Starity

David Tennant 6

101 oldal 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. január 04. 21:02 #861
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Sunyi @ 2013.01.04. 20:47)

Szegénynek a fanboy részét most nagyon el kell nyomnia gondolom. Ha Moff nem hozza vissza őt akkor nagyon sok ideges, csalódott és mérges rajongóval lesz majd dolga..
Én akarom hogy a két John is visszatérjen!!

Ijesztő mikor David azt mondja hogy még nem keresték ilyen ügyben de lássuk be, a BBC-nek óriási szívás lenne ha nem hoznák vissza Davidet. DT regenerációja 12 millió nézőt vonzott tévében, amibe nem tartozott bele az utólagos vagy iPlayeres megtekintések. Ez még amerikai viszonylatban is csuda, nem még hogy Angliában. Ha most visszatér, a DT fanok egy része is bekapcsol plusz akik kíváncsiak és a hardcore Classic fanok is. David nélkül nem lehet nagy dobást alkotni, na, lássuk be, ez olyan mint almáspitét alma nélkül készíteni, does not make any sense.

Szerintem amúgy DT már a forgatókönyvet is látta, tényleg nem tudok semmit amúgy csak tippelek, de ha a forgatás áprilisban lesz, akkor DT már nagyon is jól tudja hogy mi történik. Nem lehet könnyű neki. Moff is tudja mekkora hatalma van DT-nek a DW fanoknál és nyakamat teszem rá hogy megszenvedteti de nem annyira mint Mattet, lesz benne néhány poén de a vége fog nagyot ütni.

Nem lehet túl jó érzés neki hogy nem mondhatja el és ki tudja milyen érzés lesz neki megint felölteni a Doki ruhát ... Nem hiszem hogy a fanoknak is jót tenne, a varázs nem tart örökké, a szívünk megtelik örömmel de amint vége az epizódnak vagy eltűnik az epizódból, bőgünk megint. Én fogok. Már most tudom. 110.gif Ha Moff megszívatja, azért, ha nem, akkor azért mert már megint nem lesz Doki egy ideig .. mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: Sunyi, kericske
2013. január 05. 18:42 #862
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Ez olyan, hogy bármi történik is, facsarodik a szíved, de akkor is jó, hogy látod smileeee.gif
2013. január 06. 00:59 #863
ophely88
ophely88
time lady

Újabb bréjking nyúz. DT beszélt a családjáról a Jonathan Ross showban és bejelentette, hogy .. ismét apa lesz. ohmy.gif
Olvastam erről valamit hónapokkal ezelőtt de olyan forrásból aminek nem hittem, de úgy tűnik kellett volna. omg.gif
David, elég volt a gyerekekből, amúgy sincs időd rájuk haver, használj már óvszert drága barátom, a kedves feleséged meg szedjen inkább valami tablettát. dry.gif GM 6 gyereket akart mindigis amiből 3 már van (lesz). Nem elég, vagy mi van? Minek annyi gyerek ha amúgy sem tud elegendő időt szánni rájuk? fear.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi
2013. január 06. 10:59 #864
Luer
Luer
visszatérő vendég
Hozzászólás: 406
Azonosító: 176693
Idézet (ophely88 @ 2013.01.06. 00:59)
Újabb bréjking nyúz. DT beszélt a családjáról a Jonathan Ross showban és bejelentette, hogy .. ismét apa lesz.  ohmy.gif 
Olvastam erről valamit hónapokkal ezelőtt de olyan forrásból aminek nem hittem, de úgy tűnik kellett volna. omg.gif
David, elég volt a gyerekekből, amúgy sincs időd rájuk haver, használj már óvszert drága barátom, a kedves feleséged meg szedjen inkább valami tablettát.  dry.gif GM 6 gyereket akart mindigis amiből 3 már van (lesz). Nem elég, vagy mi van? Minek annyi gyerek ha amúgy sem tud elegendő időt szánni rájuk? fear.gif

Ritkán van otthon, de akkor termékenyen..
Hát, hogy lehet egy férfit megtartani? Gyerekkel..
Egyébként lehet, hogy úgy történik a dolog, ahogy a Single fatherben Rita mondja, nem kell a férfi beleegyezése..
2013. január 06. 17:25 #865
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Luer @ 2013.01.06. 10:59)
Ritkán van otthon, de akkor termékenyen..
Hát, hogy lehet egy férfit megtartani? Gyerekkel..
Egyébként lehet, hogy úgy történik a dolog, ahogy a Single fatherben Rita mondja, nem kell a férfi beleegyezése..

Nem tudom. David nagyon boldogan mondta. A baj csak az hogy tudjuk mennyire jól képes palástolni az érzelmeimet. Engem nem is ez sokkolt le annyira hanem az hogy az a forrás aminek én nem hittem, annak lett igaza, tehát gondolom a többi dologban is igaza volt a kedves csicsergőnek. Abban az esetben viszont sajnálom Davidet ha minden, ott leírt dolog igaz volt, rendesen benne van a tutiban, én mondom.
2013. január 06. 17:47 #866
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (ophely88 @ 2013.01.06. 17:25)
Nem tudom. David nagyon boldogan mondta. A baj csak az hogy tudjuk mennyire jól képes palástolni az érzelmeimet. Engem nem is ez sokkolt le annyira hanem az hogy az a forrás aminek én nem hittem, annak lett igaza, tehát gondolom a többi dologban is igaza volt a kedves csicsergőnek. Abban az esetben viszont sajnálom Davidet ha minden, ott leírt dolog igaz volt,  rendesen benne van a tutiban, én mondom.

Emlékszem mikor írtad a terhességet, elég rég volt már, nem is annyira kisterhes GM.
Hú miket írt még az a valaki elég baljósan szól?!
Persze ha nem akarod ne írd meg vagy esetleg privben..
Megnéztem én is azt az interjút érteni nem értem, de én úgy láttam kicsit megváltozott az arcvonása Davidnek mikor szóba került a baba.. vagy ez csak annak szólt, hogy kiderült?
2013. január 06. 18:23 #867
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Luer @ 2013.01.06. 17:47)
Emlékszem mikor írtad a terhességet, elég rég volt már, nem is annyira kisterhes GM. 
Hú miket írt még az a valaki elég baljósan szól?!
Persze ha nem akarod ne írd meg vagy esetleg privben..
Megnéztem én is azt az interjút érteni nem értem, de én úgy láttam kicsit megváltozott az arcvonása Davidnek mikor szóba került a baba.. vagy ez csak annak szólt, hogy kiderült?

Nos, szerintem nagyon boldogan mondta de nekem az a véleményem hogy véletlenül érte (az hogy kiderült) csak próbálta nem mutatni. Nem tudom hogy minek szólt de tényleg megváltozott a feje és nem tudom eldönteni hogy mire fel. Érdekes, utána valahogyan nem mosolygott annyira csak inkább aranyos volt. Igazából, nekem úgy tűnt hogy a DW-val kapcsolatos kérdésen akadt ki inkább, majd azon hogy Jonathan bejelentette, ami nem volt jó ötlet. Persze David gondolkodásán ember nem tud elmenni, talán nem akarta hogy a média szellőztesse meg a dolgot. Egy valami biztos, az arcán igaz érzelmeket nem láttam ezzel kapcsolatban. A DW kérdésekben mikor azt mondta hogy nem tud semmit, egyértelműen hazudott, de a gyerek után .. Nos, akármi is volt, az érzelmei nem tűntek őszintének. Vagy nem örült annak hogy kiderült vagy nem is örül magának a hírnek sem. Ebből mondjuk következik egy újabb kérdés is. David tényleg egy olyan ember lenne akit másodjára is vissza lehet ezzel fogni? Mondom, egyszerűen ép ész nem azt diktálja hogy ilyen embernek kell pluszba még gyerek, nem akarom elhinni hogy megint ez történt. Képes lett volna beleesni megint a csapdába? Csapda ez egyáltalán? És a legszörnyűbb az az, hogy most már nem lesz elég az amit dolgozik. Higyjétek el nekem hogy Decemberben munka ügyben volt Amerikában, biztosan bevállal még néhány baromságot ami jól fizet hogy tudjon a kedves családnak fizetni ha már Georgia nem dolgozik, csak ő visz be lóvét a kasszába ..
2013. január 06. 18:53 #868
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (ophely88 @ 2013.01.06. 18:23)
Nos, szerintem nagyon boldogan mondta de nekem az a véleményem hogy véletlenül érte (az hogy kiderült) csak próbálta nem mutatni. Nem tudom hogy minek szólt de tényleg megváltozott a feje és nem tudom eldönteni hogy mire fel. Érdekes, utána valahogyan nem mosolygott annyira csak inkább aranyos volt. Igazából, nekem úgy tűnt hogy a DW-val kapcsolatos kérdésen akadt ki inkább, majd azon hogy Jonathan bejelentette, ami nem volt jó ötlet. Persze David gondolkodásán ember nem tud elmenni, talán nem akarta hogy a média szellőztesse meg a dolgot. Egy valami biztos, az arcán igaz érzelmeket nem láttam ezzel kapcsolatban. A DW kérdésekben mikor azt mondta hogy nem tud semmit, egyértelműen hazudott, de a gyerek után .. Nos, akármi is volt, az érzelmei nem tűntek őszintének. Vagy nem örült annak hogy kiderült vagy nem is örül magának a hírnek sem. Ebből mondjuk következik egy újabb kérdés is. David tényleg egy olyan ember lenne akit másodjára is vissza lehet ezzel fogni? Mondom, egyszerűen ép ész nem azt diktálja hogy ilyen embernek kell pluszba még gyerek, nem akarom elhinni hogy megint ez történt. Képes lett volna beleesni megint a csapdába? Csapda ez egyáltalán? És a legszörnyűbb az az, hogy most már nem lesz elég az amit dolgozik. Higyjétek el nekem hogy Decemberben munka ügyben volt Amerikában, biztosan bevállal még néhány baromságot ami jól fizet hogy tudjon a kedves családnak fizetni ha már Georgia nem dolgozik, csak ő visz be lóvét a kasszába ..

Ha valóban azóta terhes GM mióta először írtad akkor már kell, hogy látszódjon szóval nemigen lehetne titkolni, Davidnek meg volt ideje megbarátkozni a gondolattal. Azt hittem csak nekem tűnt másnak a feje, de akor ezek szerint nem. A fene tudja, de ha nagyon rosszul élnének csak nem maradna vele, habár tudok olyanról aki ilyen cipőben jár.

GM tényleg 6 (!) gyereket szeretne?? És erről DT is tudott? tongue.gif
2013. január 06. 18:54 #869
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
?? WHAT?? mindjárt megnézem a videót.
2013. január 06. 19:01 #870
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Luer @ 2013.01.06. 18:53)
Ha valóban azóta terhes GM mióta először írtad akkor már kell, hogy látszódjon szóval nemigen lehetne titkolni, Davidnek meg volt ideje megbarátkozni a gondolattal. Azt hittem csak nekem tűnt másnak a feje, de akor ezek szerint nem. A fene tudja, de ha nagyon rosszul élnének csak nem maradna vele, habár tudok olyanról aki ilyen cipőben jár.
GM tényleg 6 (!) gyereket szeretne?? És erről DT is tudott? tongue.gif

Ezt sem értem amúgy. A kis Olive-ról egyszer készültek képek, egy este és reggelre hűlt helye volt a képeknek. 110.gif
Nem akarom elhinni hogy senki nem tudott róla. Lement a műsor és nem címlap egyik magazinnál sem. Jó, persze, valaki tudott róla mert ti is tudjátok valahonnan.
A kedves forrás amúgy GM közelében egy tégla, milyen rendes csaj hogy beköpi .. dry.gif
2013. január 06. 19:04 #871
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (ophely88 @ 2013.01.06. 19:01)
Ezt sem értem amúgy. A kis Olive-ról egyszer készültek képek, egy este és reggelre hűlt helye volt a képeknek.  110.gif 
Nem akarom elhinni hogy senki nem tudott róla. Lement a műsor és nem címlap egyik magazinnál sem. Jó, persze, valaki tudott róla mert ti is tudjátok valahonnan.
A kedves forrás amúgy GM közelében egy tégla, milyen rendes csaj hogy beköpi ..  dry.gif

A beköpést úgy érted, hogy újságnak vagy különböző netes oldalakon?
Mert az újság legalább fizet ilyen dolgokért.. Mellesleg elég gusztustalan dolog hacsak nem az érintett az aki kéri ezt.
2013. január 06. 19:16 #872
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Luer @ 2013.01.06. 19:04)
A beköpést úgy érted, hogy újságnak vagy különböző netes oldalakon?
Mert az újság legalább fizet ilyen dolgokért.. Mellesleg elég gusztustalan dolog hacsak nem az érintett az aki kéri ezt.

Twitteres embereknek. Tudom ám hogy kit kellene követni elsőszámú infókért de a tweetjei zároltak, tehát csak az láthatja akinek ő jóváhagyja, nekem biztosan nem hagyná jóvá de nem is érdekel, mert kisebb gondom is nagyobb annál hogy az ő profilját lessem egész nap és azon törjem a fejem amit olvasok hogy ez meg most miért történik stb. Ők is Facebookról tudják, ez a kedves ismerős szépen szedegeti le GM képeit de csak bizonyos emberelk közt osztja szét ... de hogy a média miért nem tudja vagy miért nem címlap még? Mi, emberek Magyarországon is tudjuk. Kicsukva hogy a média nem tudta, ez valami mocskos ügylet a háttérben ha engem kérdeztek ...
2013. január 06. 19:28 #873
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (ophely88 @ 2013.01.06. 19:16)
Twitteres embereknek. Tudom ám hogy kit kellene követni elsőszámú infókért de a tweetjei zároltak, tehát csak az láthatja akinek ő jóváhagyja, nekem biztosan nem hagyná jóvá de nem is érdekel, mert kisebb gondom is nagyobb annál hogy az ő profilját lessem egész nap és azon törjem a fejem amit olvasok hogy ez meg most miért történik stb. Ők is Facebookról tudják, ez a kedves ismerős szépen szedegeti le GM képeit de csak bizonyos emberelk közt osztja szét ... de hogy a média miért nem tudja vagy miért nem címlap még? Mi, emberek Magyarországon is tudjuk. Kicsukva hogy a média nem tudta, ez valami mocskos ügylet a háttérben ha engem kérdeztek ...

Szép az ilyen barát vagy ismerős.
GM ott volt azon az our boys összejövetelen, ha tényleg már 4-5 hónapos terhes akkor már ott is látszódnia kellett volna.
Az egyébként furi, hogy ennyire nem készül fotó róla meg Davidről, mert annak a színésznek akinek a felesége civil azt megértem, de hát GM is színésznő és elég természetes lenne, hogy róla is készüjön kép, nem feltétlen DT mellett..
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2013. január 06. 21:56 #874
ophely88
ophely88
time lady

Kezdődik. A Daily Fail, a Dailyrecord már lelőtte a poént, érkezik a többi. Készüljetek fel arra hogy az elkövetkezendő napokban szinte csak arról fognak cikkezni, semmi másról, majd kapunk egy lesifotós képet amin Olive fejét kitakarják... 110.gif Elérhető lesz a Daily Fail weboldalon 3 óráig, aztán DT leszedeti onnan .. .
2013. január 08. 19:21 #875
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Ma tették fel új Virgin mediás videó

Hát nem tudom ha örül a gyereknek akkor egészségére majd az apósa tesz róla hogy több ilyen dolgot megtudjon a nagyérdemű..
2013. január 10. 07:41 #876
Luer
Luer
visszatérő vendég
Meséljen valaki aki tudta nézni a tegnapi filmet :-)
2013. január 11. 00:10 #877
Sunyi
Sunyi
Time Lady

ajándékot hoztam SOW nem tudom meddig lesz itt...
1 felhasználónak tetszik: Luer
2013. január 11. 07:20 #878
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (Sunyi @ 2013.01.11. 00:10)
ajándékot hoztam SOW nem tudom meddig lesz itt...

Wow, de jó, csak legyen még fent fél 3 körül is!! Addigra érek haza. Köszi :-)
Tegnap kerestem a filmet, de még nem láttam sehol, a True love már másnap fent volt..
2013. január 11. 17:49 #879
ophely88
ophely88
time lady

Én még nem tudtam megnézni, majd Vasárnap, csak jókat olvastam az első részről. Most Seven Psychopats és Les Miserables van a terítéken. biggrin.gif
2013. január 11. 22:13 #880
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (ophely88 @ 2013.01.11. 17:49)
Én még nem tudtam megnézni, majd Vasárnap, csak jókat olvastam az első részről. Most Seven Psychopats és Les Miserables van a terítéken.  biggrin.gif

Még én se néztem meg, csak belebotlottam a linkbe.. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
101 oldal 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok