Starity

David Tennant 6

101 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. március 26. 08:13 #41
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ophely88 @ 2012.03.26. 08:05)
Nem tudom. Minden évben máshol futnak. Erről egyetlen cikket sem olvastam. Állítólag délután 1kor kezdődött a futam. 
DT és Hamster fanoknak kötelező. Öcsém! rofl.gif Mikor Hamster megkapja a sporttáskát és adnak hozzá egy Clarkson fejet. Hammond  meg le akarja passzolni. DT meg 'No, thanks. You can keep it, man. rofl.gif
Tegnap egyébként utólértem magam DT interjúival. DT akkor fog Varsóban forgatni, amikor GM színházozni. Dammit. Ki vigyáz a gyerekre?  110.gif

Közben sikeresen rájöttem. thumbsup.gif A St. James's Park mellett kocognak, ott van a lovas testőröknek ilyen út, ahol jó időben szoktak volt lovagolni. Én már láttam olyat is, ahogy itt, azaz ott gyakoroltak egy parádéra. thumbsup.gif Szóval így már tudom, hová képzeljem őket. rohog.gif A Charing Cross és a Westminster közé... De lehet, jobb lenne, utánanézni pontosan... think.gif

Az interjú zseniális. rofl.gif Szeressük DT-t meg Hamstert is. _nevet.gif

wtf.gif DT Varsóban, GM meg Amcsiban? ohmy.gif Most nem azért, de nem a gyerek lenne inkább az első..? 110.gif Gondolom anyai nagyszülőknek lesznek lepasszolva Ty-jal... mellow.gif

Szerk: Nem Amcsiban, színházban. Elnézést. Kicsit még korán van. 3/4 6-kor keltem, ami tulajdonképpen jelen pillanatban még inkább 3/4 5-nek felel meg... unsure.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, ria21, Sunyi
2012. március 26. 08:37 #42
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.26. 08:13)
Közben sikeresen rájöttem. thumbsup.gif A St. James's Park mellett kocognak, ott van a lovas testőröknek ilyen út, ahol jó időben szoktak volt lovagolni. Én már láttam olyat is, ahogy itt, azaz ott gyakoroltak egy parádéra. thumbsup.gif Szóval így már tudom, hová képzeljem őket. rohog.gif A Charing Cross és a Westminster közé... De lehet, jobb lenne, utánanézni pontosan... think.gif
Az interjú zseniális. rofl.gif Szeressük DT-t meg Hamstert is. _nevet.gif 
wtf.gif DT Varsóban, GM meg Amcsiban? ohmy.gif Most nem azért, de nem a gyerek lenne inkább az első..? 110.gif Gondolom anyai nagyszülőknek lesznek lepasszolva Ty-jal... mellow.gif
Szerk: Nem Amcsiban, színházban. Elnézést. Kicsit még korán van. 3/4 6-kor keltem, ami tulajdonképpen jelen pillanatban még inkább 3/4 5-nek felel meg... unsure.gif

Az amerikai pilot későbbre lett betervezve most színház lett. Színház mellett nem igen lehet gyereket nevelni és gondolom DT sem viszi magával. Nem szeretnék a gyerek helyében lenni. 110.gif

Még mindig nem láttam azt a videót, pedig kár, amin mutatták, hogy háttal kezdett el futni. biggrin.gif Jó lenne ha valaki feltöltené nektek. Megy a rizsa, hogy mindjárt indul a futam, emberek nyakkörzéssel meg ugrálássál melegítenek be, DT meg röhög és mosolyog mindenfelé, elindul a banda, szépen lassan, ez meg abban a pillanatban megfordul és háttal fut előre, elmennek a kamera előtt és húzogatja a pólóját, hogy gyerekek, nézzétek mit nem tudok. nevet2.gif Öcsém. Nem is te lennél David rofl.gif

A tegnapi napon sem mentek a dolgok zökkenőmentesen. A Daily Fail lekapta őket, mikor Ty David kezét fogta, gondolom mérges most nagyon. rolleyes.gif És újból feltűnt a stalker. Némileg hanyagoltam őt az elmúlt napokban, köszönhetően az új vallásirányzatnak, aminek tagja lettem, Fassynation, aka Michael Fassbender love, de utólértem magam és az a szóbeszéd járja, hogy az anő, aki annak idején Hamlet/DW crossovereket küldött Davidnek és fák mögül követte barátunkat a Decoy Bride és Single Father forgatásán, már ott tart, hogy David a nevét is tudja és hidegen hagyja. A BBC-s interjúja előtt beállt a sorba a többiekhez (otthonról odáig követte) és autogrammot kért, DT meg 'véletlenül' kihagyta. Seperc alatt kiosztott kb 20 autogrammot és a csaj nem kapott. Állítólag nem szól hozzá, autogrammja és közös képe már van, régebbről, mikor még tudott viselkedni. Bemegy utána a boltba, játszótérre, ha David elviszi a gyerekeket, postára, forgatásra is menne utána de ott ugye nem engedik be. A kocsijánál várakozik mindig, udvarba nem megy be, kint várakozik a kapunál a lesifotósok mellett. 110.gif Na az szép. 110.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, ria21, Bessie
2012. március 26. 08:44 #43
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.03.26. 08:37)
utólértem magam és az a szóbeszéd járja, hogy az anő, aki annak idején Hamlet/DW crossovereket küldött Davidnek és fák mögül követte barátunkat a Decoy Bride és Single Father forgatásán, már ott tart, hogy David a nevét is tudja és hidegen hagyja. A BBC-s interjúja előtt beállt a sorba a többiekhez (otthonról odáig követte) és autogrammot kért, DT meg 'véletlenül' kihagyta. Seperc alatt kiosztott kb 20 autogrammot és a csaj nem kapott. Állítólag nem szól hozzá, autogrammja és közös képe már van, régebbről, mikor még tudott viselkedni. Bemegy utána a boltba, játszótérre, ha David elviszi a gyerekeket, postára, forgatásra is menne utána de ott ugye nem engedik be. A kocsijánál várakozik mindig, udvarba nem megy be, kint várakozik a kapunál a lesifotósok mellett.  110.gif Na az szép.  110.gif

Klinikai eset a nőci. 110.gif Barátunk jól teszi, hogy le se sz*rj*... Bár én a helyében rég feljelentettem volna már zaklatásért... mad.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, ria21
2012. március 26. 10:10 #44
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.26. 08:44)
Klinikai eset a nőci. 110.gif Barátunk jól teszi, hogy le se sz*rj*... Bár én a helyében rég feljelentettem volna már zaklatásért... mad.gif

David nem ilyen, ezt te is tudod. rohog.gif Engem biztosan elgondolkodtatna, hogy mit kezdjek vele, ha már egyszer gyerekek is vannak a közelemben rolleyes.gif

Néhány vicces és nem poénos részlet az interjúkból, amit tegnap hallgattam. David TUD főzni, két hete csinált töltött csirkecombokat, cheesecake-t még soha nem készített, Martin Freemannel ökörködtek a Pirates szinkronizálásakor. biggrin.gif

COC: David késett. 7:30 helyett 7:45-re érkezett be és mindkét fél azt állítja, hogy a másik nem mond igazat. rohog.gif Ez egy nagyon unalmas műsor volt, a gatyájáról beszéltek, miszerint ez David új, nem régen vásárolt kedvenc gatyája, tehát fogja még párszor viselni, attól félek omg.gif Elmondja, hogy 6 hónapon belül két gyereke is lett, gyereke majdnem egy éves és adoptálta GM fiát. A privát életét nem volt hajlandó megbeszélni. Mikor COC feleséget emlegetett, DT mindig lehurrogta, hogy 'Don't say that'. Nem tudok már kiigazodni ezen az emberen. Nem tudom, hogy ez a kijelentés mire volt jó. 110.gif
Beszéltek a Titanicról, 3D/4D. COC megkérdezte Davidtől, hogy mi az a 3D, barátunk pedig azt felelte, hogy 'travelling in space'. _nevet.gif Nem is te lennél, drága barátom. _nevet.gif
4 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, ria21, Bessie, Sunyi
2012. március 26. 12:47 #45
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

PB-en fent van a MAAN. Nem akartok kicsit besegíteni? rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. március 26. 12:53 #46
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.26. 12:47)
PB-en fent van a MAAN. Nem akartok kicsit besegíteni? rohog.gif

Óhajod számomra narancs rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. március 26. 12:54 #47
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.03.26. 12:53)
Óhajod számomra narancs  rohog.gif

Thanks sis, tudtam, hogy rád mindig számíthatok. rohog.gif thumbsup.gif
2012. március 26. 13:03 #48
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.26. 12:54)
Thanks sis, tudtam, hogy rád mindig számíthatok. rohog.gif thumbsup.gif

http://media.tumblr.com/tumblr_m0wbvqFvBU1r6u73t.gif

Bár nekem elég lassan jön unsure.gif

http://gifninja.com/animatedgifs/292998/excuse-me-what-is-the-fuckery.gif

Tegnap lezajlott az Empire Awards és Gary Oldman végre nyert a legjobb színész kategóriában. thumbsup.gif Igazi brit díjátadó volt, baxxa meg magát az Oscar, screw the Oscars and Globes, keep lurvin' Empire Awards. thumbsup.gif Rávetemedek cikk írásra... azt hiszem. unsure.gif

Nézte valaki tegnap az igazi Titanicot a BBC1-on? Gondoltam, hogy megírom a cikket arról, hogy elkészült ez az új, igaz sztorikon alapuló film. Szerintetek engedélyeznék? unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Bessie
2012. március 26. 13:07 #49
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.03.26. 13:03)
Bár nekem elég lassan jön unsure.gif 
Tegnap lezajlott az Empire Awards és Gary Oldman végre nyert a legjobb színész kategóriában. thumbsup.gif Igazi brit díjátadó volt, baxxa meg magát az Oscar, screw the Oscars and Globes, keep lurvin' Empire Awards. thumbsup.gif Rávetemedek cikk írásra... azt hiszem. unsure.gif 
Nézte valaki tegnap az igazi Titanicot a BBC1-on? Gondoltam, hogy megírom a cikket arról, hogy elkészült ez az új, igaz sztorikon alapuló film. Szerintetek engedélyeznék?  unsure.gif

Igen, nekem is, ezért is kértem, hogy aki tud, segítsen... biggrin.gif
Applause a nyerteseknek. meghajolo.gif
Szerintem engedélyezni fogják a cikket, ha megírod. (Remélem megírod, mert unom már a sok sztárfrizurát, sztártortát és sztárrománcot. biggrin.gif ) Egyébként sajnos nem láttam a filmet, de kíváncsi lennék rá!
2012. március 26. 13:11 #50
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.26. 13:07)
Igen, nekem is, ezért is kértem, hogy aki tud, segítsen... biggrin.gif 
Applause a nyerteseknek. meghajolo.gif
Szerintem engedélyezni fogják a cikket, ha megírod. (Remélem megírod, mert unom már a sok sztárfrizurát, sztártortát és sztárrománcot. biggrin.gif ) Egyébként sajnos nem láttam a filmet, de kíváncsi lennék rá!

A dobozon ingyenes az első rész és felirat is van hozzá. thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Bessie
2012. március 26. 13:59 #51
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

30% már megvan, de így is több, mint gyanús, hogy csak holnapra lesz lent. mellow.gif Addig seedeljétek még nekem, pls. biggrin.gif

Ez egyébként melyik verzió? És hogyhogy fent van? Nem mintha baj lenne, sőt... rohog.gif
2012. március 26. 14:54 #52
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.26. 13:59)
30% már megvan, de így is több, mint gyanús, hogy csak holnapra lesz lent. mellow.gif Addig seedeljétek még nekem, pls. biggrin.gif 
Ez egyébként melyik verzió? És hogyhogy fent van? Nem mintha baj lenne, sőt... rohog.gif

Én nem tudom, még nekem sincs meg a fájl. biggrin.gif
2012. március 26. 15:09 #53
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.03.26. 14:54)
Én nem tudom, még nekem sincs meg a fájl.  biggrin.gif

Még kb 45-60 perc, nekem viszont lassan indulnom kell, szóval holnapra lesz csak meg a kis nyavalyás, ez már biztos. mellow.gif
Viszont nem bírtam ki, belelestem: egy a Digital Theatre-féle verzió, GYÖNYÖRŰ minőség... w00t.gif thumbsup.gif
2012. március 26. 19:49 #54
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Hová tűnt mindenki? Csak nem a MAAN-t sasoljátok, kis huncutok? rohog.gif Ebben az esetben: jó nektek, én is nézném, de majd csak holnapra lesz meg...
Valaki esetleg kipróbálta..? Viszi a DivX-es lejátszó is, vagy "kodekhibás"?
1 felhasználónak tetszik: kericske
2012. március 26. 21:14 #55
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.26. 19:49)
Hová tűnt mindenki? Csak nem a MAAN-t sasoljátok, kis huncutok? rohog.gif Ebben az esetben: jó nektek, én is nézném, de majd csak holnapra lesz meg...

Eljöttem otthonról de haven't finished yet, szóval nem tudok mit mondani még pardon.gif

David megint forgat valamit mellow.gif blink.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. március 27. 08:07 #56
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Éljen, nekem is megvan a MAAN! yahoo.gif
1 felhasználónak tetszik: kericske
2012. március 27. 08:41 #57
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Odatekertem a végére. Megvan a megoldás, hogyan került ez fel az internetre... rohog.gif A kis leleményesek... rohog.gif

Egyébként Catherine nagyon édes a tapsrendnél, mint egy kis csitri, úgy rohangál lelkesen ki újra és újra... Ráadásul mezítláb... Nagyon-nagyon aranyos!!! smileeee.gif Persze David is, de Catherine kicsit energikusabbnak és vidámabbnak tűnik. smileeee.gif

A minap láttam egy pasit egy ugyanilyen pólóban... Vajon ki jutott róla egyből eszembe..? rohog.gif

http://28.media.tumblr.com/tumblr_lwkvslS1231qc3759o2_500.gif

ohmy.gif David hol forgat és lehet tudni, hogy nagyjából mit..? ohmy.gif
2 felhasználónak tetszik: kericske, ophely88
2012. március 27. 13:58 #58
ria21
ria21
visszatérő vendég

StátuszAnyának lenni a legcsodálatosabb dolog a világon!
Hozzászólás: 128
Csatolások: 37
Azonosító: 110305
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.26. 19:49)

én itt vagyok,csak most nehezen megy a gépelés,mert a jobb kezemen a hüvelyk és mutató ujjam között megpattant egy ér és nagyon fáj,az egész kezem dry.gif bal kézzel meg béna vagyok biggrin.gif
2012. március 27. 14:15 #59
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Ha már MAAN:

http://28.media.tumblr.com/tumblr_lwc4hf00Ka1qh6yvro1_500.jpg

biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, ophely88
2012. március 27. 14:16 #60
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.27. 08:41)
Odatekertem a végére. Megvan a megoldás, hogyan került ez fel az internetre... rohog.gif A kis leleményesek... rohog.gif
Egyébként Catherine nagyon édes a tapsrendnél, mint egy kis csitri, úgy rohangál lelkesen ki újra és újra... Ráadásul mezítláb... Nagyon-nagyon aranyos!!! smileeee.gif Persze David is, de Catherine kicsit energikusabbnak és vidámabbnak tűnik. smileeee.gif
A minap láttam egy pasit egy ugyanilyen pólóban... Vajon ki jutott róla egyből eszembe..? rohog.gif 
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lwkvslS1231qc3759o2_500.gif
ohmy.gif David hol forgat és lehet tudni, hogy nagyjából mit..? ohmy.gif

Fogalmunk sincs, hogy mit forgat de hogy a Secret Smile/HP/Single Father dzsekije volt rajta, RENDES, barna gatya övvel és fehér póló, valami drámára gyanakodom csak nem tudom pontosan hogy melyik az, mert úgy tudjuk, a Minor Characternek vége, a Varsós pedig még nem kezdődött el tehát ELKÉPZELÉSEM SINCS 110.gif
2 felhasználónak tetszik: kericske, Sally Sparrow
101 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok