Starity

David Tennant 6

101 oldal 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. szeptember 10. 17:40 #621
Luer
Luer
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 406
Csatolások: 0
Azonosító: 176693
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.09.10. 14:02)
Halihó. Mi újság veletek? És David "háza" táján..? smileeee.gif
Képzeljétek, a minap beszereztem egy E-book olvasót. Mindjárt rá is pakoltam pár dolgot... rohog.gif Többek között pár True love epizódot, Baldy mant, The thin blue line-t, Natgeo és Discovery doksikat... DW-t. Aztán kiderült, hogy nem olvassa az mp4 formátumot, legalábbis azt, amit letöltök. Át kellett konvertálnom mp4-ből mp4-be 110.gif , hogy méltóztasson működni. De így már jó. Az előbb vimeoról húztam le a Davey-s szonetteket. Csak az a "baj", hogy csak 4 GB-os belső memója van. Nézegettem kártyákat és lenne nem drágán akár 16-os is, de ezek már mind ilyen microSD HC-k és gőzöm sincs, vajon jó-e a kütyümbe. think.gif A dobozára csak microSD van írva... unsure.gif Ötlet..? mellow.gif 
Pedig már az is eszembe jutott, hogy rá kellene tenni a MAAN-t is, de odáig el sem jutok, hogy elindul-e... Kéne még némi hely... biggrin.gif

Én analfabéta vagyok ehhez, azt se tudtam, hogy az E-book olvasón filmet is lehet nézni, nem csak könyvet olvasni.. blush.gif

Tényleg kihalt egy kicsit a fórum.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. szeptember 11. 08:12 #622
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Idézet (Luer @ 2012.09.10. 17:40)
Én analfabéta vagyok ehhez, azt se tudtam, hogy az E-book olvasón filmet is lehet nézni, nem csak könyvet olvasni.. blush.gif 
Tényleg kihalt egy kicsit a fórum.

Hát valóban kihaltunk..
Sally szerintem menj be egy kütyű boltba és kérdezz rá. Amikor én az okos telomhoz kerestem memória kártyát "nagyon segítőkészek" voltak. Megkérdeztem, hogy Samsung telóhoz melyik a legjobb erre azt mondták SD kártya kell bele válasszak.. De neked konkrétabb vélaszt lehet adni..

hoztam képet is biggrin.gif
https://pbs.twimg.com/media/A2N7rcSCcAAotzf.jpg:large

https://pbs.twimg.com/media/A2ddqZSCcAAmlfI.jpg
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske, ria21
2012. szeptember 11. 09:01 #623
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
http://25.media.tumblr.com/tumblr_ma496kE8r51rvcsjco1_500.jpg

http://25.media.tumblr.com/tumblr_ma5civR9HN1qlgddeo1_500.gif

http://media.tumblr.com/tumblr_ma4mmeazPW1qd9l0q.jpg

A hétvégén volt "The Lords of Time” Convention:
http://24.media.tumblr.com/tumblr_ma5gux5VnA1qcnlefo2_500.jpg

http://24.media.tumblr.com/tumblr_ma5gux5VnA1qcnlefo1_500.jpg

http://24.media.tumblr.com/tumblr_ma5e8atBZx1r379tro1_250.png http://25.media.tumblr.com/tumblr_ma5e8atBZx1r379tro5_250.png http://25.media.tumblr.com/tumblr_ma5e8atBZx1r379tro9_250.png

http://24.media.tumblr.com/tumblr_ma5ixtO4r01rb1fs6o1_500.jpg rohog.gif

http://25.media.tumblr.com/tumblr_ma4po2XXml1r73muco1_500.jpg
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske, ria21
2012. szeptember 11. 13:18 #624
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Megoldódott. Írtam a kütyü gyártójának infós emilcímére és válaszoltak. Jó bele a HC-s is, szóval remek. biggrin.gif De köszi a segítséget. smileeee.gif

A képek nagyon jók! Micsoda convention..! rohog.gif Megmondom őszintén, sokkal szimpatikusabbak - általában - Davey pasi rajongói. A csajok sokszor már túlzásokba esnek. blink.gif (persze kivételek erősítik a szabályt wink.gif )

Davidet öregíti a szőrzet, viszont nekem piszkosul bejön... blush.gif Kicsit fáradtnak látszik, de az is süt le róla, hogy élvezi. Le se tagadhatná, hogy Whovian. smileeee.gif

Az "orrpiszkálós" kép meg nagyon nagy... rofl.gif
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
2012. szeptember 11. 13:21 #625
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Szóval DT azt mondta a convention alkalmával hogy MAAN DVD nem lesz és elmúlt az a pillanat amikor Doki lehetne egy a Dokiról készülő filmben, amiből nekem egyértelműen az jön le, hogy felkérték csak nem vállalta el. NEKEM ÍGY JÖN LE DE NEM BIZTOS HOGY ÍGY TÖRTÉNT.
A Comedy World Cup rögzítése is folyamatban de abból sem lesz második évad. Ahogyan olvasgatom a beszámolókat, a műsor maga nem vicces. A 7 részből 3 lett idáig felvéve és gyenge nyuzsika ... DT életében először valamit látványosan el fog bukni a képernyőn. mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi
2012. szeptember 11. 13:25 #626
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.09.11. 13:21)
Szóval DT azt mondta a convention alkalmával hogy MAAN DVD nem lesz és elmúlt az a pillanat amikor Doki lehetne egy a Dokiról készülő filmben, amiből nekem egyértelműen az jön le, hogy felkérték csak nem vállalta el. NEKEM ÍGY JÖN LE DE NEM BIZTOS HOGY ÍGY TÖRTÉNT.
A Comedy World Cup rögzítése is folyamatban de abból sem lesz második évad. Ahogyan olvasgatom a beszámolókat, a műsor maga nem vicces. A 7 részből 3 lett idáig felvéve és gyenge nyuzsika ... DT életében először valamit látványosan el fog bukni a képernyőn.  mellow.gif

Nem lesz MAAN DVD? Ó, pedig simán kiadhatnák, nem lenne veszteséges, ebben biztos vagyok... unsure.gif Mindenesetre örüljünk, hogy azért legalább megvan jó minőségben az előadás...
David nem vállalta el, azt mondod? Akkor viszont film se nagyon lesz, gondolom én. Alig van pár emberke, aki talán vállalná, DT egy húzónév lett volna, de ha visszamondta... Akkor talán nem is éri meg megcsinálni. Anyagilag legalábbis biztosan nem.
CWC bukás? Megismétlődik a DB sikertelensége..? mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. szeptember 11. 13:32 #627
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.09.11. 13:25)
Nem lesz MAAN DVD? Ó, pedig simán kiadhatnák, nem lenne veszteséges, ebben biztos vagyok... unsure.gif Mindenesetre örüljünk, hogy azért legalább megvan jó minőségben az előadás...
David nem vállalta el, azt mondod? Akkor viszont film se nagyon lesz, gondolom én. Alig van pár emberke, aki talán vállalná, DT egy húzónév lett volna, de ha visszamondta... Akkor talán nem is éri meg megcsinálni. Anyagilag legalábbis biztosan nem.
CWC bukás? Megismétlődik a DB sikertelensége..? mellow.gif

Nagyon nagy a megkönnyebbülés hogy nekünk megvan a felvétel mert most bepörögtem volna de nagyon. mellow.gif

Igen, én gyanítom hogy David Yates kavar és felkérte DT-t aki nemet mondott. Én hiszem azt hogy ez megtörtént de hivatalos infó nincs erről. Nem hallottam senkitől, az elhangzott mondatról erre következtetek de én nem is bánom. Tényleg csak akkor szerepeljen benne ha úgy érzi hogy megfelel neki. pardon.gif

Nos, azt hozzá kell tenni hogy a bukás nem DT hibája. Ő csak a műsorvezető és osztja a poénokat de egy panel show csapatjáték, ha az egyik elront benne valamit, az egész rossz lesz. Ha ez gyenge lesz és nem éri meg a második évadot, az nem DT hibája, de rajta fog csattanni az ostor.
2012. szeptember 11. 13:40 #628
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.09.11. 13:32)
Nagyon nagy a megkönnyebbülés hogy nekünk megvan a felvétel mert most bepörögtem volna de nagyon. mellow.gif

Detto. mellow.gif

Igen, én gyanítom hogy David Yates kavar és felkérte DT-t aki nemet mondott. Én hiszem azt hogy ez megtörtént de hivatalos infó nincs erről. Nem hallottam senkitől, az elhangzott mondatról erre következtetek de én nem is bánom. Tényleg csak akkor szerepeljen benne ha úgy érzi hogy megfelel neki. pardon.gif

Ezzel is egyetértek. Nincs annál rosszabb, amikor egy színész bármit elvállal. omg.gif Legyen már válogatós és ami sz@r, az sz@r, nem kell erőltetni és bemagyarázni, hogy ez bizony jó lesz. mellow.gif Csak akkor mondjon igent egy projektre, ha az érdemes rá.

Nos, azt hozzá kell tenni hogy a bukás nem DT hibája. Ő csak a műsorvezető és osztja a poénokat de egy panel show csapatjáték, ha az egyik elront benne valamit, az egész rossz lesz. Ha ez gyenge lesz és nem éri meg a második évadot, az nem DT hibája, de rajta fog csattanni az ostor.

Persze. Bár én ebben az esetben inkább kicserélném a "hibás láncszemet", de nem én vagyok a főnök... rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. szeptember 11. 14:59 #629
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.09.11. 13:40)

Persze. Bár én ebben az esetben inkább kicserélném a "hibás láncszemet", de nem én vagyok a főnök... rohog.gif

Itt az egész bagázst le kellene váltani, valami nem klaffol ennél a produkciónál. Az első adásnál a nézősereg túltapsolta magát és barátunk nem hallotta amit a rendező a fülesébe mondott, csúszás volt, jött a reklám, be sem volt harangozva, berehangozták és még sem. Itt magábal a produkcióval van óriási baj amit nagyon sajnálok mert egy kiváló lehetőség lett volna arra hogy bebizonyítsa, ő erre is képes. Azt mondják hogy a NMTB és az ASk Rhod Gilbert műsorokat meg sem közelíti, ami nagy gáz mert azokban a műsorokban messze nem ő volt a legviccesebb. rolleyes.gif

Viszont jó hír hogy a hivatalos DT weboldal leült DT-vel beszélgetni, aminek gondolom interjú lesz a vége. thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: kericske, Sally Sparrow
2012. szeptember 11. 19:40 #630
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Sunyi!
Nagyon köszi a képet meghajolo.gif
Kellett mint egy falat kenyér wub.gif

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9xux3U5581qfaepho1_500.jpg
4 felhasználónak tetszik: Luer, ophely88, Sally Sparrow, Sunyi
2012. szeptember 12. 07:39 #631
ophely88
ophely88
time lady

Barátunk jótékonyságból aláírt boxset-eket ad. Az egyik ilyen boxset az Arzheimer kórosak segítő szervezetnek 180Ł-ért vették meg. Chris Martin ajándéka (nem tudom mi) sokkal többet ért. Srsly? Nincs ezzel baj csak Chris kedveltebb, DT fanjai szegényebbek vagy barátunknak nincs nagy neve? think.gif
2012. szeptember 16. 20:05 #632
ria21
ria21
visszatérő vendég

StátuszAnyának lenni a legcsodálatosabb dolog a világon!
Hozzászólás: 128
Csatolások: 37
Azonosító: 110305
Ó te régen jártam már itt unsure.gif Sajnos a nyarat végigmelóztam, ha meg melóztam akkor se voltam itthon és gépközelben sem :/ de végre van időm és gépem is van:) Hiányzott a topic és, hogy képben legyek Davidről smileeee.gif a The Lords of Time” Convention képekről pedig csak annyit, hogy: wub.gif drool.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sunyi
2012. szeptember 17. 18:51 #633
ophely88
ophely88
time lady

Láttuk a Comedy World Cup részt? rolleyes.gif
2012. szeptember 18. 09:31 #634
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.09.17. 18:51)
Láttuk a Comedy World Cup részt? rolleyes.gif

Még nem... sorry.gif
2012. szeptember 18. 09:33 #635
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.09.18. 09:31)
Még nem... sorry.gif

Akkor majd iktassátok be. Jó lett. Nem a legjobb de a nézettség alacsony. Már most mondom hogy ennek nem lesz második évada. mellow.gif

DT csatlakozott az RSC-hez mint igazgató. Ingyé gyerekek, ingyé. ohmy.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi, Ash19
2012. szeptember 18. 09:38 #636
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.09.18. 09:33)
Akkor majd iktassátok be. Jó lett. Nem a legjobb de a nézettség alacsony. Már most mondom hogy ennek nem lesz második évada. mellow.gif 
DT csatlakozott az RSC-hez mint igazgató. Ingyé gyerekek, ingyé. ohmy.gif

Mindenképpen. Csak legyen időm. (most is éppen párhuzamosan egy másik gépen próbálok vírust írtani, nem sok sikerrel dry.gif )
Igazgató??! w00t.gif Ingyen?! ohmy.gif Nem semmi a csóka, tényleg szerelmes a munkájába. smileeee.gif Ennek egyrészről rendkívül örülök, mert milyen jófej már, másrészről meg nem, mert túlhajszolja magát és még ingyen is bevállal egy nem kis melóval járó titulust, miközben kisgyerkőcös apuka. blink.gif
2012. szeptember 18. 09:46 #637
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.09.18. 09:38)
Mindenképpen. Csak legyen időm. (most is éppen párhuzamosan egy másik gépen próbálok vírust írtani, nem sok sikerrel dry.gif )
Igazgató??! w00t.gif Ingyen?! ohmy.gif Nem semmi a csóka, tényleg szerelmes a munkájába. smileeee.gif Ennek egyrészről rendkívül örülök, mert milyen jófej már, másrészről meg nem, mert túlhajszolja magát és még ingyen is bevállal egy nem kis melóval járó titulust, miközben kisgyerkőcös apuka. blink.gif

Igen, 3 évente választanak tapasztalt embereket, akiket igazgatónak neveznek ki, ez évi 6 tanácskozást jelent biztosan, a többit nem tudom, annyi biztos hogy 3 évig tölti be ezt a posztot. blink.gif
2012. szeptember 18. 11:06 #638
ophely88
ophely88
time lady

Az egyik kedvenc jelenetem a CWC-ból ...

http://24.media.tumblr.com/tumblr_mahj2upogc1qeh5ero1_r2_250.gif http://25.media.tumblr.com/tumblr_mahj2upogc1qeh5ero2_r1_250.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mahj2upogc1qeh5ero3_250.gif http://24.media.tumblr.com/tumblr_mahj2upogc1qeh5ero4_r1_250.gif

lol2.gif rofl.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi, Ash19
2012. szeptember 20. 11:18 #639
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Tegnap olvastam, hogy megint lesz egy convention, ahol DT mellett PD is ott lesz. Meg azt is olvastam, hogy egyéb Dokik is ott lesznek. A poszt alján találtam pár nevet, ők azok, akik ott lesznek? Csak mert Chris neve nem volt ott... Annyira szakított a DW-val, hogy conventionökre sem jár egyáltalán?

Nézegettem a bizonyos oldalt Ophely hatására, aki nemrég megkeresett privátban valamivel. Na és meglepődtem. Ily rég lett volna, hogy legutoljára megnéztem volna az oldalt..? Úgy tűnik... Barátunk reagált 2x is legalább az üzeneteire, ráadásul olyanoknak, akik idén tavasszal üzentek neki... Most már kezdem én is feladni a reményt. cray.gif

Viszont meggondoltam magam. Csak Davidnek (nem DT) írok most üzenetet, Rowannak mégsem... Elmulasztottam elolvasni a kommentelő üzenetét is, miszerint ő csak pp-t küld. Az meg nekem nem köll. mellow.gif Gondolkoztam, hogy Rowan helyett esetleg Billie-nek kéne, de lebeszéltem magam. Annyira nagyon nem vágyom az ő kézjegyére... rolleyes.gif

FB-on találtam egy GM-et - unatkoztam, gondoltam megnézem, mi történik, ha beírom a nevét - aki lehet, hogy igazi..? biggrin.gif A borítóképén mintha DT lenne a kislánnyal a karján..? unsure.gif (vagy csak hasonlít?)
2012. szeptember 21. 06:35 #640
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.09.20. 11:18)
Tegnap olvastam, hogy megint lesz egy convention, ahol DT mellett PD is ott lesz. Meg azt is olvastam, hogy egyéb Dokik is ott lesznek. A poszt alján találtam pár nevet, ők azok, akik ott lesznek? Csak mert Chris neve nem volt ott... Annyira szakított a DW-val, hogy conventionökre sem jár egyáltalán?
Nézegettem a bizonyos oldalt Ophely hatására, aki nemrég megkeresett privátban valamivel. Na és meglepődtem. Ily rég lett volna, hogy legutoljára megnéztem volna az oldalt..? Úgy tűnik... Barátunk reagált 2x is legalább az üzeneteire, ráadásul olyanoknak, akik idén tavasszal üzentek neki... Most már kezdem én is feladni a reményt. cray.gif
Viszont meggondoltam magam. Csak Davidnek (nem DT) írok most üzenetet, Rowannak mégsem... Elmulasztottam elolvasni a kommentelő üzenetét is, miszerint ő csak pp-t küld. Az meg nekem nem köll. mellow.gif Gondolkoztam, hogy Rowan helyett esetleg Billie-nek kéne, de lebeszéltem magam. Annyira nagyon nem vágyom az ő kézjegyére... rolleyes.gif
FB-on találtam egy GM-et - unatkoztam, gondoltam megnézem, mi történik, ha beírom a nevét - aki lehet, hogy igazi..? biggrin.gif A borítóképén mintha DT lenne a kislánnyal a karján..? unsure.gif (vagy csak hasonlít?)

Igen, az egy limitált esemény lesz. Janet Fielding egy régi DW szereplő és rákot diagnosztizáltak nála ezért eldöntötte hogy létrehoz egy alapítványt ha fogalmazhatunk így, egy kis szervezetet ami pénzt ad a rákosaknak. PD intézte a projektet és ő ugyebár jóban van DT-vel plusz a többi Dokival. CE a régebbi dokik sem tudta egy interjúban felsorolni így nem csoda ha nem hívták meg. Nem bántani akarom csak tudtommal egyik dokival sincsen jóban. CE pedig úgy tudom hogy forgatja a Thor 2-t. Levegőt venni sem lesz ideje szegénynek. mellow.gif

Nos, az az oldal nem mindig frissül. Igazából a tweetekből több lejön. Írogat még mindig vissza fanoknak, szerintem a miénk elveszett visszafelé. blink.gif

Nem, az nem GM. GM Facebookját feltörték és kiszivárogtatták az összes privát képét ezért törölte magát onnan. Az csak egy fake GM account. Sorry.
101 oldal 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok