magát annyira semminek, hogy örül ezt a nőt megtudja tartani, meg tudna Ő tartani mást is..

Van sok Angol színész aki befutott Amerikában, sőt az egész világon, vannak közöttük jő képűek, de van olyan is aki szívtiprót alakít számomra mégsem az pl. Hugh Grant, azért Ő is messze van az igazi pasiideáltól. Laurinak a House nagyon találó volt, ez szerencse volt. Alkatilg szerintem egyik Angol színész sem kigyúrt testű.
2013. április 07. 10:05 #1240
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Luer @ 2013.04.07. 09:39)
62 évesen huszonéves pasi? Nem semmi. Jó későn szülte GM-et is, mert 62 évesen már akár az unokája lehetne..
Az eszembe se jutott, hogy érdekkapcsolat lenne közöttük. Persze írtatok itt sok mindent, hogy nincsenek meg jól, de úgy tűnik mégis, ha nagyon nem menne a dolog csak nem lennének együtt és nem jönne a 2. közös gyerek. Viszont DT ne tartsa magát annyira semminek, hogy örül ezt a nőt megtudja tartani, meg tudna Ő tartani mást is.. 
Van sok Angol színész aki befutott Amerikában, sőt az egész világon, vannak közöttük jő képűek, de van olyan is aki szívtiprót alakít számomra mégsem az pl. Hugh Grant, azért Ő is messze van az igazi pasiideáltól. Laurinak a House nagyon találó volt, ez szerencse volt. Alkatilg szerintem egyik Angol színész sem kigyúrt testű.

És mégis ott van BC aki aztán se nem izmos se nem 'jóképű', sem nem Robert Pattinson éás mégis híres. Nekem az a véleményem, hogy a Gary Oldman féle emberek idővel vagy egyfolytában visszatérnek a saját földjükre a kérdés csak az hogy közben mennyi szemetet csinálnak. Híresnek lehet lenni angolként amerikában, kinézet ide vagy oda.

DT önbizalomhiányban szenved és ez elég sok interjúból lejön nekem. Érdekes ezt hallani és olvasni egy ennyire tehetséges színésznél.
101 oldal 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok