Idézet (Sally Sparrow @ 2013.04.03. 10:05)
Örülök, hogy David és Billie is visszatér az ünnepi részben. Végre valami jó is... Akkor azt majd meg is nézem.
A DW-t meg szedem le szorgosan, de úgy 1,5 - 2 évadnyi elmaradásom van már és valahogy jelenleg sincs hozzá motíváció...

Én ezt már régen feladtam és érdeklődés hiányában porosodnak a részek a vinyón...
Broadchurchből semmit sem láttam még, de az is gyűjtve van, talán majd egyszer...
Az ünnepekkor nagyjából be sem kapcsoltam a gépet. Csömöröm van a számítógéptől. Tisztára felüdülés volt takarítani, válogatni a dolgaimat és a családdal lenni. Meglepődtem, mikor felmentem FB-ra, hogy sokan ott élték még az ünnepeket is.
Amúgy visszatérve az ünnepi DW-re. Klassz, hogy DT kedvencei lesznek benne, bár személy szerint én elvittem volna más irányba a sztorit. Például Jack Ripper irányába. És Billie lett volna a kiszemelt...

Persze megmentették volna meg minden... Én valami ízig-vérig izgalmas, londoni sztorit vettem volna elő, ha már ünnepi epizód...

Én Walking deadet daráltam az ünnepek alatt... a második kedvenc Davidem miatt
A DWre meg csak azt tudom mondani, hogy amit nem láttál az egyik részben Rupert Graves is játszik, ez egy nagyon jó indok arra hogy megnézd őket
A broadchurchöt én nézem de ha kijön az összes egyben is meg fogom nézni. talán te jobban is csinálod mert nem örülsz bele a várakozásba..
Lehet hogy ízig-vérig angol epizód lesz nem tudhatod..