Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.26. 08:13)
Közben sikeresen rájöttem.

A St. James's Park mellett kocognak, ott van a lovas testőröknek ilyen út, ahol jó időben szoktak volt lovagolni. Én már láttam olyat is, ahogy itt, azaz ott gyakoroltak egy parádéra.

Szóval így már tudom, hová képzeljem őket.

A Charing Cross és a Westminster közé... De lehet, jobb lenne, utánanézni pontosan...
Az interjú zseniális.

Szeressük DT-t meg Hamstert is.

DT Varsóban, GM meg Amcsiban?

Most nem azért, de nem a gyerek lenne inkább az első..?

Gondolom anyai nagyszülőknek lesznek lepasszolva Ty-jal...
Szerk: Nem Amcsiban, színházban. Elnézést. Kicsit még korán van. 3/4 6-kor keltem, ami tulajdonképpen jelen pillanatban még inkább 3/4 5-nek felel meg...

Az amerikai pilot későbbre lett betervezve most színház lett. Színház mellett nem igen lehet gyereket nevelni és gondolom DT sem viszi magával. Nem szeretnék a gyerek helyében lenni.
Még mindig nem láttam azt a videót, pedig kár, amin mutatták, hogy háttal kezdett el futni.

Jó lenne ha valaki feltöltené nektek. Megy a rizsa, hogy mindjárt indul a futam, emberek nyakkörzéssel meg ugrálássál melegítenek be, DT meg röhög és mosolyog mindenfelé, elindul a banda, szépen lassan, ez meg abban a pillanatban megfordul és háttal fut előre, elmennek a kamera előtt és húzogatja a pólóját, hogy gyerekek, nézzétek mit nem tudok.

Öcsém. Nem is te lennél David
A tegnapi napon sem mentek a dolgok zökkenőmentesen. A Daily Fail lekapta őket, mikor Ty David kezét fogta, gondolom mérges most nagyon.

És újból feltűnt a stalker. Némileg hanyagoltam őt az elmúlt napokban, köszönhetően az új vallásirányzatnak, aminek tagja lettem, Fassynation, aka Michael Fassbender love, de utólértem magam és az a szóbeszéd járja, hogy az anő, aki annak idején Hamlet/DW crossovereket küldött Davidnek és fák mögül követte barátunkat a Decoy Bride és Single Father forgatásán, már ott tart, hogy David a nevét is tudja és hidegen hagyja. A BBC-s interjúja előtt beállt a sorba a többiekhez (otthonról odáig követte) és autogrammot kért, DT meg 'véletlenül' kihagyta. Seperc alatt kiosztott kb 20 autogrammot és a csaj nem kapott. Állítólag nem szól hozzá, autogrammja és közös képe már van, régebbről, mikor még tudott viselkedni. Bemegy utána a boltba, játszótérre, ha David elviszi a gyerekeket, postára, forgatásra is menne utána de ott ugye nem engedik be. A kocsijánál várakozik mindig, udvarba nem megy be, kint várakozik a kapunál a lesifotósok mellett.

Na az szép.