Idézet (Sally Sparrow @ 2013.01.25. 20:47)
Akkor miért jelölted be?
Vagy csak most lettek láthatóak a fotói..? Én nem ismerek egy DT fant sem az én városomban... Pedig az talán még valamivel nagyobb is egy kicsit, mint a tiéd. DW nézőt tudnék mondani egyet vagy kettőt, de kifejezetten DT fant nem.
Hú, annyira bitang jó shootokat tesznek fel barátunkról Face-re... A legutóbbi tetszetős lenne friss Starity képnek a lapra. Mit gondoltok?
Megvette már valaki közületek a St Trinian2-t DVD-n? Ha igen, hol és mennyiért? Én még mindig tologatom, talán már nem sokat kell várni, hogy 999 legyen...
Ma viszont beszereztem egy új David Suchet DVD-t (Drakula) és egy H.G. Wells filmet (Az időgép). Előbbiben játszik Sophia Myles, nem is tudtam...
Sis, te már láttad a filmet..? Jó? Az eladó csaj a boltban így leesett állal tanulmányozta a DVD-t, hogy ezmegmi? Valami új film? Még nem is hallott róla...
Remélem nem könyvelt el idióta divat-vámpírb*zinak... Én csak Suchet miatt vettem meg, mert most minden filmjét be akarom szerezni, amit nálunk megjelentettek...
Ez az új projekt.
(de ugyanez érvényes Chrisre és DT-re is, of course
)
Hú, annyira bitang jó shootokat tesznek fel barátunkról Face-re... A legutóbbi tetszetős lenne friss Starity képnek a lapra. Mit gondoltok?
Megvette már valaki közületek a St Trinian2-t DVD-n? Ha igen, hol és mennyiért? Én még mindig tologatom, talán már nem sokat kell várni, hogy 999 legyen...
Ma viszont beszereztem egy új David Suchet DVD-t (Drakula) és egy H.G. Wells filmet (Az időgép). Előbbiben játszik Sophia Myles, nem is tudtam...
A képei csak utána lettek láthatóak miután bejelöltem. Igazából, az életem hatalmas változáson megy keresztül és hirtelenjében elkezdtük egymást keresgélni a volt osztálytásakkal. Én nem haragszom rá. Magam is keményen tanuló voltam de az már az abszolút elviselhetetlenül nyalizós típus aki néha meg is hajolt behajtott térdekkel, meghajolt és a kedves osztálytársait is beköpte ha arról volt szó. Miatta kaptam életem első egyesét amiért segíteni mertem angolból a padtársamnak. Simán mondhatta volna hogy nem azt figyelte ki mit sugdolózik, de annyira be akart vágódni a tanároknál hogy felnyomott minket.
Nem, nem láttam még a filmet. Vámpíros filmekkel csínyjával bánok csak, az Időgépet pedig szeretném könyvben elolvasni de ugye ebben a könyvtárban soha semmi nincsen. Most A Vízilovat olvasom Stephen Fry-tól. Jól nyomja az öreg ..
Azon gondolkodtam hogy szerválni kellene valahonnan egy (nem valódi de élethű) koronát és egy 10 szonikust, ha jön Pestre forgatni, mondjuk neki hogy viselje a koronát ahogyan az a bizonyos HAMLET publicity kép készült, amin kezében tartja a kést is, csak jelen esetben szemből fényképezzük és nem kés lesz a kezében hanem szonikus. Az jó profilkép lenne.
Amúgy lehet hogy frissítek profilfotó téren. Ötletek? Melyik legyen kitéve?
Nem vettem meg a ST Trinians 2-t és nem is fogom. Kétszernézhetős számomra.

1 felhasználónak tetszik: