[quote=Luer,2012.11.01. 22:04~3543229]Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllantysiliogogogochdad
Nyilván csak kitalálta és azt mondta hogy két napjába telt mire megtanulta kimondani.

[/quote]
Ez azért meghallgatnám, ahogy kimondja
David a kevéssé ismert Brit színész?
Én nem néztem a Comedy World Cup műsort mert úgysem érteném. Sajnálom, hogy kevés volt a nézettsége.
Hol vannak a DT fanok? Hát lehet az az 500 000 ember volt aki nézte, ha így nézzük akkor nem kevés emberke.De az is lehet, hogy a nagy imádat a Dokinak szól/szólt, ráadásul hiába forgatott az idén több filmet is még egyet sem lehetett látni, kivéve a True Love filmet, illetve most fog jönni a Nativity. Jó lenne ha valamilyen formában eljutna ide is az a film! Mondjuk én az első részét sem láttam sőt nem is hallottam erről a filmről, de aranyos lehet. Mellesleg a sok karácsonyi ezerszer ismételt filmek helyett lehetne újítani pl. ezzel a filmmel. Na igen és akkor majd felébredünk

[/quote]
A néha fel és eltűnő DT fanok nagyon érdekesek. Mikor szavazások vannak és a nem megérdemelt helyre akarják őt betenni (értsd pl Legjobban öltözött férfi lista #3), nagyon is sokan vannak de mikor arról van szó hogy nézni is kellene valamit tévén, sehol senki.
Részlet az utolsó epizódból:
"A cheap trophy with a joy of being better than the Chuckle brothers. Forget about the Oscars, forget about the BAFTAs.. I'll never have one of those."
DT: ein Herz und eine Seele
*röhög a nézősereg*
DT: Don't laugh at my german
*jobban röhög a nézősereg*