Starity

David Tennant 6

101 oldal 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. december 31. 15:26 #841
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Sunyi @ 2012.12.31. 14:36)

Az jutott eszembe, hogy Davidéknek ez az első házassági évfordulójuk is..
http://i3.mirror.co.uk/incoming/article100025.ece/ALTERNATES/s615/dr-who-image-2-367964708.jpg

Igen, ez az első és nagyon kíváncsi vagyok hogy mennyi lesz még nekik együtt. Nekem az a lényeg hogy boldog legyen amellett akit szeret és annak hallatszódik a rádión keresztül, múltkor is küldött egy számot a 'lovely feleségének' és a fiának, Ty-nak, ami annyira nem David hogy nagyon. Néha nem értem ezt az embert bevallom őszintén, számokat küld nekik, nyílt rádióadásban vallja be hogy örökbefogadta a felesége fiát és neki áll feljebb ha valaki lefényképezi közelről őt vagy a családját. Nyilván nem szép munka a lesifotózás de valaki árulja már el nekem hogy Kate Winslet miként képes mindent eltitkolva csinálni? Leonardo DiCaprio összeadta őket karácsonykor, most az űrben vannak nászúton. Milyen érdekes hogy erről senki nem tudott karácsonyig, DT esküvőjéről meg a gyerekéről mindenki tudott annak megszületése előtt is. Én egyébként még mindig azt mondom hogy aranyosak együtt de nem illenek össze, zsák a foltját, GM családjában is mindenki a korban nem megfelelő embert választja, az apjának nála sokkal idősebb párja van, az anyjának az élettársa még DT-nél is fiatalabb. DT mellett pedig nem lehet könnyű élni. Továbbra is azt gondolom hogy nagy hiba volt ennek a férfinek gyereket szülni mert nem törődik eleget a gyerekkel de ők tudják. Sophiaval jobban összeillettek, GM nagyon cuki de a drogos és piálós múltjával én elgondolkoztam volna kikezdek-e vele. Nem mondom hogy nem javult meg azóta, mert ezt nem tudhatjuk de nem akarom elhinni hogy nem talált magának más, korban hozzá hasonló, érettebb női személyt. Aki a 8 vagy 11 éves gyerekét engedi TW-ot nézni az nem való anyukának. 110.gif Just saying.
2 felhasználónak tetszik: Luer, Sunyi
2012. december 31. 16:21 #842
Luer
Luer
visszatérő vendég
Hozzászólás: 406
Azonosító: 176693
Nekem is eszembe jutott az első házassági évfordulójuk, de nem tegnap volt? A médiának mondták, hogy 31-én lesz az esküvő, de végül nem 30-án volt?
Nem tudtam GM múltjáról, habár már az elég sokat elárul, hogy tizenévesen gyereket szült. Egyébként annak a gyereknek az igazi apja nincs meg?
Nekem az a véleményem, hogy biztos nem könyű Daviddel élni, de ha valaki nagyon szereti a családját, gyerekét biztos tudja úgy intézni a dolgait, hogy jusson rájuk ideje.
Az meg, hogy ennyire "rejtegeti" a gyerekét sokkal rosszabb mintha 1x megmutatná, persze, hogy a lesifotósok próbálnak képet csinálni, de én még speciel egyet sem láttam szóval elég jól sikerül a retegetés. Illetve van az az egy ahol még picibaba Olive mellesleg ott DT is alig látszódik, elhinném simán ha azt mondaná valaki, hogy az nem is Ő.

Ki van az űrben nászúton?? cow.gif
2012. december 31. 16:27 #843
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Luer @ 2012.12.31. 16:21)
Nekem is eszembe jutott az első házassági évfordulójuk, de nem tegnap volt? A médiának mondták, hogy 31-én lesz az esküvő, de végül nem 30-án volt?
Nem tudtam GM múltjáról, habár már az elég sokat elárul, hogy tizenévesen gyereket szült. Egyébként annak a gyereknek az igazi apja nincs meg? 
Nekem az a véleményem, hogy biztos nem könyű Daviddel élni, de ha valaki nagyon szereti a családját, gyerekét biztos tudja úgy intézni a dolgait, hogy jusson rájuk ideje.
Az meg, hogy ennyire "rejtegeti" a gyerekét sokkal rosszabb mintha 1x megmutatná, persze, hogy a lesifotósok próbálnak képet csinálni, de én még speciel egyet sem láttam szóval elég jól sikerül a retegetés. Illetve van az az egy ahol még picibaba Olive mellesleg ott DT is alig látszódik, elhinném simán ha azt mondaná valaki, hogy az nem is Ő.
Ki van az űrben nászúton??  cow.gif

Soha nem fogjuk megtudni hogy melyik napon volt az esküvő. pardon.gif
Ty igazi apja megvan, szokott néha találkozni GM-mel és a gyerekkel.
Kate Winslet megházasodott karácsonykor, titokban és a férje az űrbe vitte nászútra, ez az ő ajándéka Kate-nek. Pár nap az űrben. 110.gif
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
2012. december 31. 16:32 #844
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (ophely88 @ 2012.12.31. 16:27)
Soha nem fogjuk megtudni hogy melyik napon volt az esküvő. pardon.gif
Ty igazi apja megvan, szokott néha találkozni GM-mel és a gyerekkel. 
Kate Winslet megházasodott karácsonykor, titokban és a férje az űrbe vitte nászútra, ez az ő ajándéka Kate-nek. Pár nap az űrben.  110.gif

Űrnászút, hm nem rossz smileeee.gif Nászéjszaka lebegve.. blush.gif

De ha meg van az apja akkor mért kellet Davidnek adoptálni? Szerintem ez hülyeség volt, de mindegy hát magánügy.
2012. december 31. 16:37 #845
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Luer @ 2012.12.31. 16:32)
Űrnászút, hm nem rossz smileeee.gif Nászéjszaka lebegve.. blush.gif 
De ha meg van az apja akkor mért kellet Davidnek adoptálni? Szerintem ez hülyeség volt, de mindegy hát magánügy.

Nem vagyok tisztában a kinti törvényekkel, de ha GM elvált a férjétől akkor olyan mintha a gyereknek nem lenne apja, jó persze, van, de csak nem ugyanolyan. Ne felejtsük el azt sem hogy DT jobban keres mint az apa. Az apa tudtommal egy BBC-s szappanoperában nyomul, tetkós és fülbevalós csákó, DT röhögve többet keres mint a csóka ... vagy mint a saját felesége .. 110.gif Gáz, a Daily Fail kiszivárogtatta hogy DT bankszámlájáról milyen rekordgyorsasággal fogy a pénz, azt DT nem egyedül éli fel és ezzel nem akarom a skót önmagát sértegetni a skótos vicceimmel de ő soha nem szórta a pénzt semmire sem, GM pedig ebben az évben tudtommal egy színdarabban játszott és egy TV filmben, ami szerintem nem hozott túl sokat a konyhára. 110.gif
2012. december 31. 17:49 #846
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (ophely88 @ 2012.12.31. 16:37)
Nem vagyok tisztában a kinti törvényekkel, de ha GM elvált a férjétől akkor olyan mintha a gyereknek nem lenne apja, jó persze, van, de csak nem ugyanolyan. Ne felejtsük el azt sem hogy DT jobban keres mint az apa. Az apa tudtommal egy BBC-s szappanoperában nyomul, tetkós és fülbevalós csákó, DT röhögve többet keres mint a csóka ... vagy mint a saját felesége ..  110.gif Gáz, a Daily Fail kiszivárogtatta hogy DT bankszámlájáról milyen rekordgyorsasággal fogy a pénz, azt DT nem egyedül éli fel és ezzel nem akarom a skót önmagát sértegetni a skótos vicceimmel de ő soha nem szórta a pénzt semmire sem, GM pedig ebben az évben tudtommal egy színdarabban játszott és egy TV filmben, ami szerintem nem hozott túl sokat a konyhára.  110.gif

Bocs elmentem, bebikáztuk az autómat, meg mentem vele egy kicsit, jó kis köd van, néha alig láttam :-S

Én sem ismerem a törvényeket, de hát csak nem a pénz miatt van valakinek apja. Ha elismerte az igazi apja akkor jöhet bárki akkor is az a személy az apa, persze lehet, hogy még csak a nevére sem vette.
GM talált magának egy rendes, normális fejőtehenet ( azért csak nem ).
Ez nem semmi, honnan szivárognak ki ilyen infók? Egy bankszámlába csak úgy nem lehet belepillantani, elvileg.
2012. december 31. 17:55 #847
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Luer @ 2012.12.31. 17:49)
Bocs elmentem, bebikáztuk az autómat, meg mentem vele egy kicsit, jó kis köd van, néha alig láttam :-S
Én sem ismerem a törvényeket, de hát csak nem a pénz miatt van valakinek apja. Ha elismerte az igazi apja akkor jöhet bárki akkor is az a személy az apa, persze lehet, hogy még csak a nevére sem vette. 
GM talált magának egy rendes, normális fejőtehenet ( azért csak nem ).
Ez nem semmi, honnan szivárognak ki ilyen infók? Egy bankszámlába csak úgy nem lehet belepillantani, elvileg.

Igen, nem tudjuk hogy mi van a háttérben. Igazából, a pénzügyi helyzetre is gondolni kell egy cseppség esetében. Gondolom kint is kell fizetni gyerektartást és lehet hogy az apa nem akart vagy miután elválltak, már nem adott, valójában nem mindegy, mert így hogy Davidé, a csókának már nem kell fizetnie de amiket hallottam arról a csókáról, jobb is ha nem megy a McDonald família közelébe. tucherch.gif
2012. december 31. 22:03 #848
Luer
Luer
visszatérő vendég
Brahiból elkezdtem kertesgélni a tv-n és bejött a BBC Entertainment! thumbsup.gif Hú vajon meddig?
2 felhasználónak tetszik: Sunyi, ophely88
2013. január 01. 11:59 #849
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Idézet (Luer @ 2012.12.31. 22:03)
Brahiból elkezdtem kertesgélni a tv-n és bejött a BBC Entertainment!  thumbsup.gif Hú vajon meddig?

Mázlista!!! lehet én is kipróbálom..
2013. január 01. 13:26 #850
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (Sunyi @ 2013.01.01. 11:59)
Mázlista!!! lehet én is kipróbálom..

Digink van ha ez segít:-)
2013. január 01. 14:30 #851
ophely88
ophely88
time lady

Valami van ezzel a TSOW projekttel, Ausztráliában és Európában is elkezdték már nyomatni a promóciót. EZ nagyobb dolog mint én gondoltam. 110.gif
2 felhasználónak tetszik: Sunyi, kericske
2013. január 01. 18:04 #852
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Luer @ 2013.01.01. 13:26)
Digink van ha ez segít:-)

Nem segít mert nekünk nem az van.. UPC van és azon külön csomagban van a többi külföldi csatornával, amire elő kéne fizetni reklamalo.gif reklamalo.gif

http://25.media.tumblr.com/e0aecf8914081aa3284add008d556096/tumblr_mfvftoVFq31qkrgz5o1_500.jpg
1 felhasználónak tetszik: kericske
2013. január 01. 19:52 #853
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (Sunyi @ 2013.01.01. 18:04)
Nem segít mert nekünk nem az van.. UPC van és azon külön csomagban van a többi külföldi csatornával, amire elő kéne fizetni  reklamalo.gif  reklamalo.gif 
http://25.media.tumblr.com/e0aecf8914081aa3284add008d556096/tumblr_mfvftoVFq31qkrgz5o1_500.jpg

Sajnálom :-(

A kép nagyon jó:-)
2013. január 02. 19:01 #854
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Halihó, BUÉK mindenkinek!

Eddig is vártam a filmet, de most mégjobban. thumbsup.gif

A kép szokás szerint szuper. blush.gif
2013. január 03. 19:48 #855
ophely88
ophely88
time lady

Bréjking nyúz. Billie azt mondta a Graham Norton Showban hogy nem fog szerepelni a DW speciál(ok)ban.
Ez nekem magas. Vagy hazudik vagy Moff betartotta az ígéretét és nem hozza vissza a Doki idegesítő útitársát.. Picit meglepődtem hogy még a speciális adásra sem hívták vissza, nem mintha hiányozna az életemből, mert nem, csak furcsa. 110.gif
2013. január 03. 22:03 #856
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (ophely88 @ 2013.01.03. 19:48)
Bréjking nyúz. Billie azt mondta a Graham Norton Showban hogy nem fog szerepelni a DW speciál(ok)ban.
Ez nekem magas. Vagy hazudik vagy Moff betartotta az ígéretét és nem hozza vissza a Doki idegesítő útitársát.. Picit meglepődtem hogy még a speciális adásra sem hívták vissza, nem mintha hiányozna az életemből, mert nem, csak furcsa.  110.gif

Így valóban jó kérdés, hogy David milyen formában tér vissza?
Lehet, hogy a 2 Doki egyszerre lesz jelen, de ezt már elsütötték egyszer..
2013. január 03. 22:12 #857
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Luer @ 2013.01.03. 22:03)
Így valóban jó kérdés, hogy David milyen formában tér vissza?
Lehet, hogy a 2 Doki egyszerre lesz jelen, de ezt már elsütötték egyszer..

Én pedig meg voltam arról győződve hogy 10.2 tér vissza, Rose fog majd a nyakán csüngeni és meregeti rá a szempilláit de nem, nem jött be. Végül is, edig is sikerült már megoldani hogy egy 'halott' Doki visszatérjen, Moff zsenialitásával ez sem probléma ő írta azt a speciális epizódot is amiben 5 tért vissza. Elképzeléseim nekem is vannak de egy ekkora évfordulóhoz nem elég ütősek ... rohog.gif

Én amúgy azon gondolkodtam hogy milyen érzés lehet szegény Davidnek hogy állandóan kérdezik de soha nem mondhatja meg hogy visszatér pedig a fanboy énje szerintem már végig futott volna London legnagyobb utcáján és verte volna a mellét futás közben hogy hey emberek, megint Doki leszek ... És még egy kérdés... Kíváncsi leszek a nézettségre és az epizód utáni összetört lelkekre. Én viszonylag elég hamar elengedtem barátunkat de nem tudom mennyire fogja feltépni a sebeket ha visszatér vagy ne adj Isten megint sírós jelenete legyen ahol még szenved is mellé. 110.gif
2013. január 03. 23:05 #858
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (ophely88 @ 2013.01.03. 22:12)

Én amúgy azon gondolkodtam hogy milyen érzés lehet szegény Davidnek hogy állandóan kérdezik de soha nem mondhatja meg hogy visszatér pedig a fanboy énje szerintem már végig futott volna London legnagyobb utcáján és verte volna a mellét futás közben hogy hey emberek, megint Doki leszek ... És még egy kérdés... Kíváncsi leszek a nézettségre és az epizód utáni összetört lelkekre. Én viszonylag elég hamar elengedtem barátunkat de nem tudom mennyire fogja feltépni a sebeket ha visszatér vagy ne adj Isten megint sírós jelenete legyen ahol még szenved is mellé.  110.gif

Jaj sírós ne legyen! Mondjuk én nem sírtam a végén csak baromi rossz kedvem volt másnap és nem igazán tudtam az okát így kénytelen voltam a filmre fogni mert állandóan az a szomorú, képe járt az agyamban, ahogy csendben elbúcsúzott mindenkitől.
2013. január 04. 15:04 #859
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Nem lesz Billie? sad.gif Pedig én visszavártam volna... dry.gif
Mondjuk azt el tudom képzelni, hogy Moff csinál valami "gonoszat", például, hogy Rose már nem él, vagy ilyesmi. blink.gif And.. 10.2 as single father is return... rolleyes.gif De az nem jó, mert akkor duplasírós jeleneteket várhatnánk, sokat bőgni meg nem szeretnék... 110.gif
2013. január 04. 20:47 #860
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2013.01.04. 15:04)
Nem lesz Billie? sad.gif Pedig én visszavártam volna... dry.gif
Mondjuk azt el tudom képzelni, hogy Moff csinál valami "gonoszat", például, hogy Rose már nem él, vagy ilyesmi. blink.gif And.. 10.2 as single father is return... rolleyes.gif De az nem jó, mert akkor duplasírós jeleneteket várhatnánk, sokat bőgni meg nem szeretnék... 110.gif

Én is visszavártam, jó lett volna egy kis betekintés hogy élnek Pete világában...

Nem akarom hogy síros rész legyen, még mindig tök szomorú leszek ha a képeket nézem az utsó részből..

Idézet
Én amúgy azon gondolkodtam hogy milyen érzés lehet szegény Davidnek hogy állandóan kérdezik de soha nem mondhatja meg hogy visszatér pedig a fanboy énje szerintem már végig futott volna London legnagyobb utcáján és verte volna a mellét futás közben hogy hey emberek, megint Doki leszek ...

Szegénynek a fanboy részét most nagyon el kell nyomnia gondolom. Ha Moff nem hozza vissza őt akkor nagyon sok ideges, csalódott és mérges rajongóval lesz majd dolga..

Én akarom hogy a két John is visszatérjen!!
101 oldal 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok