Starity

David Tennant 6

101 oldal 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. január 11. 22:19 #881
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
A screencrush szerint a Fright Night 2 készülőben és az egész castot lecserélték. thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: Sunyi, Sally Sparrow
2013. január 11. 23:11 #882
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Idézet (ophely88 @ 2013.01.11. 22:19)
A screencrush szerint a Fright Night 2 készülőben és az egész castot lecserélték.  thumbsup.gif

Végre egy jó hír. A szerep egész jó volt csak a film volt rossz.

Az Oxford dictionariesben a Tardis mellé már a Whovian is bekerült
http://media.tumblr.com/tumblr_md38vqA9xP1qc6ums.gif
http://media.tumblr.com/tumblr_md38w3ChGZ1qc6ums.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2013. január 11. 23:18 #883
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sunyi @ 2013.01.11. 23:11)
Végre egy jó hír. A szerep egész jó volt csak a film volt rossz.
Az Oxford dictionariesben a Tardis mellé már a Whovian is bekerült 
http://media.tumblr.com/tumblr_md38vqA9xP1qc6ums.gif
http://media.tumblr.com/tumblr_md38w3ChGZ1qc6ums.gif

Nekem ez a film tetszett. Remake-hez képest is egész jó lett és ezt most nem azért mondom mert David szerepelt benne, mert tudjátok hogy megmondom a véleményemet ha arról van szó. Nem a legjobb de rosszabb is lehetett volna. A stáb nagyon ott volt a toppon és egy igazi vámpírfilmet kaptunk, amit manapság nehéz találni. Mindazonáltal nem tartom hüleségnek hogy ne szerepeljen a folytatásban. Nekem ez az oldal nem tűnik hivatalosnak de örülnék ha igaz lenne, amit állítanak. Davidnek, Colinnak, sem Collettenek és Antony-nak nincs szüksége erre a filmre. 110.gif

http://25.media.tumblr.com/98795840f1ff38b46be5f87031233ef0/tumblr_mgh3lnNuu11rcuwgno1_r1_250.gif
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
2013. január 11. 23:41 #884
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (ophely88 @ 2013.01.11. 23:18)
Nekem ez a film tetszett. Remake-hez képest is egész jó lett és ezt most nem azért mondom mert David szerepelt benne, mert tudjátok hogy megmondom a véleményemet ha arról van szó. Nem a legjobb de rosszabb is lehetett volna. A stáb nagyon ott volt a toppon és egy igazi vámpírfilmet kaptunk, amit manapság nehéz találni. Mindazonáltal nem tartom hüleségnek hogy ne szerepeljen a folytatásban. Nekem ez az oldal nem tűnik hivatalosnak de örülnék ha igaz lenne, amit állítanak. Davidnek, Colinnak, sem Collettenek és Antony-nak nincs szüksége erre a filmre.  110.gif
http://25.media.tumblr.com/98795840f1ff38b46be5f87031233ef0/tumblr_mgh3lnNuu11rcuwgno1_r1_250.gif

Alapjában nekem is tetszik a film de valahogy mégsem, ez kicsit hülyén hangzik de valahogy úgy van ez mint az egyik Potter filmmel. Egészében nem jó de a részek külön-külön tetszenek...
2013. január 12. 00:33 #885
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Tudtok olyan oldalt ahol kis angol filmekhez is van felirat legalább angol felirattal had nézzem meg.. 96os a film nagyon nem reménykedem de azért mégis
2013. január 14. 17:46 #886
Luer
Luer
visszatérő vendég
Hozzászólás: 406
Azonosító: 176693
A fenébe még mindig nincs felirat a filmhez, találtam egy oldalt ahova az van írva, hogy fordítót keresnek, az angol felirat már ott van.. Remélem lassan meglesz!

Tegnap megnéztem a Frászkarikát, eddig még nem vettem rá magam, 1x meg lehetett nézni smileeee.gif

Arról nem tudtok, hogy a Cinfidential részekhez van felirat? A BBC Entertainment-en adnak "így készült" részeket, de a 30-40 perces filmet 10 percesre rövidítik mad.gif
Keresgettem feliratot, de nem találtam.
2013. január 14. 18:51 #887
ophely88
ophely88
time lady

Egyikőtöknek sem tudok sajnos segíteni, feliratok nuku. mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: Luer
2013. január 15. 10:38 #888
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (ophely88 @ 2013.01.14. 18:51)
Egyikőtöknek sem tudok sajnos segíteni, feliratok nuku.  mellow.gif

Akkor imádkozom Szűz Máriához a Different For Girls feliratért!! rohog.gif rohog.gif biggrin.gif

http://24.media.tumblr.com/e102d24317ef6d495f07f12be18837f0/tumblr_mgb0rrGaOg1r19wzto8_250.gif
2013. január 16. 19:23 #889
ophely88
ophely88
time lady

Nos, jönnek befelé szépen a hírek, time ladies (és time boys) rohog.gif

Barátunk felvett 2 CD-nyi audiót és a tavalyi Love Virtually audiónak folytatást. Emlékszünk arra a fájlra? Tavaly adták a BBC4-on, Nőnapon. David játszott benne egy fiatal egyedülálló férfit aki megkapja Emilia Fox karakterének véletlenül elgépelt emailét, amit nem jó helyre küldött el. Dumálnak, találkoznak majd a kötsög férfi meglátja hogy a nő kövér és nem olyan szép ahogyan ő elgondolta ezért se szó, se beszéd, otthagyja a fenébe és nem válaszol neki, a rohadék.

David megint nagyszerű dolgot tett. Úgy tűnik hogy Skype-on dumált egy 14 éves beteg kislánnyal akinek az minden álma hogy chatelhessen a DW szereplőivel.
3 felhasználónak tetszik: Sunyi, Sally Sparrow, Luer
2013. január 16. 19:29 #890
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Kész feladom. Amit mostanában akarok nézni kis angol filmek és keresek hozzájuk feliratot, van valamilyen nagy sorozatnak olyan része aminek ugyanaz a címe, így az én kis film felirataimnak soha a büdös életbe nem jutok a nyomára.. shout.gif shout.gif grrr.gif grrr.gif angry.gif rémálom
DÜHÖS VAGYOK!!
2013. január 16. 21:23 #891
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sunyi @ 2013.01.16. 19:29)
Kész feladom. Amit mostanában akarok nézni kis angol filmek és keresek hozzájuk feliratot, van valamilyen nagy sorozatnak olyan része aminek ugyanaz a címe, így az én kis film felirataimnak soha a büdös életbe nem jutok a nyomára.. shout.gif  shout.gif  grrr.gif  grrr.gif  angry.gif  rémálom 
DÜHÖS VAGYOK!!

Welcome to the club...
2013. január 17. 07:29 #892
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (ophely88 @ 2013.01.16. 21:23)
Welcome to the club...

Pedig tényleg nem kérek sokat..

SOW második része
http://25.media.tumblr.com/eae211b6e532f94502ef5985f0768919/tumblr_mgqs0zxlTp1rcuwgno2_250.jpg
2013. január 18. 18:39 #893
ophely88
ophely88
time lady

Háttal nem kezdünk mondatot de esküszöm hogy úgy felment az agyvizem előbb hogy teszek a nyelvtani helyesírási szabályokra. dry.gif Egyesek elérhetővé akarták tenni világszerte a BBC nagyobb műsorait. A módszer Netflix alapon működött volna és a csatolt országok (mi is többek közt) láthattuk volna ha egy bizonyos digitális csatornacsomagot választunk és lám, a BBC elintézte hogy ne így legyen. Busás pénz ellenében sem, nem csak nálunk, de Amerikában sem (!) láthatóak így a műsorok és nem is lesznek.. Hát kapj*k be, már elnézést a szóhasználatért. box2.gif Tele van a tévénk és mozink műanyaggal, felirat szinte sehol, ha meg ide elér valami, azt megvágják. Hogyajób*dos***vaeletbeismartenyleg. furesz.gif grrr.gif grrr.gif
2013. január 19. 00:50 #894
ophely88
ophely88
time lady

Végignéztem a TSOW-ot és hozzá sem tudok szólni gyerekek, ez annyira .. 110.gif purrfect hogy arra nincsenek szavak. Davidnek szüksége volt erre a szerepre, egy új oldalát ismerhettük meg. Ez egy több díjas film lesz, én mondom nektek, ez .. valami csudálatos. Bevallom nektek őszintén, ez a náci-lengyel téma mindig is érzékenyen tekintett, töri órán is. Inkább a dokufilmeket preferálom ilyen témában mert a filmek sokszor ferdítenek. Itt ez nem annyira fontos szál, inkább a háttérben fontos (mindenféleképpen) de engem ez akkro is megérintett. David jó volt mint mindig de szerepelt benne néhány másik nagyszerű színész akiknek még a nevét sem tudom de sírtam azon amit alakítottak. Nem péntek esti program gyerekek, nagyon megérintett és nem igazán tudom mit mondjak .. 110.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi
2013. január 19. 11:11 #895
ophely88
ophely88
time lady

Akarnak folytatást a TSOW-nak, Mercier-rel, Alan Furst másik regényéből, Spies of Budapest. ohmy.gif

Oh My Friggin'

Ezt NEM akarom elhinni, nem és nem, ez nem lehet, nem lehetséges, David. .. Budapesten .. megint ..
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Luer, Sunyi
2013. január 19. 13:53 #896
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (ophely88 @ 2013.01.19. 11:11)
Akarnak folytatást a TSOW-nak, Mercier-rel, Alan Furst másik regényéből, Spies of Budapestohmy.gif 
Oh My Friggin'
Ezt NEM akarom elhinni, nem és nem, ez nem lehet, nem lehetséges, David. .. Budapesten .. megint ..

Azért még ne kiabáljuk el smileeee.gif
Ha meg össze is jön úgy körülveszik majd a testőrök, hogy a közelébe sem lehet menni, legalábbis ez volt Lengyelországban is.
Én még mindig nem tudtam felirattal megnézni a filmet, már kérdeztem a hosszúpuskát, de egyenlőre semmi. Angolul már fent van a szöveg, reménykedem unsure.gif
2013. január 19. 14:19 #897
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Luer @ 2013.01.19. 13:53)
Azért még ne kiabáljuk el  smileeee.gif 
Ha meg össze is jön úgy körülveszik majd a testőrök, hogy a közelébe sem lehet menni, legalábbis ez volt Lengyelországban is.
Én még mindig nem tudtam felirattal megnézni a filmet, már kérdeztem a hosszúpuskát, de egyenlőre semmi. Angolul már fent van a szöveg, reménykedem  unsure.gif

Nos, a testőrök csak egy dolog .. A kérdés csak az hogy odamenjen-e hozzá fehér ember fia ha például ott vannak a gyerekei vagy a kis felesége. Esküszöm hogy nem érezném magam zavarban amiatt hogy ott van a családja, egyszerűen nem érzem hogy lenne értelme odamenni hozzá ha 'más' is ott van. A más alatt nem fanokról beszélek, úgy talán még jobb lenne, valakivel 'karöltve' odamenni, az zavarna, ha valaki lenne ott vele, úgy már nem biztos hogy odamennék hozzá. Magam oda sem mennék hozzá, bevallom őszintén hogy kezem - lábam remegne és az első mondatot sem tudnám kinyögni, aminek következtében elvörösödnék és kínos lenne a helyzet mindkettőnknek. Tudom hogy Davidnek is milyen awkaward már az is hogy külföldön felismerik, én odabattyogok és leszólítom hé haver, legyél már szíves adni egy autogrammot és netán beszélgetés lesz a dologból mégis mit mondanék? Láttam és hallottam mindent amiben szerepeltél? Az univerzumból is eltűnik holnapra. Ha meg jövök neki a DW/Casanova Fright Night dumával akkor elkönyveli magában hogy ez is fannak mondja magát aztán 2 vagy 3 filmet látott tőlem, ami a csapból folyik. Már a gondolattól is felpezsdült a hangulatom pedig esküszöm hogy pia nélkül nem merném egyedül leszólítani. Annyi minden van amit mondani szeretnék neki és figyelnék arra hogy mit szabad és mit nem biggrin.gif Lehet hogy életem első és egyben utolsó esélye lenne találkozni vele, nem akarnám leégetni magam előtte vagy úgy meghalni hogy arra gondolok, ott volt a lehetőség és nem tettem meg. rolleyes.gif biggrin.gif

Felirat később lesz, de készül hozzá. Nem én csinálom de lesz hozzá heteken belül szerintem.
2 felhasználónak tetszik: Sunyi, Sally Sparrow
2013. január 19. 14:31 #898
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (ophely88 @ 2013.01.19. 14:19)
Nos, a testőrök csak egy dolog .. A kérdés csak az hogy odamenjen-e hozzá fehér ember fia ha például ott vannak a gyerekei vagy a kis felesége. Esküszöm hogy nem érezném magam zavarban amiatt hogy ott van a családja, egyszerűen nem érzem hogy lenne értelme odamenni hozzá ha 'más' is ott van. A más alatt nem fanokról beszélek, úgy talán még jobb lenne, valakivel 'karöltve' odamenni, az zavarna, ha valaki lenne ott vele, úgy már nem biztos hogy odamennék hozzá. Magam oda sem mennék hozzá, bevallom őszintén hogy kezem - lábam remegne és az első mondatot sem tudnám kinyögni, aminek következtében elvörösödnék és kínos lenne a helyzet mindkettőnknek. Tudom hogy Davidnek is milyen awkaward már az is hogy külföldön felismerik, én odabattyogok és leszólítom hé haver, legyél már szíves adni egy autogrammot és netán beszélgetés lesz a dologból mégis mit mondanék? Láttam és hallottam mindent amiben szerepeltél? Az univerzumból is eltűnik holnapra. Ha meg jövök neki a DW/Casanova Fright Night dumával akkor elkönyveli magában hogy ez is fannak mondja magát aztán 2 vagy 3 filmet látott tőlem, ami a csapból folyik. Már a gondolattól is felpezsdült a hangulatom pedig esküszöm hogy pia nélkül nem merném egyedül leszólítani. Annyi minden van amit mondani szeretnék neki és figyelnék arra hogy mit szabad és mit nem  biggrin.gif Lehet hogy életem első és egyben utolsó esélye lenne találkozni vele, nem akarnám leégetni magam előtte vagy úgy meghalni hogy arra gondolok, ott volt a lehetőség és nem tettem meg.  rolleyes.gif  biggrin.gif 
Felirat később lesz, de készül hozzá. Nem én csinálom de lesz hozzá heteken belül szerintem.

Na azt én sem tudom, hogy oda mernék e menni hozzá? blush.gif
Van egy kolléganőm akinek az egyik kedvence Jason Isaacs és Ő is volt nálunk, odamentek hozzá és nagyon kedves volt velük, készült kép, aláírás.. Végülis Ők is "csak" emberek.
Gondolod jönne vele a család, eddig sem kísérgették sehova nem? Lengyelországban ott voltak?

Szuper ha lesz felirat előre is köszönöm annak aki csinálja smileeee.gif
2013. január 19. 14:51 #899
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Luer @ 2013.01.19. 14:31)
Na azt én sem tudom, hogy oda mernék e menni hozzá? blush.gif 
Van egy kolléganőm akinek az egyik kedvence Jason Isaacs és Ő is volt nálunk, odamentek hozzá és nagyon kedves volt velük, készült kép, aláírás.. Végülis Ők is "csak" emberek. 
Gondolod jönne vele a család, eddig sem kísérgették sehova nem?  Lengyelországban ott voltak? 
Szuper ha lesz felirat előre is köszönöm annak aki csinálja smileeee.gif

Fogalmam sincsen hogy a családja menne-e vele, szerintem igen de ez is olyan dolog hogy David sem lóghat egész nap a családjával. Nekem van egy tippem arra hogy miért nem készülnek olyan képek forgatáskor amiken GM vagy a fia is rajta van. Szerintem a kedves (?) család vagy a trailerben kuksol vagy várost néznek. Mondjuk szerintem ez időtartamtól is függ, pár hétre szerintem nem jön vele, max utánuk repülnek de nem hinném hogy ott vannak velük egész forgatás alatt. Ha egyedül van, még okésabb a helyzet, ha rajta van a sapkája és napszemcsije, ez a végét jelenti minden dolognak. Én a forgatások közötti szünetekre tippelnék, szerintem akkor lenne rá lehetőség még ha csak 5 perc is. Én mondjuk úgy képzelem hogy ide testőrt hiába biztosítanának neki, annak a sok embernek aki tudja róla hogy kicsoda, felesleges. Mikor Anthony Hopkins is itt volt, biztosítottak neki magyar testőrt, felmarkolta a pénzt, néha beszólt a fotósoknak meg egy két embernek aztán kalap kabát. Egészen felpezsdítő maga a gondolat is. Erről eszembe jutott egy sztori, amit olvastam hogy egy csapat 3 X-en túli nő miként ment oda Davidhez autogrammot kérni. A MAAN Superman-es pólóban ls szakadt térdgatyában, nagy óriás műanyag parti szemüvegben. Ha mi is így mennék és jó napja lenne Davidnek, talán egyből odajönne hozzánk .. No? _nevet.gif

Én úgy olvastam hogy lesz hozzá felirat de nekem az a gyanúm hogy magyar szinkronnal is lesz a film. Lemme check the language settings on teh DVD ..
1 felhasználónak tetszik: Luer
2013. január 19. 15:15 #900
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (ophely88 @ 2013.01.19. 14:51)
Fogalmam sincsen hogy a családja menne-e vele, szerintem igen de ez is olyan dolog hogy David sem lóghat egész nap a családjával. Nekem van egy tippem arra hogy miért nem készülnek olyan képek forgatáskor amiken GM vagy a fia is rajta van. Szerintem a kedves (?) család vagy a trailerben kuksol vagy várost néznek. Mondjuk szerintem ez időtartamtól is függ, pár hétre szerintem nem jön vele, max utánuk repülnek de nem hinném hogy ott vannak velük egész forgatás alatt. Ha egyedül van, még okésabb a helyzet, ha rajta van a sapkája és napszemcsije, ez a végét jelenti minden dolognak. Én a forgatások közötti szünetekre tippelnék, szerintem akkor lenne rá lehetőség még ha csak 5 perc is. Én mondjuk úgy képzelem hogy ide testőrt hiába biztosítanának neki, annak a sok embernek aki tudja róla hogy kicsoda, felesleges. Mikor Anthony Hopkins is itt volt, biztosítottak neki magyar testőrt, felmarkolta a pénzt, néha beszólt a fotósoknak meg egy két embernek aztán kalap kabát. Egészen felpezsdítő maga a gondolat is. Erről eszembe jutott egy sztori, amit olvastam hogy egy csapat 3 X-en túli nő miként ment oda Davidhez autogrammot kérni. A MAAN Superman-es pólóban ls szakadt térdgatyában, nagy óriás műanyag parti szemüvegben. Ha mi is így mennék és jó napja lenne Davidnek, talán egyből odajönne hozzánk .. No?  _nevet.gif 
Én úgy olvastam hogy lesz hozzá felirat de nekem az a gyanúm hogy magyar szinkronnal is lesz a film. Lemme check the language settings on teh DVD ..

Benne vagyok, mehetünk superman-es polóban.. biggrin.gif
Legyen jó napja ne fosszon meg minket magától tongue.gif
A kolléganőm azt mesélte, hogy Jasonnek kifejezetten tetszett, hogy ebben a kis országban is ismerték.
A poén egyébként az, hogy a csajszi ismerőse sofőrként dolgoztt anno és bizony Davidet is vitte mikor itt volt nálunk, sőt 1x DT bent ült a kocsiban amikor a sofőr valamiért hazaugrott vagy nem is tudom, de a lényeg, hogy ott álltak meg a kolléganőm háza előtt. Meséli is, hogy basszus ott ült David a kocsiban a háza előtt és nem is tudott róla:-)

Megfordult a fejemben nekem is, hogy ezt a filmet esetleg bemutatják nálunk is, de azt hiszem az még odébb lesz.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow
101 oldal 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok