Starity

David Tennant 6

101 oldal 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. december 06. 09:53 #761
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Luer @ 2012.12.05. 21:02)
Büszke is lehet a DW-ra smileeee.gif Az is biztos jó érzéssel tölti el, hogy nagyon sokaknak Ő a Doktor a ami napig, sikerült maradandót alkotnia.
A Nativityben is volt impro, ez lett az új divat?

Egyéni vélemény de szerintem DT úgy gondolja hogy az emberek túlléptek. Szerény véleményem szerint úgy érzi hogy vannak emberek akiknek ő a kedvenc Dokija, mint neki is volt Tom aztán kalap kabát, nem hinném hogy tovább gondolkodna azon hogy mit tett, mennyire szereti a nép stb. Túl szerény ehhez. Minden interjújában elmondja hogy hálás a DW-nak és hogy Matt mennyire jó Doktor, fanboy még mindig, tudja hogy sokan Matt-et is szeretik. Az évi best DW DWM szavazásra vagyok kíváncsi, ha még ott is DT nyer, jók vagyunk, ha Matt, akkor gond van. rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi
2012. december 06. 17:01 #762
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Sziasztok!

Sok szeretettel a Mikulástól biggrin.gif thumbsup.gif

(nekünk most a digi berakta a tlc helyett a bbc entertainmentet, de szerintem csak pár hétig lesz)
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, ophely88, Luer
2012. december 06. 22:17 #763
ophely88
ophely88
time lady

DT megszabadult a szakálltól. thumbsup.gif Állítólag Januárban kezd forgatni valamit de hogy mit, azt nem lehet tudni.
4 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Luer, Sunyi, kericske
2012. december 10. 13:17 #764
ophely88
ophely88
time lady

COC most bökte ki hogy DT a műsorában Szűz Máriát fogja majd alakítani. http://www.city-data.com/forum/members/jill61-603505-albums-emoticons-pic41850-laughing-hysterically.gif

Látom magam előtt, parókában, nőként .. MEGINT. http://www.city-data.com/forum/members/jill61-603505-albums-emoticons-pic41850-laughing-hysterically.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi, kericske
2012. december 12. 09:21 #765
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Ha valaki meg szeretné venni a St Trinian's 2-t, akkor most a Media Marktban a legolcsóbb. (1199 forint) Gondoltam szólok... Én még várok, amíg 999 nem lesz. A DB-t is már annyiért osztogassák... mellow.gif

Tegnap a MM-ban megvettem 999-ért a Black Swant. Ennyiért nem lehetett otthagyni. smileeee.gif [de a vizsgámon legalább sikeresen megbuktam dry.gif ]
2012. december 12. 12:19 #766
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.12.12. 09:21)

Tegnap a MM-ban megvettem 999-ért a Black Swant. Ennyiért nem lehetett otthagyni. smileeee.gif [de a vizsgámon legalább sikeresen megbuktam dry.gif ]

A Black Swan nagyon jó film, megérte. good.gif

Sajnálom hogy megbuktál a vizsgádon. sad.gif

DT Los Angelesben van, sapka és szakadt gatya nélkül tehát az ügynökéhez ment vagy munkaügyben. I DO NOT LIKE THAT.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. december 12. 12:43 #767
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.12.12. 12:19)
A Black Swan nagyon jó film, megérte. good.gif 
Sajnálom hogy megbuktál a vizsgádon.  sad.gif 
DT Los Angelesben van, sapka és szakadt gatya nélkül tehát az ügynökéhez ment vagy munkaügyben. I DO NOT LIKE THAT.

Bizony az, én is örültem, hogy ennyiért hozzájutottam. Már kint meg akartam venni A király beszédével egyetemben, de egyiken sem volt semmi magyar vonatkozás, így nem tudtam kihasználni a két lemez 10 fontért akciót. mellow.gif (pedig amúgy csomó DVD-n kint van magyar felirat is)
A vizsgán meg azért buktam, mert nem voltam ott az órán és más jegyzetéből kellett felkészülnöm. Mondanom sem kell, hogy a tesztben egyetlen kérdés sem volt, amire egyértelmű válasz szerepelt volna a jegyzetben. Magyarul totóztam az egészet, pedig próbáltam logikusan gondolkozni, de hát ez sem segített rajtam. blink.gif "Mindegy", megyek legközelebb, akkor talán meglesz. Csak kicsit pipa vagyok, hogy egy szombati vizsgám sincs idén, mind hétköznap van, ergo folyton hiányozhatok a melóból, amit meg "azzal hálálnak meg", hogy délután 2-től 7-ig bent kell dekkolnom és mindenféle tanulmányi versenyeken felügyelhetek. 110.gif Annyi előnye van, hogy közben lehet tanulni a vizsgára, bár személy szerint az én agyam nem annyira fog ebben az időintervallumban. A vizsgáim hála a szénszünetnek is, kb. egymás hegyén-hátán vannak, normálisan felkészülni egyikre sem igazán lehet. De közben ezer meg egy dolgot kell(ene) csinálnom - természetesen mindenki másnak. Saját magamra meg nagyjából 0 időm marad. mellow.gif Élveztem nagyon az egyetemi létet, de most besokalltam. Így nincs értelme csinálni... Persze befejezem, meg minden, csak foganatja nem nagyon lesz... sad.gif

DT az angyalok városában??! ohmy.gif wtf.gif omg.gif Nagyon remélem, hogy nem valami amcsi szemétbe szervezték/szervezik be megint... 110.gif
2012. december 12. 12:55 #768
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.12.12. 12:43)
Bizony az, én is örültem, hogy ennyiért hozzájutottam. Már kint meg akartam venni A király beszédével egyetemben, de egyiken sem volt semmi magyar vonatkozás, így nem tudtam kihasználni a két lemez 10 fontért akciót. mellow.gif (pedig amúgy csomó DVD-n kint van magyar felirat is)
A vizsgán meg azért buktam, mert nem voltam ott az órán és más jegyzetéből kellett felkészülnöm. Mondanom sem kell, hogy a tesztben egyetlen kérdés sem volt, amire egyértelmű válasz szerepelt volna a jegyzetben. Magyarul totóztam az egészet, pedig próbáltam logikusan gondolkozni, de hát ez sem segített rajtam. blink.gif "Mindegy", megyek legközelebb, akkor talán meglesz. Csak kicsit pipa vagyok, hogy egy szombati vizsgám sincs idén, mind hétköznap van, ergo folyton hiányozhatok a melóból, amit meg "azzal hálálnak meg", hogy délután 2-től 7-ig bent kell dekkolnom és mindenféle tanulmányi versenyeken felügyelhetek. 110.gif Annyi előnye van, hogy közben lehet tanulni a vizsgára, bár személy szerint az én agyam nem annyira fog ebben az időintervallumban. A vizsgáim hála a szénszünetnek is, kb. egymás hegyén-hátán vannak, normálisan felkészülni egyikre sem igazán lehet. De közben ezer meg egy dolgot kell(ene) csinálnom - természetesen mindenki másnak. Saját magamra meg nagyjából 0 időm marad. mellow.gif Élveztem nagyon az egyetemi létet, de most besokalltam. Így nincs értelme csinálni... Persze befejezem, meg minden, csak foganatja nem nagyon lesz... sad.gif

DT az angyalok városában??! ohmy.gif wtf.gif omg.gif Nagyon remélem, hogy nem valami amcsi szemétbe szervezték/szervezik be megint... 110.gif

Két lemez 10 fontért? ohmy.gif

Az egyetemes/főiskolás élet szívás és nem olyan mint az Amerikai pitében, legalábbis ez a legjobb megfogalmazás amit valaha hallottam, munka mellett elég gáz. Én örülök hogy nem mentem tovább ilyen téren mert azóta vagy otthon ülnék a diplomámmal vagy már megvonták volna a támogatást, ha más nem, jövőre már én se kapnék. Ha pedig bent marad az ember, benttartják, tejel, megkapja a diplomáját és nincs rendes munkája vagy meghúzzák az utolsóelőtti 'term'-ben mert az illető feje nem tetszik a dekánnak, rektornak stb.

GM-nek a rokonai Amerikában élnek. Állítólag bement egy DVD boltba ajándékot nézni de nem vett semmit. Elképzelhető hogy GM családjához mentek ki.
2012. december 12. 13:08 #769
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.12.12. 12:55)
Két lemez 10 fontért? ohmy.gif

Igen. Miért? smileeee.gif Sokszor van, hogy a viszonylag újdonságok, klasszikusok ilyen akcióban vannak, amivel azért megéri. De vannak 3 fontos filmek is. Mondjuk azoknak darabja annyi. smileeee.gif

Az egyetemes/főiskolás élet szívás és nem olyan mint az Amerikai pitében, legalábbis ez a legjobb megfogalmazás amit valaha hallottam, munka mellett elég gáz. Én örülök hogy nem mentem tovább ilyen téren mert azóta vagy otthon ülnék a diplomámmal vagy már megvonták volna a támogatást, ha más nem, jövőre már én se kapnék. Ha pedig bent marad az ember, benttartják, tejel, megkapja a diplomáját és nincs rendes munkája vagy meghúzzák az utolsóelőtti 'term'-ben mert az illető feje nem tetszik a dekánnak, rektornak stb.

Hát igen. Magam is hasonlóan vélekedem. De ez az utolsó évem, szóval jó lenne befejezni. Mázli, hogy nem most kellett felvételizni, mert akkor gyanúsan bele se kezdtem volna. Amúgy én nagyon stresszelős fajta vagyok, szóbelik többségénél besülök. Én csak "szobatudósnak" lennék jó, azt hiszem. rohog.gif
Amúgy az utolsó évem nekem is fizetős, mert elhasználtam minden támogatott félévet (egy főiskolai diplomára és egy felsőfokú szakképzettségre), nagyon nem occsó, de még mindig jobban jártam, mintha egy évvel később felvételizek. (171 ropi/félév) Úgy voltam vele, hogy ha van 2 ingyenes félévem, akkor vágjunk bele egy mesterképzésbe is és az utolsó évet még kicsengetem és akkor részemről "befejeztem" a tanulást. rolleyes.gif Tervben volt utána egy OKJ is, de most, hogy bejelentették, hogy fél milla is lehet a képzés, amit ráadásul úgy megnyújtanak, mint egy rétestésztát... Hát... blink.gif (arról nem is beszélve, hogy felreppentek olyan hírek, hogy aki dolgozik, nem mehet levelező képzésre, kitiltják a jelentkezők közül 110.gif )
Egy ismerősömet már megszámolni sem tudom, hányszor csapták ki az államvizsgáról, pedig piszok okos csaj. Mást meg, aki be se járt az órákra és másoktól kunyerálta el a jegyzeteket + állítólag összeállt valamelyik oktatóval, elsőre nevetve, könnyedén mindenen végigjutott... Szánalmas az ilyen. dry.gif

GM-nek a rokonai Amerikában élnek. Állítólag bement egy DVD boltba ajándékot nézni de nem vett semmit. Elképzelhető hogy GM családjához mentek ki.

Értem. Rokonlátogatás. Bár szerintem nem zárja ki, hogy egyéb is van a dologban... Mindenesetre csak remélni tudom, hogy semmi zs kategóriás baromság nincs a képben... blink.gif
2012. december 12. 13:21 #770
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.12.12. 13:08)
Igen. Miért? smileeee.gif Sokszor van, hogy a viszonylag újdonságok, klasszikusok ilyen akcióban vannak, amivel azért megéri. De vannak 3 fontos filmek is. Mondjuk azoknak darabja annyi. smileeee.gif 
Hát igen. Magam is hasonlóan vélekedem. De ez az utolsó évem, szóval jó lenne befejezni. Mázli, hogy nem most kellett felvételizni, mert akkor gyanúsan bele se kezdtem volna. Amúgy én nagyon stresszelős fajta vagyok, szóbelik többségénél besülök. Én csak "szobatudósnak" lennék jó, azt hiszem. rohog.gif
Amúgy az utolsó évem nekem is fizetős, mert elhasználtam minden támogatott félévet (egy főiskolai diplomára és egy felsőfokú szakképzettségre), nagyon nem occsó, de még mindig jobban jártam, mintha egy évvel később felvételizek. (171 ropi/félév) Úgy voltam vele, hogy ha van 2 ingyenes félévem, akkor vágjunk bele egy mesterképzésbe is és az utolsó évet még kicsengetem és akkor részemről "befejeztem" a tanulást. rolleyes.gif Tervben volt utána egy OKJ is, de most, hogy bejelentették, hogy fél milla is lehet a képzés, amit ráadásul úgy megnyújtanak, mint egy rétestésztát... Hát... blink.gif (arról nem is beszélve, hogy felreppentek olyan hírek, hogy aki dolgozik, nem mehet levelező képzésre, kitiltják a jelentkezők közül 110.gif )
Egy ismerősömet már megszámolni sem tudom, hányszor csapták ki az államvizsgáról, pedig piszok okos csaj. Mást meg, aki be se járt az órákra és másoktól kunyerálta el a jegyzeteket + állítólag összeállt valamelyik oktatóval, elsőre nevetve, könnyedén mindenen végigjutott... Szánalmas az ilyen. dry.gif

Értem. Rokonlátogatás. Bár szerintem nem zárja ki, hogy egyéb is van a dologban... Mindenesetre csak remélni tudom, hogy semmi zs kategóriás baromság nincs a képben... blink.gif

Két lemez 10 fontért az nagyon jó ár. Nálunk is kellene hasonló akció.. rolleyes.gif

Munka mellett nem lehet levelezősre járni? Bakker. Józsika néni aláírta már az erről szóló papírokat?

Valami új Disney baromságnak is hangja David. Fish Hooks, az a címe, harmadik évad indul a Disney Chanelen. Érdekes megközelítés Davidtől is, animációs filmeken keresztül nyomulni a Disney segítségével, akkor inkább csináljon ZS kategóriás animációs filmekhez audiót mint sem viszont lássam pl a Thorban folytatásában. Éppen elég feldolgozni hogy Eccleston bekerült és nem akarom hogy DT legyen az új Tom Hiddleston, Isten ments. omg.gif
2012. december 12. 14:18 #771
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.12.12. 13:21)
Munka mellett nem lehet levelezősre járni? Bakker. Józsika néni aláírta már az erről szóló papírokat?

Na, látod, ezt nem tudom. think.gif Szerintem még nem... unsure.gif

Valami új Disney baromságnak is hangja David. Fish Hooks, az a címe, harmadik évad indul a Disney Chanelen. Érdekes megközelítés Davidtől is, animációs filmeken keresztül nyomulni a Disney segítségével, akkor inkább csináljon ZS kategóriás animációs filmekhez audiót mint sem viszont lássam pl a Thorban folytatásában. Éppen elég feldolgozni hogy Eccleston bekerült és nem akarom hogy DT legyen az új Tom Hiddleston, Isten ments. omg.gif

Egyetértek. Én még nem is hallottam egyébként erről a meséről... unsure.gif laugh.gif
2012. december 12. 17:59 #772
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Két lemez 10 fontért az nagyon jó ár. Nálunk is kellene hasonló akció..  rolleyes.gif 

Ha ez a Fish Hooks az amire gondolok a magyaron is adták és szerintem nézhetetlen..
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, ophely88
2012. december 12. 18:53 #773
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (ophely88 @ 2012.12.12. 12:19)
A Black Swan nagyon jó film, megérte.  good.gif 
Sajnálom hogy megbuktál a vizsgádon.  sad.gif 

Van képem hozzá biggrin.gif biggrin.gif
http://25.media.tumblr.com/7096ff1b2ff391ff084c7ad75f073748/tumblr_mew47kiZT61qdghnpo1_500.jpg
http://24.media.tumblr.com/410997b2ac1419e37e062bed75dc178e/tumblr_mevyqb3omX1qdghnpo1_500.jpg
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Luer, kericske
2012. december 12. 18:53 #774
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sunyi @ 2012.12.12. 17:59)
Ha ez a Fish Hooks az amire gondolok a magyaron is adták és szerintem nézhetetlen..

Igen, az.
http://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/FishHooksCast_1457.jpg
2012. december 12. 20:03 #775
Luer
Luer
visszatérő vendég
Hozzászólás: 406
Azonosító: 176693
David melegebb éghajlatra ment? smileeee.gif
Ha a család is ment vele akkor lehet, hogy rokonlátogatás..
J Barrowman is kint van Amerikában már jó pár hete bár azt nem tudom, hogy L.A.-ben vagy máshol?
Én is remélem, hogy nem megy bele valami barom filmbe csak mert amerikai!

Sally sajnálom a vizsgád sad.gif
2012. december 13. 07:22 #776
ophely88
ophely88
time lady

DT következő projektje egy 3 részes BBC1 sorozat lesz, amiben egy szexi és intellektüel törvényszéki bírót fog alakítani aki mindenkit kihoz a pácból akár bűnös az illető, akár nem. Escape Artist a neve, forgatás januártól március közepétől. A havi DWM-ban pedig bejelentik hogy a DW speciális epizód forgatása Áprilisban kezdődik, ami elég időt ad Davidnek ahhoz hogy visszanövessze a sideburns-jeit a szerepre. thumbsup.gif Az Escape Artist misztikus thriller lesz. biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Luer, kericske, Sunyi
2012. december 13. 18:45 #777
kericske
kericske

Idézet (Sunyi @ 2012.12.12. 18:53)
Van képem hozzá  biggrin.gif  biggrin.gif 
http://25.media.tumblr.com/7096ff1b2ff391ff084c7ad75f073748/tumblr_mew47kiZT61qdghnpo1_500.jpg
http://24.media.tumblr.com/410997b2ac1419e37e062bed75dc178e/tumblr_mevyqb3omX1qdghnpo1_500.jpg

nyami drool.gif

új film: kíváncsi vagyok, izgi.
új filmeket akarok!

jó kis ajándékok vannak benne smileeee.gif
2012. december 16. 08:42 #778
kericske
kericske

Most láttam, hogy december 26-án este 9kor Hamlet king.gif lesz a BBC entertainmenten. Remélem lesz hozzá felirat, mert minden feliratosan megy az adón.
2 felhasználónak tetszik: Luer, ophely88
2012. december 18. 15:17 #779
Sunyi
Sunyi
Time Lady

DVD dátum a Nativity 2-höz 13. november 18.. Jövőre a fa alá...
2012. december 18. 20:24 #780
ophely88
ophely88
time lady

DT és Billie megjelent a Midnight nevű találkozón. David két kabátban érkezett, arcát eltakarva. Néhány fan beégette olyan kérdésekkel hogy lefeküdnének-e egymással ha lehetne stb. DT elmondta hogy nem kérték fel őket egy DW filmbéli szerepre de szerintük nemet mondanának. Barátunk bevallotta hogy képtelen lebetűzni a Peugeot szót, nemsokára együtt dolgozik majd Billievel és Catherinenel csak nem mondta el hogy min. Rossz emlékek: Fear Her forgatásán hideg volt. A beégető kérdéseknél elviccelte a választ 'Talán John Barrowman írta a kérdéseket?' jeligével. Három bűnös élvezete: végtelen erős fekete kávé fogyasztás, Cadbury’s Boost, Costa Tiffin. A TSOW-ban Davidnek nem kevés félmeztelen jelenete lesz, kezdődik Januárban Hollandiában és Márciusban a BBC2-n. COC Nativity sztoriját írja le vicces formában, amiben DT lesz Bloody Mary, de ezt már tudjuk és gondolom az igazi Nativity eseményeket sem kell senkinek sem magyarázni. A műsor Pénteken lesz az Absolute Radion, 2013 Januárjában az Escapist mellett felveszi az új How to train your dragon audiobookot.
Huh. blink.gif
3 felhasználónak tetszik: Sunyi, Luer, Sally Sparrow
101 oldal 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok