CSak úgy!
David Tennant 6
2013. február 14. 20:29
|
|
SunyiTime Lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 0 Azonosító: 148328 offline
|
A mázlista
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2013. február 17. 17:45
|
|
Luervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 406 Csatolások: 0 Azonosító: 176693 offline
|
Idézet (Sunyi @ 2013.02.16. 18:28)
Elvileg mai:
David Tennant filming ‘The Escape Artist’ in Islington, north London. Saturday 16 February 2013.

David Tennant filming ‘The Escape Artist’ in Islington, north London. Saturday 16 February 2013.

Ez vicces úgy néz ki mint akire szűk az ing
Megint adják a Film Cafen az L.A. without a map filmet, havonta 1x leadják, kedves tv csatorna Davidnek vannak más filmjei is!
Az évek alatt a szeplőivel csináltak valamit mert egyik filmjében sem láttam ennyire szeplősnek mint ebben?
Ahogy nézem ebben a filmben még a szája is vastagabb
Nem azt írtátok anno, hogy a SF-ben nem volt sminkelve? Nem tudom, de ott aligt volt szeplős..
Persze lehet, hogy a napsütés hozta ki az amerikai filmben bár nem barna.
2013. február 17. 18:16
|
|
SunyiTime Lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 0 Azonosító: 148328 offline
|
Idézet (Luer @ 2013.02.17. 17:45)
Meg kicsit öregen..
Megint adják a Film Cafen az L.A. without a map filmet, havonta 1x leadják, kedves tv csatorna Davidnek vannak más filmjei is!
Az évek alatt a szeplőivel csináltak valamit mert egyik filmjében sem láttam ennyire szeplősnek mint ebben?
Nem azt írtátok anno, hogy a SF-ben nem volt sminkelve? Nem tudom, de ott aligt volt szeplős..
Nekem is nyáron jönnek ki igazán a szeplőim.
2013. február 17. 18:20
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Luer @ 2013.02.17. 17:45)
Meg kicsit öregen..
A SF-ben nem volt kisminkelve de soha nem mutatták annyira közelről, plusz a szeplői nyáron jönnek ki, az LA film pedig december körül forgott. David szeplős és ennek nyomát leginkább a DW-s video diaries-ből lehet látni.
2013. február 17. 18:42
|
|
Luervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 406 Csatolások: 0 Azonosító: 176693 offline
|
Azért ott is mutatták közelről nem is 1x, pl. mikor Lucyval beszél miután kiderül, hogy együtt volt Sarahval.
Egyébként tudom, hogy szeplős csak, valahogy ebben a fimben jobban látszódik, talán nem is több hanem inkább sötétebb ami tényleg a napfénytől lehet, hiába decemberi a forgatás ott akkor is jó idő van
Nyáron nekem is van pár szeplőm.
Egyébként tudom, hogy szeplős csak, valahogy ebben a fimben jobban látszódik, talán nem is több hanem inkább sötétebb ami tényleg a napfénytől lehet, hiába decemberi a forgatás ott akkor is jó idő van
Nyáron nekem is van pár szeplőm.
2013. február 18. 20:15
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
David vasárnap is bement dolgozni. Tegnap, mikor nem is kellett volna neki, fogta magát és beállt a stábba segíteni.
David, nem szívesen lennék a feleséged, gyereked, unokatesód ..
David, nem szívesen lennék a feleséged, gyereked, unokatesód ..
2013. február 19. 18:03
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Sunyi @ 2013.02.19. 16:28)
Erről ki mit tud???
Ez itt egy olyan non official könyv amit David sem támogat. Legyen annyi elég hogy DT nem támogatja az ilyet. Nem a könyv írója az egyetlen aki pénzt akar húzni Davidből. Valaki más is írt könyvet róla ami szintén nem official bio és azt egy fannak sem írta alá pedig az orra alatt lebegtették, hogy legyen szíves. Míg a Rexet forgatta Amcsiban, valaki pénzt szedett hogy tudjon kamerát venni amivel kamerázhatja a forgatási helyszínt. Fényképező lett belőle. Csinált 2 képet, az egyiket lenyúlta a The Sun (LOL) a másikon egy pedig egy kocsiban ül és telefonál, előzőn csak szaladni látjuk öltönyben tehát semmi különös, fake infókkal és pletykákkal, interjúkkal, cikkekkel készített egy 125 oldalas könyvet amit az Amazonra tett fel. Erről ennyit.
2013. február 19. 18:24
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2013.02.19. 18:03)
Ez itt egy olyan non official könyv amit David sem támogat. Legyen annyi elég hogy DT nem támogatja az ilyet. Nem a könyv írója az egyetlen aki pénzt akar húzni Davidből. Valaki más is írt könyvet róla ami szintén nem official bio és azt egy fannak sem írta alá pedig az orra alatt lebegtették, hogy legyen szíves. Míg a Rexet forgatta Amcsiban, valaki pénzt szedett hogy tudjon kamerát venni amivel kamerázhatja a forgatási helyszínt. Fényképező lett belőle. Csinált 2 képet, az egyiket lenyúlta a The Sun (LOL) a másikon egy pedig egy kocsiban ül és telefonál, előzőn csak szaladni látjuk öltönyben tehát semmi különös, fake infókkal és pletykákkal, interjúkkal, cikkekkel készített egy 125 oldalas könyvet amit az Amazonra tett fel. Erről ennyit. 
Megértem, hogy nem tetszik neki az ötlet. Szerintem is hülyeség. Ha már könyvet kell kiadni az életéről, azt még semmiképpen se most. Majd jóval később, ha már vén róka lesz, esetleg posztumusz. Hiszen még fiatal és annyi értékes dolog áll előtte. Azért meg tényleg felesleges, hogy tesznek bele 1-2 sosem látott fotót meg 2 mondatnyi "családi titkot" és árulják csillagászati összegekért. Ha meg még fake is, hát az duplán gáz.
Úgyhogy kivételesen nagyon is egyetértek Daviddel.
2013. február 19. 20:33
|
|
SunyiTime Lady |
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.02.19. 18:24)
Megértem, hogy nem tetszik neki az ötlet. Szerintem is hülyeség. Ha már könyvet kell kiadni az életéről, azt még semmiképpen se most. Majd jóval később, ha már vén róka lesz, esetleg posztumusz. Hiszen még fiatal és annyi értékes dolog áll előtte. Azért meg tényleg felesleges, hogy tesznek bele 1-2 sosem látott fotót meg 2 mondatnyi "családi titkot" és árulják csillagászati összegekért. Ha meg még fake is, hát az duplán gáz.
Szegény emberből csomóan pénzt akarnak csinálni..
megvan az időpont: Broadchurch start date is confirmed as 4th March on ITV at 9pm
2013. február 19. 20:38
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Sunyi @ 2013.02.19. 20:33)
Szegény emberből csomóan pénzt akarnak csinálni..
megvan az időpont: Broadchurch start date is confirmed as 4th March on ITV at 9pm

Márc 4? Oké, már tudom hogy mit fogok akkor nézni. Izzítom az Expact Shield új verzióját, izibé ízirájder
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.