Starity

David Tennant 6

101 oldal 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. június 25. 10:52 #461
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.06.25. 10:46)
És addig parókát nyomnak a fejébe? laugh.gif
Shakespeare projekt amúgy jól hangzik, helyes, helyes. biggrin.gif

Azt mondják hogy PH-öt általában délután forgatják így 'jut' ideje a Shakespeare projektre. Múltkor visszhívták pótfelvételre, gondolom a Shakespeare-esek nem örültek neki. mellow.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, ria21, Sunyi
2012. június 28. 09:27 #462
ophely88
ophely88
time lady

Nagy a baj. DT életében először visszamondott egy BBC audio felkérést a Gobetweenes második évadára. 110.gif Ilyet még soha NEM csinált. Valami készülög, valamiben sántikál, ami minden idejét elveszi ha erre sem jut ideje. 110.gif Vagy valami nagy volumenő projektet képzelek el, Ámerikában vagy a DW, de az biztos hogy mindenki azt nyilatkozgatja hogy még egyiküket sem keresték fel a speciális epizód miatt. 110.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi
2012. június 28. 09:40 #463
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ophely88 @ 2012.06.28. 09:27)
Nagy a baj. DT életében először visszamondott egy BBC audio felkérést a Gobetweenes második évadára. 110.gif Ilyet még soha NEM csinált. Valami készülög, valamiben sántikál, ami minden idejét elveszi ha erre sem jut ideje. 110.gif Vagy valami nagy volumenő projektet képzelek el, Ámerikában vagy a DW, de az biztos hogy mindenki azt nyilatkozgatja hogy még egyiküket sem keresték fel a speciális epizód miatt. 110.gif

Hát erre én is kíváncsi leszek, mi lehet ez a titokzatos dolog/projekt, ami miatt visszadobta az audiót. think.gif
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
2012. június 28. 10:15 #464
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.06.28. 09:40)
Hát erre én is kíváncsi leszek, mi lehet ez a titokzatos dolog/projekt, ami miatt visszadobta az audiót. think.gif

A PH forog, a Broadchurch majd később, de az Augusztustól lesz Novemberig. Valami itt nem kóser, de nem ám. David a Fright Night felvételével egyidőben, azaz Új-Mexikóban vette fel az audioanyagot a Twenty Twelve című sorozathoz tehát a tévolság sem lenne akadály. Nem értem mi van a háttérben bár azt mégjobban szeretném tudni, hogy a DW-ba mikor kezdenek bele mert lassacskán ideje lenne kezdeni. 110.gif
2012. július 02. 20:11 #465
ophely88
ophely88
time lady

David Tennant is to star in ITV1 drama Broadchurch, a new eight-part series penned by Doctor Who and Torchwood writer Chris Chibnall.

Produced by Kudos Film and Television, the production company behind Spooks and Life on Mars, Broadchurch will explore what happens to a small community when it suddenly becomes the focus of a major event and is subjected to the full glare of the media spotlight.

Tennant will play DI Alec Hardy, a newly promoted police detective who arrives in the town following the death of a young boy. However, local resident DS Ellie Miller (Rev star Olivia Colman) believes the case should have been hers and has to find reserves of patience to negotiate a professional relationship with the tough and unyielding Hardy.

Vicky McClure, who recently starred with Tenannt in BBC1 drama True Love, will also feature, alongside Jodie Whittaker, Andrew Buchan, Will Mellor and departing Doctor Who actor Arthur Darvill, who will play town priest Paul Coates.

“Broadchurch focuses on a small British community which finds itself at the eye of a storm. In the wake of one boy’s death, the residents of Broadchurch come under scrutiny and suspicion,” said Chibnall. “It’s a story of scale and intimacy, as the lives of the characters are laid bare.”

Broadchurch has been commissioned for ITV1 by drama commissioning team, Laura Mackie and Sally Haynes.

“Broadchurch tells the story of a small community and the devastating emotional repercussions for everyone caught up in the mysterious death of a young boy,” said Mackie. “It’s not a ‘whodunit’ or a traditional police drama. Chris Chibnall’s superb scripts have attracted a stellar cast,” she added.

The drama will be filmed on location in Portishead near Bristol and Dorset, with filming beginning from mid August and continuing through until the end of November.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. július 06. 08:47 #466
ophely88
ophely88
time lady

Nos, nézzetek kettő új ?? DT képet itt és dobjon egy emilyt az aki szeretné látni a BC-JLM féle Frankeinstein első ?? részét amiben BC szerepel mint Victor. VLC-vel indul el és cam verzió de nézhető, állítólag, én most dl. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: kericske, Sunyi
2012. július 06. 10:00 #467
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Ezt a képet nem akarod új profilképnek betenni? Nekem teccene... rohog.gif blush.gif
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
2012. július 06. 15:05 #468
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.07.06. 10:00)
Ezt a képet nem akarod új profilképnek betenni? Nekem teccene... rohog.gif blush.gif

Nem. biggrin.gif
DoctorDonna vagy DT/CT kell hogy legyen avatarként. biggrin.gif
2012. július 06. 18:23 #469
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Idézet (ophely88 @ 2012.07.06. 08:47)
Nos, nézzetek kettő új ?? DT képet itt és dobjon egy emilyt az aki szeretné látni a BC-JLM féle Frankeinstein első ?? részét amiben BC szerepel mint Victor. VLC-vel indul el és cam verzió de nézhető, állítólag, én most dl. biggrin.gif

biggrin.gif

(atya-gatya, ez a hőség, egyszerűen már nem bírom, veletek mi újság?)
2012. július 06. 19:37 #470
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.07.06. 15:05)
Nem.  biggrin.gif 
DoctorDonna vagy DT/CT kell hogy legyen avatarként.  biggrin.gif

Nem arra gondoltam, hanem DT-profiljára... blush.gif rohog.gif
2012. július 07. 09:59 #471
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2012.07.06. 18:23)
biggrin.gif 
(atya-gatya, ez a hőség, egyszerűen már nem bírom, veletek mi újság?)

Budapest is weird. 110.gif Járkálok interjúkra de itt hetek alatt választanak ki egy embert. Egy egyszerű eladói állásra mág negyedjére mentem vissza és még mindig semmi, lest több interjú. 110.gif
2012. július 07. 14:16 #472
ophely88
ophely88
time lady

DT interjú a BBC Radio Scotland egyik műsorában. thumbsup.gif Nagyszerű interjú lett, rég hallottam ilyen nagyszerű audiót. A nő skót volt, tudta miről beszél, nem kérdezett semmi magánélettel kapcsolatosat és a fanok kérdései közül is csak értelmeseket tett fel.

Barátunk megy a DW különkiadásba. thumbsup.gif w00t.gif Annyira hárított hogy arról teljesen nyilvánvaló volt, sugárzott a mondanivalójából hogy hárított és kerülte a témát. Jött megint a Who knows? és a You never know what happens, you know? mondataival. Én mondom nektek hogy akkor szokott így hárítani ha nem akar valamit előre elárulni. DT is back on DW. thumbsup.gif

Beszélt az akcentusokról, True Love, Look Back in Anger, Hamlet, Pirates és DW. Ennek az embernek iszonyatosan jó memóriája lehet. A nő egyből azzal nyitott hogy 'Egyszer már voltál a műsorban' és DT válaszolt hogy igen, 2005-ben a Look back in anger promóció keretein belül. Oh dear. 110.gif
Mondta hogy szeret audiózni azért audiózik mikor nincs forgatás, a True Love kapcsán elmondta, hogy improvizált és FÉLT attól hogy nem lesz jó majd, azt állította hogy stresszelt mert nem voltak megtanulandó mondatok és ennek is köszönhető talán túl stresszes lett a figura és szerinte nem lett jó, de ő nem tudott mit tenni ha a rendező egyszer hátba is veregette hogy 'Well done, man, excellent'. biggrin.gif Szeretett volna feltűnni Piper és Morrisey epizódjaiban csak nem jött össze.

A Pirates-cal kapcsolatban azt mondta hogy szerinte ennél többet nem tudott volna kihozni Darwinból és másabb audiózni mint forgatni, kihívóbb számára.

Kérdezte a csaj a Proclaimers musicalről is, a színdarabról, és hárított ott is. Azt mondta hogy szeretné ha megjelenne vásznon de azt nem mondta hogy igen fogok vagy nem, nem fogok benne szerepelni. thumbsup.gif Sokat beszéltek a bandáról és kiderült hogy DT szerepelt volna az új videóklipben csak nem jött össze. rolleyes.gif

DW. Nos, barátunk vagy megint ivott vagy csak simán ennyire jó kedvében volt de nagyon oldott hangulatban lehetett. Tudott értelmesen beszélni és skótos akcentus volt. Azt kérdezte a csaj hogy milyen érzés ennyi idő után és DT azt mondta hogy 'it was a crazy 4 year'. Jókedvűnek hangzott, nem viccelődött bár ez alapból nem a viccelődös ökörködős fajta műsor. Úgy érzi hogy továbbra sem csökkent nála az obsession, teljesen belenyugodott, túllépett a távozáson és továbbra is figyelemmel követi a műsort. biggrin.gif

Azt mondja hogy mindig ideges színházi darabok előtt és üti a fejét falba hogy miért teszi ki sajátmagát ennek az iszonyatos idegnek és fájdalomnak amit érez. A Hamletet mindig nagyon szerette és talán az volt számára a legnagyobb megtiszteltetés hogy azt eljátszhatta színházban.

És amit én nagyon érdekesnek találtam. Akcentusok. Kérdezte a nő hogy miért vállal el szerepeket mindenféle akcentussal. DT azt válaszolta hogy sokan vannak Hollywoodban akik skót létükre nem hajlandóak csak skótokat vagy csak saját akcentust használni, ő nem ilyen, neki nem számít az akcentus és nem érdekli hogy az emberek mit szólnak hozzá, az a lényeg hogy a karakter tetszen meg neki. rolleyes.gif mellow.gif Érdekes hozzáállás. Whatever. cool.gif

Bocs hogy hosszú voltam de az interjú is majdnem 20 percnyi volt, ennél rövidebben nem tudom leírni mi hangzott el benne. biggrin.gif
2012. július 12. 19:13 #473
ophely88
ophely88
time lady

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m6m44zgUm51qacqyoo1_500.jpg

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6ia77SqL81qacqyoo1_500.jpg

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m61yufp5hR1qacqyoo1_500.jpg

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m5kz2l2RcA1qacqyoo1_r1_500.jpg

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m2j9llKcoK1qacqyoo1_500.jpg
2012. július 12. 19:14 #474
kericske
kericske

mennyire fáradt és gyötört arca van unknw.gif

Ui: akartam vidám képeket is berakni de beelőztél biggrin.gif
2012. július 12. 19:16 #475
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kericske @ 2012.07.12. 19:14)
mennyire, fáradt és gyötört arca van  unknw.gif

Igen, bár szerintem az is erőteljesen közrejátszik, hogy komolyan is gondolja, amiről beszél és hogy szívügye a téma. unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sunyi
2012. július 12. 19:19 #476
kericske
kericske

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.07.12. 19:16)
Igen, bár szerintem az is erőteljesen közrejátszik, hogy komolyan is gondolja, amiről beszél és hogy szívügye a téma. unsure.gif

igen
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. július 12. 19:21 #477
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2012.07.12. 19:14)
mennyire, fáradt és gyötört arca van  unknw.gif

A workaholics emberek így néznek ki. Szeretném hozzátenni hogy nem akármiről beszél. Sírhatnéka van, sírásra áll mindene ha ilyen témában kell neki videót felvenni vagy képet készíteni. Ne felejtsük el hogy Isten nyugosztalja Helen, David anyja, jótékonysági szervező volt, az apja lelkész tehát kiskorától kezdve azt 'táplálták' bele, hogy jótékonykodni kell, kötelező és nagyon komolyan tessék venni az ügyet.
2012. július 19. 08:22 #478
ophely88
ophely88
time lady

DT nagyon fáradt volt a Shakespeare dokufilmben. Látszik hogy az embernek alvászavarai vannak. unsure.gif

Rosszindulatú pletyka kering a neten, miszerint GM megint terhes és a színházi darabját ezért adják rövidebb ideig, mint beígérték. rolleyes.gif
2012. július 19. 09:17 #479
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.07.19. 08:22)
DT nagyon fáradt volt a Shakespeare dokufilmben. Látszik hogy az embernek alvászavarai vannak.  unsure.gif 
Rosszindulatú pletyka kering a neten, miszerint GM megint terhes és a színházi darabját ezért adják rövidebb ideig, mint beígérték. rolleyes.gif

Valaki leüthetné úgy a pasit, hogy egy hétig ne tudjon felkelni. rohog.gif Viccet félretéve: igazán pihenhetne is valamit. mellow.gif

Hoppá! ohmy.gif Akkor ezek szerint nincsenek fasírtban. Ez azért jó hír. Bár Olive sem tölt annyi időt a szüleivel - szerintem - mint amennyit igényelne, szóval nem nagyon értem. unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sunyi
2012. július 19. 09:30 #480
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.07.19. 09:17)
Valaki leüthetné úgy a pasit, hogy egy hétig ne tudjon felkelni. rohog.gif Viccet félretéve: igazán pihenhetne is valamit. mellow.gif 
Hoppá! ohmy.gif Akkor ezek szerint nincsenek fasírtban. Ez azért jó hír. Bár Olive sem tölt annyi időt a szüleivel - szerintem - mint amennyit igényelne, szóval nem nagyon értem. unsure.gif

DT odaköltözött GM-hez nemrégen szóval talán munka után hazamegy, ha más nem a lányához. Ki tudja. Egy ideje közös képet sem látok róluk, nem mennek sehová vagy nem tudom. A Wimbledon alkalmával a BBC meghívta Davidet egy V.I.P. helyre de lemondta mert GM partit tartott otthon de ez sem most volt már. Nagyon elveszett ez a pasas, semmi hír róla, se egy kép, se semmi, pedig twitteren írkálják hogy látták őt itt vagy ott.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7btymmS8q1qdghnpo5_250.jpg

Jesszus Mariska. ohmy.gif DT és Judy Law? DT és Jude 'The other guy who played Hamlet' Law? What? Mi a rosseb? ohmy.gif
Két éve még nagy szája volt Amerikában, hogy 'the other guy who played Hamlet behaves like a diva coz he doesn't wanna do the play with a real people's skull.' ohmy.gif
101 oldal 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok