David Tennant 6
2012. május 13. 14:11
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
OFF Oké gyerekek! Beszéltem valakivel, aki a nagy amerika pilot hajrában dolgozik és igazán érdekes dolgokat mesélt
John Barrowman pilotja bukott ergo nem lesz belőle sorozat. Piszok egy 'iparág' az amerikai tévés ipar. Huh, agyam eldobom. Tudtam hogy eddig is szerettek a csatornák egymásnak keresztbe tenni de így kibaxni önmagukkal ...
John pilotjáról is olvastam és Davidéről is. Igazam volt. Tudtam! Tudtam. Mondtam én nektek hogy nem csak azért passzoltak a sorozat felett, mert nem volt jó az akcentusa.
Tudom, hogy John pilotjából miért nem lett semmi. Kíváncsi rá valaki hogy miért nem működött DT és JB pilotja? ON
2012. május 13. 15:26
Idézet (ophely88 @ 2012.05.13. 14:11)
OFF Oké gyerekek! Beszéltem valakivel, aki a nagy amerika pilot hajrában dolgozik és igazán érdekes dolgokat mesélt
John Barrowman pilotja bukott ergo nem lesz belőle sorozat. Piszok egy 'iparág' az amerikai tévés ipar. Huh, agyam eldobom. Tudtam hogy eddig is szerettek a csatornák egymásnak keresztbe tenni de így kibaxni önmagukkal ...
John pilotjáról is olvastam és Davidéről is. Igazam volt. Tudtam! Tudtam. Mondtam én nektek hogy nem csak azért passzoltak a sorozat felett, mert nem volt jó az akcentusa.
Tudom, hogy John pilotjából miért nem lett semmi. Kíváncsi rá valaki hogy miért nem működött DT és JB pilotja? ON
A többiek nevében nem nyilatkozom, de engem érdekelne a történet
2012. május 13. 15:41
|
|
SunyiTime Lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 0 Azonosító: 148328 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.05.13. 14:11)
Engem erdekel!!
Csinaltam palacsintat es megkostoltam azt az izesitest amit a SS-ben lattam a cukros citromosat. Nagyon finom. Szerintem probaljatok ki, kozben lehet Bad Boy Daveyre gondolni
2012. május 13. 16:28
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Sunyi @ 2012.05.13. 15:41)
Engem erdekel!!
Csinaltam palacsintat es megkostoltam azt az izesitest amit a SS-ben lattam a cukros citromosat. Nagyon finom. Szerintem probaljatok ki, kozben lehet Bad Boy Daveyre gondolni

Én a Secret Smile óta nem tudok úgy nézni egy fél literes kristályvizes üvegre, hogy ne jusson eszembe ez:
Vagy vörösborra, hogy ne gondoljak erre:
Elnézést az illusztációkért, nem tudom most kifejezni magam. Tényleg csak ezért szúrtam be a képeket. I swear.
A citromos cukros flapjack nagyon finom, én is úgy eszem, még akkor is, ha mindenki az asztalnál hülyének néz érte. Palacsintát csak akkor eszek lekvárral ha jó lekvár van otthon hozzá, ilyen tartósítóval telenyomott Tescos valamit nem eszek ám, a kakaósat nem szeretem, a puding egészségtelen, a túró pedig hízlal.
Az ABC Studios Downton Abbey filmet készít, nem tudom hallottatok-e már erről. John pilotja hasonló témában készült volna. Valószínűleg csak a hírverés miatt rendezték meg az egész dolgot, nem akarták, hogy a sorozat jobban menjen, mint a film.
Meséltem arról, hogy a sorozatokat tesztvetítésre viszik és ha ott nem nyeri el az emberek tetszését, kisebb csatornáknak adják el a jogokat. A közönségnek nem tetszett a RINYL, igazak tehát a pletykák, hogy 2010 Februárjában az akcentusa miatt utazott vissza, hogy újravegye az audiót. Az emberek kérdőíves papírjain az ált, hogy a főszereplő karaktere 'weirdo' és az akcentusa sem okés de kedves informátor tudja, hogy az NBC félt attól, hogy az embereknek nem csúszik majd le a dramedy műfaj. Great.
Nem tudom láttátok-e az idei pilot berendeléseket, de esküszöm, hogy rosszabb, mint ami nálunk van. Nem mintha sajnálnám őket de tényleg szívás. Már nagyon érdekel, hogy ki dönt berendelés és kasza ügyben.
NO COMMENT
2012. május 14. 08:45
|
|
ophely88time lady |
|
Gyerekek! Van 2 jó hírem is.
Tegnap meghallgattam a Believe it című audiót. Az első részben kb a 10-ig percig lehet hallani benne DT-t, de nem szerepelt annyi ideig. Nem szokásom azt mondani senkinek sem hogy ezt most tényleg meg kell hallgatnod de ezt most tényleg mindenkinek meg kell hallgatnia.
David mindig azt mondta, hogy az lenne számára megtiszteltetés, ha Richard Wilsont alakíthatná egy róla készült filmben. Most a 13 (!) éves Richardot alakította. Igen time ladiez and time boyz, David elég sok szerepet eljátszott már, legutoljára a Tree Fu Tomban alakította őt, mint gyerek.
Valami repülő izé (nem arról van szó, hogy nem találom a szavakat, tényleg nincs meghatározva hogy ez milyen élőlény, szörny vagy állat
), az biztos, hogy kis szerencsétlen figura volt, aki félelmében egy nagyobb diónyi alakba bújt, nem tudom el tudjátok-e ezt képzelni.
No mindegy, szóval barátunk Richard gyerekkori önmagát alakította, nem is akárhogy. Kicsit Tipsy Tennantra emlékeztetett (emlékszünk még a Tipsy Tennant audióra?
) Annak is érdemes legalább a Davides részeket hallgatni, akik nem tudnak nagyon jól angolul mert a legnehezebb mondat, amit mond benne, az körülbelül az, hogy 'Uncle Hamish spit and dies.'
Arabella Weir gyerekeinek David a keresztapja. Ebben az audióban AW játsza Richard anyját. Rikoltozik Richarddal, mindig csak annyit hallunk tőle, hogy 'Alright Mum'.
Én tegnap szakadtam a röhögéstől. Felemelte a hangját és kissé visongatva beszélt de jól van az.
Régen nem hallottam Davidet ennyire letisztult skót akcentussal. Szerintem évek óta nem hallottam így beszélni. Kalapált is a szívem rendesen mikor meghallottam.
Csak úgy pörögtek azok az R betűk
és skót szavakat is mondott mintpl yer, ami your lenne és a glove, vagyis kesztyű annyira gláv volt, nem glóv, ahogyan iskolában tanítják, hogy sírni támadt volna kedvem (de nem of course).
Valami repülő izé (nem arról van szó, hogy nem találom a szavakat, tényleg nincs meghatározva hogy ez milyen élőlény, szörny vagy állat
Arabella Weir gyerekeinek David a keresztapja. Ebben az audióban AW játsza Richard anyját. Rikoltozik Richarddal, mindig csak annyit hallunk tőle, hogy 'Alright Mum'.
Én tegnap szakadtam a röhögéstől. Felemelte a hangját és kissé visongatva beszélt de jól van az.
2012. május 15. 11:31
|
|
ophely88time lady |
|
OFF Hughu Laurie visszatér a hazájába.
Most írok hírt de csak holnap küldöm be, mert ma már írt valaki Hugh-val kapcsolatban valamit. Stephen Fry-jal fognak egy Oscar Wilde feldolgozást készíteni, animációs film lesz, A canterville-i kísértet. Szerintem Hugh lesz majd az amerikai családapa, Stephen meg a szellem. Szerintetek?
ON
2012. május 15. 19:30
|
|
SunyiTime Lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 0 Azonosító: 148328 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.05.15. 11:31)
OFF Hughu Laurie visszatér a hazájába.
Most írok hírt de csak holnap küldöm be, mert ma már írt valaki Hugh-val kapcsolatban valamit. Stephen Fry-jal fognak egy Oscar Wilde feldolgozást készíteni, animációs film lesz, A canterville-i kísértet. Szerintem Hugh lesz majd az amerikai családapa, Stephen meg a szellem. zerintetek?
ON
Epp ideje volt hogy hazaterjen.
Most lattam a tvben a Pirates reklamjat. Kalozok a ketbalkezes banda azt hiszem az lett belole.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. május 15. 20:50
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Sunyi @ 2012.05.15. 19:30)
Most lattam a tvben a Pirates reklamjat. Kalozok a ketbalkezes banda azt hiszem az lett belole.
Magyarul nem fogom megnézni. Ti?
2012. május 16. 11:22
|
|
SunyiTime Lady |
|
Idézet (ophely88 @ 2012.05.15. 20:50)
Magyarul nem fogom megnézni. Ti?
Moziban tuti nem, az ok egyszeru: szelesvasznon nem az o pofikajat latnam..
Majd ha megjelenik dvdn akkor lehet.
Tegnap kezdtek adni a TWt az animaxon. Nem lett zavaro a szinkronja egyaltalan...
2012. május 16. 12:34
|
|
ophely88time lady |
|
Valaki azt terjeszti twitteren, hogy David megint színházozik majd. Marina Sirtis, angol amerikai színésznővel aki úgy tűnik, hogy beszélgetéseket folytat DT-vel és barátunk nem tudja vele felvenni a tempót.
A nő 55-ben született és energikusabb mint David, nem tudja tartani a tempót. WHATTHEFUCK?
Hát ezt is megéltük.
Hát ezt is megéltük.
2012. május 16. 18:31
|
|
SunyiTime Lady |
|
Idézet (ophely88 @ 2012.05.16. 12:34)
Valaki azt terjeszti twitteren, hogy David megint színházozik majd. Marina Sirtis, angol amerikai színésznővel aki úgy tűnik, hogy beszélgetéseket folytat DT-vel és barátunk nem tudja vele felvenni a tempót. :wtf: A nő 55-ben született és energikusabb mint David, nem tudja tartani a tempót. WHATTHEFUCK? :wtf:
Hát ezt is megéltük. :nevet:
Hát ezt is megéltük. :nevet:
Mivel a csaj felig telepata nyilvan elonnyel indul ;) :D
Azt nem lehet tudni hogy mit akarnak jatszani?
ophely88
2012. május 17. 08:53
|
|
SunyiTime Lady |
|
Idézet (Sunyi @ 2012.05.15. 19:30)
Tevedtem ketballabas banda... De vegulis mindegy azt hiszem
2012. május 17. 14:51
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Sunyi @ 2012.05.16. 18:31)
Mivel a csaj felig telepata nyilvan elonnyel indul
Nem. Igazából már azt sem tudom, hogy igaz-e, mert azt írják, hogy egy kanadai com con-on látogatta meg ezt a színésznőt, de twitteren azt is írták, hogy Barrowmannel és a többi TW-ossal együtt látták valahol az UK-n belül egy sci fi comic con alkalmával.
David nem dolgozik most de tegnap nem ment el GM darabjának a megnyitójára.
Nézzetek Elementary-t.
2012. május 22. 14:43
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Ash19 @ 2012.05.22. 13:39)
Hát igen, elég régóta szeretnék a fanok... De úgyse lesz belőle semmi... Ha esetleg mégis, az tényleg vicces lenne.
Nagy itt a pangás amúgy... Ki-hol-merre? Én tudom, hogy vizsgaidőszakom van, de a többiek?
2012. május 22. 15:06
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.05.22. 14:43)
Hát igen, elég régóta szeretnék a fanok... De úgyse lesz belőle semmi... Ha esetleg mégis, az tényleg vicces lenne.
Te aláírtad?
Nagy itt a pangás amúgy... Ki-hol-merre? Én tudom, hogy vizsgaidőszakom van, de a többiek?
Will I Am és David Beckham viszi majd a tüzet ..
Én itt vagyok de mivel senki sincs itt, nem írok, mert nem is igazából van amit tudnák írni DT-vel kapcsolatban.
Talán annyi, hogy az imprvizáción alapuló True Love 06.18-án lesz bemutatva, DT Június közepe felé végez a TSOW-val és teljes erőbedobással promózik majd.
2012. május 22. 17:01
|
|
ria21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.16. Hozzászólás: 128 Csatolások: 37 Azonosító: 110305 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.05.22. 14:43)
Ezt a petíciót éppen az előbb láttam facen.
ophely88
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.