Idézet (Sally Sparrow @ 2012.06.07. 19:18)
Jó nagyon ez a kép, meglehetősen tetszetősen néz ki rajta a bácsi, akit nem zavarnék el, ha megszólítana...
Sis, micsoda sas szemeid vannak... Mikre oda nem figyelsz!

"Bácsi". Ne csináld ezt velem Sally, bácsi...

Persze tudom én hogyan értetted ...
Nos, volt szerencsém régebben viselkedéstant tanulni egy ideig, testbeszéd, mimika stb. Nálam berögzött szokás, hogy ha valami olyat nézek, amiről tudom, hogy improvizált, először a kezeket nézem és utána a szájat majd a szemet. Egyébként ebben a filmben bezony igencsak lesz mit figyelni. Gyanítom, hogy fogjuk még látni a szokásos DT vicces pofákat, a mindjárt sírok arcot és szerintem sírás is lesz benne. Nem lesz könnyű. Mint mondtam, szövegkönyv nem volt, csak megmondták nekik, hogy ebben a jelenetben ez és az fog történni, beszéljétek meg egymással hogy miről fogtok beszélni de arra ne is gondoljatok, hogy a karakterekről beszélgettek, legyetek önmagatokat, pofátokba nyomunk egy kmaerát és legyetek önmagatok. Kaya, a Billie-s rész másik szereplője mondta, hogy DT majdnem szívrohamot kapott és a hajába turkált hogy ezt most hogyan fogja megoldani és mondták neki, hogy legyen önmaga, a forgatási képeken fellelhetőek a 'tipikus DT mozdulatok és fejek' tehát sikerült önmagát alakítani. Ingyé meg lehet nézni hétvégén a filmeket az egyik moziban csak be kell jelentkezni és limited férőhelyes of course. Nem biztos hogy akarok spoilert, általában szeressem de jelen esetben szerintem nem kérek belőle. Barátunk a SF-ben is improvizált néhány helyen, pl amikor leszállt a motorról a rendőrök miatt és mikor elmentek, elkezdett sírni és a lábával körözni a kavicsokban. Úgy őszintén, tegye szívére mindenki a kezét és mondja itt a topikban, hogy nem ült még patkán, padon vagy útszélén és kőrözött a lábával a kavicsokban vagy rugdosta a kavicsokat méregből, idegből vagy unalomból ..
és katt
itt az alsó két képre. Süvít a képről, hogy az első kisképen mindjárt sír, pont mint a SF-ben mikor eszébe jutott Rita és sírt a fürdőszobában, süvít róla, hogy sírni fog vagy szomorkodni, a második képen pedig elismerően mosolyog vagy flörtöl a csajjal később ...