Idézet (Sunyi @ 2012.12.31. 14:36)
Az jutott eszembe, hogy Davidéknek ez az első házassági évfordulójuk is..

Igen, ez az első és nagyon kíváncsi vagyok hogy mennyi lesz még nekik együtt. Nekem az a lényeg hogy boldog legyen amellett akit szeret és annak hallatszódik a rádión keresztül, múltkor is küldött egy számot a 'lovely feleségének' és a fiának, Ty-nak, ami annyira nem David hogy nagyon. Néha nem értem ezt az embert bevallom őszintén, számokat küld nekik, nyílt rádióadásban vallja be hogy örökbefogadta a felesége fiát és neki áll feljebb ha valaki lefényképezi közelről őt vagy a családját. Nyilván nem szép munka a lesifotózás de valaki árulja már el nekem hogy Kate Winslet miként képes mindent eltitkolva csinálni? Leonardo DiCaprio összeadta őket karácsonykor, most az űrben vannak nászúton. Milyen érdekes hogy erről senki nem tudott karácsonyig, DT esküvőjéről meg a gyerekéről mindenki tudott annak megszületése előtt is. Én egyébként még mindig azt mondom hogy aranyosak együtt de nem illenek össze, zsák a foltját, GM családjában is mindenki a korban nem megfelelő embert választja, az apjának nála sokkal idősebb párja van, az anyjának az élettársa még DT-nél is fiatalabb. DT mellett pedig nem lehet könnyű élni. Továbbra is azt gondolom hogy nagy hiba volt ennek a férfinek gyereket szülni mert nem törődik eleget a gyerekkel de ők tudják. Sophiaval jobban összeillettek, GM nagyon cuki de a drogos és piálós múltjával én elgondolkoztam volna kikezdek-e vele. Nem mondom hogy nem javult meg azóta, mert ezt nem tudhatjuk de nem akarom elhinni hogy nem talált magának más, korban hozzá hasonló, érettebb női személyt. Aki a 8 vagy 11 éves gyerekét engedi TW-ot nézni az nem való anyukának.

2 felhasználónak tetszik: