Starity

David Tennant 6

101 oldal 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. augusztus 13. 16:05 #581
Luer
Luer
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 406
Csatolások: 0
Azonosító: 176693
Idézet (ophely88 @ 2012.08.13. 16:02)
Az a benoymásom, hogy barátunk elköveti a nagy hibát, miszerint szójásan főz és étkezik. Már többször utalt rá, hogy szóját iszik, eszik, ami köztudottan rákot okoz, nagy mennyiségben károsabb a szervezetre mint hatásos. Mintha múltkor azt mondta volna hogy szülinapjára kapott egy Jamie Oliver könyvet és abból kinézett egy receptet, csirkét sütött. Remélem nem csak otthon készíti a kaját hanem meg is eszi.  110.gif

Reméljük! Mindenesetre finomabb mint a szója tongue.gif
2012. augusztus 13. 18:31 #582
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Sziasztok!

Elsőre én is a kép közepén lévő fiút mondtam volna, de a utána a szemüveges srácra tippeltem. thumbsup.gif

Szeretnék már új filmet nézni tőle, mert most rá vagyok kényszerülve az 5. és 6. évadra. wink.gif Ophely te tudod, hogy mennyire ellene voltam, de most elkezdtem nézni, és úgy vagyok vele, ahogy Benedict is mondta : hát nem változik-e az izlés?
Bá talán pontosabb lenne azt mondani, hogy nem csak DT fertőzött meg, hanem a DW is, és muszáj nézni akkor is ha nem DT van benne. Tegnap néztem a The Doctor's wife részt. Jót kuncogtam Suranne Jones megjelenésén. biggrin.gif
Nekem tetszett, ahogy a Tardissal beszélgetett a Doktor.
2012. augusztus 13. 20:31 #583
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (kericske @ 2012.08.13. 18:31)

http://image.spreadshirt.com/image-server/image/composition/18272441/view/1/producttypecolor/2/type/png/width/280/height/280/some-doctors-marry-big-blue-boxes-women-s-black_design.png
2012. augusztus 14. 09:05 #584
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Dear sis, akkor ezennel jelentem, hogy én is szánalmas vagyok. Ránéztem a fotóra és egyből kiszúrtam rajta. Még csak gondolkozni sem volt időm... mellow.gif Mégsem volt túl beugratós. Amúgy szerintem hasonlít magára, csak nem túl jó minőségű a kép és a keret maga picit többet takar, de amúgy egy az egyben DT. A pólóval meg már gyerekjáték volt, bár bevallom, nekem először fel sem tűnt, mit visel, csak utána vettem jobban szemügyre a ruházatot és ezzel le is ellenőriztem a válaszomat. laugh.gif

Idézet (Luer @ 2012.08.13. 14:07)
Ja, ez van Bristolban? Ott él most a volt főnöknőm.. 
Most vasárnap utazom Angliába, de oda nem megyek.. Fenébe, na persze hány százalék esély lenne arra, hogy összefutnék vele? Na meg magamat ismerve oda sem mennék hozzá blush.gif

De jó egyeseknek... Piszok irigy vagyok, de azért érezd jól magad. biggrin.gif Én majd csak októberben megyek, de már alig várom. Már kb. fél évvel ezelőtt nekiálltam tervezni a hetet, nagyjából készen is van, szépen táblázatokba szedve, térképrészletekkel és metróinfóval. rohog.gif Épp tegnap mondta a párom, hogy az én figyelmemet már tényleg nem kerüli el semmi, alaposabb vagyok, mint az alapozó. rohog.gif
Egyébként mi jót csinálsz kint? Meddig leszel és hol? smileeee.gif

Idézet (kericske @ 2012.08.13. 18:31)
Szeretnék már új filmet nézni tőle, mert most rá vagyok kényszerülve az 5. és 6. évadra. wink.gif Ophely te tudod, hogy mennyire ellene voltam, de most elkezdtem nézni, és úgy vagyok vele, ahogy Benedict is mondta : hát nem változik-e az izlés? 
Bá talán pontosabb lenne azt mondani, hogy nem csak DT fertőzött meg, hanem a DW is, és muszáj nézni akkor is ha nem DT van benne. Tegnap néztem a The Doctor's wife részt. Jót kuncogtam Suranne Jones megjelenésén.  biggrin.gif 
[/i]
Hát nem tudom, én még mindig képtelen vagyok megnézni ezt a bizonyos 2 évadot akár csak még egyszer. Ellenben most a nyáron az első és a harmadik évad részeit néztem... Minap épp a Blinket vagy ezredjére... És a legjobb, hogy minden újabb megtekintés után találok valamit, amit nem értek. _nevet.gif Jobban belegondolva nem is lett olyan jól sikerült epizód a Blink, tele van nyitott kérdésekkel. rohog.gif
2012. augusztus 14. 09:25 #585
Luer
Luer
visszatérő vendég
Hát akkor én nagyon vaksi vagyok, hogy ennyire nem ismertem fel a képen smileeee.gif Mondjuk az igaz, hogy elég rossz a kép minősége.. Na jó ez csak mentség biggrin.gif

Az angliai út egy 6 napos, szervezett kirándulás lesz. London-Oxford-Stonhenge, busszal amiből 2 nap utazás lesz, a többi meg tömény menés, és nézés. Sosem voltam még Angliában, de mindig is szerettem volna menni
A volt főnöknőm aki kint él Bristolban mindig hív, hogy menjek és hajlok is rá csak van némi fóbiám a repüléstől, szívesebben mennék vonattal, de az meg elég bonyolult, mert eleve Brüsszelből indul, na, de odáig is el kell jutni valahogy és a végén tuti sokkal több lenne anyagilag mint egy fapados repülő. De azért remélem csak összejön egyszer! Meddig forgat DT Bristolban? rohog.gif

Én sem néztem még meg a Matt-es DW részeket. Amikor az Animaxon ment akkor nézegettem, de mindig olyan későn volt, hogy belealudtam és hát mit mondjak nem David volt.. Nekem pl. Amy sem jön be annyira. A történet viszont érdekel szóval csak megfogom nézni. Habár bevallom sok mindent nem értek, néha túl sci-fi-s. Volt olyan rész amit amikor már harmadszorra néztem meg akkor lett világos.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. augusztus 14. 10:13 #586
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Luer @ 2012.08.14. 09:25)
Hát akkor én nagyon vaksi vagyok, hogy ennyire nem ismertem fel a képen smileeee.gif Mondjuk az igaz, hogy elég rossz a kép minősége.. Na jó ez csak mentség biggrin.gif 
Az angliai út egy 6 napos, szervezett kirándulás lesz. London-Oxford-Stonhenge, busszal amiből 2 nap utazás lesz, a többi meg tömény menés, és nézés. Sosem voltam még Angliában, de mindig is szerettem volna menni
A volt főnöknőm aki kint él Bristolban mindig hív, hogy menjek és hajlok is rá csak van némi fóbiám a repüléstől, szívesebben mennék vonattal, de az meg elég bonyolult, mert eleve Brüsszelből indul, na, de odáig is el kell jutni valahogy és a végén tuti sokkal több lenne anyagilag mint egy fapados repülő. De azért remélem csak összejön egyszer! Meddig forgat DT Bristolban?  rohog.gif 
Én sem néztem még meg a Matt-es DW részeket. Amikor az Animaxon ment akkor nézegettem, de mindig olyan későn volt, hogy belealudtam és hát mit mondjak nem David volt.. Nekem pl. Amy sem jön be annyira. A történet viszont érdekel szóval csak megfogom nézni. Habár bevallom sok mindent nem értek, néha túl sci-fi-s. Volt olyan rész amit amikor már harmadszorra néztem meg akkor lett világos.

Nem vagy vaksi, ugyan. Talán csak azért szúrtam ki egyből, mert Ophely már "megnevelt" az utóbbi években és így jobban kiszúrom az ilyesmit. Ha mondjuk 2 évvel ezelőtt tolják az orrom elé ezt a fotót, valószínűleg én is bajban lettem volna a pontos beazonosítással. rohog.gif
Wow. Izgalmasnak ígérkezik, bár a busz az tényleg nem a legjobb választás. Én eddig csak Londonban voltam, Oxford és a Stonhenge eddig kimaradt. Oxfordban majdnem voltam, mert a szállodánk előtti buszmegállóból megy oda busz, de még Londonban annyi minden van/volt, amit nem láttam, hogy el lett napolva Oxford. smileeee.gif Rohamturistáskodni jó dolog, magam is művelem minden évben, bár annyival jobb, hogy nem kell kötött programhoz alkalmazkodni. Jobban szeretem én kitalálni, hogy most megnézem ezt, aztán elmegyek toalettre utána pedig beülök valahová és eszem valamit, mert éhes vagyok. smileeee.gif De bizonyos dolgokért megéri áldozatokat hozni. biggrin.gif
Én már 10x repültem és utálom. Nem azért, mert rémes, hanem mert végtelenül unalmas. És mert a leszállásnál mindig nagyon fájnak a füleim. sad.gif Igaz, mióta rájöttem, mindig bedugom vattával, így kicsit elviselhetőbb, de egyébként elég kellemetlen. Emlékszem, a legelső alkalomnál, mikor megfájdult, majdnem sírva fakadtam, úgy fájt. cray.gif És nem is hallottam egyáltalán. Mióta bedugom, a fájdalomküszöböt csak súrolja, érzem, de nem fáj brutálisan és hallok is. biggrin.gif De ez nem mindenkinél van ám így, én, mint kiderült, különösen érzékeny vagyok rá. Ha majd repülőre szállsz, javaslom neked, hogy az ereszkedés megkezdésekor te is dugaszold be valamivel, biztos, ami biztos. wink.gif
És mi a terv, miket néztek meg Londonban? A belépők árát tartalmazta az ár, vagy az külön lesz? Ha gondolod, akkor tudok tippet adni, hogy lehet olcsón megúszni a látnivalókat, de ahhoz tudnom kell, miket néztek meg. (nem mindenre van kedvezmény) Bár ha buszoztok, akkor nem lesz jegyetek... Hmm... De nem mindig kérik el... Próba cseresznye... Azért írd meg, ha gondolod... smileeee.gif
2012. augusztus 14. 10:26 #587
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.08.14. 09:05)
Dear sis, akkor ezennel jelentem, hogy én is szánalmas vagyok. Ránéztem a fotóra és egyből kiszúrtam rajta. Még csak gondolkozni sem volt időm... mellow.gif Mégsem volt túl beugratós. Amúgy szerintem hasonlít magára, csak nem túl jó minőségű a kép és a keret maga picit többet takar, de amúgy egy az egyben DT. A pólóval meg már gyerekjáték volt, bár bevallom, nekem először fel sem tűnt, mit visel, csak utána vettem jobban szemügyre a ruházatot és ezzel le is ellenőriztem a válaszomat. laugh.gif 

Én nem mondtam hogy mindenki szánalmas aki felismeri. Én csak azt mondtam, hogy részemről szánalmas, nem tudom miért, szerintem túlságosan szeretem és ezért tudok róla sokat, sőt, úgy tűnik többet mint kellene és néha úgy érzem hogy bizonyos határokat feszegetek. rohog.gif

No gyerekek, apokalisztikus világvége közeleg. B Cumberbatch bejelentette, hogy Amerikába megy mert az UK-ban mindig csak 'posh' szerepeket kap és 'posh' színészként van elkönyvelve. Na bammeg. reklamalo.gif
2012. augusztus 14. 11:31 #588
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.08.14. 10:13)
Nem vagy vaksi, ugyan. Talán csak azért szúrtam ki egyből, mert Ophely már "megnevelt" az utóbbi években és így jobban kiszúrom az ilyesmit. Ha mondjuk 2 évvel ezelőtt tolják az orrom elé ezt a fotót, valószínűleg én is bajban lettem volna a pontos beazonosítással. rohog.gif 
Wow. Izgalmasnak ígérkezik, bár a busz az tényleg nem a legjobb választás. Én eddig csak Londonban voltam, Oxford és a Stonhenge eddig kimaradt. Oxfordban majdnem voltam, mert a szállodánk előtti buszmegállóból megy oda busz, de még Londonban annyi minden van/volt, amit nem láttam, hogy el lett napolva Oxford. smileeee.gif Rohamturistáskodni jó dolog, magam is művelem minden évben, bár annyival jobb, hogy nem kell kötött programhoz alkalmazkodni. Jobban szeretem én kitalálni, hogy most megnézem ezt, aztán elmegyek toalettre utána pedig beülök valahová és eszem valamit, mert éhes vagyok. smileeee.gif De bizonyos dolgokért megéri áldozatokat hozni. biggrin.gif
Én már 10x repültem és utálom. Nem azért, mert rémes, hanem mert végtelenül unalmas. És mert a leszállásnál mindig nagyon fájnak a füleim. sad.gif Igaz, mióta rájöttem, mindig bedugom vattával, így kicsit elviselhetőbb, de egyébként elég kellemetlen. Emlékszem, a legelső alkalomnál, mikor megfájdult, majdnem sírva fakadtam, úgy fájt. cray.gif És nem is hallottam egyáltalán. Mióta bedugom, a fájdalomküszöböt csak súrolja, érzem, de nem fáj brutálisan és hallok is. biggrin.gif De ez nem mindenkinél van ám így, én, mint kiderült, különösen érzékeny vagyok rá. Ha majd repülőre szállsz, javaslom neked, hogy az ereszkedés megkezdésekor te is dugaszold be valamivel, biztos, ami biztos. wink.gif
És mi a terv, miket néztek meg Londonban? A belépők árát tartalmazta az ár, vagy az külön lesz? Ha gondolod, akkor tudok tippet adni, hogy lehet olcsón megúszni a látnivalókat, de ahhoz tudnom kell, miket néztek meg. (nem mindenre van kedvezmény) Bár ha buszoztok, akkor nem lesz jegyetek... Hmm... De nem mindig kérik el... Próba cseresznye... Azért írd meg, ha gondolod... smileeee.gif

Az ár nem tartalmazza a belépőket, hú hát sok helyre megyünk, szerintem minden fontosabb helyet meglátogatunk. Lesz persze szabadprogram is akkor is lehet mászkálni, én szívesen bemennék a panoptikumba, de hát majd meglátjuk mire les idő, met a Fehérvár travel eléggé beosztja minden percünket:-)
A kint élő ismerős mondta, hogy Stonhenge csalódás lesz és oda ne is vegyük meg a belépőt mert a kerítésen át ugyanazt lehet látni mint aki egy lépéssel beljebb megy. Nem lehet közel menni a sziklákhoz, körbe vezet egy út viszonylag messze onnan lehet csodálni a köveket, de ennyi.

A repüléssel magával nincs bajom, utaztam már én is sokszor, nekem még a fülem sem fáj csak bedugul, de anyum pl. szintén szenved leszállásnál a fülével, nagyon bedugul neki és szinte már fáj is és van, hogy leszállás után 1 órával dugul csak ki. Én a zuhanástól félek. Pedig az eddigi útjaim mindig teljesen simák voltak, tényleg még nagyobb légörvényben sem voltam és valamiért kialakult bennem ez az érzés és nem tudok szabadulni tőle. Nem kapok idegrohamot csak szimplán félek.
Eszembe jut, hogy DT egy napért repült egy csomót Amerikába, hát én tuti nem mentem volna, persze lehet Ő szeret repülni.
2012. augusztus 15. 07:07 #589
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Luer @ 2012.08.14. 11:31)
Én szívesen bemennék a panoptikumba, de hát majd meglátjuk mire les idő, met a Fehérvár travel eléggé beosztja  minden percünket:-)
A kint élő ismerős mondta, hogy Stonhenge csalódás lesz és oda ne is vegyük meg a belépőt mert a kerítésen át ugyanazt lehet látni mint aki egy lépéssel beljebb megy. Nem lehet közel menni a sziklákhoz, körbe vezet egy út viszonylag messze onnan lehet csodálni a köveket, de ennyi.
[...] Én a zuhanástól félek. Pedig az eddigi útjaim mindig teljesen simák voltak, tényleg még nagyobb légörvényben sem voltam és valamiért kialakult bennem ez az érzés és nem tudok szabadulni tőle. Nem kapok idegrohamot csak szimplán félek.
Eszembe jut, hogy DT egy napért repült egy csomót Amerikába, hát én tuti nem mentem volna, persze lehet Ő szeret repülni.

Értem. Ebben az esetben szinte biztos, hogy lesz Tussaud's is. Általában az ilyen szervezett programokba mindig berakják, bár én nem nagyon értem, miért... Nyilván velem van a baj, hogy mondhatni abszolút hidegen hagy, de ha téged érdekel, akkor nem kell aggódnod, mert szerintem be lesz iktatva. smileeee.gif Küldök majd privátban egy linket, ahol lehet kinyomtatni kedvezményes kupont, bár csak vonat vagy metrójeggyel együtt érvényes elvileg, de 10-ből 1 vagy 2 helyen szokták kérni, amúgy nem nagyon. Speciel tőlem a Canal Museumban és a Globe Színházban kérték, hogy mutassam meg, de ott is csak annyi volt, hogy távolról meglengettem és mondták, hogy oké. (Esetleg ha vasútállomás vagy metróállomás közelében jársz, kapj fel egyet a földről és lesz mit lóbálni. rohog.gif )
A párom is hasonlókat mondott a Stonhengeről. Ő még fősulisként járt kint, de rá sem tett valami nagy benyomást. De azért gondolom mégis csak más élőben látni, mint fotókról. smileeee.gif
Értem... Legeslegelső repülésemnél nálam is volt ilyen para, de megnyugtattam magam, hogy a repülés a legbiztonságosabb közlekedési forma és hogy tapasztaltak ezek a pilóták, ha bármi van, majd leteszik épségben a gépet valahol. Amerikát, illetve bármely más kontinenst már én sem vállalnék be. Egyrészt brutálisan hosszú az út, másrészről ott már nekem se nagyon lenne biztonságérzetem... unsure.gif
David egyébként igen, nagyon szeret repkedni. rohog.gif

Tudunk már valami újat az évfordulós DW-ról? biggrin.gif
2012. augusztus 15. 10:17 #590
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.08.15. 07:07)

Van. Moff együtt vacsizott valamelyik nap DT-vel. Rákérdezett a riporter hogy köze van-e ennek a DW speciál(ok)hoz és nem tagadta de nem is erősítette meg ahogyan azt sem, hogy benne lesz-e vagy sem. Szerintem vehetjük igennek. biggrin.gif

DT jövőhéten Bristolban forgat, minő véletlenül, ott készítik a karácsonyi különkiadást is Richard E. Granttel. Szerepe biztosan nem lesz de remélem hogy legalább a set-re benéz ha van ideje, biztosan megengedik neki hogy körbenézzen. biggrin.gif Feldobná a napom egy kép, amin ölelgeti a TARDIS-t _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Luer, Sally Sparrow
2012. augusztus 15. 11:43 #591
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.08.15. 07:07)
Értem. Ebben az esetben szinte biztos, hogy lesz Tussaud's is. Általában az ilyen szervezett programokba mindig berakják, bár én nem nagyon értem, miért... Nyilván velem van a baj, hogy mondhatni abszolút hidegen hagy, de ha téged érdekel, akkor nem kell aggódnod, mert szerintem be lesz iktatva. smileeee.gif Küldök majd privátban egy linket, ahol lehet kinyomtatni kedvezményes kupont, bár csak vonat vagy metrójeggyel együtt érvényes elvileg, de 10-ből 1 vagy 2 helyen szokták kérni, amúgy nem nagyon. Speciel tőlem a Canal Museumban és a Globe Színházban kérték, hogy mutassam meg, de ott is csak annyi volt, hogy távolról meglengettem és mondták, hogy oké. (Esetleg ha vasútállomás vagy metróállomás közelében jársz, kapj fel egyet a földről és lesz mit lóbálni. rohog.gif )
A párom is hasonlókat mondott a Stonhengeről. Ő még fősulisként járt kint, de rá sem tett valami nagy benyomást. De azért gondolom mégis csak más élőben látni, mint fotókról. smileeee.gif
Értem... Legeslegelső repülésemnél nálam is volt ilyen para, de megnyugtattam magam, hogy a repülés a legbiztonságosabb közlekedési forma és hogy tapasztaltak ezek a pilóták, ha bármi van, majd leteszik épségben a gépet valahol. Amerikát, illetve bármely más kontinenst már én sem vállalnék be. Egyrészt brutálisan hosszú az út, másrészről ott már nekem se nagyon lenne biztonságérzetem... unsure.gif 
David egyébként igen, nagyon szeret repkedni. rohog.gif 

A panoptikum alapból nincs benne a programban, azt majd szabadidőben lehet megnézni. Metrózni meg buszozni nem fogunk mert eleve busszal megyünk és az mindenhová visz minket, illetve majd szépen a lábacskáinkon megyünk.

Jó neki, hogy szeret repkedni.. Persze egy színész aki tényleg utazással tölti a fél életét szeressen is.
2012. augusztus 16. 17:07 #592
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.08.15. 10:17)
Van. Moff együtt vacsizott valamelyik nap DT-vel. Rákérdezett a riporter hogy köze van-e ennek a DW speciál(ok)hoz és nem tagadta de nem is erősítette meg ahogyan azt sem, hogy benne lesz-e vagy sem. Szerintem vehetjük igennek.  biggrin.gif 
DT jövőhéten Bristolban forgat, minő véletlenül, ott készítik a karácsonyi különkiadást is Richard E. Granttel. Szerepe biztosan nem lesz de remélem hogy legalább a set-re benéz ha van ideje, biztosan megengedik neki hogy körbenézzen.  biggrin.gif Feldobná a napom egy kép, amin ölelgeti a TARDIS-t  _nevet.gif

Zsííír. biggrin.gif Kíváncsi vagyok nagyon arra a részre, de hol van még az... rolleyes.gif Hehehe, mi tagadás, én is szívesen néznék egy TARDIS-t ölelgető DT-t. rohog.gif Csak 'nehogy' lenyúlja (kölcsönbe) Matt szónikusát is pár fotó kedvéért. _nevet.gif

Idézet (Luer @ 2012.08.15. 11:43)
A panoptikum alapból nincs benne a programban, azt majd szabadidőben lehet megnézni. Metrózni meg buszozni nem fogunk mert eleve busszal megyünk és az mindenhová visz minket, illetve majd szépen a lábacskáinkon megyünk.

Értem. Akkor egy piros pont részemről a szervezőknek, hogy nem tették bele. laugh.gif
Nyilván buszoztok, ezért is írtam, hogy akkor nem lesz jegyetek. De ha felkapsz egyet a földről és ha kérik, meglengeted, adnak rá kedvezményt. biggrin.gif Nem tudok róla, hogy górcső alá vennék a jegyet, hogy tényleg aznapi-e. Mindig mindenhol olyan sokan vannak, hogy ezzel nem pazarolják az időt a jegyárusítók. biggrin.gif
Londonban lábon közlekedni a leghálásabb dolog, ami csak történhet az emberrel. Piszok fárasztó, de annál nagyobb élmény nincsen. smileeee.gif
2012. augusztus 18. 10:21 #593
Luer
Luer
visszatérő vendég
AXN-n Ki vagy Doki? 11:25 V/1
2012. augusztus 18. 20:27 #594
kericske
kericske

Idézet (Luer @ 2012.08.18. 10:21)
AXN-n Ki vagy Doki? 11:25 V/1

Szia!

Véletlenül vettem észre ma én is:)
Bár véletlenek nincsenek, mert pont reggel gondoltam arra, hogy régebben hétvégén délelőtt mindig DW-t néztem az AXN-en, és milyen jó lenne ha megint, és vajon leadják -e az 5. és 6. évadot. Erre takarítás közben kapcsolgatok és tessék!!! thumbsup.gif

most pedig este az m1-en Sherlock 2. évad smileeee.gif juhé thumbsup.gif
2012. augusztus 19. 11:01 #595
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kericske @ 2012.08.18. 20:27)
Most pedig este az m1-en Sherlock 2. évad smileeee.gif juhé thumbsup.gif

Én belenéztem, de nekem egyáltalán nem tetszik. mellow.gif Úgy látszik, nekem csak egyedül Jeremy bírt olyat adni, amit senki más... rolleyes.gif

A minap megint találkoztam a brit sajtóbotránnyal. Lehet tudni, mikor tesznek pontot az ügy végére..?

Davey baby, can you hear me? If you can hear me, then please answer for us coz is the end of August already and we are very impatient...
1 felhasználónak tetszik: kericske
2012. augusztus 19. 19:20 #596
kericske
kericske

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.08.19. 11:01)
Én belenéztem, de nekem egyáltalán nem tetszik. mellow.gif Úgy látszik, nekem csak egyedül Jeremy bírt olyat adni, amit senki más... rolleyes.gif
A minap megint találkoztam a brit sajtóbotránnyal. Lehet tudni, mikor tesznek pontot az ügy végére..?
Davey baby, can you hear me? If you can hear me, then please answer for us coz is the end of August already and we are very impatient...

Nekem az eleje furcsa volt, de utána nagyon tetszett, főleg a Nő-vel való "kapcsolata", na hát az ...
végeztem tegnap a DW 6. évaddal HŰHA!! ooo.gif A szóval a tegnapi nap teljes hűha érzés volt. Az utolsó résznél olyan érzésem volt majdnem, mint amikor Doktornak és Marthának "leesik" a Boe arca biggrin.gif

Yes Davey baby kapd össze magad, de sürgősen mad.gif
2012. augusztus 20. 08:29 #597
ophely88
ophely88
time lady

Lement a TSOW trailere a BBC America csatornán és nem tudunk róla semmit. A BBC America megint kötsög és nem nyomja fel a videót youtube-ra. dry.gif
2012. augusztus 22. 23:31 #598
ophely88
ophely88
time lady

Friss képek. biggrin.gif

Nem a legjobb kép. Ha nem is vörös, valami ahhoz hasonló szín. Látom van egy kis scruff és öltöny, nyakkendővel. biggrin.gif Isten áldja az ITV-seket. Bless their socks. rohog.gif Nekem már most volt egy, a kommentelőkkel meg nem osztható gondolatom, a képek láttán. spiteful.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi
2012. augusztus 23. 07:02 #599
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.08.22. 23:31)
Friss képek.  biggrin.gif 
Nem a legjobb kép. Ha nem is vörös, valami ahhoz hasonló szín. Látom van egy kis scruff és öltöny, nyakkendővel.  biggrin.gif Isten áldja az ITV-seket. Bless their socks.  rohog.gif Nekem már most volt egy, a kommentelőkkel meg nem osztható gondolatom, a képek láttán. spiteful.gif

Hűha. w00t.gif Nekem is nagyon bejövős ez a style... rohog.gif Jó séró és még szőrös is... Kitűnő kombináció... friends.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sunyi
2012. augusztus 23. 08:11 #600
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.08.23. 07:02)
Hűha. w00t.gif Nekem is nagyon bejövős ez a style... rohog.gif Jó séró és még szőrös is... Kitűnő kombináció... friends.gif

Ejh, de még micsoda kombináció. Így vöröses barnán pedig jó, ennél már csak az lenne jobb, ha vöröske lenne. cool.gif
Ennek örömére, nézzünk asszonyvadító képeket Sally pasijáról és csorgassunk fangörlnyálat. rohog.gif (Igen, direkt írtam így rohog.gif ). Nyeh. _nevet.gif

http://media.tumblr.com/tumblr_m29vx26fiK1qls7l6.gif

http://gifsoup.com/webroot/animatedgifs/83583_o.gif

http://media.tumblr.com/tumblr_m29vxeFkpb1qls7l6.gif

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m1isscuVMj1qd7dt9o1_500.gif

http://media.tumblr.com/tumblr_lflq12rbBP1qerfv4.gif

DT mint szexi nyomozó gif spam, end of part 1. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Sunyi, Sally Sparrow
101 oldal 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok