Idézet (Sunyi @ 2013.01.21. 08:50)
Hát mi mégis hogy a fenébe másként juthatnánk hozzá rendesen a cuccaihoz úgy hogy a gatyánk is megmaradjon??? Kérem a magyar embernek ilyen hátsóablakokat kell használnia..
Szerintem ez Davidet nem érdekli. Nyilván nem fog felnyomni
a rendőrségen

de én akkor sem, soha, semmilyen körülmény között nem mondanám egyetlen kedvencemnek sem hogy miként jutok hozzá ahhoz amiben szerepelt. Nem szeretek hazudozni de inkább megteszem, mint sem kiderüljön. Obviously, nem ver meg ha elárulod neki de szerintem gáz bevallani az ilyet. No probs, letöltötted Digital Theatre oldalon keresztül, iTunes, van BBC Entertainment csatornánk, sőt, a BBC iPlayer elméletileg működik világszerte, sok lé fejében nézheted a DW-t, Single Father, Top Gear stb, egy rokon, egy ismerős aki évente kétszer jár külföldre, megveszi neked, Netflixen vagy Hulun keresztül nézted (ez esetben mikor láttad a szóban forgó filmet, Németországban voltál vagy Amerikában). Ennyi gyerekek, választási lehetőség annyi van mint égen a * .
Idézet (Sunyi @ 2013.01.21. 08:50)
Azt is el kell majd mondani neki hogy én évente 2x biztos megnézem a SF-t

2 vagy 3 hete néztem meg megint s csak egyszer sírtam és csak 1 zsepi kellett. A végén lehet hogy nem is fogok már sírni rajta.. bár azt kétlem. Most néztem meg a Journey's endet és még mindig sírok a végén, pedig többször láttam mint a SF-t.
Mikor beszéltem azzal a kedves nővel aki segített megkapni az autogrammomat, ő azt mondta hogy nem illik és ő sem szokta elmondani hogy mennyit sír egy filmen. Én annak idején leírtam azt is hogy a Recovery-t szeretem és talán élete legjobb alakítása de még csak párszor láttam mert szomorú, kihúzta a szövegből. Átíratta a szívössszetörős DW részt is, amiben eredetileg azt írtam le hogy darabokra törte a szívem mikor bejelentette a távozását és megtörtént a regeneráció.
Én amúgy még minding sírok a regeneráción ha olyan hangulatom van, a SF-en pedig minden alkalommal. Baj?