Starity

David Tennant 6

101 oldal 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. június 02. 20:23 #341
ria21
ria21
visszatérő vendég

StátuszAnyának lenni a legcsodálatosabb dolog a világon!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 128
Csatolások: 37
Azonosító: 110305
Idézet
DT kapott egy csajos borítót a TV & Satellite műsorban.
anyám ez a borító nagyon nem bejövős blink.gif
Idézet
David sorozatozik. Főszereplő lesz az ITV új nyomozós sorozatának, ami a svéd The Killing angol verziója lesz.
thumbsup.gif
Ezekrá már reagálnom kellet,igaz eddig is itt voltam,de egy hete megint hoztam a formám el eltörtem a kezem rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. június 03. 09:43 #342
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ophely88 @ 2012.06.02. 15:59)
David sorozatozik. Főszereplő lesz az ITV új nyomozós sorozatának, ami a svéd The Killing angol verziója lesz.  thumbsup.gif  w00t.gif Fuck yeah rock.gif

Végre valami normális darab... thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. június 03. 10:55 #343
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.06.03. 09:43)
Végre valami normális darab... thumbsup.gif

Oké, helyesbítenék ha lehetne. A Broadchurch nem remake, hanem az egyik főszereplő karaktere alapszik a dán sorozat egyik karaketrén. Forgatás Augusztus végétől (ÁLLÍTÓLAG) Bristolban. thumbsup.gif Nyolc részes noymozós sorozat.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. június 03. 14:16 #344
Luer
Luer
visszatérő vendég
Hozzászólás: 406
Azonosító: 176693
Idézet (ophely88 @ 2012.06.03. 10:55)
Oké, helyesbítenék ha lehetne. A Broadchurch nem remake, hanem az egyik főszereplő karaktere alapszik a dán sorozat egyik karaketrén. Forgatás Augusztus végétől (ÁLLÍTÓLAG) Bristolban. thumbsup.gif Nyolc részes noymozós sorozat.

Bristolban? Hm, lehet, hogy meg kellene látogatnom az ismerősömet Bristolban, úgyis mindig hív..

Érdekes dolgot mesélek most nektek. Olvasgatom a fórumot és betévedek a Matt topikba. Beleolvasok a Barrowman topikba is. Barátunk nemrég egy essexi ?? comic con szerűségen volt de csak Barrowmant meglátogatni, pont mikor GM első napja volt a színházban. Én semmire sem gondolok, de nem elmenni egy megnyitóra elég nagy gáz, ha a feleségedről van szó. No de nem is ez itt a lényeg, hanem az, hogy göndör hajjal ment végig a városon. Már elnézést kérek. Mi a fene? DT-nek göndör haja van és senkit sem érdekel? Engem sem, csak érdekesnek találom, hogy sehol nincs róla egy fotó még egy paparazzi kép sem, pedig ők elég gyakran követik őt ... wtf.gif Most akkor mi van? Azt olvastam, hogy van egy hölgyemény, aki mindenhová követi Davidéket, most már nem csak Davidet, hanem a gyerekeket és GM-et is és az botrányt csinált a ház előtt, hogy szálljonak le Davidről. wtf.gif Nem értem, nem értem. Ha tényleg beijedtek tőle és fenyegette őket, annyira meg lettek félemlítve hogy erről sem kép, sem cikk nem készül? Én nem akarok, félreértés ne essék csak érdekesnek találom .. blink.gif

Forrás: http://starity.hu/forum/topik/312565-david-tennant-6/valasz/3105045/#ixzz1wjQS8IxY
Nem ment el a felesége premierjére? Ez elég ciki.
Eszembe jut egy Magyar színész akinek szintén van egy ilyen rajongója, Ő se sok mindent tud kezdeni vele/ellene.

Köszi az újabb infót erről a leendő sorozatról, bár a facebookon szoktam nézni a hzíreket, de én nem beszélek angolul így nem mindig jön le, hogy éppen mi készülődik.
2012. június 03. 20:41 #345
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Luer @ 2012.06.03. 14:16)
Bristolban? Hm, lehet, hogy meg kellene látogatnom az ismerősömet Bristolban, úgyis mindig hív..
Érdekes dolgot mesélek most nektek. Olvasgatom a fórumot és betévedek a Matt topikba. Beleolvasok a Barrowman topikba is. Barátunk nemrég egy essexi ?? comic con szerűségen volt de csak Barrowmant meglátogatni, pont mikor GM első napja volt a színházban. Én semmire sem gondolok, de nem elmenni egy megnyitóra elég nagy gáz, ha a feleségedről van szó. No de nem is ez itt a lényeg, hanem az, hogy göndör hajjal ment végig a városon. Már elnézést kérek. Mi a fene? DT-nek göndör haja van és senkit sem érdekel? Engem sem, csak érdekesnek találom, hogy sehol nincs róla egy fotó még egy paparazzi kép sem, pedig ők elég gyakran követik őt ... wtf.gif Most akkor mi van? Azt olvastam, hogy van egy hölgyemény, aki mindenhová követi Davidéket, most már nem csak Davidet, hanem a gyerekeket és GM-et is és az botrányt csinált a ház előtt, hogy szálljonak le Davidről. wtf.gif Nem értem, nem értem. Ha tényleg beijedtek tőle és fenyegette őket, annyira meg lettek félemlítve hogy erről sem kép, sem cikk nem készül? Én nem akarok, félreértés ne essék csak érdekesnek találom .. blink.gif
Forrás: http://starity.hu/forum/topik/312565-david-tennant-6/valasz/3105045/#ixzz1wjQS8IxY
Nem ment el a felesége premierjére? Ez elég ciki.
Eszembe jut egy Magyar színész akinek szintén van egy ilyen rajongója, Ő se sok mindent tud kezdeni vele/ellene.
Köszi az újabb infót erről a leendő sorozatról, bár a facebookon szoktam nézni a hzíreket, de én nem beszélek angolul így nem mindig jön le, hogy éppen mi készülődik.

Nincs mit. Úgy gondolom, lesz még hír, ide is jöhetsz infóért bár mindkét helyen ugyanazt írom le, csak ott hivatalosabban. biggrin.gif

Melyikőtök szólt annak idején nekem, hogy kell neki magyar Mad Dogs felirat? Valamelyikőtök szólt hogy nézzek utána. No, most van hun subtitle hozzá. A britsori facebook oldalán megtalálható a link. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
2012. június 04. 14:02 #346
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Idézet (ophely88 @ 2012.06.03. 20:41)
Nincs mit. Úgy gondolom, lesz még hír, ide is jöhetsz infóért bár mindkét helyen ugyanazt írom le, csak ott hivatalosabban.  biggrin.gif 
Melyikőtök szólt annak idején nekem, hogy kell neki magyar Mad Dogs felirat? Valamelyikőtök szólt hogy nézzek utána. No, most van hun subtitle hozzá. A britsori facebook oldalán megtalálható a link.  biggrin.gif

En voltam azt hiszem de az mar regen volt... Tok jo hogy emlekszel vagy valaki mostanaban kerte?
2012. június 04. 14:08 #347
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sunyi @ 2012.06.04. 14:02)
En voltam azt hiszem de az mar regen volt... Tok jo hogy emlekszel vagy valaki mostanaban kerte?

Emlékszem rá. biggrin.gif A britsorin remélem megtaláltad a linket hozzá ha eddig még nem nézted meg ... Jön a második évad is. biggrin.gif

True Love DVD cover itt.

Trailer alert (idézek):

'True Love trailer alert with NEKKID Paisley pork'.
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
2012. június 04. 18:31 #348
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.06.04. 14:08)
True Love DVD cover itt.

Naggyon cool! thumbsup.gif
De bevallom, szégyenlősen, hogy hirtelen, mikor bejött a kép, egy percre lefagytam: Eddie Murphy mit keres ebben a műsorban?!?! ohmy.gif rofl.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, ria21
2012. június 05. 06:44 #349
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Idézet (ophely88 @ 2012.06.04. 14:08)
Emlékszem rá.  biggrin.gif A britsorin remélem megtaláltad a linket hozzá ha eddig még nem nézted meg ... Jön a második évad is.  biggrin.gif 
True Love DVD cover itt.
Trailer alert (idézek):
'True Love trailer alert with NEKKID Paisley pork'.

Megtalaltam koszonom. Majd valamikor megnezem nemtudom meg mikor.
2012. június 05. 07:11 #350
ophely88
ophely88
time lady

Nézzetek True Love trailert itt.

Ez a fél órás műsor sem lesz ám semmi. Nézzétek DT-nek ezt a fejét...

http://i262.photobucket.com/albums/ii116/joanneO7a/True%20Love%20trailer/vlcsnap-2012-06-04-22h59m06s220.jpg

Sírás vagy szomorkodás lesz dögivel ..
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi, ria21
2012. június 05. 19:40 #351
ophely88
ophely88
time lady

Olvassatok szépen cikket, amit ma írtam a magyarországon bemutatásra kerülő új sorozatokról. Ki ne hagyjátok a Bessie-vel közös beszélgetésemet sem. Érdekes dolgok derültek ki az Origo cikkéből ... rolleyes.gif

Addig pedig egy hír. David állítólag ma végez a forgatással. A másik főszereplő már végzett, de statiszták és mellékszereplők még mindig vannak a helyszínen .. rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, ria21, Sunyi
2012. június 07. 18:45 #352
ophely88
ophely88
time lady

Barátunk végre elment az asszony előadására. De nem nézte meg, csak a hátsó ajtónál várta, majd hazavitte. rolleyes.gif Whatever. A True Love átkerült 17-re este fél 12-kor. Pft. Végzett a forgatással, most jöhet .. nem tudom mi de ma megjelent egy újabb audiobook amit ő olvasott fel ..
Szerintem a Broadchurch még korai lenne, az állítólag Augusztus lesz, addig szerintem pihen vagy audiózik és promótálja a True Love-ot. unknw.gif
2012. június 07. 19:01 #353
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.06.07. 18:45)
Barátunk végre elment az asszony előadására. De nem nézte meg, csak a hátsó ajtónál várta, majd hazavitte. rolleyes.gif Whatever.

mellow.gif Vagy nincs ideje, vagy tudja, hogy pocsék az asszony, vagy fasírtban vannak. Vagy... Nem tudom. rolleyes.gif (vagy már látta a próbát... think.gif )
3 felhasználónak tetszik: ophely88, ria21, Sunyi
2012. június 07. 19:07 #354
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.06.07. 19:01)
mellow.gif Vagy nincs ideje, vagy tudja, hogy pocsék az asszony, vagy fasírtban vannak. Vagy... Nem tudom. rolleyes.gif (vagy már látta a próbát... think.gif )

Nem tudom. Érdekesnek találom, hogy mikor DT műsora volt, mindenki arról csicsergett twitteren, hogy GM az első sorokban ült és fényképezkedett a műsor előtt és után, tehát látszódott, hogy ott volt, nem is egyszer. David másodjára megy az asszonyért és a két alkalommal együtt 2 tweet születik csak.. Vagy annyira eltakarja magát hogy csak 2 ember ismeri meg vagy nem tudom hogy mi van. Én nem értem, lassan már azt hiszem, hogy nem Daviddel, hanem az emberekkel van a baj. Nem ismerik fel DT-t a saját országában? Ez SUCKS. 110.gif Ő biztos örül neki, szerintem több mint furcsa .. rolleyes.gif
2012. június 07. 19:11 #355
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.06.07. 19:07)
David másodjára megy az asszonyért és a két alkalommal együtt 2 tweet születik csak.. Vagy annyira eltakarja magát hogy csak 2 ember ismeri meg vagy nem tudom hogy mi van. Én nem értem, lassan már azt hiszem, hogy nem Daviddel, hanem az emberekkel van a baj. Nem ismerik fel DT-t a saját országában? Ez SUCKS. 110.gif

Érdekes mindenesetre tényleg... Mondjuk nyilván barátunk nem bánja a dolgot, legalább kis nyugi van körülötte.
2012. június 07. 19:15 #356
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.06.07. 19:11)
Érdekes mindenesetre tényleg... Mondjuk nyilván barátunk nem bánja a dolgot, legalább kis nyugi van körülötte.

Igen. Annak biztosan örül.

Mérges, megcsalt férj morgolódik a filmben? Or maybe not... Tényleg nem tudom. Figyeljétek meg a láb alatt látszódó összekulcsolt kezeket ..

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m57r0cMcSg1qdghnpo1_500.jpg

DT akkor csinál ilyet a való életben ha koncentrál valamire vagy filmjeiben ha beszól neki valaki, akinek nem szólhat vissza .. rolleyes.gif
2012. június 07. 19:18 #357
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.06.07. 19:15)
Igen. Annak biztosan örül. 
Mérges, megcsalt férj morgolódik a filmben? Or maybe not... Tényleg nem tudom. Figyeljétek meh a láb alatt látszódó összekulcsolt kezeket ..
DT akkor csinál ilyet a való életben ha koncentrál valamire vagy filmjeiben ha beszól neki valaki, akinek nem szólhat vissza ..  rolleyes.gif

Jó nagyon ez a kép, meglehetősen tetszetősen néz ki rajta a bácsi, akit nem zavarnék el, ha megszólítana... rohog.gif
Sis, micsoda sas szemeid vannak... Mikre oda nem figyelsz! w00t.gif biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Sunyi, ria21
2012. június 07. 19:47 #358
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.06.07. 19:18)
Jó nagyon ez a kép, meglehetősen tetszetősen néz ki rajta a bácsi, akit nem zavarnék el, ha megszólítana... rohog.gif 
Sis, micsoda sas szemeid vannak... Mikre oda nem figyelsz! w00t.gif biggrin.gif

"Bácsi". Ne csináld ezt velem Sally, bácsi... rofl.gif Persze tudom én hogyan értetted ... rohog.gif

Nos, volt szerencsém régebben viselkedéstant tanulni egy ideig, testbeszéd, mimika stb. Nálam berögzött szokás, hogy ha valami olyat nézek, amiről tudom, hogy improvizált, először a kezeket nézem és utána a szájat majd a szemet. Egyébként ebben a filmben bezony igencsak lesz mit figyelni. Gyanítom, hogy fogjuk még látni a szokásos DT vicces pofákat, a mindjárt sírok arcot és szerintem sírás is lesz benne. Nem lesz könnyű. Mint mondtam, szövegkönyv nem volt, csak megmondták nekik, hogy ebben a jelenetben ez és az fog történni, beszéljétek meg egymással hogy miről fogtok beszélni de arra ne is gondoljatok, hogy a karakterekről beszélgettek, legyetek önmagatokat, pofátokba nyomunk egy kmaerát és legyetek önmagatok. Kaya, a Billie-s rész másik szereplője mondta, hogy DT majdnem szívrohamot kapott és a hajába turkált hogy ezt most hogyan fogja megoldani és mondták neki, hogy legyen önmaga, a forgatási képeken fellelhetőek a 'tipikus DT mozdulatok és fejek' tehát sikerült önmagát alakítani. Ingyé meg lehet nézni hétvégén a filmeket az egyik moziban csak be kell jelentkezni és limited férőhelyes of course. Nem biztos hogy akarok spoilert, általában szeressem de jelen esetben szerintem nem kérek belőle. Barátunk a SF-ben is improvizált néhány helyen, pl amikor leszállt a motorról a rendőrök miatt és mikor elmentek, elkezdett sírni és a lábával körözni a kavicsokban. Úgy őszintén, tegye szívére mindenki a kezét és mondja itt a topikban, hogy nem ült még patkán, padon vagy útszélén és kőrözött a lábával a kavicsokban vagy rugdosta a kavicsokat méregből, idegből vagy unalomból .. rolleyes.gif

http://www.kentnews.co.uk/polopoly_fs/love_life_002_1_1026695!image/2324390115.jpg_gen/derivatives/landscape_490/2324390115.jpg

és katt itt az alsó két képre. Süvít a képről, hogy az első kisképen mindjárt sír, pont mint a SF-ben mikor eszébe jutott Rita és sírt a fürdőszobában, süvít róla, hogy sírni fog vagy szomorkodni, a második képen pedig elismerően mosolyog vagy flörtöl a csajjal később ... rolleyes.gif
2012. június 08. 00:07 #359
ophely88
ophely88
time lady

Olvassatok egy igen érdekes MAGYAR kritikát egy magyar weboldalon a DW-ról itt.

Vélemény? think.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, ria21
2012. június 08. 09:53 #360
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.06.08. 00:07)
Olvassatok egy igen érdekes MAGYAR kritikát egy magyar weboldalon a DW-ról itt.
Vélemény? think.gif

Részemről maximálisan egyetértek vele, akár én is írhattam volna. biggrin.gif (bár Christ azért még méltattam volna pár mondatban smileeee.gif )
2 felhasználónak tetszik: ria21, Sunyi
101 oldal 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok