Starity

David Tennant 6

101 oldal 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. május 13. 12:40 #281
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Akinek nem jön be a Naitivity2 kép ...

http://i146.photobucket.com/albums/r268/elgee2/poster.jpg
3 felhasználónak tetszik: Running Fool, Sally Sparrow, ria21
2012. május 13. 14:11 #282
ophely88
ophely88
time lady

OFF Oké gyerekek! Beszéltem valakivel, aki a nagy amerika pilot hajrában dolgozik és igazán érdekes dolgokat mesélt blink.gif John Barrowman pilotja bukott ergo nem lesz belőle sorozat. Piszok egy 'iparág' az amerikai tévés ipar. Huh, agyam eldobom. Tudtam hogy eddig is szerettek a csatornák egymásnak keresztbe tenni de így kibaxni önmagukkal ... blink.gif John pilotjáról is olvastam és Davidéről is. Igazam volt. Tudtam! Tudtam. Mondtam én nektek hogy nem csak azért passzoltak a sorozat felett, mert nem volt jó az akcentusa. rolleyes.gif Tudom, hogy John pilotjából miért nem lett semmi. Kíváncsi rá valaki hogy miért nem működött DT és JB pilotja? ON
3 felhasználónak tetszik: Running Fool, Sunyi, ria21
2012. május 13. 15:26 #283
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.05.13. 14:11)
OFF Oké gyerekek! Beszéltem valakivel, aki a nagy amerika pilot hajrában dolgozik és igazán érdekes dolgokat mesélt  blink.gif John Barrowman pilotja bukott ergo nem lesz belőle sorozat. Piszok egy 'iparág' az amerikai tévés ipar. Huh, agyam eldobom. Tudtam hogy eddig is szerettek a csatornák egymásnak keresztbe tenni de így kibaxni önmagukkal ...  blink.gif John pilotjáról is olvastam és Davidéről is. Igazam volt. Tudtam! Tudtam. Mondtam én nektek hogy nem csak azért passzoltak a sorozat felett, mert nem volt jó az akcentusa.  rolleyes.gif Tudom, hogy John pilotjából miért nem lett semmi. Kíváncsi rá valaki hogy miért nem működött DT és JB pilotja? ON

A többiek nevében nem nyilatkozom, de engem érdekelne a történet rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, ria21
2012. május 13. 15:41 #284
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Idézet (ophely88 @ 2012.05.13. 14:11)
OFF Oké gyerekek! Beszéltem valakivel, aki a nagy amerika pilot hajrában dolgozik és igazán érdekes dolgokat mesélt  blink.gif John Barrowman pilotja bukott ergo nem lesz belőle sorozat. Piszok egy 'iparág' az amerikai tévés ipar. Huh, agyam eldobom. Tudtam hogy eddig is szerettek a csatornák egymásnak keresztbe tenni de így kibaxni önmagukkal ...  blink.gif John pilotjáról is olvastam és Davidéről is. Igazam volt. Tudtam! Tudtam. Mondtam én nektek hogy nem csak azért passzoltak a sorozat felett, mert nem volt jó az akcentusa.  rolleyes.gif Tudom, hogy John pilotjából miért nem lett semmi. Kíváncsi rá valaki hogy miért nem működött DT és JB pilotja? ON

Engem erdekel!!
Csinaltam palacsintat es megkostoltam azt az izesitest amit a SS-ben lattam a cukros citromosat. Nagyon finom. Szerintem probaljatok ki, kozben lehet Bad Boy Daveyre gondolni biggrin.gif wub.gif
2012. május 13. 16:28 #285
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sunyi @ 2012.05.13. 15:41)
Engem erdekel!!
Csinaltam palacsintat es megkostoltam azt az izesitest amit a SS-ben lattam a cukros citromosat. Nagyon finom. Szerintem probaljatok ki, kozben lehet Bad Boy Daveyre gondolni biggrin.gif  wub.gif

Én a Secret Smile óta nem tudok úgy nézni egy fél literes kristályvizes üvegre, hogy ne jusson eszembe ez:

http://img839.imageshack.us/img839/430/dtss.gif

Vagy vörösborra, hogy ne gondoljak erre:

http://img403.imageshack.us/img403/5440/dtss3.gif

Elnézést az illusztációkért, nem tudom most kifejezni magam. Tényleg csak ezért szúrtam be a képeket. I swear. spiteful.gif

A citromos cukros flapjack nagyon finom, én is úgy eszem, még akkor is, ha mindenki az asztalnál hülyének néz érte. Palacsintát csak akkor eszek lekvárral ha jó lekvár van otthon hozzá, ilyen tartósítóval telenyomott Tescos valamit nem eszek ám, a kakaósat nem szeretem, a puding egészségtelen, a túró pedig hízlal.

Az ABC Studios Downton Abbey filmet készít, nem tudom hallottatok-e már erről. John pilotja hasonló témában készült volna. Valószínűleg csak a hírverés miatt rendezték meg az egész dolgot, nem akarták, hogy a sorozat jobban menjen, mint a film. wtf.gif A régi időket bemutató sorozatoknak amúgy sincsen nagy sikere Amerikában, lsd pl Pan Am, fullig nyomva híres amerikai és szép színésznőkkel, helyesnek mondott pasikkal és kasza. closedeyes.gif

Meséltem arról, hogy a sorozatokat tesztvetítésre viszik és ha ott nem nyeri el az emberek tetszését, kisebb csatornáknak adják el a jogokat. A közönségnek nem tetszett a RINYL, igazak tehát a pletykák, hogy 2010 Februárjában az akcentusa miatt utazott vissza, hogy újravegye az audiót. Az emberek kérdőíves papírjain az ált, hogy a főszereplő karaktere 'weirdo' és az akcentusa sem okés de kedves informátor tudja, hogy az NBC félt attól, hogy az embereknek nem csúszik majd le a dramedy műfaj. Great. nea.gif Erre nem tudtak akkor gondolni, mikor castingoltak embereket? Hogy felesleges? wtf.gif

Nem tudom láttátok-e az idei pilot berendeléseket, de esküszöm, hogy rosszabb, mint ami nálunk van. Nem mintha sajnálnám őket de tényleg szívás. Már nagyon érdekel, hogy ki dönt berendelés és kasza ügyben. 110.gif Ez a terhes férfiak pilot az NBC-n, még én is tudom, hogy nem megy sokáig ... Ők is tudják de berendelik mert pár epizód erejéig is megéri nekik a nézettséget emelni ... wtf.gif Berendelték a GM féle White Van Man amcsi verzióját és az Elementaryból a CBS-nek, avagy amcsi Sherlock Holmes Johnny Lee és Lucy Liuval, mint Watson ahead 110.gif Jól gondoltam én, nyakra főre rendelik be a pilotokat és sorozatokat ami nem az övék vagy tudják, hogy nem lesz sokáig képernyőn. A Do no harm egy az egyben Jekyll és Hyde dry.gif Óriási csalódást keltett az Awake kaszája is. A heti visszajelzések alapján nem arról van szó, hogy nem tetszett nekik, hanem beleuntak. Megunták, hogy nem tudják az epizódokban melyik az álom és mi a valóság, bonyolultnak és érthetetlennek nevezték, elvesztették a fonalat pedig szerintük érdekes volt alapból. Részemről ez volt a legnagyobb facepalm. http://www.phpbb3bbcodes.com/images/smilies/Cherna-facepalm.gif
NO COMMENT
4 felhasználónak tetszik: Sunyi, Running Fool, ria21, kericske
2012. május 14. 08:45 #286
ophely88
ophely88
time lady

Gyerekek! Van 2 jó hírem is. biggrin.gif Tegnap meghallgattam a Believe it című audiót. Az első részben kb a 10-ig percig lehet hallani benne DT-t, de nem szerepelt annyi ideig. Nem szokásom azt mondani senkinek sem hogy ezt most tényleg meg kell hallgatnod de ezt most tényleg mindenkinek meg kell hallgatnia. biggrin.gif David mindig azt mondta, hogy az lenne számára megtiszteltetés, ha Richard Wilsont alakíthatná egy róla készült filmben. Most a 13 (!) éves Richardot alakította. Igen time ladiez and time boyz, David elég sok szerepet eljátszott már, legutoljára a Tree Fu Tomban alakította őt, mint gyerek. rohog.gif

http://media.tumblr.com/tumblr_m0h7do8VtM1qd9l0q.png

Valami repülő izé (nem arról van szó, hogy nem találom a szavakat, tényleg nincs meghatározva hogy ez milyen élőlény, szörny vagy állat rohog.gif ), az biztos, hogy kis szerencsétlen figura volt, aki félelmében egy nagyobb diónyi alakba bújt, nem tudom el tudjátok-e ezt képzelni. rohog.gif No mindegy, szóval barátunk Richard gyerekkori önmagát alakította, nem is akárhogy. Kicsit Tipsy Tennantra emlékeztetett (emlékszünk még a Tipsy Tennant audióra? rolleyes.gif ) Annak is érdemes legalább a Davides részeket hallgatni, akik nem tudnak nagyon jól angolul mert a legnehezebb mondat, amit mond benne, az körülbelül az, hogy 'Uncle Hamish spit and dies.' rohog.gif
Arabella Weir gyerekeinek David a keresztapja. Ebben az audióban AW játsza Richard anyját. Rikoltozik Richarddal, mindig csak annyit hallunk tőle, hogy 'Alright Mum'. rohog.gif
Én tegnap szakadtam a röhögéstől. Felemelte a hangját és kissé visongatva beszélt de jól van az. rohog.gif Régen nem hallottam Davidet ennyire letisztult skót akcentussal. Szerintem évek óta nem hallottam így beszélni. Kalapált is a szívem rendesen mikor meghallottam. blush.gif wub.gif rohog.gif Csak úgy pörögtek azok az R betűk drool.gif és skót szavakat is mondott mintpl yer, ami your lenne és a glove, vagyis kesztyű annyira gláv volt, nem glóv, ahogyan iskolában tanítják, hogy sírni támadt volna kedvem (de nem of course). biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Sunyi, ria21, Sally Sparrow
2012. május 14. 20:37 #287
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
kiss2.gif

http://unit2-pic.twittweb.com/img/original/ce/ce7734c52494549e87ab02eb6999d0d4.jpeg
4 felhasználónak tetszik: Sunyi, ophely88, ria21, kericske
2012. május 15. 11:31 #288
ophely88
ophely88
time lady

OFF Hughu Laurie visszatér a hazájába. thumbsup.gif Most írok hírt de csak holnap küldöm be, mert ma már írt valaki Hugh-val kapcsolatban valamit. Stephen Fry-jal fognak egy Oscar Wilde feldolgozást készíteni, animációs film lesz, A canterville-i kísértet. Szerintem Hugh lesz majd az amerikai családapa, Stephen meg a szellem. Szerintetek? biggrin.gif ON
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi, ria21
2012. május 15. 19:30 #289
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (ophely88 @ 2012.05.15. 11:31)
OFF Hughu Laurie visszatér a hazájába.  thumbsup.gif Most írok hírt de csak holnap küldöm be, mert ma már írt valaki Hugh-val kapcsolatban valamit. Stephen Fry-jal fognak egy Oscar Wilde feldolgozást készíteni, animációs film lesz, A canterville-i kísértet. Szerintem Hugh lesz majd az amerikai családapa, Stephen meg a szellem. zerintetek?  biggrin.gif ON

Epp ideje volt hogy hazaterjen.
Most lattam a tvben a Pirates reklamjat. Kalozok a ketbalkezes banda azt hiszem az lett belole.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. május 15. 20:50 #290
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sunyi @ 2012.05.15. 19:30)
Most lattam a tvben a Pirates reklamjat. Kalozok a ketbalkezes banda azt hiszem az lett belole.

Magyarul nem fogom megnézni. Ti?
2012. május 16. 11:22 #291
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (ophely88 @ 2012.05.15. 20:50)
Magyarul nem fogom megnézni. Ti?

Moziban tuti nem, az ok egyszeru: szelesvasznon nem az o pofikajat latnam..
Majd ha megjelenik dvdn akkor lehet.

Tegnap kezdtek adni a TWt az animaxon. Nem lett zavaro a szinkronja egyaltalan...
2012. május 16. 12:34 #292
ophely88
ophely88
time lady

Valaki azt terjeszti twitteren, hogy David megint színházozik majd. Marina Sirtis, angol amerikai színésznővel aki úgy tűnik, hogy beszélgetéseket folytat DT-vel és barátunk nem tudja vele felvenni a tempót. wtf.gif A nő 55-ben született és energikusabb mint David, nem tudja tartani a tempót. WHATTHEFUCK? wtf.gif
Hát ezt is megéltük. _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Sunyi, ria21
2012. május 16. 18:31 #293
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (ophely88 @ 2012.05.16. 12:34)
Valaki azt terjeszti twitteren, hogy David megint színházozik majd. Marina Sirtis, angol amerikai színésznővel aki úgy tűnik, hogy beszélgetéseket folytat DT-vel és  barátunk nem tudja vele felvenni a tempót. :wtf: A nő 55-ben született és energikusabb mint David, nem tudja tartani a tempót. WHATTHEFUCK? :wtf:
Hát ezt is megéltük.  :nevet:

Mivel a csaj felig telepata nyilvan elonnyel indul ;) :D
Azt nem lehet tudni hogy mit akarnak jatszani?
2012. május 17. 08:53 #294
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Sunyi @ 2012.05.15. 19:30)

Tevedtem ketballabas banda... De vegulis mindegy azt hiszem
2012. május 17. 14:51 #295
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sunyi @ 2012.05.16. 18:31)
Mivel  a csaj felig telepata nyilvan elonnyel indul wink.gif  biggrin.gif 
Azt nem lehet tudni hogy mit akarnak jatszani?

Nem. Igazából már azt sem tudom, hogy igaz-e, mert azt írják, hogy egy kanadai com con-on látogatta meg ezt a színésznőt, de twitteren azt is írták, hogy Barrowmannel és a többi TW-ossal együtt látták valahol az UK-n belül egy sci fi comic con alkalmával. wtf.gif
David nem dolgozik most de tegnap nem ment el GM darabjának a megnyitójára. rolleyes.gif

Nézzetek Elementary-t. rohog.gif

2012. május 22. 13:39 #296
Ash19
Ash19
Hozzászólás: 781
Csatolások: 1952
Azonosító: 153850
Miket nem találok _nevet.gif
http://hu.axnscifi.com/news/ki-vagy-dokit-az-olimpiara biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: ria21
2012. május 22. 14:43 #297
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Ash19 @ 2012.05.22. 13:39)

Hát igen, elég régóta szeretnék a fanok... De úgyse lesz belőle semmi... Ha esetleg mégis, az tényleg vicces lenne. smileeee.gif Te aláírtad? biggrin.gif

Nagy itt a pangás amúgy... Ki-hol-merre? Én tudom, hogy vizsgaidőszakom van, de a többiek? laugh.gif
2012. május 22. 15:06 #298
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.05.22. 14:43)
Hát igen, elég régóta szeretnék a fanok... De úgyse lesz belőle semmi... Ha esetleg mégis, az tényleg vicces lenne. smileeee.gif Te aláírtad? biggrin.gif 
Nagy itt a pangás amúgy... Ki-hol-merre? Én tudom, hogy vizsgaidőszakom van, de a többiek? laugh.gif

Will I Am és David Beckham viszi majd a tüzet .. rolleyes.gif

Én itt vagyok de mivel senki sincs itt, nem írok, mert nem is igazából van amit tudnák írni DT-vel kapcsolatban. rolleyes.gif
Talán annyi, hogy az imprvizáción alapuló True Love 06.18-án lesz bemutatva, DT Június közepe felé végez a TSOW-val és teljes erőbedobással promózik majd. thumbsup.gif
3 felhasználónak tetszik: ria21, Sally Sparrow, Sunyi
2012. május 22. 17:01 #299
ria21
ria21
visszatérő vendég

StátuszAnyának lenni a legcsodálatosabb dolog a világon!
Hozzászólás: 128
Csatolások: 37
Azonosító: 110305
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.05.22. 14:43)

Ezt a petíciót éppen az előbb láttam facen. smileeee.gif Sajnos mostanában alig van időm.Tatám volt házát pakoljuk ki,hogy eladhassuk.Eléggé lassan haladunk,főleg most,hogy ilyen pocsék az idő.Esténként már alig van erőm,de azért mindig felnézek ide van-e valami:)
2012. május 22. 23:57 #300
ophely88
ophely88
time lady

http://i146.photobucket.com/albums/r268/elgee2/DTonly.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/elgee2/20122c8ca41a11e1bf341231380f8a12_7.jpg
101 oldal 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok