David Tennant 6
2013. január 11. 23:11
|
|
SunyiTime Lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 0 Azonosító: 148328 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2013.01.11. 22:19)
A screencrush szerint a Fright Night 2 készülőben és az egész castot lecserélték. 
Végre egy jó hír. A szerep egész jó volt csak a film volt rossz.
Az Oxford dictionariesben a Tardis mellé már a Whovian is bekerült
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2013. január 11. 23:18
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Sunyi @ 2013.01.11. 23:11)
Végre egy jó hír. A szerep egész jó volt csak a film volt rossz.

Nekem ez a film tetszett. Remake-hez képest is egész jó lett és ezt most nem azért mondom mert David szerepelt benne, mert tudjátok hogy megmondom a véleményemet ha arról van szó. Nem a legjobb de rosszabb is lehetett volna. A stáb nagyon ott volt a toppon és egy igazi vámpírfilmet kaptunk, amit manapság nehéz találni. Mindazonáltal nem tartom hüleségnek hogy ne szerepeljen a folytatásban. Nekem ez az oldal nem tűnik hivatalosnak de örülnék ha igaz lenne, amit állítanak. Davidnek, Colinnak, sem Collettenek és Antony-nak nincs szüksége erre a filmre.
Sunyi
2013. január 11. 23:41
|
|
SunyiTime Lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 0 Azonosító: 148328 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2013.01.11. 23:18)
Nekem ez a film tetszett. Remake-hez képest is egész jó lett és ezt most nem azért mondom mert David szerepelt benne, mert tudjátok hogy megmondom a véleményemet ha arról van szó. Nem a legjobb de rosszabb is lehetett volna. A stáb nagyon ott volt a toppon és egy igazi vámpírfilmet kaptunk, amit manapság nehéz találni. Mindazonáltal nem tartom hüleségnek hogy ne szerepeljen a folytatásban. Nekem ez az oldal nem tűnik hivatalosnak de örülnék ha igaz lenne, amit állítanak. Davidnek, Colinnak, sem Collettenek és Antony-nak nincs szüksége erre a filmre.

Alapjában nekem is tetszik a film de valahogy mégsem, ez kicsit hülyén hangzik de valahogy úgy van ez mint az egyik Potter filmmel. Egészében nem jó de a részek külön-külön tetszenek...
2013. január 14. 17:46
|
|
Luervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 406 Csatolások: 0 Azonosító: 176693 offline
|
A fenébe még mindig nincs felirat a filmhez, találtam egy oldalt ahova az van írva, hogy fordítót keresnek, az angol felirat már ott van.. Remélem lassan meglesz!
Tegnap megnéztem a Frászkarikát, eddig még nem vettem rá magam, 1x meg lehetett nézni
Arról nem tudtok, hogy a Cinfidential részekhez van felirat? A BBC Entertainment-en adnak "így készült" részeket, de a 30-40 perces filmet 10 percesre rövidítik
Keresgettem feliratot, de nem találtam.
Tegnap megnéztem a Frászkarikát, eddig még nem vettem rá magam, 1x meg lehetett nézni
Arról nem tudtok, hogy a Cinfidential részekhez van felirat? A BBC Entertainment-en adnak "így készült" részeket, de a 30-40 perces filmet 10 percesre rövidítik
Keresgettem feliratot, de nem találtam.
2013. január 15. 10:38
|
|
SunyiTime Lady |
|
Idézet (ophely88 @ 2013.01.14. 18:51)
Egyikőtöknek sem tudok sajnos segíteni, feliratok nuku. 
Akkor imádkozom Szűz Máriához a Different For Girls feliratért!!
Sally Sparrow
2013. január 16. 19:23
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Nos, jönnek befelé szépen a hírek, time ladies (és time boys)
Barátunk felvett 2 CD-nyi audiót és a tavalyi Love Virtually audiónak folytatást. Emlékszünk arra a fájlra? Tavaly adták a BBC4-on, Nőnapon. David játszott benne egy fiatal egyedülálló férfit aki megkapja Emilia Fox karakterének véletlenül elgépelt emailét, amit nem jó helyre küldött el. Dumálnak, találkoznak majd a kötsög férfi meglátja hogy a nő kövér és nem olyan szép ahogyan ő elgondolta ezért se szó, se beszéd, otthagyja a fenébe és nem válaszol neki, a rohadék.
David megint nagyszerű dolgot tett. Úgy tűnik hogy Skype-on dumált egy 14 éves beteg kislánnyal akinek az minden álma hogy chatelhessen a DW szereplőivel.
Barátunk felvett 2 CD-nyi audiót és a tavalyi Love Virtually audiónak folytatást. Emlékszünk arra a fájlra? Tavaly adták a BBC4-on, Nőnapon. David játszott benne egy fiatal egyedülálló férfit aki megkapja Emilia Fox karakterének véletlenül elgépelt emailét, amit nem jó helyre küldött el. Dumálnak, találkoznak majd a kötsög férfi meglátja hogy a nő kövér és nem olyan szép ahogyan ő elgondolta ezért se szó, se beszéd, otthagyja a fenébe és nem válaszol neki, a rohadék.
David megint nagyszerű dolgot tett. Úgy tűnik hogy Skype-on dumált egy 14 éves beteg kislánnyal akinek az minden álma hogy chatelhessen a DW szereplőivel.
2013. január 16. 19:29
|
|
SunyiTime Lady |
|
Kész feladom. Amit mostanában akarok nézni kis angol filmek és keresek hozzájuk feliratot, van valamilyen nagy sorozatnak olyan része aminek ugyanaz a címe, így az én kis film felirataimnak soha a büdös életbe nem jutok a nyomára..
rémálom
DÜHÖS VAGYOK!!
DÜHÖS VAGYOK!!
2013. január 16. 21:23
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Sunyi @ 2013.01.16. 19:29)
Kész feladom. Amit mostanában akarok nézni kis angol filmek és keresek hozzájuk feliratot, van valamilyen nagy sorozatnak olyan része aminek ugyanaz a címe, így az én kis film felirataimnak soha a büdös életbe nem jutok a nyomára..
rémálom
DÜHÖS VAGYOK!!
DÜHÖS VAGYOK!!
Welcome to the club...
Sunyi
2013. január 17. 07:29
|
|
SunyiTime Lady |
|
Idézet (ophely88 @ 2013.01.16. 21:23)
Welcome to the club...
Pedig tényleg nem kérek sokat..
SOW második része
Sally Sparrow
2013. január 18. 18:39
|
|
ophely88time lady |
|
Háttal nem kezdünk mondatot de esküszöm hogy úgy felment az agyvizem előbb hogy teszek a nyelvtani helyesírási szabályokra.
Egyesek elérhetővé akarták tenni világszerte a BBC nagyobb műsorait. A módszer Netflix alapon működött volna és a csatolt országok (mi is többek közt) láthattuk volna ha egy bizonyos digitális csatornacsomagot választunk és lám, a BBC elintézte hogy ne így legyen. Busás pénz ellenében sem, nem csak nálunk, de Amerikában sem (!) láthatóak így a műsorok és nem is lesznek.. Hát kapj*k be, már elnézést a szóhasználatért.
Tele van a tévénk és mozink műanyaggal, felirat szinte sehol, ha meg ide elér valami, azt megvágják. Hogyajób*dos***vaeletbeismartenyleg.
Sally Sparrow
2013. január 19. 00:50
|
|
ophely88time lady |
|
Végignéztem a TSOW-ot és hozzá sem tudok szólni gyerekek, ez annyira ..
purrfect hogy arra nincsenek szavak. Davidnek szüksége volt erre a szerepre, egy új oldalát ismerhettük meg. Ez egy több díjas film lesz, én mondom nektek, ez .. valami csudálatos. Bevallom nektek őszintén, ez a náci-lengyel téma mindig is érzékenyen tekintett, töri órán is. Inkább a dokufilmeket preferálom ilyen témában mert a filmek sokszor ferdítenek. Itt ez nem annyira fontos szál, inkább a háttérben fontos (mindenféleképpen) de engem ez akkro is megérintett. David jó volt mint mindig de szerepelt benne néhány másik nagyszerű színész akiknek még a nevét sem tudom de sírtam azon amit alakítottak. Nem péntek esti program gyerekek, nagyon megérintett és nem igazán tudom mit mondjak ..
2013. január 19. 11:11
|
|
ophely88time lady |
|
Akarnak folytatást a TSOW-nak, Mercier-rel, Alan Furst másik regényéből, Spies of Budapest.
Oh My Friggin'
Ezt NEM akarom elhinni, nem és nem, ez nem lehet, nem lehetséges, David. .. Budapesten .. megint ..
Oh My Friggin'
Ezt NEM akarom elhinni, nem és nem, ez nem lehet, nem lehetséges, David. .. Budapesten .. megint ..
2013. január 19. 13:53
|
|
Luervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 406 Csatolások: 0 Azonosító: 176693 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2013.01.19. 11:11)
Akarnak folytatást a TSOW-nak, Mercier-rel, Alan Furst másik regényéből, Spies of Budapest.
Oh My Friggin'
Oh My Friggin'
Azért még ne kiabáljuk el
Ha meg össze is jön úgy körülveszik majd a testőrök, hogy a közelébe sem lehet menni, legalábbis ez volt Lengyelországban is.
Én még mindig nem tudtam felirattal megnézni a filmet, már kérdeztem a hosszúpuskát, de egyenlőre semmi. Angolul már fent van a szöveg, reménykedem
Sunyi
2013. január 19. 14:19
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Luer @ 2013.01.19. 13:53)
Azért még ne kiabáljuk el
Ha meg össze is jön úgy körülveszik majd a testőrök, hogy a közelébe sem lehet menni, legalábbis ez volt Lengyelországban is.
Én még mindig nem tudtam felirattal megnézni a filmet, már kérdeztem a hosszúpuskát, de egyenlőre semmi. Angolul már fent van a szöveg, reménykedem
Nos, a testőrök csak egy dolog .. A kérdés csak az hogy odamenjen-e hozzá fehér ember fia ha például ott vannak a gyerekei vagy a kis felesége. Esküszöm hogy nem érezném magam zavarban amiatt hogy ott van a családja, egyszerűen nem érzem hogy lenne értelme odamenni hozzá ha 'más' is ott van. A más alatt nem fanokról beszélek, úgy talán még jobb lenne, valakivel 'karöltve' odamenni, az zavarna, ha valaki lenne ott vele, úgy már nem biztos hogy odamennék hozzá. Magam oda sem mennék hozzá, bevallom őszintén hogy kezem - lábam remegne és az első mondatot sem tudnám kinyögni, aminek következtében elvörösödnék és kínos lenne a helyzet mindkettőnknek. Tudom hogy Davidnek is milyen awkaward már az is hogy külföldön felismerik, én odabattyogok és leszólítom hé haver, legyél már szíves adni egy autogrammot és netán beszélgetés lesz a dologból mégis mit mondanék? Láttam és hallottam mindent amiben szerepeltél? Az univerzumból is eltűnik holnapra. Ha meg jövök neki a DW/Casanova Fright Night dumával akkor elkönyveli magában hogy ez is fannak mondja magát aztán 2 vagy 3 filmet látott tőlem, ami a csapból folyik. Már a gondolattól is felpezsdült a hangulatom pedig esküszöm hogy pia nélkül nem merném egyedül leszólítani. Annyi minden van amit mondani szeretnék neki és figyelnék arra hogy mit szabad és mit nem
Felirat később lesz, de készül hozzá. Nem én csinálom de lesz hozzá heteken belül szerintem.
2013. január 19. 14:31
|
|
Luervisszatérő vendég |
|
Idézet (ophely88 @ 2013.01.19. 14:19)
Nos, a testőrök csak egy dolog .. A kérdés csak az hogy odamenjen-e hozzá fehér ember fia ha például ott vannak a gyerekei vagy a kis felesége. Esküszöm hogy nem érezném magam zavarban amiatt hogy ott van a családja, egyszerűen nem érzem hogy lenne értelme odamenni hozzá ha 'más' is ott van. A más alatt nem fanokról beszélek, úgy talán még jobb lenne, valakivel 'karöltve' odamenni, az zavarna, ha valaki lenne ott vele, úgy már nem biztos hogy odamennék hozzá. Magam oda sem mennék hozzá, bevallom őszintén hogy kezem - lábam remegne és az első mondatot sem tudnám kinyögni, aminek következtében elvörösödnék és kínos lenne a helyzet mindkettőnknek. Tudom hogy Davidnek is milyen awkaward már az is hogy külföldön felismerik, én odabattyogok és leszólítom hé haver, legyél már szíves adni egy autogrammot és netán beszélgetés lesz a dologból mégis mit mondanék? Láttam és hallottam mindent amiben szerepeltél? Az univerzumból is eltűnik holnapra. Ha meg jövök neki a DW/Casanova Fright Night dumával akkor elkönyveli magában hogy ez is fannak mondja magát aztán 2 vagy 3 filmet látott tőlem, ami a csapból folyik. Már a gondolattól is felpezsdült a hangulatom pedig esküszöm hogy pia nélkül nem merném egyedül leszólítani. Annyi minden van amit mondani szeretnék neki és figyelnék arra hogy mit szabad és mit nem
Lehet hogy életem első és egyben utolsó esélye lenne találkozni vele, nem akarnám leégetni magam előtte vagy úgy meghalni hogy arra gondolok, ott volt a lehetőség és nem tettem meg.
Felirat később lesz, de készül hozzá. Nem én csinálom de lesz hozzá heteken belül szerintem.
Na azt én sem tudom, hogy oda mernék e menni hozzá?
Van egy kolléganőm akinek az egyik kedvence Jason Isaacs és Ő is volt nálunk, odamentek hozzá és nagyon kedves volt velük, készült kép, aláírás.. Végülis Ők is "csak" emberek.
Gondolod jönne vele a család, eddig sem kísérgették sehova nem? Lengyelországban ott voltak?
Szuper ha lesz felirat előre is köszönöm annak aki csinálja
2013. január 19. 14:51
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Luer @ 2013.01.19. 14:31)
Na azt én sem tudom, hogy oda mernék e menni hozzá?
Van egy kolléganőm akinek az egyik kedvence Jason Isaacs és Ő is volt nálunk, odamentek hozzá és nagyon kedves volt velük, készült kép, aláírás.. Végülis Ők is "csak" emberek.
Gondolod jönne vele a család, eddig sem kísérgették sehova nem? Lengyelországban ott voltak?
Fogalmam sincsen hogy a családja menne-e vele, szerintem igen de ez is olyan dolog hogy David sem lóghat egész nap a családjával. Nekem van egy tippem arra hogy miért nem készülnek olyan képek forgatáskor amiken GM vagy a fia is rajta van. Szerintem a kedves (?) család vagy a trailerben kuksol vagy várost néznek. Mondjuk szerintem ez időtartamtól is függ, pár hétre szerintem nem jön vele, max utánuk repülnek de nem hinném hogy ott vannak velük egész forgatás alatt. Ha egyedül van, még okésabb a helyzet, ha rajta van a sapkája és napszemcsije, ez a végét jelenti minden dolognak. Én a forgatások közötti szünetekre tippelnék, szerintem akkor lenne rá lehetőség még ha csak 5 perc is. Én mondjuk úgy képzelem hogy ide testőrt hiába biztosítanának neki, annak a sok embernek aki tudja róla hogy kicsoda, felesleges. Mikor Anthony Hopkins is itt volt, biztosítottak neki magyar testőrt, felmarkolta a pénzt, néha beszólt a fotósoknak meg egy két embernek aztán kalap kabát. Egészen felpezsdítő maga a gondolat is. Erről eszembe jutott egy sztori, amit olvastam hogy egy csapat 3 X-en túli nő miként ment oda Davidhez autogrammot kérni. A MAAN Superman-es pólóban ls szakadt térdgatyában, nagy óriás műanyag parti szemüvegben. Ha mi is így mennék és jó napja lenne Davidnek, talán egyből odajönne hozzánk .. No?
Én úgy olvastam hogy lesz hozzá felirat de nekem az a gyanúm hogy magyar szinkronnal is lesz a film. Lemme check the language settings on teh DVD ..
Luer
2013. január 19. 15:15
|
|
Luervisszatérő vendég |
|
Idézet (ophely88 @ 2013.01.19. 14:51)
Fogalmam sincsen hogy a családja menne-e vele, szerintem igen de ez is olyan dolog hogy David sem lóghat egész nap a családjával. Nekem van egy tippem arra hogy miért nem készülnek olyan képek forgatáskor amiken GM vagy a fia is rajta van. Szerintem a kedves (?) család vagy a trailerben kuksol vagy várost néznek. Mondjuk szerintem ez időtartamtól is függ, pár hétre szerintem nem jön vele, max utánuk repülnek de nem hinném hogy ott vannak velük egész forgatás alatt. Ha egyedül van, még okésabb a helyzet, ha rajta van a sapkája és napszemcsije, ez a végét jelenti minden dolognak. Én a forgatások közötti szünetekre tippelnék, szerintem akkor lenne rá lehetőség még ha csak 5 perc is. Én mondjuk úgy képzelem hogy ide testőrt hiába biztosítanának neki, annak a sok embernek aki tudja róla hogy kicsoda, felesleges. Mikor Anthony Hopkins is itt volt, biztosítottak neki magyar testőrt, felmarkolta a pénzt, néha beszólt a fotósoknak meg egy két embernek aztán kalap kabát. Egészen felpezsdítő maga a gondolat is. Erről eszembe jutott egy sztori, amit olvastam hogy egy csapat 3 X-en túli nő miként ment oda Davidhez autogrammot kérni. A MAAN Superman-es pólóban ls szakadt térdgatyában, nagy óriás műanyag parti szemüvegben. Ha mi is így mennék és jó napja lenne Davidnek, talán egyből odajönne hozzánk .. No?
Én úgy olvastam hogy lesz hozzá felirat de nekem az a gyanúm hogy magyar szinkronnal is lesz a film. Lemme check the language settings on teh DVD ..
Benne vagyok, mehetünk superman-es polóban..
Legyen jó napja ne fosszon meg minket magától
A kolléganőm azt mesélte, hogy Jasonnek kifejezetten tetszett, hogy ebben a kis országban is ismerték.
A poén egyébként az, hogy a csajszi ismerőse sofőrként dolgoztt anno és bizony Davidet is vitte mikor itt volt nálunk, sőt 1x DT bent ült a kocsiban amikor a sofőr valamiért hazaugrott vagy nem is tudom, de a lényeg, hogy ott álltak meg a kolléganőm háza előtt. Meséli is, hogy basszus ott ült David a kocsiban a háza előtt és nem is tudott róla:-)
Megfordult a fejemben nekem is, hogy ezt a filmet esetleg bemutatják nálunk is, de azt hiszem az még odébb lesz.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.