Én egyszer kinéztem a majálisra, de gyorsan haza is jöttem, nem volt semmi érdekes, csak bóvli vacakok,meg drágaság,ahogy az ilyenkor lenni szokott.A koncerteket meg inkább hagyjuk,évről-évre ugyan azokat hívják.Vasárnap voltak a vendégeink, a másik 2 napot meg itthon töltöttem a jó hűvös szobában,és olvastam
David Tennant 6
2012. május 02. 20:46
|
|
ria21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.16. Hozzászólás: 128 Csatolások: 37 Azonosító: 110305 offline
|
Kinek,hogy telt a hosszú hétvége?
Én egyszer kinéztem a majálisra, de gyorsan haza is jöttem, nem volt semmi érdekes, csak bóvli vacakok,meg drágaság,ahogy az ilyenkor lenni szokott.A koncerteket meg inkább hagyjuk,évről-évre ugyan azokat hívják.Vasárnap voltak a vendégeink, a másik 2 napot meg itthon töltöttem a jó hűvös szobában,és olvastam
2012. május 02. 21:38
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (ria21 @ 2012.05.02. 20:46)
Gyorsan és melegem volt. Ki nem állhassam ezt a meleget.
Mit olvasol?
2012. május 03. 07:50
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (kericske @ 2012.04.30. 08:10)
Kíváncsi vagyok mi lesz már a levelünkkel, sokszor elfeledkezem róla, de aztán mindig eszembe jut, hogy az nem lehet, hogy nem fogunk kapni semmit,ugye? Ugye? 
Idézet (ria21 @ 2012.05.02. 20:46)
Nekem vegyesen. Voltam nagynéni és nagyszülő-látogatóban. Másnap és harmadnap Budapesten voltam. Múzeum-túrán. Illetve kimentem a reptérre is. Sajnos ezúttal csak nézelődni... Ja, meg voltam McLareneket lesni.
Próbáltam tanulni is a vizsgáimra, illetve szintén olvastam. Jerome K. Jerome: Three men in a boat című örökbecsűjét. Természetesen angolul.
2012. május 03. 08:55
|
|
ria21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.16. Hozzászólás: 128 Csatolások: 37 Azonosító: 110305 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.05.02. 21:38)
Gyorsan és melegem volt. Ki nem állhassam ezt a meleget.
Mit olvasol?
Mit olvasol?
Daphne Du Maurier - A Manderley-ház asszonya.Igaz már kiolvastam egyszer, de most megint a kezem ügyébe akadt.
2012. május 03. 12:24
|
|
kericske |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 903 Csatolások: 0 Azonosító: 151965 offline
|
Egész hétvégén a kertben ültünk, napoztunk, olvastunk, és kajáltunk.
Nem csináltunk semmit, nagyon jó volt!
Pár hete sikerült megvenni egy könyvet amit már évek óta kerestem, azt kellene olvasni, de sajna most nincs rá idő.
Pár hete sikerült megvenni egy könyvet amit már évek óta kerestem, azt kellene olvasni, de sajna most nincs rá idő.
2012. május 03. 13:08
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
De jó nektek. Nálunk ballagás lesz a pasim családjában és egy hete azt rendezzük.
Olyan meleg van odakint gyerekek, majd megsülök.
Have some ice cream...
Én most Robert Merle Két nap az élet című könyvét olvasom. Nem könnyű műfaj. Ismeri valaki őt?
Have some ice cream...
Én most Robert Merle Két nap az élet című könyvét olvasom. Nem könnyű műfaj. Ismeri valaki őt?
2012. május 03. 13:49
|
|
SunyiTime Lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 0 Azonosító: 148328 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.05.03. 13:08)
De jó nektek. Nálunk ballagás lesz a pasim családjában és egy hete azt rendezzük.
Have some ice cream...
Have some ice cream...
Itt nem reg esett szoval kicsit lehult a levego meg fuj a szel, szoval egesz jo most.
En most nagy konyv beruhazasra keszulok, meg szeretnem venni a Britannica Hungarica sorozatot amit most kezdenek el kiadni es 24 kotetes havonta egy ugyhogy ket evig minden honapban 1-1 jelenik meg.
Egyebkent nem olvasok semmit de Bernard Cornwell: Azincourt-ot akarom olvasni csak kolcson adtam es meg nem kaptam vissza.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2012. május 03. 14:18
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.05.03. 13:08)
Nálunk ballagás lesz a pasim családjában és egy hete azt rendezzük.
Nocsak, nálatok is? Nálunk is.
Ne is mondd. Utálom ezt a meleget.
Idézet (Sunyi @ 2012.05.03. 13:49)
En most nagy konyv beruhazasra keszulok, meg szeretnem venni a Britannica Hungarica sorozatot amit most kezdenek el kiadni es 24 kotetes havonta egy ugyhogy ket evig minden honapban 1-1 jelenik meg.
Én is szemeztem vele, de mire kiadják a teljes sorozatot már el is avul az eleje.
Sunyi
2012. május 03. 18:32
|
|
|
Idézet (ophely88 @ 2012.05.03. 16:27)
Sally. Remélem nálatok nem lesz meleg, nálunk meleget mond.
Kata! Mennyibe kerül?
Kata! Mennyibe kerül?
Sajnos nekünk is meleget mondanak.
Ha nem baj, válaszolok, mert én is tudom.
Sunyi
2012. május 03. 19:10
|
|
SunyiTime Lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 0 Azonosító: 148328 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.05.03. 14:18)
Ne is mondd. Utálom ezt a meleget.
Én is szemeztem vele, de mire kiadják a teljes sorozatot már el is avul az eleje.
Hat en is utalom a meleget.
Azt hallottam hogy atdolgoztak a szocikkeket, a mar meflevokhoz az ujonnan kiderult dolgokat hozza irtak es Europa meg Magyarorszag kozpontu lett.
Sally Sparrow
2012. május 03. 19:18
|
|
SunyiTime Lady |
|
Idézet (ophely88 @ 2012.05.03. 16:27)
Semmi hír sincs Davidről ezért engedjétek meg, hogy viccelődjek egy kicsit.

Kata! Mennyibe kerül?

Kata! Mennyibe kerül?
A booklinban elojegyezheto az egesz sorozat. Nagyon csabit engem az a dolog..
2012. május 03. 19:24
|
|
|
Idézet (Sunyi @ 2012.05.03. 19:10)
Azt hallottam hogy atdolgoztak a szocikkeket, a mar meflevokhoz az ujonnan kiderult dolgokat hozza irtak es Europa meg Magyarorszag kozpontu lett.
Én a Könyvjelző című műsorban láttam egy interjút az egyik "készítővel". Ott is ezt mondták. Meg hogy ami minket magyarokat nem érdekel, azt kihúzták belőle.
Sunyi
2012. május 03. 19:31
|
|
SunyiTime Lady |
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.05.03. 19:24)
Én a Könyvjelző című műsorban láttam egy interjút az egyik "készítővel". Ott is ezt mondták. Meg hogy ami minket magyarokat nem érdekel, azt kihúzták belőle.
Csak azt nem tudom, hogy ők honnan tudják, hogy mi érdekel minket és mi nem..?
Na mindegy. 
Azt en sem tudom.
En a Ma reggelben lattam a hosszu hetvegen a Kossuth kiado igazgatoja volt asszem aki beszelt.
Sally Sparrow
2012. május 05. 01:26
|
|
ophely88time lady |
|
Ilyet általában nem szoktam csinálni és ezt ti is tudjátok de már olyan régóta várunk David képekre és videóra, hogy szerintem megérdemeljük ezt:
Tessék figyelni az arckifejezéseit, főleg akkor, mikor megy a kocsihoz és a nyakába lihegve kamerát nyomnak az arcához.
Tessék figyelni az arckifejezéseit, főleg akkor, mikor megy a kocsihoz és a nyakába lihegve kamerát nyomnak az arcához.
2012. május 05. 17:58
|
|
kericske |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 903 Csatolások: 0 Azonosító: 151965 offline
|
teccik
főleg amikor bemegy az épületbe és csak bambán bámul tátott szájjal.
Amúgy ma reggel ez volt soron
meg ez
Amúgy ma reggel ez volt soron
meg ez
2012. május 06. 16:23
|
|
ophely88time lady |
|
A hír igaz, DT szerepet akar magának a következő Halálosabb Iramban filmben. Bad boy cameo szerep. Behalok. Istenem. Értem én, hogy valamiből meg kell élni de pont egy ilyen filmben .. Milyen ügynöke van ennek az embernek? Miért nem tudták inkább a Nyomorultakba (ha már nagy költségvetésű filmekről van szó) betenni? Te jó ég. Paul Walker és DT.
Ez annyira low profile, azt hittem, hogy a Fright Nightnál nem lehet rosszabb.
Tévedtem.
Ez annyira low profile, azt hittem, hogy a Fright Nightnál nem lehet rosszabb.
Tévedtem.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.