(Amúgy visszatérve az előző képekhez: kár, hogy nem látszanak a szeplői...
David Tennant 6
2012. augusztus 23. 12:51
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Ejj, nézzétek csak, nézni azt még mindig szabad...
)
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. augusztus 23. 13:02
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.08.23. 12:51)
Ejj, nézzétek csak, nézni azt még mindig szabad... 
Csak nézzük, semmi más. A többiek nevében nem beszélhetek de bennem még soha nem merült fel hogy ne csak nézzem őt.
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.08.23. 12:51)
)
Az új képek sajnos nem jó minőségüek és távoliak, ennél közelebbi sajnos nincs. DT olyan mint én, nyáron jobban kijönnek a szeplői, lehetnék szeplő bro-k.
?
Mivel semmi hírünk nincs Davidről, random fact-eket osztok meg veletek amiről szerintem még nem beszéltem.
Random fact #1. A Hamlet idején az RSC-ben egy magyar származású nő volt a stáb koreográfusa, vagy Kiss vagy Kovács Nórának hívták, már nem emlékszem a nevére.
2012. augusztus 23. 19:48
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Facebookon válaszoltam a DW-sek kérdésére, hogy melyik a kedvenc DT karakter a Dokin kívül. Odaírtam Brendan babyt csupa nagy betűvel...
Aztán egy másik kommentben még felsoroltam párat, de még lehetett volna írni néhányat... Oly nehéz a választás...
Amúgy durva, SS-t alig írta valaki, a legtöbb voks Giacomo, Peter Vincent és a HP-s szerep.
Amúgy durva, SS-t alig írta valaki, a legtöbb voks Giacomo, Peter Vincent és a HP-s szerep.
2012. augusztus 23. 21:10
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.08.23. 19:48)
Facebookon válaszoltam a DW-sek kérdésére, hogy melyik a kedvenc DT karakter a Dokin kívül. Odaírtam Brendan babyt csupa nagy betűvel...
Aztán egy másik kommentben még felsoroltam párat, de még lehetett volna írni néhányat... Oly nehéz a választás...
Biztosan bad boy obsessed fangörlök, oh the shame.
Rejoice barátaim. DT megint műsort fog vezetni. A C4 új, 7 részes, Comedy World Cup című panel műsort vezeti majd.
2012. augusztus 24. 01:31
|
|
ophely88time lady |
|
Sally Sparrow
2012. augusztus 24. 13:17
|
|
|
Idézet (ophely88 @ 2012.08.24. 01:31)
A szerencsétlen pillanatot leszámítva very smexy a pasi...
2012. augusztus 24. 23:03
|
|
SunyiTime Lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 0 Azonosító: 148328 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.08.23. 19:48)
Na es az en Davem hogy all? Benne van??
Sally Sparrow
2012. augusztus 25. 08:55
|
|
|
Idézet (Sunyi @ 2012.08.24. 23:03)
Na es az en Davem hogy all? Benne van??
Van, de nagyon kevesen írták őt is...
2012. augusztus 25. 22:59
|
|
ophely88time lady |
|
Tennant, who has previously been a guest host on Never Mind The Buzzcocks, believes the role will give him the chance to showcase his own comic talents.
'As a big comedy geek I'm looking forward to proving that I know more about it than the professionals,' the actor said.
Metro
'As a big comedy geek I'm looking forward to proving that I know more about it than the professionals,' the actor said.
Metro
2012. augusztus 31. 21:48
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (kericske @ 2012.08.31. 15:23)
Morcosok vagyunk Davey? 
Virgin Media reklám, többet köhögsz ki, gyorsabb a neted és nincs bepuferoló kép, amit DT szét is ver egy ütővel. Nekem az tetszik hogy még rá is lép és üti veri szegény 'jelet'.
2012. szeptember 01. 00:04
|
|
ophely88time lady |
|
Na gyerekek, picsspam következik. Kicsit megártottak az innivalók, de sebaj.
Spam:
Yes, Mr Bond whatever you want I'll do it for ya
Yes, sir, whatever the hell that does mean..
Not that we didn't know that already ..
Remek, akkor most már ha letérdeplek elé, elérem a.. cipőfűzőjét és be tudom azt kötni.
Yes, Mr Bond whatever you want I'll do it for ya
Yes, sir, whatever the hell that does mean..
Not that we didn't know that already ..
Remek, akkor most már ha letérdeplek elé, elérem a.. cipőfűzőjét és be tudom azt kötni.
2012. szeptember 01. 10:10
|
|
kericske |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 903 Csatolások: 0 Azonosító: 151965 offline
|
Hűha
most olvastam az egyik 37-ik heti tévéújságban a sorozatajánlónál:
axn-en a ki vagy dokit reklámozzák:
"A címszereplő David Tennant olyan show házigazdája lesz, amelyben humoristák alkotta nemzetközi csapatok versenyeznek egymással. Ami a színészi munkát illeti, jövőre mutatják be új, Broadchurch című filmjét, és minisorozatban is szerepel majd."
Eddig még nem olvastam Davidről tv újságban
Ophely: Köszönöm szépen, kedves vagy
"A címszereplő David Tennant olyan show házigazdája lesz, amelyben humoristák alkotta nemzetközi csapatok versenyeznek egymással. Ami a színészi munkát illeti, jövőre mutatják be új, Broadchurch című filmjét, és minisorozatban is szerepel majd."
2012. szeptember 02. 14:40
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (kericske @ 2012.09.01. 10:10)
Hűha
Melyik magazin volt ez?
2012. szeptember 04. 18:05
|
|
ophely88time lady |
|
Letudva az Elementary pilot. Jó hír. Ebből szerintem nem lesz perelés. Rossz hír. Ez nem Sherlock Holmes.
Kutyafáját neki, ez a Lee pasas annyira jól néz ki hogy az csuda
de nem vesz rá a folytatásra.
2012. szeptember 10. 14:02
|
|
|
Halihó. Mi újság veletek? És David "háza" táján..?
Képzeljétek, a minap beszereztem egy E-book olvasót. Mindjárt rá is pakoltam pár dolgot...
Többek között pár True love epizódot, Baldy mant, The thin blue line-t, Natgeo és Discovery doksikat... DW-t. Aztán kiderült, hogy nem olvassa az mp4 formátumot, legalábbis azt, amit letöltök. Át kellett konvertálnom mp4-ből mp4-be
, hogy méltóztasson működni. De így már jó. Az előbb vimeoról húztam le a Davey-s szonetteket. Csak az a "baj", hogy csak 4 GB-os belső memója van. Nézegettem kártyákat és lenne nem drágán akár 16-os is, de ezek már mind ilyen microSD HC-k és gőzöm sincs, vajon jó-e a kütyümbe.
A dobozára csak microSD van írva...
Ötlet..?
Pedig már az is eszembe jutott, hogy rá kellene tenni a MAAN-t is, de odáig el sem jutok, hogy elindul-e... Kéne még némi hely...
Képzeljétek, a minap beszereztem egy E-book olvasót. Mindjárt rá is pakoltam pár dolgot...
Pedig már az is eszembe jutott, hogy rá kellene tenni a MAAN-t is, de odáig el sem jutok, hogy elindul-e... Kéne még némi hely...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.