Starity

David Tennant 6

101 oldal 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. november 15. 09:28 #721
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Tudtuk, hogy november 17-én megjelenik nálunk is DVD-n a St Trinian's 2..? biggrin.gif thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
2012. november 15. 11:56 #722
Luer
Luer
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 406
Csatolások: 0
Azonosító: 176693
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.11.15. 09:28)
Tudtuk, hogy november 17-én megjelenik nálunk is DVD-n a St Trinian's 2..? biggrin.gif  thumbsup.gif

thumbsup.gif Akkor van remény, hogy a Nativity is megjelenik?
Azok a premier fotók nem semmik, mi az ördögön röhögnek annyira? biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. november 15. 12:33 #723
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Luer @ 2012.11.15. 11:56)
thumbsup.gif  Akkor van remény, hogy a Nativity is megjelenik?

Hát ha az első megjelent nálunk (?), lehet. Ha nem, akkor passz... 110.gif (szerintem egyébként nem mellow.gif )

Jaj, meg kell mutatnom, mit találtam az előbb! rohog.gif Régi szép idők... _nevet.gif

2012. november 15. 12:40 #724
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.11.15. 12:33)
Hát ha az első megjelent nálunk (?), lehet. Ha nem, akkor passz... 110.gif (szerintem egyébként nem mellow.gif )
Jaj, meg kell mutatnom, mit találtam az előbb! rohog.gif Régi szép idők... _nevet.gif 

Azt én sem tudom megjelent e, sőt a filmet sem ismerem.
Kint biztos megjelenik DVD-n onnan be lehet majd szerezni, csak ahhoz nem lesz magyar felirat..
Persze az Nektek nem is kell smileeee.gif
Nekem meg egy jó angoltanár kellene..
2012. november 15. 18:58 #725
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Luer @ 2012.11.15. 11:56)

DT meglátta Marcot a vörös szőnyegen és odaszaladt hozzá, szó szerint szaladt és beleugrott az ölébe aztán pedig vitette magát Marc hátán és azon hülyültek hogy mostantól így mennek majd minden premierre, megfelel mindkét félnek mert tudnak 'sót törni'. rofl.gif DT semmit nem változott gyerekek. Twitteren trending topic volt a neve és páran írták hogy úgy viselkedik mint egy gyerek, Marc is persze. biggrin.gif

Az első Nativity nálunk tudtommal nem jelent meg DVD-n de magyarul debütált TV-n, tavaly November 19-én, Karácsonyi misztérium címmel csak azt nem tudom hogy melyik csatornán. blink.gif
2012. november 15. 21:12 #726
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (ophely88 @ 2012.11.15. 18:58)
DT meglátta Marcot a vörös szőnyegen és odaszaladt hozzá, szó szerint szaladt és beleugrott az ölébe aztán pedig vitette magát Marc hátán és azon hülyültek hogy mostantól így mennek majd minden premierre, megfelel mindkét félnek mert tudnak 'sót törni'. rofl.gif DT semmit nem változott gyerekek. Twitteren trending topic volt a neve és páran írták hogy úgy viselkedik mint egy gyerek, Marc is persze.  biggrin.gif 
Az első Nativity nálunk tudtommal nem jelent meg DVD-n de magyarul debütált TV-n, tavaly November 19-én, Karácsonyi misztérium címmel csak azt nem tudom hogy melyik csatornán.  blink.gif

Vicces gyrekek biggrin.gif Mondjuk az a kép ahol David csimpaszkodik Marcon min egy gyerek, már-már gáz, de aranyosak.

Hát ez a film kimaradt, egyáltalán nem ismerős, de még a címe sem, pedig a karácsonyi filmeket szeretem, pláne ha az nem a Reszkessetek betörők tongue.gif
2012. november 16. 06:57 #727
ophely88
ophely88
time lady

"and would you like to be involved with the [doctor who] anniversary celebrations at all?"

http://24.media.tumblr.com/tumblr_mdhxspVdK01qzzh7so1_250.gif http://24.media.tumblr.com/tumblr_mdhxspVdK01qzzh7so2_250.gif

biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Luer, Sunyi
2012. november 17. 14:51 #728
ophely88
ophely88
time lady

Megnéztük már David Nativity 2 premier videóit? rolleyes.gif biggrin.gif
2012. november 20. 19:24 #729
ophely88
ophely88
time lady

Bréjking nyúz! DT visszatér a DW-ba a speciálokra. Lehet meglepődni gyerekek és valaki írhatna belőle cikket is. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi
2012. november 20. 19:45 #730
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.11.20. 19:24)
Bréjking nyúz! DT visszatér a DW-ba a speciálokra. Lehet meglepődni gyerekek és valaki írhatna belőle cikket is. biggrin.gif

Én alkalmatlan vagyok most az írásra, a saját internetes naplómba sem írtam már egy hónapja, pedig kéne... mellow.gif

De amúgy TÖKJÓ! thumbsup.gif Most örül a fejem. rohog.gif Tudjuk esetleg, hogy Billie, Freema, Catherine is visszatér-e..? Catherine még USÁban..? unsure.gif
2012. november 20. 19:51 #731
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.11.20. 19:45)
Én alkalmatlan vagyok most az írásra, a saját internetes naplómba sem írtam már egy hónapja, pedig kéne... mellow.gif 
De amúgy TÖKJÓ! thumbsup.gif Most örül a fejem. rohog.gif Tudjuk esetleg, hogy Billie, Freema, Catherine is visszatér-e..? Catherine még USÁban..? unsure.gif

Úgy hallottam hogy Billie-t Moff nem akarja visszahozni, Freema Amerikában van és a Carries Diaries-ben szerepel, Catherine még mindig az USA-ban de őket vissza lehetne rendelni ha arról lenne szó és akarják hogy visszatérjenek. Jackről hallottam hogy az Arrow sorozatos szerződése nem engedi hogy visszatérjen ezért fiatal Jacket akarnak a sztoriba (csak pletyka még). Amy és Rory kilőve, River jöhet. Ennyit tudok. pardon.gif

http://4.bp.blogspot.com/-LxsHMgSl9HA/UKu5sEA48UI/AAC9A/53ZgZbDFbak/s1600/719x466_itv-upfronts-054.jpg
2012. november 20. 20:08 #732
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.11.20. 19:51)
Úgy hallottam hogy Billie-t Moff nem akarja visszahozni, [...]  fiatal Jacket akarnak a sztoriba (csak pletyka még).

És miért nem akarja? 110.gif Azért, mert Billie népszerű és nem akarja RTD-t "felELEVENíteni"? mellow.gif
Ennek tudatában igencsak nem értem, hogyan akarja visszahozni Moff DT-t. Mint Doki tér vissza? Mert szerintem Mr. Smith-t csak Billie-vel lehetne. Báár... Ha kitalál valamit, hogy miért nincs Rose..? think.gif

A másik: fiatal Jack?! wtf.gif omg.gif Mit akarnak, egy pattanásos tinit?! 110.gif Eszem megáll, pff... mellow.gif [kérjék meg inkább Tom Cruise-t egy vendégszereplésre rohog.gif ]
2012. november 20. 20:15 #733
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.11.20. 20:08)
És miért nem akarja? 110.gif Azért, mert Billie népszerű és nem akarja RTD-t "felELEVENíteni"? mellow.gif
Ennek tudatában igencsak nem értem, hogyan akarja visszahozni Moff DT-t. Mint Doki tér vissza? Mert szerintem Mr. Smith-t csak Billie-vel lehetne. Báár... Ha kitalál valamit, hogy miért nincs Rose..? think.gif
A másik: fiatal Jack?! wtf.gif omg.gif Mit akarnak, egy pattanásos tinit?! 110.gif Eszem megáll, pff... mellow.gif [kérjék meg inkább Tom Cruise-t egy vendégszereplésre rohog.gif ]

Moff nem csípja Rose kisasszonyt valamiért, ő inkább ahhoz ragaszkodna hogy Jenny jöjjön vissza vagy Donna, egyszerűen nem tud a karakterével mit kezdeni. pardon.gif Nos, ha DT nem 10.2-ként tér vissza hanem simán 10-ként, akkor magyarázat sem kell arra hogy Rose miért nincs vele. A saját Amy-jét sem látja viszont a terveiben, tehát elképzelhető hogy RTD 'művét' sem hozza vissza. RTD azt nyilatkozta hogy a BBC-nek küldött ötleteket a speciál évadokra és visszadobták elég hamar hogy majd ők elintézik, állítólag Moffnak is volt már pár ötlete de minden visszahajították. 110.gif

Szerintük Jack fontos de John a hülye amerikai sorozatának szerződése miatt nem szerepelhet a sorozatban. Ha pedig választani kell, miért választanának idős Jacket, tudod .. dry.gif
2012. november 21. 07:35 #734
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.11.20. 20:15)
Moff nem csípja Rose kisasszonyt valamiért, ő inkább ahhoz ragaszkodna hogy Jenny jöjjön vissza vagy Donna, egyszerűen nem tud a karakterével mit kezdeni. pardon.gif Nos, ha DT nem 10.2-ként tér vissza hanem simán 10-ként, akkor magyarázat sem kell arra hogy Rose miért nincs vele. A saját Amy-jét sem látja viszont a terveiben, tehát elképzelhető hogy RTD 'művét' sem hozza vissza. RTD azt nyilatkozta hogy a BBC-nek küldött ötleteket a speciál évadokra és visszadobták elég hamar hogy majd ők elintézik, állítólag Moffnak is volt már pár ötlete de mindet visszahajították. 110.gif 
Szerintük Jack fontos de John a hülye amerikai sorozatának szerződése miatt nem szerepelhet a sorozatban. Ha pedig választani kell, miért választanának idős Jacket, tudod ..  dry.gif

Moff agymenésein én már régóta nem tudok kiigazodni. Személyes véleményem, hogy Rose csak jót tenne a speciál(ok)nak, hiszen tudjuk, amit tudunk: ő a legnépszerűbb női companion (Sarah Jane mellett, aki sajnos már nem tud visszatérni sad.gif ). Jennynek személy szerint én nem örülnék. Szerintem nem volt túl érdekes karakter és ezt most nem GM személye miatt mondom. Bár tény, ez is sokat nyom a latban: GM nagyon megosztó, a pasik általában csippantják, a csajok viszont nem nagyon. Ráadásul maga GM sem szereti túlságosan a DW-t, nem hinném, hogy túl nagy elánnal vetné bele magát a munkálatokba.
Donnának viszont örülnék. Ha már választani kell, inkább ő. Viszont ha őt visszahozzák, akkor gyanúsan úgy, hogy DT Doki lesz, és ebben az esetben 11 gondolom 10-zel és Donnával fut össze, mikor még együtt repesztettek térben és időben valamerre. biggrin.gif Ez viszont szerintem annyira nem eredeti ötlet. Ha már minden áron "robbantani" akarnak, akkor egy teljesen új szállal kellene. Személy szerint unom ezt a rengeteg, már-már követhetetlen "szövevényes időlabirintust", amivel Moff előszeretettel él.
Moff ötleteit is visszadobták? Hogyhogy? Nem ő a fejes? Vagy a BBC szűken méri a finanszírozást és nem fér bele nekik..? Ezt nem értem. think.gif
Idős Jack: oké, azt a TUDOM MIÉRT megérteném, de hogy fiatalabbat, azt már kevésbé... De ha már idősebb kell nekik, tényleg szervezzék már be Tom Cruise-t. rohog.gif Nem csippantom túlságosan a bácsit, de egész' hasonlít Johnra... laugh.gif
2012. november 21. 07:54 #735
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.11.21. 07:35)
Moff agymenésein én már régóta nem tudok kiigazodni. Személyes véleményem, hogy Rose csak jót tenne a speciál(ok)nak, hiszen tudjuk, amit tudunk: ő a legnépszerűbb női companion (Sarah Jane mellett, aki sajnos már nem tud visszatérni sad.gif ). Jennynek személy szerint én nem örülnék. Szerintem nem volt túl érdekes karakter és ezt most nem GM személye miatt mondom. Bár tény, ez is sokat nyom a latban: GM nagyon megosztó, a pasik általában csippantják, a csajok viszont nem nagyon. Ráadásul maga GM sem szereti túlságosan a DW-t, nem hinném, hogy túl nagy elánnal vetné bele magát a munkálatokba.
Donnának viszont örülnék. Ha már választani kell, inkább ő. Viszont ha őt visszahozzák, akkor gyanúsan úgy, hogy DT Doki lesz, és ebben az esetben 11 gondolom 10-zel és Donnával fut össze, mikor még együtt repesztettek térben és időben valamerre. biggrin.gif Ez viszont szerintem annyira nem eredeti ötlet. Ha már minden áron "robbantani" akarnak, akkor egy teljesen új szállal kellene. Személy szerint unom ezt a rengeteg, már-már követhetetlen "szövevényes időlabirintust", amivel Moff előszeretettel él.
Moff ötleteit is visszadobták? Hogyhogy? Nem ő a fejes? Vagy a BBC szűken méri a finanszírozást és nem fér bele nekik..? Ezt nem értem. think.gif
Idős Jack: oké, azt a TUDOM MIÉRT megérteném, de hogy fiatalabbat, azt már kevésbé... De ha már idősebb kell nekik, tényleg szervezzék már be Tom Cruise-t. rohog.gif Nem csippantom túlságosan a bácsit, de egész' hasonlít Johnra... laugh.gif

Sokan panaszkodnak Moff ötleteire, szerintem zseniálisak. Én nagyon imádom őt és RTD-t is, mindkettő jó, kiben ez a jó, kiben az. Moff valóban nyakatekertebb sztorikkal áll elő míg RTD inkább érzelmes oldalról közelítette meg a dolgokat. Ésszerű lenne Billie-t visszahozni hiszen ő az egyik legkedveltebb companion, ahogyan te is írtad de nekem mindig is volt egy olyan érzésem hogy nem különösen tetszik neki ami történt vele vagy úgy van vele, hogy az neki 'túl RTD'. Jenny karakterével lehet mit kezdeni. Nekem konkrétan csak egy bajom van a karakterrel, az, hogy a Dokinak sok eltűnt gyereke van már, akinek nyoma veszett az univerzumban, ő csak egy plusz, míg nem hozzák vissza és adnak neki egy rendes kerettörténetet, addig nem is hiszem hogy közelebb áll majd a szívemhez. Én szeretném őt viszont látni de nem sokáig, a Dokinak az az élete hogy utazzon mindig valakivel de ha valakivel sokáig együtt van akit szeret és elszakítja tőle a sors, nagyon mérges tud lenni, szomorú és azt nem szeretem. Nekem tetszik a karakter és nyugodtan vissza lehetne hozni, nem bánnám. Billie hollywoodi babérokra tör, már ki is költözött, ha egy olyan szerződést ír alá mint Barrowman, nem fog tudni visszajönni. Tate remélem visszajön de neki is függőben van az engedélye.

Moff nem nagyegér a BBC-nél, ő is csak egy bábu kérem szépen, semmi több. Megmondják neki hogy kit akarnak és mit, rá pénzt aztán boldoguljál. RTD beleszólhatott az ilyenekbe mert azok más idők voltak, Moff már nem teheti meg. Sajnálom is azért hogy meggátolják az írói ihletének kifejtésében.

Hagyjuk békén Tomot, nem szeretem. rohog.gif Tökéletes hasonmást úgy sem találnának, elmehetne mondjuk arcfelvarrásra vagy plasztikázásra és lehetne például Bryan Dick, Joe Armstrong vagy Jack O'Connell a fiatal Jack. rohog.gif
2012. november 21. 21:09 #736
Luer
Luer
visszatérő vendég
Hú nem győztem olvasni :-)
Ez jó hír, hogy visszatér egy kicsit.

Tom Cruise? Jaj nee tongue.gif Jack nem regenerálódik így nehéz lenne egy idősebb embert betenni a helyére, nagyon kéne hasonlítania rá, max. Boe arcát..
A Dokinak sok gyereke él már az Univerzumban? Milyen részt nem láttam ,én csak Jennyről tudok. Habár Ő sem a klasszikus értelemben vett gyereke. Nekem sem hiányozna Jenny, pedig nyitva lett hagyva ez a kapu hisz úgy volt, hogy meghal, de mégsem, egyébként mért nem regenerálódott, ha túlélte a lövést akkor mint egy rendes Time Lordnak regenerálódnia is kellett volna nem?
Donna jöhet nekem is:-) Roset szerintem is csak Mr.Smith-el lehetne visszahozni, de akkor megint szétnyílik a párhuzaos világ ami teljesen be lett zárva?
Ahogy írod Sally ez a sok "szövevényes időlabirintus" nekem sem jön be, totál követhetetlen. Nekem a Doktor-River szál is meghaladja a képességeimet blush.gif
Na hát majd kiderül..

Hm, mindenki holywoodi babérokra tör?
2012. november 22. 07:57 #737
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Luer @ 2012.11.21. 21:09)
Tom Cruise? Jaj nee tongue.gif Jack nem regenerálódik így nehéz lenne egy idősebb embert betenni a helyére, nagyon kéne hasonlítania rá, max. Boe arcát..
A Dokinak sok gyereke él már az Univerzumban? Milyen részt nem láttam ,én csak Jennyről tudok. Habár Ő sem a klasszikus értelemben vett gyereke. Nekem sem hiányozna Jenny, pedig nyitva lett hagyva ez a kapu hisz úgy volt, hogy meghal, de mégsem, egyébként mért nem regenerálódott, ha túlélte a lövést akkor mint egy rendes Time Lordnak regenerálódnia is kellett volna nem? 
Donna jöhet nekem is:-) Roset szerintem is csak Mr.Smith-el lehetne visszahozni, de akkor megint szétnyílik a párhuzaos világ ami teljesen be lett zárva?
Ahogy írod Sally ez a sok "szövevényes időlabirintus" nekem sem jön be, totál követhetetlen. Nekem a Doktor-River szál is meghaladja a képességeimet blush.gif 
Na hát majd kiderül..

Én sem szimpatizálok Tomi bácsival, de tény, hogy azért hasonszőrűek valamennyire külsőre.
Igen. A régi évadokból tudható, hogy gyerekei és családja volt.
A TimeLordok tudnak úgy is regenerálódni, hogy nem változtatnak testet. Lehet, hogy Jennyről csak azt hitték, hogy... Nem látunk bele Moff fejébe. rolleyes.gif mellow.gif
Igen, nyílna itt mindenféle időrés... rohog.gif Annyiszor eljátszották már, hogy bezárult és soha nem lehet látni X-et, aztán valahogy mégis... Szóval már csak ezért sem lehet ezt kifogásnak mondani. biggrin.gif
2012. november 22. 09:39 #738
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Luer @ 2012.11.21. 21:09)
Hú nem győztem olvasni :-)
Ez jó hír, hogy visszatér egy kicsit.
Na hát majd kiderül..
Hm, mindenki holywoodi babérokra tör?

A klasszikus DW-ból lehet tudni hogy a Dokinak több gyereke is van, mind az univerzumban 'szétszéledve'. Sőt, a Dokinak unokája is van, akit a Doki 'lepasszolt olyan .. évadokban nézve tizen-huszon pár évaddal ezelőtt rohog.gif, ha jól emlékszem, a második Doki nem utazott akkor Barbarával. Barbara a Doki unokája, belezúgott egy pasiba és a Doki otthagyta őket hogy éljenek boldogan és megígérte neki hogy visszamegy értük valamikor. Azóta sem ment vissza. rohog.gif There. Bizonyíték River mondatára, miszerint Rule Number 1: The Doctor lies.
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi
2012. november 22. 11:55 #739
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (ophely88 @ 2012.11.22. 09:39)
A klasszikus DW-ból lehet tudni hogy a Dokinak több gyereke is van, mind az univerzumban 'szétszéledve'. Sőt, a Dokinak unokája is van, akit a Doki 'lepasszolt olyan .. évadokban nézve tizen-huszon pár évaddal ezelőtt  rohog.gif, ha jól emlékszem, a második Doki nem utazott akkor Barbarával. Barbara a Doki unokája, belezúgott egy pasiba és a Doki otthagyta őket hogy éljenek boldogan és megígérte neki hogy visszamegy értük valamikor. Azóta sem ment vissza.  rohog.gif There. Bizonyíték River mondatára, miszerint Rule Number 1: The Doctor lies.

Ja én a régi évadokat nem ismerem. A Jennys részben mondja Donnának, hogy már voltam apa, de azt hittem, hogy azok a gyerekek nem élnek, mivel Ő az utolsó Idő Úr..
Mi ez a River mondat?
2012. november 22. 12:03 #740
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Luer @ 2012.11.22. 11:55)
Mi ez a River mondat?

Első számú szabály: A Doktor hazudik. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Luer
101 oldal 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok