Starity

David Tennant 6

101 oldal 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. január 19. 15:37 #901
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Luer @ 2013.01.19. 15:15)
Benne vagyok, mehetünk superman-es polóban.. biggrin.gif 

Megfordult a fejemben nekem is, hogy ezt a filmet esetleg bemutatják nálunk is, de azt hiszem az még odébb lesz.

Királyos. Reméljük nem menekül el ha meglátna minket. biggrin.gif

A DVD-n csak angol felirat van. dry.gif Méghozza DVD Disc Region 2 & 4. omg.gif
2013. január 19. 19:06 #902
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Idézet (ophely88 @ 2013.01.19. 15:37)
Királyos. Reméljük nem menekül el ha meglátna minket.  biggrin.gif 
A DVD-n csak angol felirat van.  dry.gif Méghozza DVD Disc Region 2 & 4. omg.gif

Én is megyek veletek... Addigra szerzek Barrowman-es pólót biggrin.gif vagy valamit

Tényleg kéne egy olyan állást szereznie valamelyikünknek ahol a magyar dvd piacot befolyásolhatjuk.. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2013. január 19. 19:31 #903
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Mai képek bár nem tudom hol van és mit csinál.. de valami Project Motor Mouth-on van ami nem tudom hogy mi. de szeretem ha elveszti a borotváját biggrin.gif biggrin.gif
http://24.media.tumblr.com/cbb67e730177d619c3c504b0e4df273d/tumblr_mgvpau2DR01qe3o9to1_500.jpg
http://24.media.tumblr.com/11ee33c456a1c70a3bca868e99aadafc/tumblr_mgvsqlwAqY1qe3o9to1_500.jpg
http://25.media.tumblr.com/4af0619b24c56eaf8779647c3bf6e8b1/tumblr_mgvqfhbyqh1qe3o9to1_500.jpg
http://25.media.tumblr.com/64089b9ed460bd7b0c2325b64d9199cf/tumblr_mgvpd7Rosm1qe3o9to1_500.jpg
2 felhasználónak tetszik: Luer, Sally Sparrow
2013. január 19. 19:38 #904
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Sunyi @ 2013.01.19. 19:31)
Mai képek bár nem tudom hol van és mit csinál.. de valami  Project Motor Mouth-on van ami nem tudom hogy mi. de szeretem ha elveszti a borotváját biggrin.gif  biggrin.gif ]

http://24.media.tumblr.com/7e6145c6f7084ec84bce3594ace27a77/tumblr_mgvf5nLQS61qe3o9to1_500.jpg
2013. január 19. 20:00 #905
Luer
Luer
visszatérő vendég
Hozzászólás: 406
Azonosító: 176693
Nem most van valami DW convention? Mintha olvastam volna erről és januárra írták.
Ez a borosta még nekem is jöhet a szakáll már nem tongue.gif
2013. január 20. 11:00 #906
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ophely88 @ 2013.01.19. 14:19)
Ha meg jövök neki a DW/Casanova Fright Night dumával akkor elkönyveli magában hogy ez is fannak mondja magát aztán 2 vagy 3 filmet látott tőlem, ami a csapból folyik.

Jaj, ezt ne. Szerintem nyugodtan állj elő a Secret smile témával és vázold fel neki a véleményedet a karakteréről szép részletesen. Persze előtte mondd el neki, hogy "mindent" láttál már tőle. rohog.gif Szerintem az SS hallatán felcsillanna a szeme, pláne miután leesne neki, hogy nem az ágyjelenet fogott meg benne a legjobban... rohog.gif

Idézet (ophely88 @ 2013.01.19. 14:51)
Erről eszembe jutott egy sztori, amit olvastam hogy egy csapat 3 X-en túli nő miként ment oda Davidhez autogrammot kérni. A MAAN Superman-es pólóban ls szakadt térdgatyában, nagy óriás műanyag parti szemüvegben. Ha mi is így mennék és jó napja lenne Davidnek, talán egyből odajönne hozzánk .. No? _nevet.gif

Nem rossz ötlet, bár ilyen Superman pólót annyit láttam már a környezetemben, mint égen a csillagot. 110.gif Először vicces volt és egyedi, most meg már mindenki ilyenben rohangászik. mellow.gif De ettől függetlenül neki gondolom tetszene és leesne a poén... Viszont lehet megérdeklődné, hogy láttuk a darabot, s ha elárulnánk, hát... Nem repesne, hisz tudjuk, milyen a drága... rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
2013. január 20. 11:58 #907
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Hűha, biggrin.gif

Ha tényleg itt lesz, megyek én is veletek. Valami jó póló aztán... rohog.gif
tömegben talán több bátorságunk lenne
2013. január 20. 16:21 #908
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2013.01.20. 11:00)
Viszont lehet megérdeklődné, hogy láttuk a darabot, s ha elárulnánk, hát... Nem repesne, hisz tudjuk, milyen a drága... rolleyes.gif

Én a Digital Theatre verziót láttam. Egy szóval nem mondom azt neki hogy fizettem is érte vagy másképpen jutottam hozzá biggrin.gif . A Digital Theatre oldal szíves közreműködésével, ennyi. tongue.gif biggrin.gif

Idézet (Luer @ 2013.01.19. 20:00)
Nem most van valami DW convention? Mintha olvastam volna erről és januárra írták.
Ez a borosta még nekem is jöhet a szakáll már nem  tongue.gif

Ezzel a borostával nagyon szexi az biztos.
Ez nem DW convention, ez a jótékonysági délután. Janet Fielding, egy Classic Who szereplő rákos és megalapított egy alapítványt amivel a rákosokat segíti, ehhez kerestek tegnap pénzt. Na ezt kapjátok ki gyerekek. DT által aláírt TARDIS (kb fél méteres, acélból) 500Ł, míg a Moff és DT által is aláírt ugyanilyen TARDIS 1000Ł-ért került eladásra. 1000Ł. DT aláírása 'csak' 500Ł, SM-mel együtt ér csak 1000-et. Ezt nem gondoltam volna gyerekek. 110.gif

David nem tud róla hogy a BBC America megvette a Broadchurch vetítési jogait és lényegében egy fantól tudta meg hogy akkor menni kell neki Amerikába promózni.

http://www.captionite.com/templates/black_facepalm.jpg

Jóban van akkor az amcsi ügynökével, nagyon tarthatják a kapcsolatot (lekopogom) de azért milyen komoly már hogy kiköhögi a sok pénzt és arra sem méltatja az amcsi ügynöke hogy szóljon neki erről ... dry.gif
2013. január 21. 08:50 #909
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (ophely88 @ 2013.01.20. 16:21)
Én a Digital Theatre verziót láttam. Egy szóval nem mondom azt neki hogy fizettem is érte vagy másképpen jutottam hozzá  biggrin.gif . A Digital Theatre oldal szíves közreműködésével, ennyi.  tongue.gif  biggrin.gif 
Ezzel a borostával nagyon szexi az biztos. 
Ez nem DW convention, ez a jótékonysági délután. Janet Fielding, egy Classic Who szereplő rákos és megalapított egy alapítványt amivel a rákosokat segíti, ehhez kerestek tegnap pénzt. Na ezt kapjátok ki gyerekek. DT által aláírt TARDIS (kb fél méteres, acélból) 500Ł, míg a Moff és DT által is aláírt ugyanilyen TARDIS 1000Ł-ért került eladásra. 1000Ł. DT aláírása 'csak' 500Ł, SM-mel együtt ér csak 1000-et. Ezt nem gondoltam volna gyerekek.  110.gif 
David nem tud róla hogy a BBC America megvette a Broadchurch vetítési jogait és lényegében egy fantól tudta meg hogy akkor menni kell neki Amerikába promózni. 

Jóban van akkor az amcsi ügynökével, nagyon tarthatják a kapcsolatot (lekopogom) de azért milyen komoly már hogy kiköhögi a sok pénzt és arra sem méltatja az amcsi ügynöke hogy szóljon neki erről ...  dry.gif

Hát mi mégis hogy a fenébe másként juthatnánk hozzá rendesen a cuccaihoz úgy hogy a gatyánk is megmaradjon??? Kérem a magyar embernek ilyen hátsóablakokat kell használnia..

Ha nem tud amerikáról az nekünk csak jót jelent. wink.gif

Azt is el kell majd mondani neki hogy én évente 2x biztos megnézem a SF-t biggrin.gif 2 vagy 3 hete néztem meg megint s csak egyszer sírtam és csak 1 zsepi kellett. A végén lehet hogy nem is fogok már sírni rajta.. bár azt kétlem. Most néztem meg a Journey's endet és még mindig sírok a végén, pedig többször láttam mint a SF-t.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2013. január 21. 11:13 #910
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sunyi @ 2013.01.21. 08:50)
Hát mi mégis hogy a fenébe másként juthatnánk hozzá rendesen a cuccaihoz úgy hogy a gatyánk is megmaradjon??? Kérem a magyar embernek ilyen hátsóablakokat kell használnia..

Szerintem ez Davidet nem érdekli. Nyilván nem fog felnyomni
a rendőrségen biggrin.gif de én akkor sem, soha, semmilyen körülmény között nem mondanám egyetlen kedvencemnek sem hogy miként jutok hozzá ahhoz amiben szerepelt. Nem szeretek hazudozni de inkább megteszem, mint sem kiderüljön. Obviously, nem ver meg ha elárulod neki de szerintem gáz bevallani az ilyet. No probs, letöltötted Digital Theatre oldalon keresztül, iTunes, van BBC Entertainment csatornánk, sőt, a BBC iPlayer elméletileg működik világszerte, sok lé fejében nézheted a DW-t, Single Father, Top Gear stb, egy rokon, egy ismerős aki évente kétszer jár külföldre, megveszi neked, Netflixen vagy Hulun keresztül nézted (ez esetben mikor láttad a szóban forgó filmet, Németországban voltál vagy Amerikában). Ennyi gyerekek, választási lehetőség annyi van mint égen a * . rohog.gif

Idézet (Sunyi @ 2013.01.21. 08:50)
Azt is el kell majd mondani neki hogy én évente 2x biztos megnézem a SF-t biggrin.gif  2 vagy 3 hete néztem meg megint s csak egyszer sírtam és csak 1 zsepi kellett. A végén lehet hogy nem is fogok már sírni rajta.. bár azt kétlem.  Most néztem meg a Journey's endet és még mindig sírok a végén, pedig többször láttam mint a SF-t.

Mikor beszéltem azzal a kedves nővel aki segített megkapni az autogrammomat, ő azt mondta hogy nem illik és ő sem szokta elmondani hogy mennyit sír egy filmen. Én annak idején leírtam azt is hogy a Recovery-t szeretem és talán élete legjobb alakítása de még csak párszor láttam mert szomorú, kihúzta a szövegből. Átíratta a szívössszetörős DW részt is, amiben eredetileg azt írtam le hogy darabokra törte a szívem mikor bejelentette a távozását és megtörtént a regeneráció.
Én amúgy még minding sírok a regeneráción ha olyan hangulatom van, a SF-en pedig minden alkalommal. Baj? unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi
2013. január 21. 13:26 #911
Luer
Luer
visszatérő vendég
Én is nagyon szeretem a SF-t, szintén többször néztem már meg, de 1x sem sírtam rajta, velem van a baj? smileeee.gif
Sok filmjét még nem töltöttem le, pedig kéne habár ha nincs felirat akkor mindegy.

Nem kell azt megmondani, hogy ki honnan nézi meg a filmjeit, sajna nálunk nem jelennek meg 1-2 kivételével szóval nem igazán van más választása az embernek mint az, hogy letölti.
Csak nem kérdezne már rá, hogy hogyan láttuk..
2013. január 21. 17:22 #912
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Luer @ 2013.01.21. 13:26)

Csak nem kérdezne már rá, hogy hogyan láttuk..

A SF első része utáni egy nappal betelfonált a konferenciabeszélgetésbe egy fülöp-szigeteki csaj és azt mondta hogy látta már az első részt. Világos volt mint a vakablak hogy letöltötte és David rákérdezett. Még Barty Kupor féle halk sziszegő hangot is kiadott mellé hogy erre mit lépsz kiscsikó ... rohog.gif Én simán kinézem belőle hogy megkérdezi tőled ha szemben állsz vele, ahogyan az is biztos hogy nem fog elzavarni ha bevallod a 'bűnödet', mások is ezt tették már, csak mindig elvicceli a dolgot, szerintem azért mert rájön hogy még sem élő adásban vagy a nyílt utcán kellene erről beszélni. biggrin.gif

David fogja vezetni a BBC Audio Awardsot nemsokára.

OMG gyerekek. ohmy.gif Bréjking nyúz. DT sajtókonferenciát tart szerdán. ohmy.gif ohmy.gif Whatthemotherfuckin'? Sajtókoferencia .. DT? Gyerekek, itt most vagy örülni vagy sírni fogunk. 110.gif Ha BBC konferencia lenne, azt mondanám, hogy DW bejelentés, de így nem tudok semmi másra gondolni, csak kettő magyarázatra, ami eszembe jut fejből. Bocs, 3 de egyik se következzen be. Remélem hogy nem azt jelenti be hogy felhagy a színészkedéssel, Amerikába költözik végleg vagy hosszú szünetet tart mert akkor átmegyek dalek üzemmódba. 110.gif Ha színház lenne, azt az RSC jelentené be, nem?
2013. január 21. 17:55 #913
ophely88
ophely88
time lady

http://25.media.tumblr.com/5fdff1e6a3fec80f1ba288cd298a860e/tumblr_mgxupaiRp51r7djsgo1_1280.jpg

rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: Luer, Sunyi
2013. január 21. 18:21 #914
Luer
Luer
visszatérő vendég
Felhagy a színészettel, főállású apuka lesz és majd GM eltartja.. tongue.gif
Jaj Amerikába ne menjen!
2013. január 21. 18:25 #915
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Luer @ 2013.01.21. 18:21)
Felhagy a színészettel, főállású apuka lesz és majd GM eltartja.. tongue.gif 
Jaj Amerikába ne menjen!

Na még csak az kellene... ninja.gif
2013. január 21. 18:40 #916
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Én is olvastam FB-on, hogy szerdán nagy bejelentés lesz. Szerintem egyébként DW, de majd meglátjuk... rolleyes.gif
2013. január 21. 18:44 #917
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2013.01.21. 18:40)
Én is olvastam FB-on, hogy szerdán nagy bejelentés lesz. Szerintem egyébként DW, de majd meglátjuk... rolleyes.gif

Reméljük hogy az, vagy valami Shakespeare-s, csak mint mondtam, szerintem azt nem David maga jelentené be de ha belegondolunk, reklám nem rossz. DT szavaira jobban figyelnek mint a BBC-ére. Nem szeretem amúgy az ilyet mert túl komoly a légkör és hangulat, remélem hogy gyorsan lezavarja amennyire csak tudja és látjuk az önmagát mosolyogni illetve röhögni sokat. Fülig ér majd a szája ha ez a DW miatt van biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi
2013. január 21. 18:50 #918
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2013.01.21. 18:44)
Reméljük hogy az, vagy valami Shakespeare-s, csak mint mondtam, szerintem azt nem David maga jelentené be de ha belegondolunk, reklám nem rossz. DT szavaira jobban figyelnek mint a BBC-ére. Nem szeretem amúgy az ilyet mert túl komoly a légkör és hangulat, remélem hogy gyorsan lezavarja amennyire csak tudja és látjuk az önmagát mosolyogni illetve röhögni sokat. Fülig ér majd a szája ha ez a DW miatt van biggrin.gif

Szerintem ez lesz. Gondolták, hogy nagyobb durranás, ha David jelenti be. A fanok úgyis tűkön ülnek már... rohog.gif Szerintem RSC miatt nem lenne ekkora "titkolózás", meg nagy bejelentés... Én csak a DW-ra tudok gondolni. Az, hogy "visszavonul", meg sem fordul a fejemben, elvégre munkamániás az ember. És egy munkamániás ember nem bír megülni a seggén, főleg, ha David Tennantnek hívják. rohog.gif

Nekem az is gyanús, hogy hirtelen megint belecsöppent a DW "promóba", lásd legutóbbi rendezvény... Eddig tilos volt neki DW képeket dedikálni, most meg... Á, ez csakis 50. évfordulós hír lehet... biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Luer, Sunyi
2013. január 21. 22:29 #919
ophely88
ophely88
time lady

Azt mondják hogy David a hétvégén bejelentette néhány fannak hogy színházozni megy legközelebb és valószínűleg és erről fog szólni a konferencia. DT még soha nem csinált ilyet. Most már viszont elképzelhetőnek tartom a színházas dumát is, de nekem a nagyvolumenűséggel van bajom. Ha ez is 'csak' egy MAAN lenne, nem szükségeltetne ekkora felhajtás neki. Vagy Broadway, vagy DW vagy magánéleti dolog. Mindhármat el tudom képzelni.

Szeretem ha színházozik de mégsem, mert azt nem látjuk. A MAAN is csak .. véletlen. Nincs is annál idegesítőbb mikor feljelentkezel egy fórumra és csak azt olvasod hogy így meg úgy. Igen, önző vagyok. Örülök másoik boldogságának de hátamon feláll a szőr azoktól akik mások orra alá dörgölik hogy már megint találkoztak vele. Többek közt ez volt az egyik oka annak hogy lemondtam az eredeti DT hivatalos weboldal fórumáról. Mintha mi tehetnék arról hogy a rossz országba születtünk hallod reklamalo.gif Agyam eldobom néha tőlük, hülye majmok, meguntam a viselkedésüket, nem csak színház ügyben, amúgy is ..
Én örülök hogy sikerült felvirágoztatni ezt a fórumot mert agyvizem felment a sok szerencsés angoltól. Nem, nem akartam oldalakat olvasni tőlük arról hogy DT milyen, kinek mit mond és hogyan áll a haja, k*pják be hülye libák. reklamalo.gif
Most majd megitn ez lesz. Lépten-nyomon kísérik mindenhová szegényt és csak arról hallasz hogy milyen jó az előadás, DVD ügye kétséges és megint ehetjük a kefét. mellow.gif
2013. január 21. 22:37 #920
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (ophely88 @ 2013.01.21. 22:29)
Azt mondják hogy David a hétvégén bejelentette néhány fannak hogy színházozni megy legközelebb és valószínűleg és erről fog szólni a konferencia. DT még soha nem csinált ilyet. Most már viszont elképzelhetőnek tartom a színházas dumát is, de nekem a nagyvolumenűséggel van bajom. Ha ez is 'csak' egy MAAN lenne, nem szükségeltetne ekkora felhajtás neki. Vagy Broadway, vagy DW vagy magánéleti dolog. Mindhármat el tudom képzelni.

Remélem tényleg hogy valami ilyesmiről van szó és nem azért volt Amerikában még az évvégén mert házat nézett!
Magánéleti dolgot nem hinném nem igen beszél róla..
101 oldal 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok