Idézet (Sally Sparrow @ 2014.10.27. 20:05)
Sziasztok!
Most nem voltam egy darabig, de látom észrevettétek, miért.
Szóval: tényleg láttam Catherine-t és most már verem a fejemet a falba, hogy nem szálltam le és nem mentem oda hozzá. De tényleg inamba szállt a bátorságom. Plusz zavaromban még az a kevés angolom is elszállt volna, az meg ciki, ha az ember a pasiját "lökdösi oda", hogy kérdezze meg, hogy leállna-e velem egy képre.
De azért tényleg jó volt végre látni valakit élőben is, akit szeretek. Amúgy tényleg nagyon csinos volt, elegáns, és az a haj... OMG. Tényleg először azt szúrtam ki, ilyen gyönyörű, dús, vörös hajkoronát nem lehet nem kiszúrni.
Stephent is buszból láttam, de őt nem én szúrtam ki, hanem a párom. Épp kanyarodott a busz be egy zebra előtt, mi ott ültünk a földszinten, ablak mellett, naná, erre ki bámul az arcunkba..? Hát Fry.
Várta, hogy átjusson a túloldalra. De ő tényleg face-to-face volt.
Amin viszont egy kicsit meglepődtem, hogy meglehetősen slampos volt...
De volt poppyja.
Ja, ééés: megvásároltam a hmv-ben a Davides/Billie-s különrészt eredeti DVD-n is. 5.99 volt összesen.
Plusz lecsaptam 2.99-ért a Miracle on 34th Street című gyöngyszemre is, magyar felirattal.
És egy(!) fontért beszereztem még a Comic Relief Does Little Britain Live DVD-t is.
Az egész nem volt egészen egy 10-es... Jó üzlet volt.
És feltűnt valami: amikor Davidet anno váltotta Matt, akkor minden Mattie fiú fejével volt tele, Capaldi viszont alig van.
Még mindig Mattel nyomatják a DW-s cuccok 98%-át.
Egy helyen láttam egy PC-s pólót meg valami kis figurát és ennyi...
Továbbá: egyik kedvenc üzletemben árulták Billie autogramját 50 fontért.
Volt Capaldi és Carey Mulligan is, mindkettő 45-ért... Georgiáért csak 15-öt kértek.
Nem vettem, bár ha nem lett volna ilyen drága, Capaldin elgondolkoztam volna... Volt még Colin Firth és Alan Rickman is, 50-40 fontokért, váhh. Tavaly CF még 20-25-be került... Elkéstem.
Viszont vehettem volna 10 fontért pl. Travoltát, Anthony Edwardsot pl. de ezek már dedikálva voltak valami Debbie-nek... Úgy meg nem kell. 
Most nem voltam egy darabig, de látom észrevettétek, miért.
Szóval: tényleg láttam Catherine-t és most már verem a fejemet a falba, hogy nem szálltam le és nem mentem oda hozzá. De tényleg inamba szállt a bátorságom. Plusz zavaromban még az a kevés angolom is elszállt volna, az meg ciki, ha az ember a pasiját "lökdösi oda", hogy kérdezze meg, hogy leállna-e velem egy képre.
Stephent is buszból láttam, de őt nem én szúrtam ki, hanem a párom. Épp kanyarodott a busz be egy zebra előtt, mi ott ültünk a földszinten, ablak mellett, naná, erre ki bámul az arcunkba..? Hát Fry.
Ja, ééés: megvásároltam a hmv-ben a Davides/Billie-s különrészt eredeti DVD-n is. 5.99 volt összesen.
És feltűnt valami: amikor Davidet anno váltotta Matt, akkor minden Mattie fiú fejével volt tele, Capaldi viszont alig van.
Továbbá: egyik kedvenc üzletemben árulták Billie autogramját 50 fontért.
Irigykedem... Oh új oldalt kell nyitni..

0 felhasználónak tetszik: