Starity

David Tennant 6

101 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. március 28. 17:20 #81
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Running Fool @ 2012.03.28. 16:48)
Hát rendben, jöjjön a vallomás:

Kedvenc karakter: eddig Dave a Single Fatherből. Lehet, hogy túlzásnak hangzik, de pasi még nem ríkatott meg ennyire... Dokiként meg most ismerkedek vele. 
Kedvenc képem meg ez lenne smileeee.gif
http://29.media.tumblr.com/tumblr_kowd1iGTgX1qzzhclo1_500.jpg

Nájsz. biggrin.gif
Dave. Szóval te sírtál rajta. Dammit. Én vagyok az egyetlen aki nem tud sírni ezen a sorozaton? reklamalo.gif biggrin.gif

Akkor valószínűleg nem láttad még a Recoveryt. A Recovery annyira nyomasztó, mint a Blue Valentine vagy a We need to talk about Kevin, csak ugye brit változatban. Évente egyszer nézem meg ezt a filmet, mert az is bőven elég. Ebben Alan nevű mérnök/építészt alakít, akit a film elején elüt egy autó és súlyos agysérülése lesz. Önmagában is megsiratja az embert ha ilyen beteget lát de DT prezentálásában, ahogyan látod a szép szexi barna szemeiben a szomorúságot és sír, nos, lot worse. Nem tud teát csinálni, leég a konyha, megcsalja a felesége, üvöltözik és órahosszákig összegubózva fekszik az ágyán. Nem minden fehér ember fia tudja végignézni. Nekem második nekifutásra sikerült, a végén már azért sírtam, hogy legyen vége a filmnek. mellow.gif
A DW-nál sírtunk és talán te is fogsz, ha majd regenerálódik, hidd csak el. rohog.gif

Szép kép, aranyos. biggrin.gif

How about this one?

http://anglotopia.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2011/08/This-Is-Jinsy-7-David-Tennant-465x227.jpg

http://i34.photobucket.com/albums/d114/Ineedclarity/tumblr_lrszmeVeL21qmdk7jo1_500.gif

Nope?

http://29.media.tumblr.com/tumblr_lyaow2vdzS1qaxd8oo9_500.gif

Nope? De válogatósak vagyunk _nevet.gif

http://static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/red/blue_pics/2008/09/15/hamlettennant460.jpg

DT with a well deserved crown on his head? rohog.gif

http://30.media.tumblr.com/tumblr_lkotzpPWcy1qbacf6o1_500.jpg

_nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
4 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske, Running Fool, ria21
2012. március 28. 18:40 #82
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
A kóros állapot kb. 6-7 éve tart, gimis angoltanárom jóvoltából, aki bősz DT-rajongóként fogott minket és szép lassan adagolta nekünk a jóságot. Rövidfilmek, Hamlet - amit be tudott szerezni, mind megosztotta velünk. Mi meg naná, hogy élveztük, hisz nem kellett tanulni rohog.gif

Nyugtass meg, hogy a kedves angoltanárod még az egészséges kategória... rolleyes.gif Láttunk mi már karon varjút, csak azért érdeklődöm. rohog.gif
Amúgy az ilyen elfogult tanárokról nem tudom, mit gondoljak. Részben nyilván jó, mert tud sok újat és érdekeset mutatni, de hogy csak az ő ízlését sulykolja a nebulók felé, az számomra picit visszatetsző. Na nem mintha nagyon tiltakoztam volna DT ellen, sőt, de én azt vallom, hogy mutassunk meg minél többféle dolgot, hogy legyen miből válogatni. smileeee.gif

Némi off: nincs valakinek Orfeusz alászáll és Teaház az augusztusi Holdhoz magyar felirata? Előbbi nekem megvolt VHS-en, felvettem még rég, de kölcsönadtam még gimis koromban az irodalomtanár+barátnőmnek és azóta sem láttam viszont. blink.gif Több más kazettámmal és egyéb cuccommal egyetemben. reklamalo.gif A teaházat meg felvenni sem tudtam soha, egyszer adta a tévé, azóta se többet, én legalábbis ha volt is, mindig lemaradtam és nem tudtam róla. sad.gif
2012. március 28. 19:57 #83
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.28. 18:40)
Nyugtass meg, hogy a kedves angoltanárod még az egészséges kategória... rolleyes.gif Láttunk mi már karon varjút, csak azért érdeklődöm. rohog.gif
Amúgy az ilyen elfogult tanárokról nem tudom, mit gondoljak. Részben nyilván jó, mert tud sok újat és érdekeset mutatni, de hogy csak az ő ízlését sulykolja a nebulók felé, az számomra picit visszatetsző. Na nem mintha nagyon tiltakoztam volna DT ellen, sőt, de én azt vallom, hogy mutassunk meg minél többféle dolgot, hogy legyen miből válogatni. smileeee.gif
Némi off: nincs valakinek Orfeusz alászáll és Teaház az augusztusi Holdhoz magyar felirata? Előbbi nekem megvolt VHS-en, felvettem még rég, de kölcsönadtam még gimis koromban az irodalomtanár+barátnőmnek és azóta sem láttam viszont. blink.gif Több más kazettámmal és egyéb cuccommal egyetemben. reklamalo.gif A teaházat meg felvenni sem tudtam soha, egyszer adta a tévé, azóta se többet, én legalábbis ha volt is, mindig lemaradtam és nem tudtam róla. sad.gif

Attól függ, mi számít egészségesnek biggrin.gif Viccet félretéve, nem akarta ránk erőltetni az ízlését. Legalábbis én így érzem, hogy nem ez volt a szándéka. Amúgy is érzékeny vagyok arra, ha valaki meg akar győzni arról, hogy „márpedig ez jó”. Hadd döntsem már, hogy egyáltalán tetszik-e... De ez esetben nem erről volt szó, nem az a diktatórikus állapot állt fenn, hogy na most „DT vagy semmi”, dehogy. DT csak az egyik bónusz volt, ha szabad így fogalmaznom, ha meg azt vesszük, hogy öt évig tanított minket, akkor nem állíthatom azt, hogy rendszert csinált belőle... Egyébként olyan is volt már, hogy olyan filmet nézetett meg velünk, amit ő különösen nem kedvel (Monthy Python neki nem „begyere”), de úgy gondolta, hogy hátha nekünk tetszene – vagyis nemcsak az volt, amit ő akart.

(... és bocsánat, hogy szómenésem van.)

Re Orfeusz alászáll: ha van MGM-d, akkor szólok, hogy április 3.-án vetítik...
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, ria21
2012. március 28. 20:00 #84
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965

Kedvenc karakter: eddig Dave a Single Fatherből. Lehet, hogy túlzásnak hangzik, de pasi még nem ríkatott meg ennyire... Dokiként meg most ismerkedek vele. 

Dave dettó thumbsup.gif Én mondjuk nem sírtam rajta, csak egy kis pityergés, de - és Ophely ezt ne olvasd rohog.gif - ahogy ő sír! anyám!
De a regenerálódáson tényleg zokogtam, és még mindig megkönnyezem, akárhányszor látom. (plusz a doomsday végét, na az megasírás) jársz már ott a DW nézésben?
Nekem valahogy nem voltak ilyen tanáraim. Ami nem tudom mennyire lett volna jó, bár biztos jobban menne az angol.
4 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Running Fool, ria21, ophely88
2012. március 28. 20:16 #85
- törölt felhasználó -    
Idézet (kericske @ 2012.03.28. 20:00)
Dave dettó thumbsup.gif  Én mondjuk nem sírtam rajta, csak egy kis pityergés, de - és Ophely ezt ne olvasd  rohog.gif - ahogy ő sír! anyám!
De a regenerálódáson tényleg zokogtam, és még mindig megkönnyezem, akárhányszor látom. (plusz a doomsday végét, na az megasírás) jársz már ott a DW nézésben?
Nekem valahogy nem voltak ilyen tanáraim. Ami nem tudom mennyire lett volna jó, bár biztos jobban menne az angol.

Hozzáteszem, én amúgyis ilyen „bőgőmasina”-típus vagyok. Az Oroszlánkirályt pl. a mai napig megkönnyezem, pedig már nem vagyok olyan kicsike...

DW: nem, még nem tartok ott, most kezdtem bele a harmadik évadba, de Ophely már figyelmeztetett, hogy a regenerálódós rész nagyon pityergős, a Recovery c. filmről nem is beszélve... David, David, tönkreteszel itt mindenkit biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. március 28. 20:21 #86
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Idézet (Running Fool @ 2012.03.28. 20:16)
Hozzáteszem, én amúgyis ilyen „bőgőmasina”-típus vagyok. Az Oroszlánkirályt pl. a mai napig megkönnyezem, pedig már nem vagyok olyan kicsike...
DW: nem, még nem tartok ott, most kezdtem bele a harmadik évadba, de Ophely már figyelmeztetett, hogy a regenerálódós rész nagyon pityergős, a Recovery c. filmről nem is beszélve... David, David, tönkreteszel itt mindenkit biggrin.gif

Én is sírok mindenen, ha olyanom van akkor még az Armageddonon is. no nem elmebajos vagyok, csak Willis fan. rohog.gif

Ha a 3-évad, akkor volt a Doomsday, 2. évad utolsó része. Ha már itt tartunk. Vallj színt: rohog.gif "Doctor-Rose forever" fan, vagy nem?

Learners volt már?

Megnéztem most hanggal az interjút! biggrin.gif w00t.gif wub.gif annyira cuki, a kisfiú is és David is. A többiek nem veszik annyira komolyan a kisfiút, de David rendesen figyel rá. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow
2012. március 28. 20:40 #87
ria21
ria21
visszatérő vendég

StátuszAnyának lenni a legcsodálatosabb dolog a világon!
Hozzászólás: 128
Csatolások: 37
Azonosító: 110305
Idézet (kericske @ 2012.03.28. 20:21)
Én is sírok mindenen, ha olyanom van akkor még az Armageddonon is. no nem elmebajos vagyok, csak Willis fan. rohog.gif 
Ha a 3-évad, akkor volt a Doomsday, 2. évad utolsó része. Ha már itt tartunk. Vallj színt: rohog.gif  "Doctor-Rose forever" fan, vagy nem?
Learners volt már?

én mindig sírok a regerenálódáson és a Doomsday-en blush.gif bár nem vagyok az a nagy sírós típus,eddig ezek mindig megsiratnak
1 felhasználónak tetszik: kericske
2012. március 28. 21:06 #88
- törölt felhasználó -    
Idézet (kericske @ 2012.03.28. 20:21)
Ha a 3-évad, akkor volt a Doomsday, 2. évad utolsó része. Ha már itt tartunk. Vallj színt: rohog.gif  "Doctor-Rose forever" fan, vagy nem?
Learners volt már?
Megnéztem most hanggal az interjút! biggrin.gif  w00t.gif  wub.gif annyira cuki, a kisfiú is és David is. A többiek nem veszik annyira komolyan a kisfiút, de David rendesen figyel rá. smileeee.gif

Megértem, azArmageddonon én is ki voltam akadva. Milyen dolog az, hogy Bruce Willis csak úgy meghal? biggrin.gif

Frankó, megint félrefogalmaztam... az előbb azt akartam írni, hogy a regenerálódásos epizód az, amit még nem láttam. Jájj, a gyagyás mindenemet...

Doomsday persze hogy megvolt. Sírni ugyan nem sírtam rajta, de el voltam kenődve eléggé. Rose-zal eleinte nem voltam kibékülve (pedig nem vagyok egy notórius nőgyűlölő biggrin.gif ). Most úgy vagyok vele, hogy kedvelem, de nem mentem volna ki tüntetni a Trafalgar Square-re, hogy "legyenek együtt örökké, mert különben..."

Learners még nem volt meg. De ami késik, nem múlik smileeee.gif
2012. március 28. 21:19 #89
ophely88
ophely88
time lady

Nézzetek új David képet. Hétvégi, ekkor vette fel azt a 3 gyerekeknek szóló audiobookot, amiről beszéltem a mai nap folyamán.

http://26.media.tumblr.com/tumblr_m1lq11KZZT1qedeyyo1_500.jpg

No lám, no lám. A kettes számú audiórögzítős pulcsi _nevet.gif _nevet.gif Dammit Tennant, dammit.

http://28.media.tumblr.com/tumblr_m1lq3sthGe1qedeyyo1_500.jpg

Valaki mondja már meg nekem, hogy lehet ez az ember 41 éves pár héten belül .. És arra is várom a magyarázatot, hogy most bezzeg miért tud rendesen felöltözni. Amikor premierekre vagy tv műsorokba megy, akkor nem tud jól felöltözni és a haja sem áll jól, itt pedig nem úgy van. Dammit Tennant, szokj le a hajfésülésről vagy fésülködj mindennap, mindenes szentségit neki rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Running Fool, ria21, Sally Sparrow
2012. március 28. 21:26 #90
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.03.28. 21:19)
Nézzetek új David képet. Hétvégi, ekkor vette fel azt a 3 gyerekeknek szóló audiobookot, amiről beszéltem a mai nap folyamán.
http://26.media.tumblr.com/tumblr_m1lq11KZZT1qedeyyo1_500.jpg
No lám, no lám. A kettes számú audiórögzítős pulcsi  _nevet.gif  _nevet.gif Dammit Tennant, dammit.
http://28.media.tumblr.com/tumblr_m1lq3sthGe1qedeyyo1_500.jpg
Valaki mondja már meg nekem, hogy lehet ez az ember 41 éves pár héten belül .. És arra is várom a magyarázatot, hogy most bezzeg miért tud rendesen felöltözni. Amikor premierekre vagy tv műsorokba megy, akkor nem tud jól felöltözni és a haja sem áll jól, itt pedig nem úgy van. Dammit Tennant, szokj le a hajfésülésről vagy fésülködj mindennap, mindenes szentségit neki  rohog.gif

41 éves? Oké, eddig is tudtam, hogy hány éves, de nem úgy néz ki, mint egy átlagos negyvenes, if you know what I mean... (Amúgy lehet, hogy azért néz ki 'normálisan', mert most kivételesen tükörbe nézett...)

Ophely, te meg ne szentségelj eme szent topikban rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: ria21, Sally Sparrow
2012. március 28. 21:34 #91
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2012.03.28. 21:26)

Ophely, te meg ne szentségelj eme szent topikban  rohog.gif

Whadda ya mean? How da f*ck said something friggin utterly bad a** cr*p in this topic? I don't even know what ya mean rohog.gif

Have some awesomeness instead rohog.gif

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1lw6nsuSn1rszaoeo1_500.png
1 felhasználónak tetszik: Running Fool
2012. március 28. 21:48 #92
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.03.28. 21:34)
Whadda ya mean? How da f*ck said something friggin utterly bad a** cr*p in this topic? I don't even know what ya mean rohog.gif 
Have some awesomeness instead  rohog.gif 
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1lw6nsuSn1rszaoeo1_500.png

OKé, oké, nem szóltam biggrin.gif Akkor inkább szentségelj. (Azt se tudom, hogy mit akarok...)
2012. március 28. 21:51 #93
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2012.03.28. 21:48)
OKé, oké, nem szóltam biggrin.gif Akkor inkább szentségelj. (Azt se tudom, hogy mit akarok...)

Áruld el nekünk, hogy a Single Father melyik epizódján sírtál melyik jeleneten. Legyen már valaki rajtam kívül, aki a tükrös fürdőszobás sírós jeleneten nem sírt, köszívűnek érzem magam rohog.gif
2012. március 28. 22:07 #94
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.03.28. 21:51)
Áruld el nekünk, hogy a Single Father melyik epizódján sírtál melyik jeleneten. Legyen már valaki rajtam kívül, aki a tükrös fürdőszobás sírós jeleneten nem sírt, köszívűnek érzem magam  rohog.gif

Pedig az egy nagyon sírós-pityogós jelenet, már nem azért...

Ha az első epizódot vesszük, ott azt a részt nem bírtam ki, ahol David sír, mint egy apátlan-anyátlan szamár, Sarah meg próbálja úgymond összakaparni... jajj, azt nagyon nem szerettem mellow.gif
2012. március 28. 23:58 #95
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2012.03.28. 22:07)
Pedig az egy nagyon sírós-pityogós jelenet, már nem azért...
Ha az első epizódot vesszük, ott azt a részt nem bírtam ki, ahol David sír, mint egy apátlan-anyátlan szamár, Sarah meg próbálja úgymond összakaparni... jajj, azt nagyon nem szerettem  mellow.gif

Engem inkább elszomorított és megteltek a szemeim könnyel, de sírni nem tudtam. Mindenki úgy dolgozza fel a történeteket, ahogyan akarja és tudja. biggrin.gif

Akkor itt voltál a fórumon, mikor írtam, hogy a kis csajszi teadélutánt tartott a trailerében és meghívta a sorozatbéli anyját meg apját? Mindig elfog a röhöghetnék mikor visszaemlékszem erre az interjúja, amiben azt mondta, hogy rózsaszín volt a trailere belülről, tele Hello Kittys meg rózsaszín cuccokkal és műanyag teáskészlettel várta Surannet meg Davidet. David késett és neki jutott a legkisebb rózsaszín szék és az egyetlen törött fülő pink csésze meg bögre biggrin.gif

Oh ja. Arra is emlékszem, hogy a forgatás előtt elmentek bowlingozni és minden gyerek Daviddel akart lenni, páran csak átmentek Suranne csapatába, de aztán annyira vesztésre álltak, hogy verték a fejüket a falba biggrin.gif A BBC-s Press Pack-ban csak hablatyolt, hogy nem akar gyerekekkel versenyezni meg nem akarja összetörni a lelküket de aztán mikor azt nyilatkozta, hogy ő világ legjobb bowlingosa, mind megtudhattuk, hogy csak ferdített. rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Running Fool, Sally Sparrow, ria21
2012. március 29. 01:28 #96
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.03.28. 23:58)
Engem inkább elszomorított és megteltek a szemeim könnyel, de sírni nem tudtam. Mindenki úgy dolgozza fel a történeteket, ahogyan akarja és tudja.  biggrin.gif 
Akkor itt voltál a fórumon, mikor írtam, hogy a kis csajszi teadélutánt tartott a trailerében és meghívta a sorozatbéli anyját meg apját? Mindig elfog a röhöghetnék mikor visszaemlékszem erre az interjúja, amiben azt mondta, hogy rózsaszín volt a trailere belülről, tele Hello Kittys meg rózsaszín cuccokkal és műanyag teáskészlettel várta Surannet meg Davidet. David késett és neki jutott a legkisebb rózsaszín szék és az egyetlen törött fülő pink csésze meg bögre  biggrin.gif 
Oh ja. Arra is emlékszem, hogy a forgatás előtt elmentek bowlingozni és minden gyerek Daviddel akart lenni, páran csak átmentek Suranne csapatába, de aztán annyira vesztésre álltak, hogy verték a fejüket a falba  biggrin.gif  A BBC-s Press Pack-ban csak hablatyolt, hogy nem akar gyerekekkel versenyezni meg nem akarja összetörni a lelküket de aztán mikor azt nyilatkozta, hogy ő világ legjobb bowlingosa, mind megtudhattuk, hogy csak ferdített.  rohog.gif

Hey, én egy szóval se mondtam, hogy egy érzéketlen izé-mizé vagy, csak azért, mert nem használtál el egy százas csomag papírzsepit annál a jelenetnél wink.gif Én meg a Titanicnál egy könnycsepp nem sok, de annyit se tudtam elmorzsolni... ennyi.

Nem hiszem, hogy akkor már itt voltam, vagy ha mégis, akkor nem néztem körül... rolleyes.gif Viszont el tudom képzelni Tennant uraságot, ahogy "kényelmesen" elhelyezkedik a rózsaszín székben rohog.gif és pink csészéből teázik. Nádzson macsós biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow, ria21
2012. március 29. 08:28 #97
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2012.03.29. 01:28)
Hey, én egy szóval se mondtam, hogy egy érzéketlen izé-mizé vagy, csak azért, mert nem használtál el egy százas csomag papírzsepit annál a jelenetnél  wink.gif  Én meg a Titanicnál egy könnycsepp nem sok, de annyit se tudtam elmorzsolni... ennyi.

Én a filmnél akkor sírok de kegyetlenül, mikor majdnem elsüllyed a hajó, ám a BBC féle Titanicon már eléőbb elkezdtem sírni. Működik az in medias res, durr bele. Az első részben még el sem süllyedt a hajó, még csak az embereket teszik a csónakokba és akkor sírtam, kegyetlenül. mellow.gif Nem tudom mi lesz a következő résznél vagy a Julian Fellows féle ITV Titanicnál 110.gif de hiába no én keresem magamnak a bajt, mert megnézem ennek ellenére, hogy tudom mi fog történni benne. biggrin.gif

Egyébként, hogy topiknál is maradjak. David felkerült két TOP szexis listára. Nyilván egyik helyen sem nyert de whatever, természetesen vannak nála helyesebb pasik is. biggrin.gif A TOP 20 sexiest Men in tv listáján a hetedik lett, ami nem rossz egy annyira előnytelen képpel, amit kiválasztottak, annak tudatában, hogy az első helyezett ő lett. Nem azért nem értek egyet a listával, mert DT fan vagyok csak alapból nem értem. biggrin.gif Da f*ck!

http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02178/baldrick_2178591k.jpg

Második pedig Simpson ... rohog.gif

Az SFX TOP 200 legszexibb karakterei (100 nő és 100 férfi) listán a 88-ik. A jónép Ian Someholdert tette a trónra, sok Game of thrones, Vámpírnaplók stb. Örüljünk??, hogy DT egyáltalán felkerült a listára rolleyes.gif
2012. március 29. 09:08 #98
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Running Fool @ 2012.03.28. 19:57)
ez esetben nem erről volt szó, nem az a diktatórikus állapot állt fenn, hogy na most „DT vagy semmi”, dehogy. DT csak az egyik bónusz volt, ha szabad így fogalmaznom, ha meg azt vesszük, hogy öt évig tanított minket, akkor nem állíthatom azt, hogy rendszert csinált belőle... Egyébként olyan is volt már, hogy olyan filmet nézetett meg velünk, amit ő különösen nem kedvel (Monthy Python neki nem „begyere”), de úgy gondolta, hogy hátha nekünk tetszene – vagyis nemcsak az volt, amit ő akart. 
Re Orfeusz alászáll: ha van MGM-d, akkor szólok, hogy április 3.-án vetítik...

Értem. Akkor okés. wink.gif biggrin.gif
Köszi a filmes infót, de sajnos nekünk nincs ilyen csatornánk, legalábbis még nem találkoztam vele. blink.gif Bár szerintem azon az adón maximum feliratoznak, vagy azt se. Nekem meg azóta tulajdonképpen maga a film aviban megvan, csak feliratom nincs hozzá. rohog.gif

Miben láttad először Davidet? smileeee.gif
2012. március 29. 10:06 #99
ophely88
ophely88
time lady

OFF De jó, hogy egyesek úgy belepofáznak a cikkembe hogy semmit nem értenek hozzá. ON
2012. március 29. 14:05 #100
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Nos, gondoltam kiszivárogtatom, amit eddig összedobtam. A betűtípussal nagy gondban vagyok, ha nem tudtok jobban, ez marad. Még nincs kész egyébként, hiányos kissé, illetve a betű színe ugyanolyan ám, mint a "logón", csak Paintbe tettem a képernyőképet és mentésnél ez lett belőle. mellow.gif
3 felhasználónak tetszik: ria21, kericske, Running Fool
101 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok