Idézet (Sally Sparrow @ 2012.09.10. 14:02)
Halihó. Mi újság veletek? És David "háza" táján..?
Képzeljétek, a minap beszereztem egy E-book olvasót. Mindjárt rá is pakoltam pár dolgot...
Többek között pár True love epizódot, Baldy mant, The thin blue line-t, Natgeo és Discovery doksikat... DW-t. Aztán kiderült, hogy nem olvassa az mp4 formátumot, legalábbis azt, amit letöltök. Át kellett konvertálnom mp4-ből mp4-be
, hogy méltóztasson működni. De így már jó. Az előbb vimeoról húztam le a Davey-s szonetteket. Csak az a "baj", hogy csak 4 GB-os belső memója van. Nézegettem kártyákat és lenne nem drágán akár 16-os is, de ezek már mind ilyen microSD HC-k és gőzöm sincs, vajon jó-e a kütyümbe.
A dobozára csak microSD van írva...
Ötlet..?
Pedig már az is eszembe jutott, hogy rá kellene tenni a MAAN-t is, de odáig el sem jutok, hogy elindul-e... Kéne még némi hely...
Képzeljétek, a minap beszereztem egy E-book olvasót. Mindjárt rá is pakoltam pár dolgot...
Pedig már az is eszembe jutott, hogy rá kellene tenni a MAAN-t is, de odáig el sem jutok, hogy elindul-e... Kéne még némi hely...
Én analfabéta vagyok ehhez, azt se tudtam, hogy az E-book olvasón filmet is lehet nézni, nem csak könyvet olvasni..
Tényleg kihalt egy kicsit a fórum.

1 felhasználónak tetszik: