Idézet (Running Fool @ 2012.03.28. 16:48)
Hát rendben, jöjjön a vallomás:
Kedvenc karakter: eddig Dave a Single Fatherből. Lehet, hogy túlzásnak hangzik, de pasi még nem ríkatott meg ennyire... Dokiként meg most ismerkedek vele.
Kedvenc képem meg ez lenne

Kedvenc karakter: eddig Dave a Single Fatherből. Lehet, hogy túlzásnak hangzik, de pasi még nem ríkatott meg ennyire... Dokiként meg most ismerkedek vele.
Kedvenc képem meg ez lenne

Nájsz.
Dave. Szóval te sírtál rajta. Dammit. Én vagyok az egyetlen aki nem tud sírni ezen a sorozaton?
Akkor valószínűleg nem láttad még a Recoveryt. A Recovery annyira nyomasztó, mint a Blue Valentine vagy a We need to talk about Kevin, csak ugye brit változatban. Évente egyszer nézem meg ezt a filmet, mert az is bőven elég. Ebben Alan nevű mérnök/építészt alakít, akit a film elején elüt egy autó és súlyos agysérülése lesz. Önmagában is megsiratja az embert ha ilyen beteget lát de DT prezentálásában, ahogyan látod a szép szexi barna szemeiben a szomorúságot és sír, nos, lot worse. Nem tud teát csinálni, leég a konyha, megcsalja a felesége, üvöltözik és órahosszákig összegubózva fekszik az ágyán. Nem minden fehér ember fia tudja végignézni. Nekem második nekifutásra sikerült, a végén már azért sírtam, hogy legyen vége a filmnek.
A DW-nál sírtunk és talán te is fogsz, ha majd regenerálódik, hidd csak el.
Szép kép, aranyos.
How about this one?
Nope?
Nope? De válogatósak vagyunk
DT with a well deserved crown on his head?

4 felhasználónak tetszik: