Starity

David Tennant 6

101 oldal 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. június 19. 07:20 #401
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Latta mar valaki a TL filmet? Gyerekek. Tiszta Secret Smile és Blackpool érzésem volt. Atya gatya, megrendítő film volt. 110.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi
2012. június 19. 07:47 #402
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ophely88 @ 2012.06.19. 07:20)
Latta mar valaki a TL filmet? Gyerekek. Tiszta Secret Smile és Blackpool érzésem volt. Atya gatya, megrendítő film volt. 110.gif

Én le akartam szedni, csak még nem találtam, szóval még nem láttam. Ha SS és B érzésed volt, akkor biztosan csak jó lehet! w00t.gif ohmy.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. június 19. 13:39 #403
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.06.19. 07:47)
Én le akartam szedni, csak még nem találtam, szóval még nem láttam. Ha SS és B érzésed volt, akkor biztosan csak jó lehet! w00t.gif ohmy.gif

Dobozon ingyé el lehet vinni szivem. rohog.gif Meg hasonlo mondatok is elhangoztak, sot, mitobb, ismeros fejek is voltak. A kocsiban sírás az pont olyan sírás volt mint a Single Fatherben, mikor DT ült a szalagkorlaton és sírt. Mikor afférbe kezdett, meghallottam azt a tipikus DT féle pimasz flörtölős de ártatlan vagyok hangnemet. 110.gif A szexjelenetrol pedig ne is beszéljunk mert ott nem volt meghatarozva és saját ostonei által vezérelve tette azt, amit. Nem sokszor láttunk meg szex közben hajbaturit de ez is megtörtént. Nagyon PHWOAR ahogyan kinézett bár az elgondolkodo fejei mindig furcsak plusz a tukros jelenetek. _nevet.gif

Elnezest kerek mindenkitol az ekezetek miatt. Nem magyar billentyuzetu masinam van és nem mindig találom el hogy hol vannak az ékezetes betuk. dry.gif
2012. június 19. 14:16 #404
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.06.19. 13:39)
Dobozon ingyé el lehet vinni szivem.  rohog.gif Meg hasonlo mondatok is elhangoztak, sot, mitobb, ismeros fejek is voltak. A kocsiban sírás az pont olyan sírás volt mint a Single Fatherben, mikor DT ült a szalagkorlaton és sírt. Mikor afférbe kezdett, meghallottam azt a tipikus DT féle pimasz flörtölős de ártatlan vagyok hangnemet.  110.gif A szexjelenetrol pedig ne is beszéljunk mert ott nem volt meghatarozva és saját ostonei által vezérelve tette azt, amit. Nem sokszor láttunk meg szex közben hajbaturit de ez is megtörtént. Nagyon PHWOAR ahogyan kinézett bár az elgondolkodo fejei mindig furcsak plusz a tukros jelenetek.  _nevet.gif 
Elnezest kerek mindenkitol az ekezetek miatt. Nem magyar billentyuzetu masinam van és nem mindig találom el hogy hol vannak az ékezetes betuk.  dry.gif

Igen, csak ott elfelejtettem a regemet, meg kéne keresni. laugh.gif Én öbölben szoktam "uszkálni", de ott még nem volt fent. unsure.gif De ránézek, hátha... Amúgy most éppen The thin blue line-t töltök, nemsokára lent lesz mindkét évad. spiteful.gif
Mi a manó, kekszjelenet?! Akkor képzelem, mi lehet a fórumokon a kis brokkolik után. scare.gif

Szerk.: Ahá! Mögvan a kis huncut... Már jön is lefele... yu.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sunyi
2012. június 19. 14:26 #405
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.06.19. 14:16)

Mi a manó, kekszjelenet?! Akkor képzelem, mi lehet a fórumokon a kis brokkolik után. scare.gif

Paisley kolbász tarhonyával. rolleyes.gif Paisley hús. rolleyes.gif Pedig itt nem is mutattak semmit sem alulrol sem oldalrol hanem inkabb szembol, haskozepig, a szexjelenet pedig softra sikerült. A SF sokkal veszélyesebb volt, ott az egyik jelenetben lehetett latni hogy áll a zászlo de itt nem. Itt most csak a szoros felsotestet lattad, a haját, profilbol arc és nyak, nem kimondottan mondanám beindito dolognak ahogyan ahogyan sír pedig valakinek sikerult elsutni azt a poént hogy valaki nagyon jol vagy nagyon rosszul csinalja neki ezért van a feje hátradolve a fejtarton a kocsiban és amiatt sír. 110.gif

Bizonyos emberek meg vannk veszve a skot pasikért. James McAvoí foruman olyanokat olvastam és olyan képeket láttam, ami földbe dongoli a DT-JB bromance-ot. 110.gif Sokaig azt hittem hogy ok a legrosszabb fanok de belatom hogy tevedtem. A Paisley hus is sok de amit McAvoy foruman muvelnek .. blink.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi, ria21
2012. június 19. 15:19 #406
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.06.19. 14:26)

Épp most kezdtem el csekkolni. A neje tök olyan, mint GM... rohog.gif Az ágyas jelenetnél viszont tisztára olyan a csaj feje, mint egy ismerősömé, akit NAGYON nem kedvelek, és akkor még kedvesen fogalmaztam... rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sunyi
2012. június 19. 15:23 #407
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.06.19. 15:19)
Idézet (ophely88 @ 2012.06.19. 14:26)

Épp most kezdtem el csekkolni. A neje tök olyan, mint GM... rohog.gif Az ágyas jelenetnél viszont tisztára olyan a csaj feje, mint egy ismerősömé, akit NAGYON nem kedvelek, és akkor még kedvesen fogalmaztam... rohog.gif

Van ilyen szivem, van ilyen. Ez a szoke haju no ismeros nekem, nem csak azert mert hasonlit GM-re, de nagyon hanem mintha mar lattam volna masban is .. rolleyes.gif
2012. június 19. 15:56 #408
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.06.19. 15:23)
Van ilyen szivem, van ilyen. Ez a szoke haju no ismeros nekem, nem csak azert mert hasonlit GM-re, de nagyon hanem mintha mar lattam volna masban is .. rolleyes.gif

Tényleg tiszta GM a nőszemély. Direkt választották őt partnernek, hogy a fanok tudjanak min élcelődni? rohog.gif Csak mert akkor elég jól castingoltak. laugh.gif Viszont félhomályban ez a szőke csajszi tényleg úgy néz ki közelről, mint az ismerősöm. fear.gif

A másik nőszemély nekem sokkal szimpatikusabb volt, de talán csak ezért... rolleyes.gif Egyébként tényleg annyira természetes az egész, nagyon tetszett! És igen, megvoltak a kínos hallgatások is... Bakker, olyan ismerős szituk..! w00t.gif rolleyes.gif (kivéve a fő dolgot, ugyebár laugh.gif ) Valóban SS és Blackpool hangulat, nekem is pontosan ez a kettő jutott eszembe... smileeee.gif

David amúgy nagyon szimpatikusan csinálja ezt az improvizációt, ha szabad megjegyeznem... Ha tényleg ilyen amúgy is, akkor húha... blush.gif Bevallom, sok gesztusa az én pasimra emlékeztetett, ő is hasonlóan szokott pár dolgot... rohog.gif

De a végét nem igazán értettem. Nick bevallotta, hogy megcsalta?!?!

A második rész is hasonlóan színvonalas? Most jött le az is... A Davides&Billie-s rész mikor lesz? blush.gif
2 felhasználónak tetszik: Sunyi, ria21
2012. június 19. 16:11 #409
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.06.19. 15:56)
Tényleg tiszta GM a nőszemély. Direkt választották őt partnernek, hogy a fanok tudjanak min élcelődni? rohog.gif Csak mert akkor elég jól castingoltak. laugh.gif Viszont félhomályban ez a szőke csajszi tényleg úgy néz ki közelről, mint az ismerősöm. fear.gif
A másik nőszemély nekem sokkal szimpatikusabb volt, de talán csak ezért... rolleyes.gif Egyébként tényleg annyira természetes az egész, nagyon tetszett! És igen, megvoltak a kínos hallgatások is... Bakker, olyan ismerős szituk..! w00t.gif rolleyes.gif (kivéve a fő dolgot, ugyebár laugh.gif ) Valóban SS és Blackpool hangulat, nekem is pontosan ez a kettő jutott eszembe... smileeee.gif
David amúgy nagyon szimpatikusan csinálja ezt az improvizációt, ha szabad megjegyeznem... Ha tényleg ilyen amúgy is, akkor húha... blush.gif Bevallom, sok gesztusa az én pasimra emlékeztetett, ő is hasonlóan szokott pár dolgot... rohog.gif 
De a végét nem igazán értettem. Nick bevallotta, hogy megcsalta?!?!
A második rész is hasonlóan színvonalas? Most jött le az is... A Davides&Billie-s rész mikor lesz? blush.gif

Nagyon termeszetes lett, ebbol is latszodik hogy mennyire jol nyomja bar bennem csak motoszkal az a dolog hogy felt az improvtol. Az a helyzet hogy nem volt nekik megmondva hogy te most igy vagy ugy viselkedj. Nem tudom hogy tenyleg ennyire nem tud improvizalni vagy direkt csinalta igy. Mindenki tobbet beszelt nala. Azt azert tisztazzuk ha ugy is volt, biztosan DT talalta ki ezt a fajta viselkedest. A hus sutos jelenet a film elejen tiszta Secret Smile, az a fej, az a toast amit mondott .. Érdekes. Barátuink egy napig ult egy margate-i communication manager irodajaban nezni hogy o mit hogyan csinal. A filmben osszesen 2 jelenet van, ami erre utal és egyikben sem csinalt semmit, amit egy communication manager. Ezt nevezem utanajarasnak. w00t.gif

Szerintem nem vallota be. Ez az angol film és sorozatipar erossege, nem ragunk mindent a nezo szajaba. Ha igy nezzunk akkor pedig oly mindegy, de szerintem nem vallotta be. A felesege mar tudta, szerintem szembesitette ot azzal hogy mar regebb ota tudja .. rolleyes.gif

A masodik reszt meg nem neztem, abban Ashley Walters szerepel, sem David, sem Billie nem. Baratunknak nem lesz kozos jelenete Billie-vel. rolleyes.gif
2012. június 19. 16:16 #410
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.06.19. 16:11)
Szerintem nem vallota be. Ez az angol film és sorozatipar erossege, nem ragunk mindent a nezo szajaba. Ha igy nezzunk akkor pedig oly mindegy, de szerintem nem vallotta be. A felesege mar tudta, szerintem szembesitette ot azzal hogy mar regebb ota tudja .. rolleyes.gif 
A masodik reszt meg nem neztem, abban Ashley Walters szerepel, sem David, sem Billie nem. Baratunknak nem lesz kozos jelenete Billie-vel. rolleyes.gif

Azt mondod? De akkor miért kért bocsánatot? Mert későn ért haza..? unsure.gif
Tudom, a másik David Billie partnere, én rá gondoltam... rolleyes.gif biggrin.gif A második részben "Eddie Murphy" van... _nevet.gif
2012. június 19. 16:37 #411
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.06.19. 16:16)
Azt mondod? De akkor miért kért bocsánatot? Mert későn ért haza..? unsure.gif
Tudom, a másik David Billie partnere, én rá gondoltam... rolleyes.gif biggrin.gif A második részben "Eddie Murphy" van... _nevet.gif

En azt gondolom, hogy az asszony szembesitette azzal Nicket hogy tud a viszonyrol és Nick bocsanatot kert. Szerintem.

Morrisey? Azt nem tudom meg nincs kiirva az imdb-re sem. Allitolag DT benne van a masodik reszben is .. rolleyes.gif

Az anglophelia oldal hirdetett egy online szavazos listat azzal kapcsolatban hogy kit szeretnenek latni a DW specialban és toronymagasan o nyert. Matt alapbol benne lesz gondolom de azert az o neve is felkerult. DT 67%, CE 24, MS 19 ..

Bemereszkedtem a forumra. rohog.gif Gorgetek, gorgetek itt ott egy ilyen meg olyan beszolas es egyszer csak latom Brendan nevet. Tehat nem csak nekunk tunt fel. w00t.gif
2012. június 19. 17:11 #412
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Hali Lányok!

Nagyon felkeltettétek az érdeklődésemet wink.gif Kíváncsian várom.

Mert régen jártam erre, ajándék nektek!

http://data.whicdn.com/images/22098765/tumblr_lyfwtfrSjv1r22430o1_500_thumb.jpg
4 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow, Sunyi, ria21
2012. június 19. 17:18 #413
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kericske @ 2012.06.19. 17:11)
http://data.whicdn.com/images/22098765/tumblr_lyfwtfrSjv1r22430o1_500_thumb.jpg

Nézzetek nyugodtan hülyének, de ahogy megláttam ezt a képet, az jutott eszembe, milyen remek tejreklámképkocka lenne... rohog.gif Csak hiányzik a képről egy kis bajusz... _nevet.gif
4 felhasználónak tetszik: kericske, ophely88, Sunyi, ria21
2012. június 19. 17:20 #414
kericske
kericske

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.06.19. 17:18)
Nézzetek nyugodtan hülyének, de ahogy megláttam ezt a képet, az jutott eszembe, milyen remek tejreklámképkocka lenne... rohog.gif Csak hiányzik a képről egy kis bajusz... _nevet.gif

Te(l)jes mértékben egyetértek, de amikor én ránézek más is eszembe jut. blush.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, ria21
2012. június 19. 17:25 #415
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2012.06.19. 17:20)
Te(l)jes mértékben egyetértek, de amikor én ránézek más is eszembe jut.  blush.gif

Aha. rohog.gif Valami nekem is eszben van de az nem forumbarat velemeny. rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: kericske, Sally Sparrow, Sunyi, ria21
2012. június 19. 17:34 #416
kericske
kericske

Ki hogyan viseli ezt az írdatlan hőséget?
Csomagunk ügyében semmi haladás? Kezdek elkettyenni, bár mostanság arra se volt időm, hogy egyáltalán eszembe jusson. brrr.
Sally írd meg, hogy mennyivel tartozom és küldöm neked. De ahogy ezt most leírtam, ez olyan lenne mintha lemondanék arról, hogy kapunk vmit. Jó lenne tudni, hogy megkapta, elolvasta, megnézte és legalább pár percre gondolt ránk.
Na jó, ez a meleg teljesen az agyamra ment.

olvastátok? láttátok?
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. június 19. 17:39 #417
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.06.19. 17:25)
Aha.  rohog.gif Valami nekem is eszben van de az nem forumbarat velemeny. rohog.gif

Idézet (kericske @ 2012.06.19. 17:20)
Te(l)jes mértékben egyetértek, de amikor én ránézek más is eszembe jut.  blush.gif

Bad, bad fangirls with dirty fantasy... acute.gif

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m5n3kgYVeo1qf4cd3o1_500.gif
1 felhasználónak tetszik: kericske
2012. június 19. 17:40 #418
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2012.06.19. 17:34)
Csomagunk ügyében semmi haladás? Kezdek elkettyenni, bár mostanság arra se volt időm, hogy egyáltalán eszembe jusson. brrr. 
Sally írd meg, hogy mennyivel tartozom és küldöm neked. De ahogy ezt most leírtam, ez olyan lenne mintha lemondanék arról, hogy kapunk vmit. Jó lenne tudni, hogy megkapta, elolvasta, megnézte és legalább pár percre gondolt ránk. 
Na jó, ez a meleg teljesen az agyamra ment.

En soha nem birtam jol a meleget. reklamalo.gif
2012. június 19. 17:42 #419
kericske
kericske

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.06.19. 17:39)
Bad, bad fangirls with dirty fantasy... acute.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m5n3kgYVeo1qf4cd3o1_500.gif

Azért kiabálni nem kell sorry.gif rohog.gif

Egy medencében, tóparton, vagy csak szimplán szabin el tudnám viselni ezt a hőséget.
2012. június 19. 17:43 #420
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kericske @ 2012.06.19. 17:34)

Én nem jól. mellow.gif I hate warm. mellow.gif
Not really, sorry. Várjunk még egy kicsit, hátha... mellow.gif
101 oldal 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok