Idézet (Sally Sparrow @ 2012.05.25. 13:49)
Igen, láttam reggel a FB-on.

Nem tudom, szerintem Davidnek kéne, hamár, de ő meg ugye nem lehet... Akkor lehetne inkább valaki tök semleges, mer' így meg "nem buli".

És értelmét se nagyon látom...
Kíváncsi vagyok David újabb projektjeire, szóval speciel én nem bánom, hogy nem kell várni jövő hónap közepéig.
OFF Mivel sokan szavaztatok anno a Black Swanre, ezért végül emellett döntöttem elemzés terén. Azt szeretném kérdezni, hogy ti mit láttok bele anyuka viseletébe, mert feltűnően olyan, amilyen, de nem értem, mit próbálnak vele szimbolizálni.
A másik meg az - nem dolgozatba való, csak érdekel - hogy szerintetek mi a helyzet Leroy-jal? Mi a véleményetek róla? Nem tudom, de nekem szimpi karakter...
ON
Az anyára rátekintve első gondolatom az volt, hogy egy emocionális hölgyemény, a kinézete és ruhája alapján egy morcos, átlátszó mostohaanyának tűnt számomraa, kiölbe tett kézzel nézi végig lánya szenvedéseit csak néha beszól neki, hogy nem szabad lányom, ne csináld ezt meg azt, hogy ne érje szó a ház elejét.
Leroy nekem is szimpi volt, annak ellenére, hogy szerintem ez a férfi egy érzelmileg instabil személy, akár csak a főszereplő is. Egy karrierista majom akit elragadt a hév de nagyon szenvedélyes volt a munkája iránt ...