Starity

David Tennant 6

101 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. március 27. 14:39 #61
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Elkezdtem csinálni egy MAAN DVD borítót, ha elkészül, majd érdekel valakit? biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: ria21, ophely88, kericske
2012. március 27. 14:55 #62
ria21
ria21
visszatérő vendég

StátuszAnyának lenni a legcsodálatosabb dolog a világon!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 128
Csatolások: 37
Azonosító: 110305
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.27. 14:39)
Elkezdtem csinálni egy MAAN DVD borítót, ha elkészül, majd érdekel valakit? biggrin.gif

engem igen smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. március 27. 15:01 #63
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806

http://media.tumblr.com/tumblr_m0wbvqFvBU1r6u73t.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, ria21
2012. március 27. 16:25 #64
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965

yes.gif

http://media.tumblr.com/tumblr_lnhdo6xfvJ1qc63u5.gif
2012. március 27. 18:12 #65
ophely88
ophely88
time lady

Megírtam életem első Starity cikkét biggrin.gif de szerintem nem teszik ki rolleyes.gif
2012. március 27. 19:35 #66
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.03.27. 18:12)
Megírtam életem első Starity cikkét  biggrin.gif de szerintem nem teszik ki rolleyes.gif

Simán kikerül, nyugi. biggrin.gif Alig várom, hogy elolvashassam. biggrin.gif Én is írtam ma egyet, de eléggé átírták, amiért kicsit méregbe kerültem és kérdőre vontam az illetékest. Persze mindent meg lehet magyarázni... mellow.gif Na mindegy. Csak azt bánom, hogy nem mentettem el az eredeti verziót a saját hírblogomra... Na most már mindegy... mellow.gif

Aproposz. Tudjuk, milyen nap van ma? biggrin.gif Hát ma van a szénház-világnap. És én pont ma néztem MAAN-t a munkahelyem, miközben nagyokat rötyögtem rajta... rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. március 27. 19:43 #67
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.27. 19:35)
Simán kikerül, nyugi. biggrin.gif Alig várom, hogy elolvashassam. biggrin.gif Én is írtam ma egyet, de eléggé átírták, amiért kicsit méregbe kerültem és kérdőre vontam az illetékest. Persze mindent meg lehet magyarázni... mellow.gif Na mindegy. Csak azt bánom, hogy nem mentettem el az eredeti verziót a saját hírblogomra... Na most már mindegy... mellow.gif
Aproposz. Tudjuk, milyen nap van ma? biggrin.gif Hát ma van a szénház-világnap. És én pont ma néztem MAAN-t a munkahelyem, miközben nagyokat rötyögtem rajta... rohog.gif

Mit mondott az illető? Jöhet PM-ben vagy emilyn is a válasz rohog.gif

Én tudom, hogy ma van a világnapja. Megnéztem az Etelka, a tapír elmegy becsüsnek című darabot. rohog.gif A MAAN-t láttam párszor, Etelkát még nem. Tudom, hogy Egerben ment a darab, de nem jutottam el odáig hála Istennek van felvétel róla thumbsup.gif
2012. március 27. 20:06 #68
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.03.27. 19:43)
Mit mondott az illető? Jöhet PM-ben vagy emilyn is a válasz  rohog.gif 
Én tudom, hogy ma van a világnapja. Megnéztem az Etelka, a tapír elmegy becsüsnek című darabot. rohog.gif A MAAN-t láttam párszor, Etelkát még nem. Tudom, hogy Egerben ment a darab, de nem jutottam el odáig hála Istennek van felvétel róla  thumbsup.gif

Azt, hogy egy noname magazin külföldi szavazása érdektelen és hogy amúgy ezek a cikkek törlésre szoktak kerülni, de hát mivel ezen a bizonyos szavazáson Chenoa toronymagasan nyert, így azért még megjelentethető, de az kizárt, hogy csak általánosságban legyen a cikk meg a cím, hanem csakis Chenoával fémjelezve, rá kiélezve az egészet. mellow.gif Így persze alig fogják elolvasni... Pedig a cikkben le volt/van írva, hogy Angelina Jolie meg Rihannácska is lemaradt mögötte... rolleyes.gif rohog.gif
Etelka? rohog.gif Jó kis MP... rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. március 27. 20:09 #69
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.27. 20:06)
Azt, hogy egy noname magazin külföldi szavazása érdektelen és hogy amúgy ezek a cikkek törlésre szoktak kerülni, de hát mivel ezen a bizonyos szavazáson Chenoa toronymagasan nyert, így azért még megjelentethető, de az kizárt, hogy csak általánosságban legyen a cikk meg a cím, hanem csakis Chenoával fémjelezve, rá kiélezve az egészet. mellow.gif Így persze alig fogják elolvasni... Pedig a cikkben le volt/van írva, hogy Angelina Jolie meg Rihannácska is lemaradt mögötte... rolleyes.gif rohog.gif
Etelka? rohog.gif Jó kis MP... rohog.gif

Sajnálom sad.gif

Az én cikkem kikerült, életem első cikke itt és láss csodát, már van 2 értelmes hozzászólás a topikban rohog.gif biggrin.gif Nájsz.
2012. március 27. 20:18 #70
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.03.27. 20:09)
Sajnálom  sad.gif 
Az én cikkem kikerült, életem első cikke itt és láss csodát, már van 2 értelmes hozzászólás a topikban rohog.gif biggrin.gif Nájsz.

Gratulálok sis, nagyon szép és tartalmas cikket írtál! meghajolo.gif Ügyes vagy! thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, ria21
2012. március 27. 20:38 #71
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.27. 20:18)
Gratulálok sis, nagyon szép és tartalmas cikket írtál! meghajolo.gif Ügyes vagy! thumbsup.gif

Köszönöm szépen. meghajolo.gif Tya04 akarta volna megírni de ő most nem ér rá és megkért, hogy írjam meg de amúgyis gondolkodtam azon, hogy megírom Gary nyerése miatt. Az előző piszkozat egyébként lett, azt az utolsó olvasatkor kivágtam, mert nem hiszem, hogy beleillett, pedig büszke voltam Gary papára, amiért sárgaföldig lehordta a Golden Globe-ot és más egyéb 'giccs parádékat', de ez már nem fért volna bele a cikkbe, ahogyan az sem, hogy a nyertesek a V.I.P. szobában mind kaptak egy üveg whiskyt és ugyan a műsor főszponzora a Jameson, egyetlen sör/bornyitó nem akadt a környéken, de Fassbender zsebében az is volt. Az ő zsebei is nagyobbak belülről, rengeteg kacat van benne laugh.gif

Tya04 írt a jelöltekből cikett, az is szavazós cikk volt, hogy lehet rájuk szavazni, és az sem került ki. Szavazós cikk alapból nem kerülhet akkor ki? think.gif
2012. március 28. 00:10 #72
ophely88
ophely88
time lady

Jáj, ezt nézzétek meg. Meg kell zabálni ezt az embert, mostmár TÉNYLEG wub.gif

DT volt az egyetlen a stábból, aki magától letérdelt, hogy szemtől szemben legyen a kisfiúval, aki meginterjúvolta őt. biggrin.gif
Erre már nem tudok mit mondani rohog.gif I iz speechless. _nevet.gif
3 felhasználónak tetszik: Running Fool, kericske, ria21
2012. március 28. 00:17 #73
- törölt felhasználó -    
Na ne. Ez már sok a jóból...

Ezek után muszáj lesz feltennem egy kérdést (*mély levegő*): Van-e még szabad kórterem egy gyagyás némber számára? biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow, kericske
2012. március 28. 00:37 #74
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2012.03.28. 00:17)
Ezek után muszáj lesz feltennem egy kérdést (*mély levegő*): Van-e még szabad kórterem egy gyagyás némber számára?  biggrin.gif

Itt mindig van hely az újabb tennantifiszesek számára biggrin.gif
Welkommen ma'am. beer.gif

Ajándékod (és persze mindenki más is nézze meg) az új friss Minor Character trailer itt. A geekség felsőfoka. Stephen Fry, Emma Thompson, Richard E. Grant és DT, Sky Arts minőségben thumbsup.gif Friss cucc, jó anyag, enjoy biggrin.gif

Hallelujah, sing hallelujah. biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: Running Fool, Sally Sparrow, kericske, ria21
2012. március 28. 01:04 #75
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.03.28. 00:37)
Itt mindig van hely az újabb tennantifiszesek számára  biggrin.gif 
Welkommen ma'am.  beer.gif 
Ajándékod (és persze mindenki más is nézze meg) az új friss Minor Character trailer itt. A geekség felsőfoka. Stephen Fry, Emma Thompson, Richard E. Grant és DT, Sky Arts minőségben  thumbsup.gif Friss cucc, jó anyag, enjoy  biggrin.gif 
Hallelujah, sing hallelujah.  biggrin.gif

Inkább nem énekelek, mert abban nem lesz köszönet rohog.gif Senkit se akarok büntetni a repedtfazék-hangommal, ha tapsolok örömömben, az jó lesz?

De sokára lesz április 12...
2012. március 28. 12:02 #76
kericske
kericske

Idézet (Running Fool @ 2012.03.28. 00:17)
Ezek után muszáj lesz feltennem egy kérdést (*mély levegő*): Van-e még szabad kórterem egy gyagyás némber számára?  biggrin.gif

Üdv itt!
Kedvenc film? karakter? kép?mióta tart a kóros állapot? biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Running Fool
2012. március 28. 12:06 #77
kericske
kericske

Idézet (ophely88 @ 2012.03.28. 00:10)
Jáj, ezt nézzétek meg. Meg kell zabálni ezt az embert, mostmár TÉNYLEG  wub.gif 

DT volt az egyetlen a stábból, aki magától letérdelt, hogy szemtől szemben legyen a kisfiúval, aki meginterjúvolta őt.  biggrin.gif 
Erre már nem tudok mit mondani rohog.gif I iz speechless.  _nevet.gif

óóóóó, annyira édes, készen vagyok (este meg is hallgatom mit mondott)heart.gif
2 felhasználónak tetszik: ria21, ophely88
2012. március 28. 12:52 #78
ria21
ria21
visszatérő vendég

StátuszAnyának lenni a legcsodálatosabb dolog a világon!
Hozzászólás: 128
Csatolások: 37
Azonosító: 110305
Idézet (ophely88 @ 2012.03.28. 00:10)
Jáj, ezt nézzétek meg. Meg kell zabálni ezt az embert, mostmár TÉNYLEG  wub.gif 

DT volt az egyetlen a stábból, aki magától letérdelt, hogy szemtől szemben legyen a kisfiúval, aki meginterjúvolta őt.  biggrin.gif 
Erre már nem tudok mit mondani rohog.gif I iz speechless.  _nevet.gif

wub.gif csak imádni lehet smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, kericske
2012. március 28. 13:26 #79
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2012.03.28. 01:04)
Inkább nem énekelek, mert abban nem lesz köszönet  rohog.gif Senkit se akarok büntetni a repedtfazék-hangommal, ha tapsolok örömömben, az jó lesz? 
De sokára lesz április 12...

Úgyis jó babe wink.gif

Igen, Április 12 még messze van. Ám addig lesz időm utólérni magam az audióival. A hétvégén felolvasott 3 (!) gyerekregényt. blink.gif Nem bírom tartani ezt a tempót, 11 audióval vagyok lemaradva plusz az egész hosszú Life and Fate, amiben Kenneth Brannagh is szerepel. Atya gatya. Tudtam, hogy Davidnek alvászavarai vannak, de ez már kicsit sok. Nem alszik, nem eszik. Azt ne mondjátok nekem, hogy ő igazi ember és nem time lord _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif

Tegnap másfél órámba tellett visszahallgatni a Pirates promó interjúit (14 darab blink.gif audió és videó interjúk) és semmi újat nem tudtunk meg. Talán annyit, hogy nem zavarja, amiért a nevét mindig a DW-val emlegetik, nézi a DW-t és tudta, hogy ki lesz a Doki új útitársa. Valaki leírta neki a nevet egy papírra, utána DT bement a BBC-hez, hogy megbeszélje azt valakivel (gyanítom, hogy Moff) és arra kérték, hogy tegye le a bejáratnál a telefonját és ne vigyen be fényképezőgépet. 110.gif
Elkövetkezendő projektjeiről nem igen beszél. True Love, Minor Character, lengyel kém sorozat és a Postman Pat. Mindenki megpróbált belőle új infót kihúzni de csak annyit nyögött ki, hogy Rupert Grint is szinkronizál majd. rohog.gif Nem mondott ezzel semmi újat de a gondolattól már meleg van, ha elképzelem, hogy ketten szinkronizálnak és jövőre láthatjuk a filmet. Cannot wait. rohog.gif

Adott egy interjút egy nagyon fangörl hölgyeménynek aki nyíltan rákérdezett, hogy mit gondolsz arról, hogy szexszimbólum vagy. Rázta a fejét és mondta, hogy 'Stop it.' Röhögtek aztán folytatta a csaj, hogy mondja már meg, mi a titka, amivel mindig megfacsarja a nők szívét mikor nőcsábászt játszik és teljesen zavarba jött. Magyarázkodott, hogy beleéli magát a dolgokba és így jön össze meg hasonlók. rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske, Running Fool
2012. március 28. 16:48 #80
- törölt felhasználó -    
Idézet (kericske @ 2012.03.28. 12:02)
Üdv itt!
Kedvenc film? karakter? kép?mióta tart a kóros állapot? biggrin.gif

Hát rendben, jöjjön a vallomás:

A kóros állapot kb. 6-7 éve tart, gimis angoltanárom jóvoltából, aki bősz DT-rajongóként fogott minket és szép lassan adagolta nekünk a jóságot. Rövidfilmek, Hamlet - amit be tudott szerezni, mind megosztotta velünk. Mi meg naná, hogy élveztük, hisz nem kellett tanulni rohog.gif Az igazán komoly tünetek mostanában kezdtek kijönni rajtam, Ophely drágának (meg részben az én "elővigyázatlanságomnak") köszönhetően. Nem oltottam be magamat ez ellen, de nem is áll szándékomban biggrin.gif

Kedvenc karakter: eddig Dave a Single Fatherből. Lehet, hogy túlzásnak hangzik, de pasi még nem ríkatott meg ennyire... Dokiként meg most ismerkedek vele.

Kedvenc képem meg ez lenne smileeee.gif

http://29.media.tumblr.com/tumblr_kowd1iGTgX1qzzhclo1_500.jpg
2 felhasználónak tetszik: ophely88, kericske
101 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok