Idézet (Luer @ 2012.08.14. 09:25)
Hát akkor én nagyon vaksi vagyok, hogy ennyire nem ismertem fel a képen

Mondjuk az igaz, hogy elég rossz a kép minősége.. Na jó ez csak mentség
Az angliai út egy 6 napos, szervezett kirándulás lesz. London-Oxford-Stonhenge, busszal amiből 2 nap utazás lesz, a többi meg tömény menés, és nézés. Sosem voltam még Angliában, de mindig is szerettem volna menni
A volt főnöknőm aki kint él Bristolban mindig hív, hogy menjek és hajlok is rá csak van némi fóbiám a repüléstől, szívesebben mennék vonattal, de az meg elég bonyolult, mert eleve Brüsszelből indul, na, de odáig is el kell jutni valahogy és a végén tuti sokkal több lenne anyagilag mint egy fapados repülő. De azért remélem csak összejön egyszer! Meddig forgat DT Bristolban?
Én sem néztem még meg a Matt-es DW részeket. Amikor az Animaxon ment akkor nézegettem, de mindig olyan későn volt, hogy belealudtam és hát mit mondjak nem David volt.. Nekem pl. Amy sem jön be annyira. A történet viszont érdekel szóval csak megfogom nézni. Habár bevallom sok mindent nem értek, néha túl sci-fi-s. Volt olyan rész amit amikor már harmadszorra néztem meg akkor lett világos.
Nem vagy vaksi, ugyan. Talán csak azért szúrtam ki egyből, mert Ophely már "megnevelt" az utóbbi években és így jobban kiszúrom az ilyesmit. Ha mondjuk 2 évvel ezelőtt tolják az orrom elé ezt a fotót, valószínűleg én is bajban lettem volna a pontos beazonosítással.
Wow. Izgalmasnak ígérkezik, bár a busz az tényleg nem a legjobb választás. Én eddig csak Londonban voltam, Oxford és a Stonhenge eddig kimaradt. Oxfordban majdnem voltam, mert a szállodánk előtti buszmegállóból megy oda busz, de még Londonban annyi minden van/volt, amit nem láttam, hogy el lett napolva Oxford.

Rohamturistáskodni jó dolog, magam is művelem minden évben, bár annyival jobb, hogy nem kell kötött programhoz alkalmazkodni. Jobban szeretem én kitalálni, hogy most megnézem ezt, aztán elmegyek toalettre utána pedig beülök valahová és eszem valamit, mert éhes vagyok.

De bizonyos dolgokért megéri áldozatokat hozni.
Én már 10x repültem és utálom. Nem azért, mert rémes, hanem mert végtelenül unalmas. És mert a leszállásnál mindig nagyon fájnak a füleim.

Igaz, mióta rájöttem, mindig bedugom vattával, így kicsit elviselhetőbb, de egyébként elég kellemetlen. Emlékszem, a legelső alkalomnál, mikor megfájdult, majdnem sírva fakadtam, úgy fájt.

És nem is hallottam egyáltalán. Mióta bedugom, a fájdalomküszöböt csak súrolja, érzem, de nem fáj brutálisan és hallok is.

De ez nem mindenkinél van ám így, én, mint kiderült, különösen érzékeny vagyok rá. Ha majd repülőre szállsz, javaslom neked, hogy az ereszkedés megkezdésekor te is dugaszold be valamivel, biztos, ami biztos.
És mi a terv, miket néztek meg Londonban? A belépők árát tartalmazta az ár, vagy az külön lesz? Ha gondolod, akkor tudok tippet adni, hogy lehet olcsón megúszni a látnivalókat, de ahhoz tudnom kell, miket néztek meg. (nem mindenre van kedvezmény) Bár ha buszoztok, akkor nem lesz jegyetek... Hmm... De nem mindig kérik el... Próba cseresznye... Azért írd meg, ha gondolod...