Starity

David Tennant 6

101 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. március 22. 11:27 #21
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 903
Csatolások: 0
Azonosító: 151965
Idézet (ophely88 @ 2012.03.22. 09:04)

http://i638.photobucket.com/albums/uu108/kandywho/Pirates%20Band%20of%20Misfits/PiratesPremiere.jpg

OMG! drool.gif gatyával együtt blush.gif drool.gif

Miért bal kézben tartja a fegyvert? Nem balkezes igaz?
A gyűrű azért befigyel, jól áll neki.
Hugh bizony nagyon megöregedett, az biztos.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, ria21
2012. március 22. 12:47 #22
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
A lengyel projekt rendkívül jól hangzik. És irigy vagyok a lengyelekre... Ők is ránk, Vittorio miatt, pff... Lenne egy javaslatom. Ők küldjék át hozzánk Davey babyt, mi meg odaadjuk nekik a Viktátort ajándékba... rofl.gif Mi a véleményetek? rohog.gif

OFF Nyertem jegyet Veca koncertjére wtf.gif , mostanában semmit nem nyertem... w00t.gif rohog.gif ON
3 felhasználónak tetszik: ophely88, ria21, Sunyi
2012. március 22. 13:09 #23
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.22. 12:47)
A lengyel projekt rendkívül jól hangzik. És irigy vagyok a lengyelekre... Ők is ránk, Vittorio miatt, pff... Lenne egy javaslatom. Ők küldjék át hozzánk Davey babyt, mi meg odaadjuk nekik a Viktátort ajándékba... rofl.gif Mi a véleményetek? rohog.gif

Én benne vagyok biggrin.gif Viktátor helyére pedig tegyük Stephen Fryt. biggrin.gif

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.22. 12:47)
Nyertem jegyet Veca koncertjére wtf.gif

rofl.gif

Én SP koncertjegyet nyertem, pedig egy kétszemélyes hétvégét pályáztam meg. Elmentem a koncert előtt a helyszínre, és 'csuklyás' felsőben szaladgáltam, mint a bolondgomba, hátha megveszi valaki tőlem a jegyet, akár féláron is. Kivasaltam a hajam, fekete szemceruza, szemhéjpúder és szempillaspirál, csukja fel, szemek le, koptatott farmer fekete cipővel oh yeah. Gondoltam a kinézet majd segíteni fog, mert nálunk néhány hónappal azelőtt Flour koncert volt, és kis brokkolik hamis jegyeket osztogattak. Találtam is valakit aki gyanúsan nézett rám, hogy miért akarok megszabadulni ettől az Isten áldotta nyereménytől és azt mondtam, hogy Marilyn Mansont hallgatok, nem hamis csak nekem nem kell. Volt még egy ember rajtam kívül, aki a saját kinézetével próbálta eladni a jegyeket, én már rég otthon voltam, mikorra ő sikeresen eladta, annak ellenére, hogy a rendőröknek is szemet szúrtam, igazoltattak is, csesszék meg. rofl.gif rofl.gif

Idézet (kericske @ 2012.03.22. 11:27)
OMG! drool.gif gatyával együtt blush.gif drool.gif
Miért bal kézben tartja a fegyvert? Nem balkezes igaz?
A gyűrű azért befigyel, jól áll neki.

OMG lenne, normális gatyával rohog.gif
Csak neked, csakis most, csak mert rohog.gif

http://i638.photobucket.com/albums/uu108/kandywho/Pirates%20Band%20of%20Misfits/PiratesPremiere2.jpg

There you go, kétkezes David rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske, ria21, Sunyi
2012. március 22. 13:15 #24
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.03.22. 13:09)
Én benne vagyok  biggrin.gif Viktátor helyére pedig tegyük Stephen Fryt. biggrin.gif 
rofl.gif
Én SP koncertjegyet nyertem, pedig egy kétszemélyes hétvégét pályáztam meg. Elmentem a koncert előtt a helyszínre, és 'csuklyás' felsőben szaladgáltam, mint a bolondgomba, hátha megveszi valaki tőlem a jegyet, akár féláron is. Kivasaltam a hajam, fekete szemceruza, szemhéjpúder és szempillaspirál, csukja fel, szemek le, koptatott farmer fekete cipővel oh yeah. Gondoltam a kinézet majd segíteni fog, mert nálunk néhány hónappal azelőtt Flour koncert volt, és kis brokkolik hamis jegyeket osztogattak. Találtam is valakit aki gyanúsan nézett rám, hogy miért akarok megszabadulni ettől az Isten áldotta nyereménytől és azt mondtam, hogy Marilyn Mansont hallgatok, nem hamis csak nekem nem kell. Volt még egy ember rajtam kívül, aki a saját kinézetével próbálta eladni a jegyeket, én már rég otthon voltam, mikorra ő sikeresen eladta, annak ellenére, hogy a rendőröknek is szemet szúrtam, igazoltattak is, csesszék meg. rofl.gif rofl.gif

Okés, benne vagyok. Részemről oké a project. biggrin.gif
Jaja. Igazából csak poénból küldtem el a választ, gondoltam, hogy úgyse nyerek. Hát nem jött be. rohog.gif Mindegy, én nem adom el, szerintem elmegyek. Veca még a jók közé sorolható, aztán majd meglássuk, milyen. Az a gáz, hogy 1 db jegyet nyertem, egyedül meg elég uncsi lesz. A párom nem hiszem, hogy hajlandó lenne kiadni 3500 forintot egy másik jegyre úgy, hogy azt se tudja, ki az a Veca... rofl.gif Na jó, annyit tud róla, hogy elénekelte a Most múlik pontosant... De kb. ennyi. rohog.gif
LOOL, azért jó kis kaland lehetett az SP jegyet elsózni. rohog.gif Mennyiért sikerült túladni rajta? rohog.gif A rendőri igazoltatáshoz meg no comment... rohog.gif Azért megnéztelek volna ezzel a kinézettel... laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, ria21
2012. március 22. 13:33 #25
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Idézet (ophely88 @ 2012.03.22. 13:09)

OMG lenne, normális gatyával  rohog.gif 
Csak neked, csakis most, csak mert  rohog.gif 
http://i638.photobucket.com/albums/uu108/kandywho/Pirates%20Band%20of%20Misfits/PiratesPremiere2.jpg
There you go, kétkezes David  rohog.gif

meghajolo.gif meghajolo.gif
Nem is értem mi a bajotok a gatyával. A cipőjéhez tökre passzol, főleg, ha árnyékban áll, teljesen egyforma színűek. rohog.gif
2012. március 22. 13:36 #26
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.22. 13:15)
Okés, benne vagyok. Részemről oké a project. biggrin.gif 
Jaja. Igazából csak poénból küldtem el a választ, gondoltam, hogy úgyse nyerek. Hát nem jött be. rohog.gif Mindegy, én nem adom el, szerintem elmegyek. Veca még a jók közé sorolható, aztán majd meglássuk, milyen. Az a gáz, hogy 1 db jegyet nyertem, egyedül meg elég uncsi lesz. A párom nem hiszem, hogy hajlandó lenne kiadni 3500 forintot egy másik jegyre úgy, hogy azt se tudja, ki az a Veca... rofl.gif Na jó, annyit tud róla, hogy elénekelte a Most múlik pontosant... De kb. ennyi. rohog.gif
LOOL, azért jó kis kaland lehetett az SP jegyet elsózni. rohog.gif Mennyiért sikerült túladni rajta? rohog.gif A rendőri igazoltatáshoz meg no comment... rohog.gif Azért megnéztelek volna ezzel a kinézettel... laugh.gif

Nálunk playbackelt egy sort a mézkirálynő választáson. rohog.gif Megértem, ha nem akar annyit kiadni a jegyért a pasid. Lehet, hogy ott mondjuk rendesen énekelne, ez ingyenes rendezvény volt, gondolom nem kapott érte sokat. Remélem énekelni fog mert amúgy szép hangja van. Kati után a második kedvencem az X-Fucktor női versenyzői közül biggrin.gif

A jegyen 1350Ft-ért sikerült túl adni, ami egész jó a 1700Ft-os jegyhez képest. Nem válogattam, örültem, hogy valaki meg akarta venni, nem tudom lett-e volna ott valaki, aki többet ad érte. Előtte egy hétig próbáltam eladni a jegyeket az áruházban és az aulában cigiző kis brokkoliknak, ruhás boltok és pizzázók előtt ülő libáknak, de senkinek sem kellett. rofl.gif Ennek az egy ajánlatnak is örülni kellett biggrin.gif

Én vagyok a female Gary 'kaméleon' Oldman, mindegy milyen ruhát öltök magamra. Lázadó korszakomban Eminemet és rappet hallgattam, fekete cuccokban jártam, sötét sminkkel, láncos gatyában meg szoknyában. A helyzeten tovább rontott, mikor átmentem rockos csajba. Arról már inkább nem is óhajtok beszélni. Annak ellenére, mindig ügyeltem arra, hogy nőiességem megmaradjon, nem úgy, mint a mostani rock libák 110.gif Már elég sok kinézetem volt, hosszú haj, rövid haj, szemüveg, szemüveg nélkül, ilyen olyan stílus. A saját unokaöcsém nem ismer rám, pedig kéthvonta legalább egyszer mindig találkozunk. Azóta leszoktam az egyedi öltözködésről, csak kivételes alkalmakkor öltök magamra rockos kinézetet. Poénbgól vagy ilyen ... fontos helyzetekben, mint SP koncertjegyeladás, amúgy már nem kérek belőle, köszönöm. Múlt héten 'birkanyírás' volt, 2 hónap múlva 24 leszek és újból személyigazoványt kérnek, ha piát veszek a boltban. biggrin.gif Ruhák terén meg vagyok lőve, mert nem vagyok csontkollekció így sokkal kevesebb választásom van ruhák terén de azt választom, ami megtetszik nekem és a pénztárcámnak is. rohog.gif Több versenyt nyertem már amúgy, Halloweenkor és farsangi bulikon is. rohog.gif Facen fel vagy nekem véve, mindkét profilomra, de ma is simán elmentél volna mellettem az utcán, garantálom, hogy nem ismernél fel rohog.gif _nevet.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske, Sunyi
2012. március 22. 13:51 #27
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.03.22. 13:36)
Nálunk playbackelt egy sort a mézkirálynő választáson.  rohog.gif Megértem, ha nem akar annyit kiadni a jegyért a pasid. Lehet, hogy ott mondjuk rendesen énekelne, ez ingyenes rendezvény volt, gondolom nem kapott érte sokat. Remélem énekelni fog mert amúgy szép hangja van. Kati után a második kedvencem az X-Fucktor női versenyzői közül  biggrin.gif 
A jegyen 1350Ft-ért sikerült túl adni, ami egész jó a 1700Ft-os jegyhez képest. 
Én vagyok a female Gary 'kaméleon' Oldman, mindegy milyen ruhát öltök magamra. Lázadó korszakomban Eminemet és rappet hallgattam, fekete cuccokban jártam, sötét sminkkel, láncos gatyában meg szoknyában. A helyzeten tovább rontott, mikor átmentem rockos csajba. Arról már inkább nem is óhajtok beszélni. Annak ellenére, mindig ügyeltem arra, hogy nőiességem megmaradjon, nem úgy, mint a mostani rock libák  110.gif Már elég sok kinézetem volt, hosszú haj, rövid haj, szemüveg, szemüveg nélkül, ilyen olyan stílus. A saját unokaöcsém nem ismer rám, pedig kéthvonta legalább egyszer mindig találkozunk. Azóta leszoktam az egyedi öltözködésről, csak kivételes alkalmakkor öltök magamra rockos kinézetet. Poénbgól vagy ilyen ... fontos helyzetekben, mint SP koncertjegyeladás, amúgy már nem kérek belőle, köszönöm. Múlt héten 'birkanyírás' volt, 2 hónap múlva 24 leszek és újból személyigazoványt kérnek, ha piát veszek a boltban.  biggrin.gif Ruhák terén meg vagyok lőve, mert nem vagyok csontkollekció így sokkal kevesebb választásom van ruhák terén de azt választom, ami megtetszik nekem és a pénztárcámnak is.  rohog.gif Több versenyt nyertem már amúgy, Halloweenkor és farsangi bulikon is.  rohog.gif Facen fel vagy nekem véve, mindkét profilomra, de ma is simán elmentél volna mellettem az utcán, garantálom, hogy nem ismernél fel  rohog.gif  _nevet.gif

Nem, ez most teljesen élő lesz, nagy (rock)zenekarral. Remélem is egyébként, mert az ilyen elektronikai tuc-tuc elemek nagyon nem tetszenek nekem. Legyen csak igazi, jó zúzós rockzenei aláfestés, az az igazi. biggrin.gif Meg ha már amúgy 3500 forint egy darab jegy, akkor már ennyiért az a legkevesebb, hogy nem playback és igényes zenekar. biggrin.gif
1700 forintot képesek voltak fizetni Söpöért? omg.gif Én 10 forintért se mentem volna el, sőt, akkor se, ha ingyér van... De 1700?!?! Nooormálisak ezek.?! 110.gif laugh.gif
Mondjuk rémlik, hogy anno milyen képek voltak a profilodon, meg most... Eléggé más... biggrin.gif De az szerintem amúgy tökjó, ha valaki képes ilyen sok arcra. Nekem csak néhány arcom van, nem sok, de aki megismer, az mindenhogyan megismer, aki meg nem, az sehogysem... rolleyes.gif

Lehet, hogy mondtad már, de nézd el nekem, hogy lyukas az agyam: mi is volt/lett azzal a British Librarys dologgal, amit anno említettél..?
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sunyi
2012. március 22. 13:53 #28
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.22. 13:51)

Mondjuk rémlik, hogy anno milyen képek voltak a profilodon, meg most... Eléggé más... biggrin.gif De az szerintem amúgy tökjó, ha valaki képes ilyen sok arcra. Nekem csak néhány arcom van, nem sok, de aki megismer, az mindenhogyan megismer, aki meg nem, az sehogysem... rolleyes.gif
Lehet, hogy mondtad már, de nézd el nekem, hogy lyukas az agyam: mi is volt/lett azzal a British Librarys dologgal, amit anno említettél..?

A helyzet az, hogy új szerelmem van és Michael Fassbendernek hívják. 110.gif Talán ideje a Facebookon képet cserélni rohog.gif

A Shakespeare dokumentumfilm fel lett véve, készen van, nemsokára adásba kerül biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. március 22. 14:26 #29
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.03.22. 13:53)
A helyzet az, hogy új szerelmem van és Michael Fassbendernek hívják. 110.gif Talán ideje a Facebookon képet cserélni  rohog.gif
A Shakespeare dokumentumfilm fel lett véve, készen van, nemsokára adásba kerül  biggrin.gif

Nekem nem jön be a pasi, de ugye ízlések és pofonok. rohog.gif
Ohh, nagyon köszi!!! Akkor már nagyon várom. blush.gif

Off: Ezt meg csak érdekességnek, lol.
2012. március 22. 14:57 #30
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.22. 14:26)
Nekem nem jön be a pasi, de ugye ízlések és pofonok. rohog.gif

Nálam nagyon. Igazából, ő sem a legszexibb színész ever kategória de engem rabul ejtett a tehetségével. Messze nincs DT audióitól de képernyőn nagyon tehetséges. Nagyon de nagyon. Bit of a shame, hogy ilyn szerepeket aggatnak rá, mint Magneto az X-Men című filmben de who cares, DT miatt is elszenvedtem a Fright Nightot pedig sehol sincs egy Single Father-höz és a vámpírokat sem szeretem, ahogyan ezeket a képregényfeldolgozásokat sem. Képregényeket sem imádtam, gyerekkoromban én csak Garfieldosat gyűjtöttem _nevet.gif _nevet.gif Totális szerelem, ahogyan Rupert Grintnél és DT-nél is kezdődött. rohog.gif

Ohh, nagyon köszi!!! Akkor már nagyon várom. blush.gif

Lehet várni. A Minor Character és a True Love után egy darabig nem kapunk semmi DT-set, szóval lehet visszaszámolni a napokat, órákat és perceket. GM legújabb projektje egy színházi darab, What the butler saw. Kb 17 évvel ezelőtt DT is szerepelt ebben a darabban, teljesen meztelenül. Utána jön (ha minden igaz) az amerikai sorozat pilot, tehát Áprilistól kezdve a Shakespeare dokun kívül semmit ne várjatok erre az évre. DT az RSC fejeihez csatlakozott, a tisztelt gyűlés az RSC irányításával lesz elfoglalva. DT köztük az egyetlen színész, aki rendező lett a gyűlésen. Ezek mellett nem igen lesz ideje másra, szerintem leforgatja a II-ik világháborús drámáját aztán erre az évre csákó. 110.gif

Én régen vettem a Bravot és a Popcornt. Akkoriban voltak még benne jó cikkek meg poszterek. 110.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. március 22. 17:59 #31
ria21
ria21
visszatérő vendég

StátuszAnyának lenni a legcsodálatosabb dolog a világon!
Hozzászólás: 128
Csatolások: 37
Azonosító: 110305
http://kephost.hu/image-30EE_4F6B557B.jpgsmileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. március 22. 17:59 #32
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
A gatyesz remes de a csikos pulcsi igazan jol all baratunknak.
Hughert en sem votam soha oda. Jo szinesznek tartom de nem helyes. Tenyleg nagyon duci es oreg lett. Eltunyult...

DT lengyel filmje felkeltette az erdeklodesemet.
Abban hogy Davey csak ezt forgatja az a jo, hogy utanna lesz ideje a csomagokkal levelekkel foglalkozni wink.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow
2012. március 23. 11:31 #33
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Sunyi @ 2012.03.22. 17:59)
DT lengyel filmje felkeltette az erdeklodesemet.

Az enyémet is. thumbsup.gif Jól hangzik, meg úgy egyáltalán: általában kedvelem az ilyen jellegű filmeket.

Képzeljétek, az orvosom laborba küldött, annyira tudtam... dry.gif Megint megcsapolnak és majd jóóól rosszul leszek. mellow.gif Pedig nem is félek, meg semmi ilyesmi, de valamiért rendszeresen összecsúszom és fuldoklom, ha felállok és megyek pár lépést. mellow.gif Ja, és a legjobb: csak 3 hét múlva mehetek, akkorra volt csak időpontjuk. blink.gif
2012. március 23. 12:55 #34
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.23. 11:31)
Az enyémet is. thumbsup.gif Jól hangzik, meg úgy egyáltalán: általában kedvelem az ilyen jellegű filmeket.
Képzeljétek, az orvosom laborba küldött, annyira tudtam... dry.gif Megint megcsapolnak és majd jóóól rosszul leszek. mellow.gif Pedig nem is félek, meg semmi ilyesmi, de valamiért rendszeresen összecsúszom és fuldoklom, ha felállok és megyek pár lépést. mellow.gif Ja, és a legjobb: csak 3 hét múlva mehetek, akkorra volt csak időpontjuk. blink.gif

Sally. Mi a baj? Még olvasni is szörnyű amiről írsz rolleyes.gif
Édesapámnak szívultrahangra kell várni 3 hónapot, édesanyámnak a pajzsmirigyével 5 hónapot. Nem egyszerű, sehol semmi nem egyszerű. sad.gif
2012. március 24. 08:27 #35
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.03.23. 12:55)
Sally. Mi a baj? Még olvasni is szörnyű amiről írsz  rolleyes.gif 
Édesapámnak szívultrahangra kell várni 3 hónapot, édesanyámnak a pajzsmirigyével 5 hónapot. Nem egyszerű, sehol semmi nem egyszerű. sad.gif

Nyálmirigy- és rágóizom gyulladás. mellow.gif De ki akarnak vizsgálni pajzsmirigyre is, ezért kell az időpont. mellow.gif

Képzeljétek, még egy akkora lúzert, mint amilyen én vagyok, nem találtok: hát nem elmarad a Veca koncert?! Pff... Így nyerjen az ember 1000 évben egyszer bármit is... dry.gif

Sis, említetted, hogy GM színházban fog játszani. Azt tudod, hogy melyikben..? Billie játszik most valahol..? Nem ugye? Mintha azt olvastam volna, hogy a terhessége miatt nem vállalta... Christopher viszont szintén fog színházban játszani és persze megint "remek" időpontban. Barátunk mikor kezd rendezésbe? biggrin.gif
2012. március 24. 09:02 #36
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.24. 08:27)
Nyálmirigy- és rágóizom gyulladás. mellow.gif De ki akarnak vizsgálni pajzsmirigyre is, ezért kell az időpont. mellow.gif
Képzeljétek, még egy akkora lúzert, mint amilyen én vagyok, nem találtok: hát nem elmarad a Veca koncert?! Pff... Így nyerjen az ember 1000 évben egyszer bármit is... dry.gif
Sis, említetted, hogy GM színházban fog játszani. Azt tudod, hogy melyikben..? Billie játszik most valahol..? Nem ugye? Mintha azt olvastam volna, hogy a terhessége miatt nem vállalta... Christopher viszont szintén fog színházban játszani és persze megint "remek" időpontban. Barátunk mikor kezd rendezésbe? biggrin.gif

A pajzsmirigy dologgal kapcsolatban majd a hétvégén írok neked valamit, emilyben.

Igen, GM a What the Butler saw című darabban lép majd fel. Barátunk 17 évvel ezelőtt szerepelt ugyanebben a darabban, meztelenül, onnan származik az a bizonyos fekete fehér meztelen kép rolleyes.gif

Billie szerepelt a Reasons to to be pretty című darabban és mikor terhes lett (a kezdetek kezdetén) átírták neki a forgatókönyvet, így terhesen állt színpadra játszani.

DT mikor kezd rendezni? Nem tudom. Úgy gondolom, hogy erre az évre a lengyel drámája van aztán más semmi. Filmet nem lehet rendezni úgy, hogy alig vagy ott, szóval.. talán jövőre vagy esetleg színdarabot az RSC-nél, de azt is csak jövőre leghamarabb .. 110.gif

Barátunk tegnap nagyon felidegesítette a jó népet. A Digital Spy készített vele intejút a DW filmről és azt nyilatkozta, hogy egy DW film lehet jó, ha a minőségre törekszenek és David Yates egy tehetséges ember. Moffat és a BBC kézzel lábbal küzd a Yates féle Who movie ellen, Davidnek ez az interjúja nem hiányzott 110.gif DT azt üzente az új útitársnak, hogy 'watch your back', mert felfordul a szereptől az életed, sok a baj de megéri szerepelni benne. 110.gif

Teljesen le vagyok maradva a DT interjúkkal 110.gif Majd igyekszem utólérni magam ... valamikor. 110.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi, ria21
2012. március 25. 19:03 #37
ria21
ria21
visszatérő vendég

StátuszAnyának lenni a legcsodálatosabb dolog a világon!
Hozzászólás: 128
Csatolások: 37
Azonosító: 110305
Davidünk futott smileeee.gif
http://kephost.hu/image-956A_4F6F4AE5.jpg

http://kephost.hu/image-A008_4F6F4AE5.jpg
2 felhasználónak tetszik: kericske, Sunyi
2012. március 25. 19:34 #38
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (ria21 @ 2012.03.25. 19:03)
Davidünk futott  smileeee.gif 

Az egész család futott. Majd meglátjátok később, ha felkerül a youtube-ra a videó, hogy mikor elkezdtek futni, hátrafordult és úgy futott egy darabig meg pofákat vágott, direkt. rohog.gif rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, ria21, Sunyi
2012. március 26. 07:45 #39
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.03.25. 19:34)
Az egész család futott. Majd meglátjátok később, ha felkerül a youtube-ra a videó, hogy mikor elkezdtek futni, hátrafordult és úgy futott egy darabig meg pofákat vágott, direkt. rohog.gif  rohog.gif

És ez melyik parkban volt és pontosan mikor..? w00t.gif Mondanám, hogy olvastam FB-on, de annyit nem járok fel és mivel sikerült annyira "letakarítanom" a falamat, hogy a kezdőoldalon megjelenő posztok kb. 90%-a David news, ezért könnyen lehet, hogy elsiklottam felette... think.gif
Egyébként nagyon helyes, de valamiért az a gatyó szúrja a szememet. Mintha valami kis pizsialsó lenne... rohog.gif

OFF Nem tudom, ki mennyire jártas CE filmjeit illetően. Szívesen beszélgetnék a Heartról, az este valahogy kedvet kaptam a megnézéséhez, most meg kivételesen lenne kedvem róla beszélgetni is. Nyilván a CE témában. Először is ütött a film, meg most is, és szerintem nem sok ilyen van, szóval... rolleyes.gif ON
2012. március 26. 08:05 #40
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.26. 07:45)
És ez melyik parkban volt és pontosan mikor..? w00t.gif Mondanám, hogy olvastam FB-on, de annyit nem járok fel és mivel sikerült annyira "letakarítanom" a falamat, hogy a kezdőoldalon megjelenő posztok kb. 90%-a David news, ezért könnyen lehet, hogy elsiklottam felette... think.gif
Egyébként nagyon helyes, de valamiért az a gatyó szúrja a szememet. Mintha valami kis pizsialsó lenne... rohog.gif 

Nem tudom. Minden évben máshol futnak. Erről egyetlen cikket sem olvastam. Állítólag délután 1kor kezdődött a futam.

DT és Hamster fanoknak kötelező. Öcsém! rofl.gif Mikor Hamster megkapja a sporttáskát és adnak hozzá egy Clarkson fejet. Hammond meg le akarja passzolni. DT meg 'No, thanks. You can keep it, man. rofl.gif

Tegnap egyébként utólértem magam DT interjúival. DT akkor fog Varsóban forgatni, amikor GM színházozni. Dammit. Ki vigyáz a gyerekre? 110.gif
4 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, ria21, kericske, Sunyi
101 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok