David Tennant 6
2012. június 19. 07:47
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.06.19. 07:20)
Latta mar valaki a TL filmet? Gyerekek. Tiszta Secret Smile és Blackpool érzésem volt. Atya gatya, megrendítő film volt. 
Én le akartam szedni, csak még nem találtam, szóval még nem láttam. Ha SS és B érzésed volt, akkor biztosan csak jó lehet!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. június 19. 13:39
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.06.19. 07:47)
Én le akartam szedni, csak még nem találtam, szóval még nem láttam. Ha SS és B érzésed volt, akkor biztosan csak jó lehet!

Dobozon ingyé el lehet vinni szivem.
Elnezest kerek mindenkitol az ekezetek miatt. Nem magyar billentyuzetu masinam van és nem mindig találom el hogy hol vannak az ékezetes betuk.
2012. június 19. 14:16
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.06.19. 13:39)
Dobozon ingyé el lehet vinni szivem.
Meg hasonlo mondatok is elhangoztak, sot, mitobb, ismeros fejek is voltak. A kocsiban sírás az pont olyan sírás volt mint a Single Fatherben, mikor DT ült a szalagkorlaton és sírt. Mikor afférbe kezdett, meghallottam azt a tipikus DT féle pimasz flörtölős de ártatlan vagyok hangnemet.
A szexjelenetrol pedig ne is beszéljunk mert ott nem volt meghatarozva és saját ostonei által vezérelve tette azt, amit. Nem sokszor láttunk meg szex közben hajbaturit de ez is megtörtént. Nagyon PHWOAR ahogyan kinézett bár az elgondolkodo fejei mindig furcsak plusz a tukros jelenetek.
Elnezest kerek mindenkitol az ekezetek miatt. Nem magyar billentyuzetu masinam van és nem mindig találom el hogy hol vannak az ékezetes betuk.
Igen, csak ott elfelejtettem a regemet, meg kéne keresni.
Mi a manó, kekszjelenet?! Akkor képzelem, mi lehet a fórumokon a kis brokkolik után.
Szerk.: Ahá! Mögvan a kis huncut... Már jön is lefele...
2012. június 19. 14:26
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.06.19. 14:16)
Mi a manó, kekszjelenet?! Akkor képzelem, mi lehet a fórumokon a kis brokkolik után.
Paisley kolbász tarhonyával.
Bizonyos emberek meg vannk veszve a skot pasikért. James McAvoí foruman olyanokat olvastam és olyan képeket láttam, ami földbe dongoli a DT-JB bromance-ot.
2012. június 19. 15:19
|
|
|
Idézet (ophely88 @ 2012.06.19. 14:26)
Épp most kezdtem el csekkolni. A neje tök olyan, mint GM...
2012. június 19. 15:23
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.06.19. 15:19)
Idézet (ophely88 @ 2012.06.19. 14:26)
Épp most kezdtem el csekkolni. A neje tök olyan, mint GM...
Van ilyen szivem, van ilyen. Ez a szoke haju no ismeros nekem, nem csak azert mert hasonlit GM-re, de nagyon hanem mintha mar lattam volna masban is ..
2012. június 19. 15:56
|
|
|
Idézet (ophely88 @ 2012.06.19. 15:23)
Van ilyen szivem, van ilyen. Ez a szoke haju no ismeros nekem, nem csak azert mert hasonlit GM-re, de nagyon hanem mintha mar lattam volna masban is .. 
Tényleg tiszta GM a nőszemély. Direkt választották őt partnernek, hogy a fanok tudjanak min élcelődni?
A másik nőszemély nekem sokkal szimpatikusabb volt, de talán csak ezért...
David amúgy nagyon szimpatikusan csinálja ezt az improvizációt, ha szabad megjegyeznem... Ha tényleg ilyen amúgy is, akkor húha...
De a végét nem igazán értettem. Nick bevallotta, hogy megcsalta?!?!
A második rész is hasonlóan színvonalas? Most jött le az is... A Davides&Billie-s rész mikor lesz?
2012. június 19. 16:11
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.06.19. 15:56)
Tényleg tiszta GM a nőszemély. Direkt választották őt partnernek, hogy a fanok tudjanak min élcelődni?
Csak mert akkor elég jól castingoltak.
Viszont félhomályban ez a szőke csajszi tényleg úgy néz ki közelről, mint az ismerősöm.
Egyébként tényleg annyira természetes az egész, nagyon tetszett! És igen, megvoltak a kínos hallgatások is... Bakker, olyan ismerős szituk..!
(kivéve a fő dolgot, ugyebár
) Valóban SS és Blackpool hangulat, nekem is pontosan ez a kettő jutott eszembe...
David amúgy nagyon szimpatikusan csinálja ezt az improvizációt, ha szabad megjegyeznem... Ha tényleg ilyen amúgy is, akkor húha...
Bevallom, sok gesztusa az én pasimra emlékeztetett, ő is hasonlóan szokott pár dolgot...
A második rész is hasonlóan színvonalas? Most jött le az is... A Davides&Billie-s rész mikor lesz?
Nagyon termeszetes lett, ebbol is latszodik hogy mennyire jol nyomja bar bennem csak motoszkal az a dolog hogy felt az improvtol. Az a helyzet hogy nem volt nekik megmondva hogy te most igy vagy ugy viselkedj. Nem tudom hogy tenyleg ennyire nem tud improvizalni vagy direkt csinalta igy. Mindenki tobbet beszelt nala. Azt azert tisztazzuk ha ugy is volt, biztosan DT talalta ki ezt a fajta viselkedest. A hus sutos jelenet a film elejen tiszta Secret Smile, az a fej, az a toast amit mondott .. Érdekes. Barátuink egy napig ult egy margate-i communication manager irodajaban nezni hogy o mit hogyan csinal. A filmben osszesen 2 jelenet van, ami erre utal és egyikben sem csinalt semmit, amit egy communication manager. Ezt nevezem utanajarasnak.
Szerintem nem vallota be. Ez az angol film és sorozatipar erossege, nem ragunk mindent a nezo szajaba. Ha igy nezzunk akkor pedig oly mindegy, de szerintem nem vallotta be. A felesege mar tudta, szerintem szembesitette ot azzal hogy mar regebb ota tudja ..
A masodik reszt meg nem neztem, abban Ashley Walters szerepel, sem David, sem Billie nem. Baratunknak nem lesz kozos jelenete Billie-vel.
2012. június 19. 16:16
|
|
|
Idézet (ophely88 @ 2012.06.19. 16:11)
Szerintem nem vallota be. Ez az angol film és sorozatipar erossege, nem ragunk mindent a nezo szajaba. Ha igy nezzunk akkor pedig oly mindegy, de szerintem nem vallotta be. A felesege mar tudta, szerintem szembesitette ot azzal hogy mar regebb ota tudja ..
A masodik reszt meg nem neztem, abban Ashley Walters szerepel, sem David, sem Billie nem. Baratunknak nem lesz kozos jelenete Billie-vel.
Azt mondod? De akkor miért kért bocsánatot? Mert későn ért haza..?
Tudom, a másik David Billie partnere, én rá gondoltam...
2012. június 19. 16:37
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.06.19. 16:16)
Azt mondod? De akkor miért kért bocsánatot? Mert későn ért haza..?
A második részben "Eddie Murphy" van... 
En azt gondolom, hogy az asszony szembesitette azzal Nicket hogy tud a viszonyrol és Nick bocsanatot kert. Szerintem.
Morrisey? Azt nem tudom meg nincs kiirva az imdb-re sem. Allitolag DT benne van a masodik reszben is ..
Az anglophelia oldal hirdetett egy online szavazos listat azzal kapcsolatban hogy kit szeretnenek latni a DW specialban és toronymagasan o nyert. Matt alapbol benne lesz gondolom de azert az o neve is felkerult. DT 67%, CE 24, MS 19 ..
Bemereszkedtem a forumra.
2012. június 19. 17:18
|
|
|
Idézet (kericske @ 2012.06.19. 17:11)
Nézzetek nyugodtan hülyének, de ahogy megláttam ezt a képet, az jutott eszembe, milyen remek tejreklámképkocka lenne...
2012. június 19. 17:20
|
|
kericske |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 903 Csatolások: 0 Azonosító: 151965 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.06.19. 17:18)
Nézzetek nyugodtan hülyének, de ahogy megláttam ezt a képet, az jutott eszembe, milyen remek tejreklámképkocka lenne...
Csak hiányzik a képről egy kis bajusz... 
Te(l)jes mértékben egyetértek, de amikor én ránézek más is eszembe jut.
2012. június 19. 17:25
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (kericske @ 2012.06.19. 17:20)
Aha.
2012. június 19. 17:34
|
|
kericske |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 903 Csatolások: 0 Azonosító: 151965 offline
|
Ki hogyan viseli ezt az írdatlan hőséget?
Csomagunk ügyében semmi haladás? Kezdek elkettyenni, bár mostanság arra se volt időm, hogy egyáltalán eszembe jusson. brrr.
Sally írd meg, hogy mennyivel tartozom és küldöm neked. De ahogy ezt most leírtam, ez olyan lenne mintha lemondanék arról, hogy kapunk vmit. Jó lenne tudni, hogy megkapta, elolvasta, megnézte és legalább pár percre gondolt ránk.
Na jó, ez a meleg teljesen az agyamra ment.
olvastátok? láttátok?
Csomagunk ügyében semmi haladás? Kezdek elkettyenni, bár mostanság arra se volt időm, hogy egyáltalán eszembe jusson. brrr.
Sally írd meg, hogy mennyivel tartozom és küldöm neked. De ahogy ezt most leírtam, ez olyan lenne mintha lemondanék arról, hogy kapunk vmit. Jó lenne tudni, hogy megkapta, elolvasta, megnézte és legalább pár percre gondolt ránk.
olvastátok? láttátok?
ophely88
2012. június 19. 17:39
|
|
|
Idézet (ophely88 @ 2012.06.19. 17:25)
Aha.
Valami nekem is eszben van de az nem forumbarat velemeny. 
Idézet (kericske @ 2012.06.19. 17:20)
Bad, bad fangirls with dirty fantasy...
kericske
2012. június 19. 17:40
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (kericske @ 2012.06.19. 17:34)
En soha nem birtam jol a meleget.
2012. június 19. 17:42
|
|
kericske |
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.06.19. 17:39)
Bad, bad fangirls with dirty fantasy...

Azért kiabálni nem kell
Egy medencében, tóparton, vagy csak szimplán szabin el tudnám viselni ezt a hőséget.
2012. június 19. 17:43
|
|
|
Idézet (kericske @ 2012.06.19. 17:34)
Én nem jól.
Not really, sorry. Várjunk még egy kicsit, hátha...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.