Idézet (Sunyi @ 2013.01.04. 20:47)
Szegénynek a fanboy részét most nagyon el kell nyomnia gondolom. Ha Moff nem hozza vissza őt akkor nagyon sok ideges, csalódott és mérges rajongóval lesz majd dolga..
Én akarom hogy a két John is visszatérjen!!
Ijesztő mikor David azt mondja hogy még nem keresték ilyen ügyben de lássuk be, a BBC-nek óriási szívás lenne ha nem hoznák vissza Davidet. DT regenerációja 12 millió nézőt vonzott tévében, amibe nem tartozott bele az utólagos vagy iPlayeres megtekintések. Ez még amerikai viszonylatban is csuda, nem még hogy Angliában. Ha most visszatér, a DT fanok egy része is bekapcsol plusz akik kíváncsiak és a hardcore Classic fanok is. David nélkül nem lehet nagy dobást alkotni, na, lássuk be, ez olyan mint almáspitét alma nélkül készíteni, does not make any sense.
Szerintem amúgy DT már a forgatókönyvet is látta, tényleg nem tudok semmit amúgy csak tippelek, de ha a forgatás áprilisban lesz, akkor DT már nagyon is jól tudja hogy mi történik. Nem lehet könnyű neki. Moff is tudja mekkora hatalma van DT-nek a DW fanoknál és nyakamat teszem rá hogy megszenvedteti de nem annyira mint Mattet, lesz benne néhány poén de a vége fog nagyot ütni.
Nem lehet túl jó érzés neki hogy nem mondhatja el és ki tudja milyen érzés lesz neki megint felölteni a Doki ruhát ... Nem hiszem hogy a fanoknak is jót tenne, a varázs nem tart örökké, a szívünk megtelik örömmel de amint vége az epizódnak vagy eltűnik az epizódból, bőgünk megint. Én fogok. Már most tudom.

2 felhasználónak tetszik: