Starity

David Tennant 6

101 oldal 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. augusztus 09. 14:01 #541
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Luer @ 2012.08.09. 13:19)
Nálunk is megjelenik majd vajon? A menyasszonyos megjelent.
Azt szeretném kérdezni, hogy olvastam valaki felrakta a MAAN darabot a netre, ez még megszerezhető?
Ma délután 4-kor ismétlik a a filmet a Film Cafen, remélem befejezéssel! unsure.gif 
2830Cat435.gif ezt csak úgy mert észrevettem.

Történelmi BBC DVD-k nálunk is meg szoktak jelenni, csak jóval később, mint ott, ráadásul ezt a BBC WorldWide/BBC America rendezi és a Hamletben is az ő közük volt, ami nálunk itthon nem jelent meg de máshol igen és az nekünk már jó. Egy DVD megjelenésért könyörögjünk az Úrhoz bár én úgy sem fogom tudni kivárni a megjelenést és talán a feliratot sem, szóval vagy élőben nézem ha tudom vagy amint le tudom szedni de úgy gondolom, hogy 1-2 év múlva ez is megjelenhet nálunk. mellow.gif

MAAN? Meg, persze. Kalózöböl. Eltéveszteni sem lehet mert csak egy van a fájlból, 2011-es és a fájlban benne van DT neve. wink.gif

Aranyos a cica, nekem is volt egy macskám, de a szomszéd néni megmérgezte. dry.gif
2012. augusztus 09. 17:59 #542
Luer
Luer
visszatérő vendég
Hozzászólás: 406
Azonosító: 176693
Idézet (ophely88 @ 2012.08.09. 14:01)
Történelmi BBC DVD-k nálunk is meg szoktak jelenni, csak jóval később, mint ott, ráadásul ezt a BBC WorldWide/BBC America rendezi és a Hamletben is az ő közük volt, ami nálunk itthon nem jelent meg de máshol igen és az nekünk már jó. Egy DVD megjelenésért könyörögjünk az Úrhoz bár én úgy sem fogom tudni kivárni a megjelenést és talán a feliratot sem, szóval vagy élőben nézem ha tudom vagy amint le tudom szedni de úgy gondolom, hogy 1-2 év múlva ez is megjelenhet nálunk. mellow.gif 
MAAN? Meg, persze. Kalózöböl. Eltéveszteni sem lehet mert csak egy van a fájlból, 2011-es és a fájlban benne van DT neve.  wink.gif 
Aranyos a cica, nekem is volt egy macskám, de a szomszéd néni megmérgezte.  dry.gif

Bizti én sem fogom megvárni a DVD-t, majd letöltöm, a feliratot muszáj mert nem tudok angolul.. te hogy nézed meg élőben, kint élsz Londonban? Vagy online?
Na le is szedtem a MAAN-t, köszönöm :-)

Leadták a teljes filmet, tegnap szerintem elcsúsztak a sok ajánlóval, de érdekes megoldás az, hogy kihagyják a fim végét mellow.gif

Kedves szomszéd néni.. Nekem van egy cicám.
2012. augusztus 09. 18:13 #543
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Luer @ 2012.08.09. 17:59)
Bizti én sem fogom megvárni a DVD-t, majd letöltöm, a feliratot muszáj mert nem tudok angolul.. te hogy nézed meg élőben, kint élsz Londonban? Vagy online?
Na le is szedtem a MAAN-t, köszönöm :-)
Leadták a teljes filmet, tegnap szerintem elcsúsztak a sok ajánlóval, de érdekes megoldás az, hogy kihagyják a fim végét mellow.gif 
Kedves szomszéd néni.. Nekem van egy cicám.

Live nyomatom, számítógépen, amikor csak tudom. Sokat bíbelődtem vele, összvissz több napnak is megfelel az az idő amit ráfordítottam a megoldás megtalálására de megérte, én azt mondom. biggrin.gif

Nincs mit a MAAN-t, vigyázz rá és tartsd is meg mert egy hamar nem adják ki DVD-n úgy látom. dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. augusztus 10. 17:26 #544
Luer
Luer
visszatérő vendég
Tegnap meg is néztük a keresztlányommal a MAAN-t, nagyon jókat szórakoztunk rajta biggrin.gif
Jó volt mert múlt szombaton volt a TV-ben a film, és így friss volt az élmény tudtam miről szól, még az sem volt zavaró, hogy a szöveget nem értettem.
Egyébként írtátok, hogy Davidnek ugye van némi akcentusa és, hogy a Sigh no more dalban CT " sájnomort" énekel DT meg "signomort", de ez a filmben is így volt, a dal elején á-val énekelték utána meg i-vel. Mi a különség?
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. augusztus 10. 17:33 #545
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Luer @ 2012.08.10. 17:26)
Tegnap meg is néztük a keresztlányommal a MAAN-t, nagyon jókat szórakoztunk rajta biggrin.gif 
Jó volt mert múlt szombaton volt a TV-ben a film, és így friss volt az élmény tudtam miről szól, még az sem volt zavaró, hogy  a szöveget nem értettem.
Egyébként írtátok, hogy Davidnek ugye van némi akcentusa és, hogy a Sigh no more dalban CT " sájnomort" énekel DT meg "signomort", de ez a filmben is így volt, a dal elején á-val énekelték utána meg i-vel. Mi a különség?

Nem jelentésbeli különbségekről van szó, régebben sok szót használtak, szinonimaként, színházi nyelvezet -ha így tetszik-. Davidnek és CT-nek sajna vajmi akcentusa van a darabban/CD-s számokon. sad.gif
2012. augusztus 12. 08:47 #546
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Láttuk, illetve szavaztunk a szavazáson, ami arról szólt, hogy ki minden idők legjobb DW hölgye..? Én nem örülök az eredménynek. sad.gif Pedig szavaztam is. Sarah Jane-re. Mondjuk elég nyilvánvaló volt, hogy Rose fog nyerni, de hogy ilyen sokkal?! mellow.gif És pont én háborgok, akinek Rose a kedvence... Igen, nekem Rose a kedvencem, de nem értek egyet azzal, hogy ő érdemelte volna meg legjobban ezt a címet... Donna a New Who legjobb companionja, de Sarah Jane érdemelte volna meg az eddigi munkássága alapján. Szóval a sok kis brokkoli nyugodtan megpukkadhat. dry.gif A FB-posztban ki is osztottam a jónépet a magam ügyetlen módján angolul. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. augusztus 12. 09:38 #547
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.08.12. 08:47)
Láttuk, illetve szavaztunk a szavazáson, ami arról szólt, hogy ki minden idők legjobb DW hölgye..? Én nem örülök az eredménynek. sad.gif Pedig szavaztam is. Sarah Jane-re. Mondjuk elég nyilvánvaló volt, hogy Rose fog nyerni, de hogy ilyen sokkal?! mellow.gif És pont én háborgok, akinek Rose a kedvence... Igen, nekem Rose a kedvencem, de nem értek egyet azzal, hogy ő érdemelte volna meg legjobban ezt a címet... Donna a New Who legjobb companionja, de Sarah Jane érdemelte volna meg az eddigi munkássága alapján. Szóval a sok kis brokkoli nyugodtan megpukkadhat. dry.gif A FB-posztban ki is osztottam a jónépet a magam ügyetlen módján angolul. rohog.gif

Igen, láttam én is hogy Rose nyert. Nem is volt kétséges számomra, hogy Rose nyer. Mindig Rose nyer, mindenhol amit én sem értek, akkor sem ha nem szeretem őt, egyszerűen fel nem foghatom hogy miért Rose, amikor Donna vagy Sarah jobban megérdemelte volna a nyereséget. Sarah azért esett ki mert javarészt ő a Classicban volt, Donna pedig sokaknak nagy falat, nem tetszik nekik hogy beszólogatott a Dokinak és túl komolytalan volt. 110.gif
2012. augusztus 12. 14:19 #548
Luer
Luer
visszatérő vendég
Ó ezt a szavazást nem vettem észre. mellow.gif
Nem csodálom, hogy Rose nyert, nekem is ő volt az első helyen, de Donna kiütötte:)
2012. augusztus 12. 16:42 #549
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Luer @ 2012.08.12. 14:19)
Ó ezt a szavazást nem vettem észre. mellow.gif 
Nem csodálom, hogy Rose nyert, nekem is ő volt az első helyen, de Donna kiütötte:)

Egy nagyobb DW-s hírekkel foglalkozó oldal indította a szavazást. Hozzá kell tennem, hogy sokan csak David miatt szavaznak Billie-re, ezt maguk is leírták a kommentekhez. mellow.gif

Hétfőn a COC műsorban ÁLLÍTÓLAG leadnak egy' dalt', amit DT 'énekelt' fel. COC ezt írta:

"We have an amazing spoken word version of 'Gold' recorded by David Tennant as if on stage at the RSC. It's brilliant. A luvvie remix!"

LOL rofl.gif Ez biztosan megint valami ugratás lesz gyerekek. Már várom. _nevet.gif
2012. augusztus 12. 18:37 #550
Luer
Luer
visszatérő vendég
Tőlem énekelhet, bírom a hangját smileeee.gif

David miatt szavaztak Billie-re, ennyi erővel akkor CT-re is szavazhattak volna mert vele is jóban van nem? Sőt..
Gndolom amiatt, hogy végülis Rose volt a Doki szerelme..
2012. augusztus 12. 18:49 #551
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Luer @ 2012.08.12. 18:37)
David miatt szavaztak Billie-re, ennyi erővel akkor CT-re is szavazhattak volna mert vele is jóban van nem? Sőt..
Gondolom amiatt, hogy végülis Rose volt a Doki szerelme..

Valóban a szerelmi szál miatt van ennyi Billie rajongó. Szerintem. Meg azért, mert ő volt az első útitárs a New Who-ban, ráadásul nem csak egy évadot játszott, hanem kettőt és még vendégszerepelt is későbbi részekben. Volt idő tehát megkedvelni. Meg hát sok csajszi azért favorizálja Billie-t, mert a sorozat nézése közben az ő helyébe tudták magukat leginkább beleélni, miszerint szerelmes a Doktorba, aki viszont táplál iránta érzelmeket... rolleyes.gif
Emlékszem, anno a fanok nagyon össze akarták hozni őket a civil életben is... rolleyes.gif rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Luer, ophely88
2012. augusztus 12. 21:15 #552
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.08.12. 18:49)
Valóban a szerelmi szál miatt van ennyi Billie rajongó. Szerintem. Meg azért, mert ő volt az első útitárs a New Who-ban, ráadásul nem csak egy évadot játszott, hanem kettőt és még vendégszerepelt is későbbi részekben. Volt idő tehát megkedvelni. Meg hát sok csajszi azért favorizálja Billie-t, mert a sorozat nézése közben az ő helyébe tudták magukat leginkább beleélni, miszerint szerelmes a Doktorba, aki viszont táplál iránta érzelmeket... rolleyes.gif
Emlékszem, anno a fanok nagyon össze akarták hozni őket a civil életben is... rolleyes.gif rohog.gif

Szerintem jártak is csak nem verik nagy dobra.
1 felhasználónak tetszik: Luer
2012. augusztus 13. 00:45 #553
ophely88
ophely88
time lady

Valami készülőben van. Emlékszünk DT titkos, rövid filmjére amiről senki nem tud semmit? Mármint tud, más különben mi sem tudnánk, hogy létezik, tudjátok hogy értettem, no. rohog.gif Állítólag az író Chris, aki a Unitedot és a Broadchurchöt is írta, megjelentette CV-jében a kisfilmet, aminek a nevét nem írta ki de állítólag arról van szó. A film 2011-ben készült és csak DT neve van odaírva. És mi történt a Miracle című filmjével? 110.gif
2012. augusztus 13. 09:16 #554
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.08.12. 21:15)
Szerintem jártak is csak nem verik nagy dobra.

Azt mondod?! ohmy.gif De Billie akkor még férjnél volt... unsure.gif Mondjuk a mai világban ez már nem kizáró tényező, de akkor is... blink.gif Mindenesetre az igaz, hogy megromlott a házasságuk és ugye el is váltak... Hát, manó tudja... think.gif
2012. augusztus 13. 09:17 #555
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.08.13. 00:45)
És mi történt a Miracle című filmjével? 110.gif

Átneveződött? Eltolódott? Törlődött..? unsure.gif
2012. augusztus 13. 10:45 #556
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.08.13. 09:16)
Azt mondod?! ohmy.gif De Billie akkor még férjnél volt... unsure.gif Mondjuk a mai világban ez már nem kizáró tényező, de akkor is... blink.gif Mindenesetre az igaz, hogy megromlott a házasságuk és ugye el is váltak... Hát, manó tudja... think.gif

Nem mondom hogy Billie megcsalta a férjét Daviddel csak hogy jártak, szerintem előbb romlott meg a házasságuk és utána volt köztük valami, ami nem tartott sokáig, mellesleg. Szerintem az a házasság megromlott volna ígyis úgyis, az a rádiós manusz alapból is gyanús volt nekem, egyértelműen nem Billienek való. mellow.gif

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.08.13. 09:17)
Átneveződött? Eltolódott? Törlődött..? unsure.gif

Szerintem eltűnt finanszírozási okok miatt. Nyakamat teszem rá, hogy igaz volt a projekt csak nem jutottak messzire a színészbejelentésen kívül. Kár, pedig ez lett volna élete első dark comedy filmje. unsure.gif

Lement a Gold. COC fogadott a felettesével és abban egyeztek meg, ha UK több aranymedált nyer mint 20, akkor ahány medált nyertek, annyiszor fogja lejátszani a Gold című audiót ami egy 1983-as versike, végülis nem a zenét énekelte fel de mindegy, a mai adásban tehát lement 28-szor vagy 29-szer a Gold, amik híres emberek által lettek felolvasva. Itt lehet meghallgatni a remeket. rohog.gif _nevet.gif

Ma kezdődik a Broadchurch forgatás és a SICKO fanok már fényképezővel a kezükben várják a trailere bejáratánál. ohmy.gif Nos, nekem mindegy, nem szép dolog de akkor tudósítsanak is, ne csak annyit csináljanak, hogy feltesznek egy közös képet magukról és annyi. Élménybesmámolót és forgatási képeket akarok. reklamalo.gif
2012. augusztus 13. 11:49 #557
Luer
Luer
visszatérő vendég
Ma kezdődik a Broadchurch forgatás és a SICKO fanok már fényképezővel a kezükben várják a trailere bejáratánál. ohmy.gif Nos, nekem mindegy, nem szép dolog de akkor tudósítsanak is, ne csak annyit csináljanak, hogy feltesznek egy közös képet magukról és annyi. Élménybesmámolót és forgatási képeket akarok. reklamalo.gif[/quote]

Hol van ez a forgatás? Csak írnak majd beszámolót is, és remélem Ti meg ide írjátok wink.gif
2012. augusztus 13. 13:51 #558
ophely88
ophely88
time lady

[quote=Luer,2012.08.13. 11:49~3338185]Ma kezdődik a Broadchurch forgatás és a SICKO fanok már fényképezővel a kezükben várják a trailere bejáratánál. ohmy.gif Nos, nekem mindegy, nem szép dolog de akkor tudósítsanak is, ne csak annyit csináljanak, hogy feltesznek egy közös képet magukról és annyi. Élménybesmámolót és forgatási képeket akarok. reklamalo.gif[/quote]

Hol van ez a forgatás? Csak írnak majd beszámolót is, és remélem Ti meg ide írjátok wink.gif[/quote]

Bristol, ha jól tudom.
2012. augusztus 13. 14:07 #559
Luer
Luer
visszatérő vendég
[quote=ophely88,2012.08.13. 13:51~3338772]Hol van ez a forgatás? Csak írnak majd beszámolót is, és remélem Ti meg ide írjátok wink.gif[/quote]

Bristol, ha jól tudom.[/quote]

Ja, ez van Bristolban? Ott él most a volt főnöknőm..
Most vasárnap utazom Angliába, de oda nem megyek.. Fenébe, na persze hány százalék esély lenne arra, hogy összefutnék vele? Na meg magamat ismerve oda sem mennék hozzá blush.gif
2012. augusztus 13. 14:16 #560
ophely88
ophely88
time lady

Nos, beugratós kérdés. A képen látható melyik személy David? biggrin.gif

Várom a tippeket, én már tudom, nekem segítség sem kellett, rájöttem egyből, ami szerintem részemről szánalmas. rofl.gif

http://i146.photobucket.com/albums/r268/elgee2/Early/A0IuaisCQAA5SS4.jpg
2 felhasználónak tetszik: kericske, Sally Sparrow
101 oldal 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok