Idézet (ophely88 @ 2012.12.12. 12:55)
Két lemez 10 fontért?

Igen. Miért?

Sokszor van, hogy a viszonylag újdonságok, klasszikusok ilyen akcióban vannak, amivel azért megéri. De vannak 3 fontos filmek is. Mondjuk azoknak darabja annyi.
Az egyetemes/főiskolás élet szívás és nem olyan mint az Amerikai pitében, legalábbis ez a legjobb megfogalmazás amit valaha hallottam, munka mellett elég gáz. Én örülök hogy nem mentem tovább ilyen téren mert azóta vagy otthon ülnék a diplomámmal vagy már megvonták volna a támogatást, ha más nem, jövőre már én se kapnék. Ha pedig bent marad az ember, benttartják, tejel, megkapja a diplomáját és nincs rendes munkája vagy meghúzzák az utolsóelőtti 'term'-ben mert az illető feje nem tetszik a dekánnak, rektornak stb.
Hát igen. Magam is hasonlóan vélekedem. De ez az utolsó évem, szóval jó lenne befejezni. Mázli, hogy nem most kellett felvételizni, mert akkor gyanúsan bele se kezdtem volna. Amúgy én nagyon stresszelős fajta vagyok, szóbelik többségénél besülök. Én csak "szobatudósnak" lennék jó, azt hiszem.
Amúgy az utolsó évem nekem is fizetős, mert elhasználtam minden támogatott félévet (egy főiskolai diplomára és egy felsőfokú szakképzettségre), nagyon nem occsó, de még mindig jobban jártam, mintha egy évvel később felvételizek. (171 ropi/félév) Úgy voltam vele, hogy ha van 2 ingyenes félévem, akkor vágjunk bele egy mesterképzésbe is és az utolsó évet még kicsengetem és akkor részemről "befejeztem" a tanulást.
Tervben volt utána egy OKJ is, de most, hogy bejelentették, hogy fél milla is lehet a képzés, amit ráadásul úgy megnyújtanak, mint egy rétestésztát... Hát...
(arról nem is beszélve, hogy felreppentek olyan hírek, hogy aki dolgozik, nem mehet levelező képzésre, kitiltják a jelentkezők közül
)
Egy ismerősömet már megszámolni sem tudom, hányszor csapták ki az államvizsgáról, pedig piszok okos csaj. Mást meg, aki be se járt az órákra és másoktól kunyerálta el a jegyzeteket + állítólag összeállt valamelyik oktatóval, elsőre nevetve, könnyedén mindenen végigjutott... Szánalmas az ilyen.
GM-nek a rokonai Amerikában élnek. Állítólag bement egy DVD boltba ajándékot nézni de nem vett semmit. Elképzelhető hogy GM családjához mentek ki.
Értem. Rokonlátogatás. Bár szerintem nem zárja ki, hogy egyéb is van a dologban... Mindenesetre csak remélni tudom, hogy semmi zs kategóriás baromság nincs a képben...