Idézet (Luer @ 2012.11.04. 13:00)
Nekem a We go together a csengőhangom, az SMS-re nincs külön spéci hang. Mondjuk az allonsy Allonso jöhetne:-) [...]
Ez a wibbly-wobbly... melyik részben is van?
Nekem most éppen a Csengetett, M'lord? főcímzenéje a csengőhang. Amúgy mindig Pogues, de így hosszabb időszakonként le szoktam kicsit cserélni. Aztán visszaállok a Poguesra.
A wibbly-wobbly?
Blink, of course.
Idézet (Luer @ 2012.11.04. 16:20)
Nem ide tatozik, de az Angol színészek aláírása mellett mit keres egy láttam jel? Kinél-kinél másképp helyezkedik el, de ott van. DT, BC, MS mindegyiknek ott van, minek??
Bizony, az ott nem láttam jel...

Cuppcupp.

Nekem is van, Chris küldött egy puszit nekem.

(Páromnak nem.

)
Idézet (ophely88 @ 2012.11.05. 08:01)
Az nem láttam jel amire szerintem te gondolsz. Puszinak hívják és az x lenne csak gyorsan írják az autogrammokat. Ha valaki valakitől 2 x-et kap, akkor már lehet rá irigykedni, annak szülinapja van, küldött neki ajándékot vagy szimplán jó kedvre derítette a sztárt. Ritka már a 'puszizás', a kettő kivételes esetekben fordul elő, hármat pedig alapból nem írnak egymás mellé nehogy valaki félreértse a helyzetet vagy nyáladzó fangörl létére rosszra gondoljon.

Igen, 'kiss' rövidítés. De te ismersz olyat, akinek 2 vagy esetleg 3 van?

Tényleg, te mennyit kaptál?

Nekem Chris "csak" egyet, de én ettől is nagyon boldog vagyok.

Mondjuk DS szerintem ha kapok tőle választ, nem fog puszizkodni, nála a "best wishes" a standard.

Esetében azért lehet drukkolni, hogy legyen névre szóló... Nem mindenkinek küld(enek) ugyanis névre szóló fotót... Én azonban reménykedek.
Idézet (ophely88 @ 2012.11.05. 15:12)
Bréking nyúz gyerekek. David szerepel jövőre az RSC II. Richard király színdarabjában.

Komoly??? Jaj, jaj, jaj. Azt nagyon meg kellene nézni...

Lehet tudni a prömier dátumát? (bár mindjárt meglesem a színházas-forrásoldalamon, hogy mit írnak ottan)
Idézet (ophely88 @ 2012.11.06. 22:23)

Én már eleve ettől a Disney SW-tól hidegrázást kapok (szerintem orbitálisan hülye ötlet folytatni

), s nem örülnék, ha barátunk egy ilyen nem túl biztató dologban részt venne. Nincs valami jobb ajánlat..?